Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر تو دستت دو تا جفت هست دستت خوبه.. اگر تو دستت مثلا یک 10 هست روی زمین هم یک 10 میبینی دستت خوبه و میتونی ریسک کنی اگر با دست خودت و روی زمین 3 تا یا بیشتر مثل هم هستن مثلا 3 تا 7 دیگه دستت خیلی خوبه و تا میتونی ریسک کن.

======

این هم یک باگ جالب..!

بببللللهههه از اینا که تو اواخر بازی به وفور یافت میشه.:d

خدا مرگم بده .......جن بدن و روحش رو تسخیر کرده :d...........

این باگها آخرای بازی خودشون رو نشون میدن.

من که همین اولای بازی دوتا کالسکه رو دیدم که یکی وسط ایستاده بود و یکی دیگه تند اومد زد بهش و رقتن قاطی هم و گیر کردن ! :d
حیف که عکس نگرفتم !

باگ بازی زیاده مثلا من حداقل 20 تا تا حالا دیدم .. مثلا تو یک کافه ای یارو پیانو زنه رفته بود رو پیانو..یک بار هم اسب خودم نیم متر تو هوا داشت راه میرفت..

سلام علیکم...

من در عجبم به قرآن !!!! بازی به این خوفی تو زمانه ما ساخته شده بعد تو تخصصی ترین فروم گیم ، تو ایران ، تو تاپیک خودش اینجوری بحث میشه ؟؟؟!!!

این نمره ها که ارزشی نداره و کیلویی ان، ولی من واسه خنده مینویسم :
IGN به آخرین DLC بازی یعنی UNDEAD NIGHTEMAR داده : 10/10

خدا وکیلی چند تا بازی تو این چند سال(چند سال چیه،کل تاریخ گیم) از IGN نمره 10 گرفتن؟؟؟؟ بگید خو....تاره این DLCشه...

باگ رو ولش کنید تو رو قرآن....از این بازیا هر صد سال یه بار میاد ها....حالا هی به باگ گیر بدین.....

سلام علیکم...

من در عجبم به قرآن !!!! بازی به این خوفی تو زمانه ما ساخته شده بعد تو تخصصی ترین فروم گیم ، تو ایران ، تو تاپیک خودش اینجوری بحث میشه ؟؟؟!!!

این نمره ها که ارزشی نداره و کیلویی ان، ولی من واسه خنده مینویسم :
IGN به آخرین DLC بازی یعنی UNDEAD NIGHTEMAR داده : 10/10

خدا وکیلی چند تا بازی تو این چند سال(چند سال چیه،کل تاریخ گیم) از IGN نمره 10 گرفتن؟؟؟؟ بگید خو....تاره این DLCشه...

باگ رو ولش کنید تو رو قرآن....از این بازیا هر صد سال یه بار میاد ها....حالا هی به باگ گیر بدین.....
حالا کی گفت بازی آشغالیه یا بازی مضخرفیه که شما انقدر جوش آوردید ؟!
من خودم با بازیش خیلی حال کردم ولی یه چندتا صحنه باگ دیدم که باعث خنده و شادیم شده !!
این فروم تخصصی رو هم گذاشتن که آدم بحث کنه نه بیاد فقط به به و چه چه کنه !
;)

حالا کی گفت بازی آشغالیه یا بازی مضخرفیه که شما انقدر جوش آوردید ؟!
من خودم با بازیش خیلی حال کردم ولی یه چندتا صحنه باگ دیدم که باعث خنده و شادیم شده !!
این فروم تخصصی رو هم گذاشتن که آدم بحث کنه نه بیاد فقط به به و چه چه کنه !
;)
والا ایشون تقریبا حال ما را به هم زد با این تعریفهاش.از یه بازیه راک استار خوشمون اومد اینقدر ازش تعریف کرد حالام داره از راک استار بهم می خوره.

