Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حیف گرافیکش قدیمی میزنه...این بازیو باید رو ویندوز سون بازی میکردیم با گرافیک خفن:)
=)) =)) این بهترین گرافیک کل تاریخ کنسول هاست!!!!!نکنه منظورت اینه که سبک بازی قدیمیه!در ضمن اینن بازی رو pc نداره
بعضی وقتها مردم چه حرفهایی میزنن!
( :دی :دی وقتی خوندم چینوشتی 1 دقیقه تو شوک بودم 9 دقیقه میخندیدم:))

=)) =)) این بهترین گرافیک کل تاریخ کنسول هاست!!!!!نکنه منظورت اینه که سبک بازی قدیمیه!در ضمن اینن بازی رو pc نداره
بهترین گرافیک کل نسل کنسول ها!؟مردم دیگه بیخیال.بازیه خوبی بود بهترین بود درست.اما خداوکیلی با این همه باگ گرافیکی و بعضی تکسچر های ضعیف,بهترین گرافیک نسل کنسولی؟

کسی نبود یه کمک بکنه ؟! :d
طرف بانک دار نیست . شما در طول بازی که ادم می کشید پلیس می کشد و کارای غیر قانونی می کنید یه بانتی ( Bounty ) برای شما نوشته می شود و شما می رید به اوون به استلاح بانک و پولو می دید و دیگه تحت تعقیب نیستید . ;)

طرف بانک دار نیست . شما در طول بازی که ادم می کشید پلیس می کشد و کارای غیر قانونی می کنید یه بانتی ( Bounty ) برای شما نوشته می شود و شما می رید به اوون به استلاح بانک و پولو می دید و دیگه تحت تعقیب نیستید . ;)
مارا بگو که فکر میکردیم بانک هستش !!!! :d
نزدیک 150 تا دادم به یارو !! :d

ایول ! دستت درد نکنه از راهنماییت !
اما حالا کو 5.000 !! :d
برای پول درآوردن راه های زیادی هست که...:دی
از راهنمای بازی که در صفحه ی اصلی سایت هست کمک بگیر.
حیف گرافیکش قدیمی میزنه...این بازیو باید رو ویندوز سون بازی میکردیم با گرافیک خفن:)
5250_113710273138_534448138_2232872_3085317_n.jpg

آخرین ویرایش:
ایول ! دستت درد نکنه از راهنماییت !
اما حالا کو 5.000 !! :d
نه شما متوجه نشدی میگم 5,000 با هزار بدبختب پول جم کن بعد ببر بانتیت رو به 5,000 وبعد اونو به به بانک و 5,000 می ره هوا و یه اچیومنت ناقابل بگیر . :d:x

ی

فعلا که دیدی حرف شما خیلی خنده دار تر بود داداش...

شما اگه پستی از من آورده باشین که من گفتم این بازی برای پی سی اومده من از الان هیچ وقت اینترنت کانکت نمیشم...
حرف شما مسخره اس که میگید:ین بهترین گرافیک کل تاریخ کنسول هاست=))

ی

فعلا که دیدی حرف شما خیلی خنده دار تر بود داداش...

شما اگه پستی از من آورده باشین که من گفتم این بازی برای پی سی اومده من از الان هیچ وقت اینترنت کانکت نمیشم...
حرف شما مسخره اس که میگید:ین بهترین گرافیک کل تاریخ کنسول هاست=))
وقتی میگید ویندوز 7 یعنی دریم کست ؟! خب یعنی PC دیگه ! البته منظور شما این نبود که بازی روی PC اومده ولی خب به هر حال ...
گرافیک بازی هم یکی از بهترین هاست . با توجه به وسعتش خیلی عالیه در نوع خودش ! ولی خب بهترین نیست . احتمالا این دوستمونم دچار توهم گرایی گیرزی شده :دی .

• Like
Reactions: Thomas_Anders
وقتی میگید ویندوز 7 یعنی دریم کست ؟! خب یعنی PC دیگه ! البته منظور شما این نبود که بازی روی PC اومده ولی خب به هر حال ...

من منظورم این بود که کاش بازی برای پی سی میومد و روی پی سی بازی میکردیم(اینجوری بیشتر میچسبید)
گرافیک بازی هم یکی از بهترین هاست . با توجه به وسعتش خیلی عالیه در نوع خودش ! ولی خب بهترین نیست . احتمالا این دوستمونم دچار توهم گرایی گیرزی شده :دی .
اینم میشه گفت:d

من تو این بازی چطوری باید اسبها رو رام کنم وقتی با طناب می گیرمشون و بعد از اسب خودم
پیاده میشم و سوارش میشم هر کاری میکنم منو میندازه زمین ؟ چطوری میشه رامشون کرد؟

من تو این بازی چطوری باید اسبها رو رام کنم وقتی با طناب می گیرمشون و بعد از اسب خودم
پیاده میشم و سوارش میشم هر کاری میکنم منو میندازه زمین ؟ چطوری میشه رامشون کرد؟
باید سعی کنی با چپ و راست کردن شوک خودتو رو مرکز زین اسب نگه داری.
یه بار بری قلقش دستت میاد کاری نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or