با rt هی روی بطری ها علامت بزار.خب این رو که فشار میدم صفحه زرد رنگ میشه بعدش باید چطوری علامت بزارم ؟
البته دقیق یادم نیست Rt بود یا lt ولی دوتاشو امتحان کن. کلا کاری نداره اینو رد کنی راه میفتی.
با rt هی روی بطری ها علامت بزار.خب این رو که فشار میدم صفحه زرد رنگ میشه بعدش باید چطوری علامت بزارم ؟
دوستان این Dead Eye رو نمیشه به صورت معمولی استفاده کرد ؟!
دکمه خاصی اگه داره بگید !
ممنون
باید RS رو فشار بدید تا وارد حالت dead eye بشی.بعد از اینکه کنترل جک رو بدست گرفتیم دیگه ماموریت خاصی نداریم..؟ یعنی انتقامی چیزی در کار نیست..؟
در کل با جک باید چی کار کنم..؟
خوب RS رو که میزنی بر میگرده پشت سر رو نگاه میکنه !باید RS رو فشار بدید تا وارد حالت dead eye بشی.
خوب RS رو که میزنی بر میگرده پشت سر رو نگاه میکنه !
باید وقعی که اسلحه تو دست هست زد ؟!
همون علامت سوالها که تو بازی اسمشون strangers هست.منظورت از quest چی هست..؟
یک سئوال هم در مورد اچیومنت دارم
این نوشته 10.000 تا پول جمع کنید این پول رو باید حتما داشته باشم..؟یا اگر خرجی هم کردم ازش کم نمیشه.؟
همون علامت سوالها که تو بازی اسمشون strangers هست.
کلا باید سقف پولتون به 10000 برسه اسونه کاری نداره.
سلام!یک علامت سئوال های هست تو بازی به رنگ بنفش..! من همه رو رفتم به غیر از یکی که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
Flower for a Lady
در امتداد جاده شرقی مزرعه MacFarlane، غریبه ای به نام Billy را پیدا می کنید. او در حال چیدن گل برای همسر خود می باشد و شما میتوانید به او پیشنهاد کمک دهید. برای درست کردن یک دسته گل کامل برای او، شما باید 3 عدد Wild Feverfew، 3 عدد Red Sage و 3 عدد Desert Sage را بچینید. شما می توانید از یک فروشگاه معمولی (General Store)، یک نقشه Survivalist بگیرید تا به شما در پیدا کردن این گل ها کمک کند. Wild Feverfew ها دور و بر مزرعه های Hennigan و MacFarlane پیدا می شوند، با نقشه آنجا را نگاه کنید. Desert Sage ها را نیز می توانید دور و بر Gaptooth Ridge پیدا کنید. Red Sage ها هم دور و بر Rio Bravo پیدا می شوند.
وقتی از هر کدام 3 تا پیدا کردید، به کلبه Billy بروید. کلبه او دقیقا شمال همان جای اولی که او را پیدا کردید واقع شده است (بالای نقشه را نگاه کنید). گل ها را به او بدهید تا این ماموریت تمام شود.
نه دیگه باید 10000 تا تو دستت باشه :biggrin1:
سلام!
تو راهنمای RDR که در صفحه اصلی هست کامل توضیح داده شده که من اینجا واستون میگذارم: