Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سیو اتوماتیک منم درست حصابی کار نمیکنه بهترین کار همون سیو کردن با رختخوابه:d
البته با سند اَسبَم میشه سیو اتوماتیک میشه ولی با زختخواب در ارجعیت قرار داره
اگه درست حسابی کار نمیکنه علتش اینه که کنسولت از برق کشیده میشه، یعنی جریان برقش قطع میشه(بعد از خاموش کردن کنسول منظورمه) و تاریخش برمیگرده به سال 2005. یعنی اگه بازی زمان سیوش تو سال 2010 بوده و بعد کنسول از برق کشیده شده و اونوقت بازی سیو اتوماتیک شده باشه موقع لود شدن سیو سال 2010 لود میشه نه 2005 (سیو جدیده). برای همینه که بعضیا فکر میکنن Auto Save ِ بازی دچار مشکل هست.
برای اینکه Auto Save درست عمل کنه نباید کنسول رو از برق کشید که تاریخش به هم بخوره.

آخرین ویرایش:
دوستان من چطوری می تونم کسی رو که تحت تعقیب هست زنده دستگیر کنم ؟؟
چطوری می تونم سوت بزنم اسبم بیاد ؟
ماموریت بعدی رو چطوری می تونم متوجه بشم ؟ چون الان من فقط wanted ها رو میگیرم

دوستان من چطوری می تونم کسی رو که تحت تعقیب هست زنده دستگیر کنم ؟؟
تو یکی از ماموریت های MaCfarlen که باید اسب بگیری (همون زنه که نجاتت داد)یه طناب بهت میده از اون طناب برای زنده دستگیر کردن مجرما استفاده کن (میتونی یه تیر به پاش بزنی تا بوفته بعد با طناب ببندیش و بندازیش پشت اسبت)
چطوری می تونم سوت بزنم اسبم بیاد ؟
اگر دسته 360 رو میگی باید دکمه سمته بالای انالوگ (همون دکمه خاکستریه که 4تا جهت داره)رو فشار بدی تا سوت بزنه بعدشم فرتی اسبت میاد
ماموریت بعدی رو چطوری می تونم متوجه بشم ؟ چون الان من فقط wanted ها رو میگیرم
اینو درست نفهمیدم!ماموریت اصلی ها رو میگی که با حروف مختلف تو نقشه میاد؟اونا که تابلوـه که!

DLC برای این شاهکار:

سلام علیکم...

آقا دریابید این *R رو...دریابید این RDR رو...

اینا چی میخورن اینجوری مغزشون کار میکنه...زامبی تو غرب وحشی!!!!
حالا این به درک...یه لحظه تصور کنید : شب ، تاریکی، یه دشت وسیع ،یه گله زامبی و یه جان مارستونه تنها :-o ....
تازه اینم به درک...عشق است بازگشت سلطان جان مارستون b-)

P.S : من نمیدونم به چه امیدی و آرزویی شرکت های بازیساز دارن فعالیت میکنن !!!!
*R بازی میسازه هلو....

dpad کدومه ؟ زیر دیپلم صحبت کنید !
292.gif

همون بخشی که بین دو آنالوگ (آنالوگ که میدونی چیه ایشالا؟:دی) قرار داره و 4 تا جهت داره رو بهش میگن D-Pad!

دارن این بازی رو خراب میکنند
یه DLC جدید داره براش میاد زامبی بازی!! من خودم روان پاک سبک سیکو و وحشت هستم اما اخه سود جویی تا کجا؟!! اخه این بازی زیبا و خوش ساخت که محاله من یکی تا اخر عمر فراموشش کنم جه ربطی به زامبی بازی داره؟!

یه DLC جدید داره براش میاد زامبی بازی!! من خودم روان پاک سبک سیکو و وحشت هستم اما اخه سود جویی تا کجا؟!! اخه این بازی زیبا و خوش ساخت که محاله من یکی تا اخر عمر فراموشش کنم جه ربطی به زامبی بازی داره؟!
اینو خوب اومدی داداش.

خداییش از این کار R* خوشم نیومد! آخه زامبی چیه!؟ باو فاتحه خوند به هرچی RDR ـه... =((

اینو خوب اومدی داداش.

سلام علیکم...

خیلی عذر میخوام...خیلی ببخشید...کارهای *R از دایره عقل و فهم ما خارجه...(آدم باید حقیقت رو بگه)

وقتی عوامل و دست دندرکارای(!!!) *R تشخیص میدن زامبی بیاد تو بازی، کسی نباید جرائت کنه، بگه نه.....(ببین چه بکنند با سبک زامبی b-) )

بازگشت اسطوره و شخصیت بی بدیل تاریخ بازیهای رایانه ایی، جان مارستون را هم تبریک عرض میکنم....

• Like
Reactions: Fenris Wolf
سلام علیکم...

خیلی عذر میخوام...خیلی ببخشید...کارهای *R از دایره عقل و فهم ما خارجه...(آدم باید حقیقت رو بگه)

وقتی عوامل و دست دندرکارای(!!!) *R تشخیص میدن زامبی بیاد تو بازی، کسی نباید جرائت کنه، بگه نه.....(ببین چه بکنند با سبک زامبی b-) )

بازگشت اسطوره و شخصیت بی بدیل تاریخ بازیهای رایانه ایی، جان مارستون را هم تبریک عرض میکنم....
می گم این قضیه داره خطرناک می شه.پس فردا دیگه یه فرقه می سازین راک استار پرستی!

فکر کنم یه زامبی کشی حسابی بکنیم:d. راستی میشه dlc ها رو از سایتی دانلود کنیم یا نه باید به live وصل بشیم؟;)

اگر دستگاهت Jtag ( کپی سخت افزاری) شده باشه
می‌تونی DLC را از اینترنت دانلود کنی و بدون پرداخت پولی ازش استفاده کنی
ولی اگر نه
باید DLC را با خرج مقداری پوینت مایکروسافت از LIve دانلود کنی

• Like
Reactions: TOP Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or