سلام
دوستان اگر کسی undead nightmare این بازی رو دانلود کرده لطف کنه بگه چجوری بریم مکزیک آخرین مرحله s رو رفتم حالا چیزی نیست.
(اون یارو که با زامبی ها میرقصه گفت برو مکزیک)
ممنون

New Undead Nightmare Avatars and Xbox LIVE Theme Now Available

75628_10150100281925097_51752540096_7626965_3701883_n.jpg

There are seven Avatar items available to download:

• Armadillo Undead Outfit
  • Undead Mask
  • Undead Nightmare Logo T-Shirt
  • Undead Posse T-Shirt
  • Sasquatch Outfit
  • Sasquatch Hunter Hat

سلام دوستان من چند تا سوال راجب به این DLC داشتم:

اگر اکانت XBL ما Gold نباشه یعنی رایگان 1 ماهش تموم شده باشه میشه با خرید پوینت فقط DLC رو خرید و دانلود کرد ؟
-------------------
این DLC هم داستان یا مرحله عادی بره رد کردن داره (به صورت آفلاین) یا فقط برای Live هستش ؟
-------------------
اگر این DLC رو خریدیم و دانلود کردیم میتونیم از طریق فلش به دوستانمون هم بدیم ؟
-------------------
اگر تمام سوال ها رو جواب بدید ممنون میشم چون X360 من رایگان 1 ماهش تموم شده ولی میتونم به اینترنتش کانکت بشم و فعلا نمیخوام اعتبار هاشو خریداری کنم با خرید پوینت خالی میشه خرید اینا رو و آفلاین بازی کرد یا نه ؟
ممنون

اگر اکانت XBL ما Gold نباشه یعنی رایگان 1 ماهش تموم شده باشه میشه با خرید پوینت فقط DLC رو خرید و دانلود کرد ؟
-------------------
این DLC هم داستان یا مرحله عادی بره رد کردن داره (به صورت آفلاین) یا فقط برای Live هستش ؟
-------------------
-------------------
اگر تمام سوال ها رو جواب بدید ممنون میشم چون X360 من رایگان 1 ماهش تموم شده ولی میتونم به اینترنتش کانکت بشم و فعلا نمیخوام اعتبار هاشو خریداری کنم با خرید پوینت خالی میشه خرید اینا رو و آفلاین بازی کرد یا نه ؟
ممنون

با عرض سلام مجدد کسی جواب این سوال های منو میدونه ؟ ممنون .

-------------------
-------------------
-------------------
ممنون
به ترتیب جواب میدم:
1.بله.
2.undead nightmare اینطوریه ولی بقیه نه.
3.خیر فکر نکنم.

• Like
Reactions: Mohammad®eza
من الان رسیدم به مرحله ای که پسر جان بزرگ شده و کنار قبر پدر و مادرش هست
الان هیچ کاری نیست انجام بدم چیکار کنم ؟
چرا پلیس ها جان رو کشتند ؟

من الان رسیدم به مرحله ای که پسر جان بزرگ شده و کنار قبر پدر و مادرش هست
الان هیچ کاری نیست انجام بدم چیکار کنم ؟
چرا پلیس ها جان رو کشتند ؟

الان باید بری به شهر BLACK WATER و اونجا فکر کنم تو کلیسا عقب علامت سئوال بگردی تا آخرش سر از یک منطقه ای کنار رودخانه تو مکزیک در بیاری و انتقام بابی رو بگیری..

هر آدم کشی آخر به سزای اعمالش میرسه که جان هم از این قاعده مستثناء نبود.:d

آقا توی بازی Red Dead این پشم و پیله ها چیه توی تصویر؟:d مثلا چیو خاستن با این کار نشون بدن؟:)) چشم درد گرفتم اینقدر از این خورده برگ و آت آشغال از روی تصویر رد شد...

بازی خیلی قشنگه...ولی نقطه ضعفش اینه که برای انجام مراحلش خسته کننده هست مثلا با اسب نمیشه مسافتهای طولانی رو طی کنی اعصاب خورد میشه لا اقل یه ماشینی میذاشتن!

بازی خیلی قشنگه...ولی نقطه ضعفش اینه که برای انجام مراحلش خسته کننده هست مثلا با اسب نمیشه مسافتهای طولانی رو طی کنی اعصاب خورد میشه لا اقل یه ماشینی میذاشتن!

سلام علیکم...

1-یه سری کالسکه هست که حکم تاکسی رو دارن...تو نقشه با علامت تعجب نشون داده میشه...

2-میشه کمپ درست کنی و جابه جا شی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or