Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. تو تریلر های بازی شنیده بودم که تو بازی جان مارستون هم میتونه آدم بدی باشه هم میتونه آدم خوبی

باشه. حالا من میخوام بدونم که بازی چند تا پایان داره یا فقط همین یه پایان رو داره؟ مثلا میتونم از اول بازی کنم

ولی این دفعه آدم بدی بشم mission هاش عوض میشه؟

اون هیچ ربطی به پایان نداره جان همیشه خوبه اون به سیستم Honorبازی ربط داره که میتونی هم کار خوب بکنی هم بد از قسمت Statsچک کن.
-------------------------------------------------------------------------------------

کسی نفهمید این راکستار چلنج Strike it richرو کی میخاد درست کنه؟

آقا من یه مشکلی دارم :

من بازی رو تموم کردم و کردیت هم اومد و ...
حالا بعد از چند روز که میخوام دوباره بازی کنم ، از اول میاره . همونجا که مارستون از کشتی پیاده میشه !

تو منو هم Game روکه میزنم، آخرین سِـیوَم هست، ولی لود که میکنه باز از اول میاره.

مشکل عجیبه نه ؟ کاریش میشه کرد ؟

یه wallpaper جدید از پک legends & killers اومده:
reddeadredemption_shadowwolf_1024x768.jpg

سلام علیکم...

هی ما گفتیم این بازی رو دریابید...این بازی جواهره...الماسه...داستانش معرکه اس...فقط یه بازی نیست...از فیلم یه چیزس اون ورتره...این شخصیت جان مارستون که *R درست کرده , غوغاست...از رو کات سینهاش یه فیلم کوتاه ساختن...
یه عده هی خندیدن و تیکه انداختن...حالا خبرو داشته باش :

هالیوود قراره از روی بازی RDR یه فیلم سینمایی بسازه...نقش جان مارستون رو قراره براد پیت(عکسش تو آواتاره حاجیتون هست) بازی کنه...

بله...فقط یه استودیو فیلمسازی...یه کارگردان...یه فیلمنامه نویس...یه اهل هنر میتونه درک کنه این بازی چه الماسیه و چه رقیب قدری !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or