ДядsЙ
کاربر سایت
باید بیشتر نگه داری. اتفاقا اصلا سخت نیست. هر وقت دیدی داری میفتی آنالوگ رو به جهت مخالف حرکت بده و خودتو Balance نگه دار تا اسب رام بشه.چقدر طول میکشه تا رام بشه من حدود 15 ثانیبه تونستم خودم رو نگه دارم اما پرتم کرد
باید بیشتر نگه داری. اتفاقا اصلا سخت نیست. هر وقت دیدی داری میفتی آنالوگ رو به جهت مخالف حرکت بده و خودتو Balance نگه دار تا اسب رام بشه.چقدر طول میکشه تا رام بشه من حدود 15 ثانیبه تونستم خودم رو نگه دارم اما پرتم کرد
کسی نیست کمک کنه ؟تونستم رامشون کنم الان رسیدم به اون مرحله که اسبها رو هدایت می کنم توی اون
تنگه که یکیشون رم میکنه و دو تا اسم به طرف من میان ! من با طناب می گیرمشون اما
فیل میشم ! خود مرحله میگه lesso the stallion من هر کدوم از اسبها رو میگیرم فیل میشم
چیکار کنم ؟؟؟؟
توی d-pad پایین رو بزن اسبت میاد.خب من تونستم این مرحله رو رد کنم!
باید اون اسب طلایی رنگ رو رامش می کردم !
یه کم سخت بود اما مرحله رو رد کردم چون فکر می کردم حتما باید یکی اسب رو با طناب
نگه داره بعد من رامش کنم ! بعدش رفتم اون قسمتی که باید گاو ها رو برگردونیم از 21 گاو
17 تا رو برگردوندم اون چندتا هم ردعد و برق زد رفتن تو دره ! (ادم دفعه اول نمی دونه چی به چی هست ) الان رفتم دنبال تعقیب کردن مارکوس که وسط راه دیدم دو نفر دارن به همدیگه تیراندازی میکنن منم که داشتم رد میشدم به منم تیراندازی کردم و من یکیشون که به من تیراندازی میکرد
کشتم ! مارکوس رو چطوری می تونم زنده دستگیر کنم چون یاراش به من تیراندازی میکنن و
و مجبورم تیرانداری کنم
چطوری می تونم سوت بزنم اسبم بیاد سوار بشم ؟ مشخصات اسبها رو چطوری می تونم ببینم؟
چرا اینقدر برای کارها پول کم میده ؟
ممنون از همه دوستانی که کمک می کنند !
ویرایش: لطفا از اسپویلر استفاده کنید.
اره ... چیز هایی که انتظار داریم تو بازی باشه ولی فکر نمیکنیم که سازنده ها تو بازی بزارن یهو میبینیم تو بازی هستن . ادم غافل گیر میشهنمیگم این بازی بهترین بازی عمرم بود ولی به نظرم کامل ترینشون بود
WTF ! باید بری توی خونه-اتاق های خودت ! اونجا بغل تخت خواب زده Save ! بعد از اونم 6 ساعت زمان میره جلو به علت خواب !میگم این بازی چرا ذخیره نمیشه اعصابم خرد کرد ای رفتم ای ذخیره نکرد کسی نی کمک کنه
اوهو چه ...لَطا:dاگه درست حسابی کار نمیکنه علتش اینه که کنسولت از برق کشیده میشه، یعنی جریان برقش قطع میشه(بعد از خاموش کردن کنسول منظورمه) و تاریخش برمیگرده به سال 2005. یعنی اگه بازی زمان سیوش تو سال 2010 بوده و بعد کنسول از برق کشیده شده و اونوقت بازی سیو اتوماتیک شده باشه موقع لود شدن سیو سال 2005 لود میشه نه 2010. برای همینه که بعضیا فکر میکنن Auto Save ِ بازی دچار مشکل هست.
برای اینکه Auto Save درست عمل کنه نباید کنسول رو از برق کشید که تاریخش به هم بخوره.