Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب این رو که فشار میدم صفحه زرد رنگ میشه بعدش باید چطوری علامت بزارم ؟
با rt هی روی بطری ها علامت بزار.
البته دقیق یادم نیست Rt بود یا lt ولی دوتاشو امتحان کن. کلا کاری نداره اینو رد کنی راه میفتی.

بعد از اینکه کنترل جک رو بدست گرفتیم دیگه ماموریت خاصی نداریم..؟ یعنی انتقامی چیزی در کار نیست..؟
در کل با جک باید چی کار کنم..؟

دوستان این Dead Eye رو نمیشه به صورت معمولی استفاده کرد ؟!
دکمه خاصی اگه داره بگید !
ممنون

بعد از اینکه کنترل جک رو بدست گرفتیم دیگه ماموریت خاصی نداریم..؟ یعنی انتقامی چیزی در کار نیست..؟
در کل با جک باید چی کار کنم..؟
باید RS رو فشار بدید تا وارد حالت dead eye بشی.

چرا شما برو به بلک واتر و اونجا دوتا quest هست که یکیش مربوط میشه به انتقام که انجامش بدی بازی میشه گفت رسما تموم شدس.

چرا شما برو به بلک واتر و اونجا دوتا quest هست که یکیش مربوط میشه به انتقام که انجامش بدی بازی میشه گفت رسما تموم شدس.

منظورت از quest چی هست..؟
یک سئوال هم در مورد اچیومنت دارم
این نوشته 10.000 تا پول جمع کنید این پول رو باید حتما داشته باشم..؟یا اگر خرجی هم کردم ازش کم نمیشه.؟

منظورت از quest چی هست..؟
یک سئوال هم در مورد اچیومنت دارم
این نوشته 10.000 تا پول جمع کنید این پول رو باید حتما داشته باشم..؟یا اگر خرجی هم کردم ازش کم نمیشه.؟
همون علامت سوالها که تو بازی اسمشون strangers هست.
کلا باید سقف پولتون به 10000 برسه اسونه کاری نداره.

یک علامت سئوال های هست تو بازی به رنگ بنفش..! من همه رو رفتم به غیر از یکی که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

همون علامت سوالها که تو بازی اسمشون strangers هست.
کلا باید سقف پولتون به 10000 برسه اسونه کاری نداره.

ممنون..
میگم این پول رو باید حتما داشته باشم مثلا اون قسمتی که پولها رو میزنه باید حتما نوشته باشه 10.000 تا یا اگر هم مقداری از پول خرج کنم مشکلی نداره..؟

یک علامت سئوال های هست تو بازی به رنگ بنفش..! من همه رو رفتم به غیر از یکی که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام!
تو راهنمای RDR که در صفحه اصلی هست کامل توضیح داده شده که من اینجا واستون میگذارم:
Flower for a Lady
در امتداد جاده شرقی مزرعه MacFarlane، غریبه ای به نام Billy را پیدا می کنید. او در حال چیدن گل برای همسر خود می باشد و شما میتوانید به او پیشنهاد کمک دهید. برای درست کردن یک دسته گل کامل برای او، شما باید 3 عدد Wild Feverfew، 3 عدد Red Sage و 3 عدد Desert Sage را بچینید. شما می توانید از یک فروشگاه معمولی (General Store)، یک نقشه Survivalist بگیرید تا به شما در پیدا کردن این گل ها کمک کند. Wild Feverfew ها دور و بر مزرعه های Hennigan و MacFarlane پیدا می شوند، با نقشه آنجا را نگاه کنید. Desert Sage ها را نیز می توانید دور و بر Gaptooth Ridge پیدا کنید. Red Sage ها هم دور و بر Rio Bravo پیدا می شوند.
وقتی از هر کدام 3 تا پیدا کردید، به کلبه Billy بروید. کلبه او دقیقا شمال همان جای اولی که او را پیدا کردید واقع شده است (بالای نقشه را نگاه کنید). گل ها را به او بدهید تا این ماموریت تمام شود.

• Like
Reactions: Terova
ممنون..
میگم این پول رو باید حتما داشته باشم مثلا اون قسمتی که پولها رو میزنه باید حتما نوشته باشه 10.000 تا یا اگر هم مقداری از پول خرج کنم مشکلی نداره..؟
نه دیگه باید 10000 تا تو دستت باشه :دی

نه دیگه باید 10000 تا تو دستت باشه :biggrin1:

ممنون

سریع ترین راه برای بدست اوردن این پول چی هست..؟

بعد خواستم بدون این آسبی و گربه پشمالو تو بازی کجا هستن..؟

سلام!
تو راهنمای RDR که در صفحه اصلی هست کامل توضیح داده شده که من اینجا واستون میگذارم:

ممنون..

پس این DLC ها که قرار بود روی دیسک عرضه بشن چی شد؟
امروز 27 اکتبره و هنوز خبری نیست.تاریخ عرضه پک دیروز بوده.شانس من همه بازی های این چند روز اخیر لیک شدند به غیر از این.:(:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or