Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

آقا من با این دوئل کردنش مشکل پیدا کردم ! :d اوایل مشکل نداشتم اما الان که بعد از چند وقت باز شرغ کردم یادم رفته ! موقع دوئل کردن ، کنار صفحه 2 تا چیزی قرمز میومد که فکر کنم یکیش ماله شلیک کردنه و یکی دیگه ماله تک کردن ! واسه سریع شلیک کردن الان باید دقیق چیکار کرد ؟

بعد میگم خر تو بازی الان به چه دردی میخوره ؟
تو فروشگاه 2 تا اسب هستن هنوز برام آنلاک نشدن ! 750 دلاری هستن . راه خاصی واسه باز کردنشون هست ؟

سلام
آقا من با این دوئل کردنش مشکل پیدا کردم ! :d اوایل مشکل نداشتم اما الان که بعد از چند وقت باز شرغ کردم یادم رفته ! موقع دوئل کردن ، کنار صفحه 2 تا چیزی قرمز میومد که فکر کنم یکیش ماله شلیک کردنه و یکی دیگه ماله تک کردن ! واسه سریع شلیک کردن الان باید دقیق چیکار کرد ؟
بعد میگم خر تو بازی الان به چه دردی میخوره ؟
تو فروشگاه 2 تا اسب هستن هنوز برام آنلاک نشدن ! 750 دلاری هستن . راه خاصی واسه باز کردنشون هست ؟
در مورد دوئل کردن شما باید با نقطه هایی که روی بدن حریف میزارین اون نمودار ابیه مال خودتون رو پر کنین.
خر واسه خندس:d
اونهارو باید تو طبیعت یا شغل horse breaking پیدا کنین و رامشون کنین تا انلاک شن.

درمورد دوئل پیشنهاد می‌شه که سینه و نزدیک سر دشمن را حدف بگیرید
چون این نمواداره (!) سریعتر پر میشه

ربطی نداره طبق ویدئو ign هر قسمتی که می خواهی شلیک کنی باید موقعی که نشانه گر به کوچکترین اندازه و رنگ سفید می رسه rb رو بزنی این جوری با دوبار زدن دقیق rb قسمت آبی کاملا پر میشه البته اگه بخوای خلع سلاحش کنی با یه بار زدن پر میشه

نفطه سوم هم پیدا شد اما رفتم پیش یه کسی که میخواست وسیله ای برای پرواز بسازه که جک هم همش مسخرش میکرد ، بازم اتفاقی نیوفتاد ... دوستان مطمئنید که این علامت های سوال بنفش بازی رو تمام میکنه؟
نباید برای این علامت سوالها کاری انجام داد؟ اگه میشه کارشونو بگید
چرا باید اینو قبلا انجام میدادی فکر کنم! حالا تو برو تو منو تو ژورنال تو قسمت استرنجر ببین که این مرحلهی اسمش اومده. یتدمه تو اسم مرحله son بود بقیشو یادم نیس. اگه باشه باید بری چند تا گل و پر و موی سگ ابی پیدا کنی براش ببری.
من پیشنهاد میکنم خیلی بهش گیر نده بازی اعصابت رو خورد میکنه اگه داستانش تموم شده. بازم میل خودته.

درود

دوستان من این بازی رو تازه تموم کردم، ار ترس اسپویل نشدن داستان اصلا تو تاپیکش نیومدم.
شاهکار فوق العاده ای بود، بهش 10 میدم.
===
اگه سوالم تکراریه عذر میخوام. میخواستم بدونم گنج رو چطوری باید پیدا کنم؟ یا بهتر بگم مکانش کجاست؟ هنوز گنجی پیدا نکردم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

اگه سوالم تکراریه عذر میخوام. میخواستم بدونم گنج رو چطوری باید پیدا کنم؟ یا بهتر بگم مکانش کجاست؟ هنوز گنجی پیدا نکردم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز شما احتمالا نقشه گنجو پیدا کردی . تو بازی یه Back بزن بعد برو قسمت kit .
(معمولا وقتی به کالسکه ها کمک میکردی باید پیدا میشد )
میتونی از راهنما بازی سنتر هم استفاده کنی .

بچه ها می خواستم بدونم این بازیه BlackJak چطوریه من نزدیک 6 ساعت بازی می کنم ولی تموم نمی شه

میشه یه توضیح کلی بدید من اصلا اینو بلد نیستم . لطفا کمک کنید و بگید پایان این بازی ( Blackjak ) چطوریه ؟ یعنی چطوری میشه برنده شد .
واسه گرفتن Outfile می خوامش . :d

بچه ها می خواستم بدونم این بازیه BlackJak چطوریه من نزدیک 6 ساعت بازی می کنم ولی تموم نمی شه
میشه یه توضیح کلی بدید من اصلا اینو بلد نیستم . لطفا کمک کنید و بگید پایان این بازی ( Blackjak ) چطوریه ؟ یعنی چطوری میشه برنده شد .
واسه گرفتن Outfile می خوامش . :d
والا تا اونجایی که من دیدم پایان نداره ولی برای outfit باید چند دست تو بازی از همه جلو بیفتی بعد که quit کنی حله.;)

• Like
Reactions: hosein_fisher
بچه ها من می خوام Outfit , Us marshal رو بگیرم میشه کمکم کنید هیچ جا چیزی پیدا نکردم .
: در ابتدا باید مرحله The Last Enemy That Shall Be Destroyed را به پایان برسانید. پس از انجام این کار باید تمامی مخفیگاه های گروه های US را به صورت کامل پیدا کرده و انجام دهید. این کار باید در طی 24 ساعت(زمان بازی) صورت گیرد. این لباس به شما قابلیت این را می دهد که در صورت مرتکب شدن خلاف تحت تعقیب هیچ مقام قاونی قرار نگیرید.
یه سر هم به راهنما بازی سنتر بزن خیلی بدردت میخوره خیلی زحمت کشیدن باسش !
http://www.bazicenter.com/xbox360/action_adventure/Red_Dead_Redemption/articles/103

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1124908:
: در ابتدا باید مرحله Destroyed را به پایان برسانید. پس از انجام این کار باید تمامی مخفیگاه های گروه های US را به صورت کامل پیدا کرده و انجام دهید. این کار باید در طی 24 ساعت(زمان بازی) صورت گیرد. این لباس به شما قابلیت این را می دهد که در صورت مرتکب شدن خلاف تحت تعقیب هیچ مقام قاونی قرار نگیرید.
یه سر هم به راهنما بازی سنتر بزن خیلی بدردت میخوره خیلی زحمت کشیدن باسش !
http://www.bazicenter.com/xbox360/action_adventure/Red_Dead_Redemption/articles/103
مشکل من اینه
1: نمی دونم این رو The Last Enemy That Shall Beتموم کردم یا نه .
2.نمی دونم این US ..... ؤوکجای نقشه باید پیدا کنم .
3. شاید من اشتباهی بالای 24 ساعت کشید چی کار کنم .
من اونو 1000 بار خوندم . همشم حفذم . :d:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or