Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چند تا تصویر از DLC جدید بازی امده رو نت
rdr_undead_cougars03.jpg
rdr_undead_bears01.jpg
undead_zombiecougar2.jpg
undead_zombiecougar1.jpg
عکسا از VG بود ولی این خرسه همینطوریش چی بود که حالا اینطوری هم شده!

آقا یه سوال :d

این جنایتکارانی هست که روی در و دیوار شهر زده میشه و بابتشون جایزه داده میشه, برای اینکه این ماموریت رو انجام بدی دو راه بیشترن داری.

1: یا بکشی که پول کمتری به عنوان جایزه به دست میاری

2:یا نکشی و زنده تحویلش بدی تا به عنوان جایزه پول بیشتری بگیری.

خوب من هر کاری میکنم بای این مورد دوم مشکل دارم:d باید چیکار کنم تا اونا رو زنده دستگیر کنم؟!

یارو اسلحه به دست, سوار بر اسبه.:d نزدیک بشم با 7تیرش مخم رو داغون میکنه:d واسه همین فقط میتونم بکشمشون.
چجوری باید زنده دستگیرشون کنم؟!

سلام

ساده هست ! اول دوستانش رو بکش تا خودش تنها بمونه ! بعد از یه فاصله ای که بتونی به پاهاش شلیک کنی بزن تا بیفته بعد سریع برو دست و پاش رو ببند و سوار بر اسبش کن و در رو :d یا اگه سوار اسبه به اسبش شلیک کن تا بیفته. البته حواست باشه موقعی که برمیگردی یه عده میان بهت حمله میکنن ، حواست باشه موقعی که شلیک میکنن به این طرف نخوره ...

برادر اینایی که گفتی رو میدونم فقط هر کاری میکنم نمیتونم دست و پاش رو ببندم. تا میام جلوش در جا پا میشه با 7تیر بهم شلیک میکنه

باید طناب رو بگیرم بندازم جلوش با اون ببندم؟!

قبل از اینکه پا شه ، طناب به طرفش پرت کن . قاعدتا اگه درست پرتاب کنی اون رو طناب دور پاهاش میپیچه و میفته .

آخرین ویرایش:
اقا یه سوال دیگه.:d

تقریبا میشه گفت اول بازی هستم. چجوری بانک میزنند؟

سلام

ساده هست ! اول دوستانش رو بکش تا خودش تنها بمونه ! بعد از یه فاصله ای که بتونی به پاهاش شلیک کنی بزن تا بیفته بعد سریع برو دست و پاش رو ببند و سوار بر اسبش کن و در رو :d یا اگه سوار اسبه به اسبش شلیک کن تا بیفته. البته حواست باشه موقعی که برمیگردی یه عده میان بهت حمله میکنن ، حواست باشه موقعی که شلیک میکنن به این طرف نخوره ...
برادر اینایی که گفتی رو میدونم:d فقط هر کاری میکنم نمیتونم دست و پاش رو ببندم. تا میام جلوش در جا پا میشه با 7تیر بهم شلیک میکنه:d

الان از کجا به این نتیجه رسیدید که قراره گند بخوره تو بازی؟!:-/
سلام
دوستان چطوری میشه این auto aim بازی رو غیر فعال کرد؟ این auto center چی کار میکنه؟
سلام
میثم جان اگه درست متوجه منظورت شده باشم باید بری توی Options و بعد Config و بعد اولین قسمت یعنی Targeting Mode. سه حالت وجود داره. Casual و Normal و Expert. کژوال مثل GTA IV هست. یعنی تو LT رو که نزدیک تارگت بزنی روش قفل میکنه و همونطوری میمونه. نرمال روش قفل میکنه ولی بعد از چند ثانیه آزاد میکنه. ولی اکسپرت اصلا روش قفل نمیکنه، باید با کمک آنالوگ ها هدف رو تنظیم کنی که البته یه مقدار سخت هست.
اون Auto Center رو متاسفانه نمیدونم.
فقط هر کاری میکنم نمیتونم دست و پاش رو ببندم. تا میام جلوش در جا پا میشه با 7تیر بهم شلیک میکنه:d

اول کل آدمای دورش رو بکش. بعد سریعا طناب رو آماده کن و تا رسیدی نزدیکش سریع هدف بگیر و طناب رو پرتاب کن. باید سریع عمل کنی و گرنه میزنت. خیلی پرتاب طناب و گیر کردن به اون نفر سخت نیست. فقط روش هدف بگیر و سریع پرتاب کن...

آخرین ویرایش:
اول کل آدمای دورش رو بکش. بعد سریعا طناب رو آماده کن و تا رسیدی نزدیکش سریع هدف بگیر و طناب رو پرتاب کن. باید سریع عمل کنی و گرنه میزنت. خیلی پرتاب طناب و گیر کردن به اون نفر سخت نیست. فقط روش هدف بگیر و سریع پرتاب کن...

