Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام علیکم...

عشاق گیم....عشاق راک استار....عشاق جان مارستون....عشاق RDR :

مژده...مژده

انتظارها به سر رسید...​
:

بازگشت جان مارستون کبیر

شرکت معظم *R اعلام فرمودند که در تاریخ 23 نوامبر یعنی کمتر از یک ماه دیگر DLC های بازی RDR در قالب یه بسته به بازار روانه خواهد شد...
نکته قابل توجه اینست که در این بسته جان مارستون طی یک خط داستانی جدید برای خلاصی مردم از شر زامبی ها بار دیگر از گیمرها دلربایی میکند....

من حدود 650 تا گیمراسکور از بازی جمع کردم ولی بعضی قسمتهاش به نظرم باگ داره مثلا من چند بار با اسب دورگه مجار از دست کلانتر های آمریکا فرار کردم ولی باز هم اچیومنت باز نشد..!

این غریبه ها هم بعضی هاشون نیستن مثلا همون که قراره گلایدر بسازه من هر چی دنبالش میگردم پیداش نیست..؟

کشتن حیوانات گوناگون هم من چند بار همه رو از اول دوره کردم ولی بازم اچیومنت رو نداد..

همه نقشه ها رو من خریدم و اجرا هم میکنم ولی چیزی برام باز نمیشه..!

من حدود 650 تا گیمراسکور از بازی جمع کردم ولی بعضی قسمتهاش به نظرم باگ داره مثلا من چند بار با اسب دورگه مجار از دست کلانتر های آمریکا فرار کردم ولی باز هم اچیومنت باز نشد..!

این غریبه ها هم بعضی هاشون نیستن مثلا همون که قراره گلایدر بسازه من هر چی دنبالش میگردم پیداش نیست..؟

کشتن حیوانات گوناگون هم من چند بار همه رو از اول دوره کردم ولی بازم اچیومنت رو نداد..

همه نقشه ها رو من خریدم و اجرا هم میکنم ولی چیزی برام باز نمیشه..!
بعضی هاش که آره !
مثلا گیم اسکور پوکر هم که باید 2000 تا جمع کنیم رو من یه حدود 2300 تا فکر کنم جمع کرد و بهم نداد !
حالا نمیدونم یا حتما باید 2000 تا کامل باشه یا بیشتر ؟!

بعضی هاش که آره !
مثلا گیم اسکور پوکر هم که باید 2000 تا جمع کنیم رو من یه حدود 2300 تا فکر کنم جمع کرد و بهم نداد !
حالا نمیدونم یا حتما باید 2000 تا کامل باشه یا بیشتر ؟!

نه اون رو باید تو یک دست بازی برنده بشی بهترین کار هم اینکه اگر دستت خوبه تمام پولهات رو بگزاری وسط تا به 2000 تا برسه

نه اون رو باید تو یک دست بازی برنده بشی بهترین کار هم اینکه اگر دستت خوبه تمام پولهات رو بگزاری وسط تا به 2000 تا برسه
من هرچی بازی کردم آخر نفهمیدم این دست چه جوری باید خوب باشه ؟!
بستگی به زمینه داره ؟! یا باید ورق اولی از دومی کوچیکتر یا بزرگتر باشه ؟! یا ... ؟!

اگر تو دستت دو تا جفت هست دستت خوبه.. اگر تو دستت مثلا یک 10 هست روی زمین هم یک 10 میبینی دستت خوبه و میتونی ریسک کنی اگر با دست خودت و روی زمین 3 تا یا بیشتر مثل هم هستن مثلا 3 تا 7 دیگه دستت خیلی خوبه و تا میتونی ریسک کن.

======

این هم یک باگ جالب..!

آخرین ویرایش:
من که تاحالا چیزی ندیدم !!

باگ بازی زیاده مثلا من حداقل 20 تا تا حالا دیدم .. مثلا تو یک کافه ای یارو پیانو زنه رفته بود رو پیانو..یک بار هم اسب خودم نیم متر تو هوا داشت راه میرفت..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or