Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام علیکم...

هی ما گفتیم این بازی رو دریابید...این بازی جواهره...الماسه...داستانش معرکه اس...فقط یه بازی نیست...از فیلم یه چیزس اون ورتره...این شخصیت جان مارستون که *R درست کرده , غوغاست...از رو کات سینهاش یه فیلم کوتاه ساختن...
یه عده هی خندیدن و تیکه انداختن...حالا خبرو داشته باش :

هالیوود قراره از روی بازی RDR یه فیلم سینمایی بسازه...نقش جان مارستون رو قراره براد پیت(عکسش تو آواتاره حاجیتون هست) بازی کنه...

بله...فقط یه استودیو فیلمسازی...یه کارگردان...یه فیلمنامه نویس...یه اهل هنر میتونه درک کنه این بازی چه الماسیه و چه رقیب قدری !!!!
الله اکبر.....مرگ بر آمریکا.....مرگ بر اسرائیل.......مرگ بر انگلیس.........

دوست گلم شما که داستانه بازیو کامل فهمیدی میشه بگی ما هم بفهمیم؟

راستی شما میدونستی این بازیرو آمریکای جنایتکار ساخته؟ از شما بعیده. بازی نکن. گناه داره.

ممنون میشم اگه داستانو که معلومه کامل فهمیدی واسه ما هم شرح بدی (آخه من انگلیسیم در حد*********هست و هیچی نمیفهمم).

تبارک الله.

منم یه چیزایی فهمیدم که قراره یه فیلم بیاد براش. واقعا لیاقت داره این بازی! خیییییلی باهاش حال کردم. فقط خدا کنه فیلم درست حسابی بسازن حیثت RDR نره زیر علامت گنده سوال! خدایی یکی از بهترین بازی های عمرم بود . >:d<من که منتظر بعدیشم. اگه تو کار باشه.

الله اکبر.....مرگ بر آمریکا.....مرگ بر اسرائیل.......مرگ بر انگلیس.........

دوست گلم شما که داستانه بازیو کامل فهمیدی میشه بگی ما هم بفهمیم؟

راستی شما میدونستی این بازیرو آمریکای جنایتکار ساخته؟ از شما بعیده. بازی نکن. گناه داره.

ممنون میشم اگه داستانو که معلومه کامل فهمیدی واسه ما هم شرح بدی (آخه من انگلیسیم در حد*********هست و هیچی نمیفهمم).
ما نفهمیدیم ایت تیکه بود یا جدی جدیه! خدایی یه نفر رو دیدی از این بازی بد بگه! (البت غیر جنابعالی!!!) بازی بازیه! هر جا بسازه و هر کی بسازه. من وتو حالشو میبریم. تاپیک بازی هم جای شعار نیست. اگه جدیه که واقعا متاسفام برات. اگرم شوخی بود که...

آخرین ویرایش:
سلام

یکی نیس بگه این گاوسندوق چجوری باز میشه ؟

زیر نویس میکنه که آنالوگ را به سمت راست یا چپ بچرچون
بعد شما آروم آنالوگ را به سمت راست یا چپ فشار بده
بعدش هرموقع گیم پد شوک داد یعنی شما نزدیک شدی به رقم رمز
بعد که یکی از ارقام رمز را یافتی
دوباره زیر نویس عوض می‌شه
کلا سه تا رقم را بیابی باید
بعد از شوک کمتر فشار بده

منم یه چیزایی فهمیدم که قراره یه فیلم بیاد براش. واقعا لیاقت داره این بازی! خیییییلی باهاش حال کردم. فقط خدا کنه فیلم درست حسابی بسازن حیثت RDR نره زیر علامت گنده سوال! خدایی یکی از بهترین بازی های عمرم بود . >:d<من که منتظر بعدیشم. اگه تو کار باشه.

ما نفهمیدیم ایت تیکه بود یا جدی جدیه! خدایی یه نفر رو دیدی از این بازی بد بگه! (البت غیر جنابعالی!!!) بازی بازیه! هر جا بسازه و هر کی بسازه. من وتو حالشو میبریم. تاپیک بازی هم جای شعار نیست. اگه جدیه که واقعا متاسفام برات. اگرم شوخی بود که...
بازیه خوبیه و این آقا بهشت بین رفته رو مخ آدم.هی می گه نگید بازیه فلانه بازی طلایه!هیچکی م باهاش مخالفت نمی کنه باز در غالب اسپم می ره رو مخ آدم.
در ضمن R* ساخت فیلم را رد کرده تو بخش شایعات هست.

بازیه خوبیه و این آقا بهشت بین رفته رو مخ آدم.هی می گه نگید بازیه فلانه بازی طلایه!هیچکی م باهاش مخالفت نمی کنه باز در غالب اسپم می ره رو مخ آدم.
در ضمن R* ساخت فیلم را رد کرده تو بخش شایعات هست.
ای بابا پس همش فیک بود؟؟؟!!!
خیلی براش تبلیغ شده بود! هی میگفتن ای میخواد رد دد فیلمش بیاد همش کشک؟ زرشک:d
خب عادت بعضی از دوستانه دیگه! نظر همه هم محترمه. ولی دیگه این زیاده رویه. اگه مدیران بخش رسیدگی میکردن خوب بود.:-/

من الان داشتم با یکی از دوستان چت میکردن گفتن که ظاهرا بعد از مرگ مارستون
شما میتونی با پسرش بری و انتقام جان رو بگیری اما یادش نبود که از کجا باید بریم
کسی یادش هست کجا باید بریم ؟!

Last edited by a moderator:
کسی داستان این بازیو نداره 30%از بازی رو رفتم 1%از داستان رو نفهمیدم :(:((:((:((یعنی هیچ کس نمیدونه داستانش چیه؟:-/
جان خودم -نمیدونم چرا یه تیکش رو هم یادم نمیاد:))

- اگه حسش بیاد -یکبار باید برم داستان رو بنویسیم-چون حافظه ی اسمیم به شدن ضعیفه:دی

یه سوال

در حال حاضر من حدوده 61 درصد بازی رو رفتم حالا که که شدم جان پسر مستر مارسون هیچ جایی نیست که برم ماموریت ولی فقط یه دایره ی بنفش هست باید چیکار کنم الان ؟؟ :d :((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or