دقیقا تمامی کارهایی که میفگتی رو انجام میدادم غیر از طناب انداختن!

همونطور که گفتم اول بازی هستم ماشاالله اینقدر سرمون این چند وقته شلوغ بود وقت نشد اینو بازی کنم:d تازه همین امروز اون مرحله طناب انداختن دور اسب رو رد کردم:d

الان از کجا به این نتیجه رسیدید که قراره گند بخوره تو بازی؟!:-/

سلام
میثم جان اگه درست متوجه منظورت شده باشم باید بری توی Options و بعد Config و بعد اولین قسمت یعنی Targeting Mode. سه حالت وجود داره. Casual و Normal و Expert. کژوال مثل GTA IV هست. یعنی تو LT رو که نزدیک تارگت بزنی روش قفل میکنه و همونطوری میمونه. نرمال روش قفل میکنه ولی بعد از چند ثانیه آزاد میکنه. ولی اکسپرت اصلا روش قفل نمیکنه، باید با کمک آنالوگ ها هدف رو تنظیم کنی که البته یه مقدار سخت هست.
اون Auto Center رو متاسفانه نمیدونم.
رو expert هم بازم اتو آیم داره:(

آقا یه زحمت داشتم. اونجا که از امریکا از رودخانه میگذره میاد واسه اولین بار تو مکزیک یه آهنگی میزنه و یکی هم روش میخونه.خیلی قشنگ بود.کسی اون آهنگ رو لینکشو داره؟

آقا یه زحمت داشتم. اونجا که از امریکا از رودخانه میگذره میاد واسه اولین بار تو مکزیک یه آهنگی میزنه و یکی هم روش میخونه.خیلی قشنگ بود.کسی اون آهنگ رو لینکشو داره؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
برو توی تاپیک دانلود موزیک بازی ها...یه چن صفحه برو عقب تا برسی به موزیک RDR
ترک شماره 17 همونه که شما می خوای...اگه نتونستی پیدا کنی و اینترنت پرسرعت داری بگو خودم برات آپلود یا ایمیل کنم

برادران خره RDR بازیسنتری یه سوال دارم که جواب بدین یک دنیا حتی بیشتر دو سه دونیا ازتون ممنون میشم
برای ازاد کردن لباس Treasure Hunter Qutfit همه موارد رو انجام دادم جز اون بلک جک پرسود که توی شهر Rathskeller Fork
سوالم اینه که چقدر باید دقیقا سود کنم تا ایشون قبول کنه که پر سوده؟بد بیاری تو بازی بیشتر از خوش بیاریه!سخته واقعا!ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن یه اتفاقی برای من افتاد که فکر نمیکنم تاحالا برای شما اتفاق افتاده باشه!!!تو یکی از شهر ها ( فکر کنم MacFarlanes بود)قدم میزدم که یک خواهر کلیسایی اومد و یه چیزی ازم خواست!بدبختی همون موقع یکی صدام کرد نفهمیدم زنه چی گفت یه چیزی خواست منم بهش دادم!بعد از چند دقیقه متوجه شدم دستکش هام نیست!!!!!!!لباس های دستکش دارم همه بی دستکش شده بودن!خیلی تیریپش اومده پایین!

بچه ها یه سئوال تو thives landing تو کافه یه علامت سئواله اونتو میرم هیچکی نیست!باید پوکر بازی کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنین چون راه پله نداره برای طبقه بالاش!

بچه ها یه سئوال تو thives landing تو کافه یه علامت سئواله اونتو میرم هیچکی نیست!باید پوکر بازی کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنین چون راه پله نداره برای طبقه بالاش!
نُچ باید Liars Dice بازی کنی!همون که چندتا تاس میندازه زیره لیوان (قِل قِل...تاق)بعد...
قوانینش تو صفحه اول سایت هست!ولی خوب من میگم
وقتی لیوانارو کوبوندن زمین با RT زیر لیوانو ببین.بالا سمت راست تعداد تاس هاتو مشخص کن!مثلا 2 تا تاس 6 برات افتاده بالا سمت راست بزن 2 و اون تاسه رو تا 6 بچرخون
هرچی تعدا بالا تر و عدد تاس بیشتر شانس برد بیشتر مثلا اگر دوتا 6 برات افتاده سه سه تا 2 دوتا 6 رو بگو
البته بلوف زدن هم در این بازی لذت بخشه که این توضیح دادنی نیست باید بازی کنی خودت بفهمی
جون هرکی دوست دارین راهنمایی کنین پوست من کنده شد سره این بازی:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or