در حد فجیهی ر ی د ن به بازی .)xچند تا تصویر از DLC جدید بازی امده رو نت
عکسا از VG بود ولی این خرسه همینطوریش چی بود که حالا اینطوری هم شده!
آقا یه سوال :d
این جنایتکارانی هست که روی در و دیوار شهر زده میشه و بابتشون جایزه داده میشه, برای اینکه این ماموریت رو انجام بدی دو راه بیشترن داری.
1: یا بکشی که پول کمتری به عنوان جایزه به دست میاری
2:یا نکشی و زنده تحویلش بدی تا به عنوان جایزه پول بیشتری بگیری.
خوب من هر کاری میکنم بای این مورد دوم مشکل دارم:d باید چیکار کنم تا اونا رو زنده دستگیر کنم؟!
یارو اسلحه به دست, سوار بر اسبه.:d نزدیک بشم با 7تیرش مخم رو داغون میکنه:d واسه همین فقط میتونم بکشمشون.
چجوری باید زنده دستگیرشون کنم؟!
برادر اینایی که گفتی رو میدونم فقط هر کاری میکنم نمیتونم دست و پاش رو ببندم. تا میام جلوش در جا پا میشه با 7تیر بهم شلیک میکنه
باید طناب رو بگیرم بندازم جلوش با اون ببندم؟!
برادر اینایی که گفتی رو میدونم:d فقط هر کاری میکنم نمیتونم دست و پاش رو ببندم. تا میام جلوش در جا پا میشه با 7تیر بهم شلیک میکنه:dسلام
ساده هست ! اول دوستانش رو بکش تا خودش تنها بمونه ! بعد از یه فاصله ای که بتونی به پاهاش شلیک کنی بزن تا بیفته بعد سریع برو دست و پاش رو ببند و سوار بر اسبش کن و در رو :d یا اگه سوار اسبه به اسبش شلیک کن تا بیفته. البته حواست باشه موقعی که برمیگردی یه عده میان بهت حمله میکنن ، حواست باشه موقعی که شلیک میکنن به این طرف نخوره ...
سلامسلام
دوستان چطوری میشه این auto aim بازی رو غیر فعال کرد؟ این auto center چی کار میکنه؟
اول کل آدمای دورش رو بکش. بعد سریعا طناب رو آماده کن و تا رسیدی نزدیکش سریع هدف بگیر و طناب رو پرتاب کن. باید سریع عمل کنی و گرنه میزنت. خیلی پرتاب طناب و گیر کردن به اون نفر سخت نیست. فقط روش هدف بگیر و سریع پرتاب کن...فقط هر کاری میکنم نمیتونم دست و پاش رو ببندم. تا میام جلوش در جا پا میشه با 7تیر بهم شلیک میکنه:d
باید طناب رو بگیرم بندازم جلوش با اون ببندم؟!
اول کل آدمای دورش رو بکش. بعد سریعا طناب رو آماده کن و تا رسیدی نزدیکش سریع هدف بگیر و طناب رو پرتاب کن. باید سریع عمل کنی و گرنه میزنت. خیلی پرتاب طناب و گیر کردن به اون نفر سخت نیست. فقط روش هدف بگیر و سریع پرتاب کن...
رو expert هم بازم اتو آیم دارهالان از کجا به این نتیجه رسیدید که قراره گند بخوره تو بازی؟!
سلام
میثم جان اگه درست متوجه منظورت شده باشم باید بری توی Options و بعد Config و بعد اولین قسمت یعنی Targeting Mode. سه حالت وجود داره. Casual و Normal و Expert. کژوال مثل GTA IV هست. یعنی تو LT رو که نزدیک تارگت بزنی روش قفل میکنه و همونطوری میمونه. نرمال روش قفل میکنه ولی بعد از چند ثانیه آزاد میکنه. ولی اکسپرت اصلا روش قفل نمیکنه، باید با کمک آنالوگ ها هدف رو تنظیم کنی که البته یه مقدار سخت هست.
اون Auto Center رو متاسفانه نمیدونم.
اول کل آدمای دورش رو بکش. بعد سریعا طناب رو آماده کن و تا رسیدی نزدیکش سریع هدف بگیر و طناب رو پرتاب کن. باید سریع عمل کنی و گرنه میزنت. خیلی پرتاب طناب و گیر کردن به اون نفر سخت نیست. فقط روش هدف بگیر و سریع پرتاب کن...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------آقا یه زحمت داشتم. اونجا که از امریکا از رودخانه میگذره میاد واسه اولین بار تو مکزیک یه آهنگی میزنه و یکی هم روش میخونه.خیلی قشنگ بود.کسی اون آهنگ رو لینکشو داره؟
نُچ باید Liars Dice بازی کنی!همون که چندتا تاس میندازه زیره لیوان (قِل قِل...تاق)بعد...بچه ها یه سئوال تو thives landing تو کافه یه علامت سئواله اونتو میرم هیچکی نیست!باید پوکر بازی کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنین چون راه پله نداره برای طبقه بالاش!
جون هرکی دوست دارین راهنمایی کنین پوست من کنده شد سره این بازیبرادران خره RDR بازیسنتری یه سوال دارم که جواب بدین یک دنیا حتی بیشتر دو سه دونیا ازتون ممنون میشم
برای ازاد کردن لباس Treasure Hunter Qutfit همه موارد رو انجام دادم جز اون بلک جک پرسود که توی شهر Rathskeller Fork
سوالم اینه که چقدر باید دقیقا سود کنم تا ایشون قبول کنه که پر سوده؟بد بیاری تو بازی بیشتر از خوش بیاریه!سخته واقعا!ممنون میشم کمکم کنید