Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

frozen-movie.jpg

Frozen: 8.5/10

فقط میتونم بگم عالی! بازم شاهکاری از دیزنی! بعد از دیدن Despicable Me 2 گفتم دیگه انیمیشنی نباشه که امسال بیشتر باهاش حال کنم اما پیدا شد :دی
شخصیت پردازی فوق العاده! ( + Olaf که واقعا شخصیت محشری بود ) داستان زیبا! انیمیشن بسیار حرفه ای و سطح بالا و استفاده از تکنولوژی جدید دیزنی یعنی شبیه سازی برف از روی برف های واقعی!!! :x
از همه اینا مهمتر آواز های فوق العاده وسط انیمیشن! مخصوصا آهنگ Let it Go فقط میتونم بگم شاهکار بود! هزار بار گوش دادم این آهنگو! تو اسکار هم که اجرا شد واقعا حال کردم!

هر جایزه ای که تا الان گرفته 100% بدون هیچ شکی حقشه!
به هیچ وجه اینو از دست ندین :x

Good Will Hunting
ویل هانتینگه نابغه

42752654473111036833.jpg

فیلم نبود که،معجزه بود :x از بازیه بن افلکه جَوون بگیر برو تا موسیقی متن،برو تا آهنگ ها برو تا دیالوگ ها...فیلم نامه و تیتراژه پایانی که اصلا نگو دیگه...

تیتراژ رو تا وقتی صفحه سیاه شد نگاه کردم.

صحنه ی اسکار گرفتنه بن افلک و مت دیمون سره این فیلم اینقدر بازپخش شده که فک کنم همتون دیدین :دی
کلا بن افلک استیله اسکار گرفتنش خوبه پارسال هم سره آرگو قشنگ جایزه رو دریافت کرد :دی

میترسم اگه الان به فیلم نمره بدم،احساسی بوده باشه و ناشی از جوّ بعد از فیلم باشه که خیلی رایجه :دی
صبر میکنم تا فردا و اگر باز هم نظرم همین بود،نمره ی مد نظر که نمره ی بالایی هم هست اتفاقا تقدیمش میکنم .:دی

G R A V I T Y

9/10
فیلم خوبی بود و خیلی به نظر من فضا رو خوب به تصویر کشیده بود . همونطور که خیلی از دوستان هم گفتن ، جلوه های ویژه عالی بودن خداییش
کلا خوب بود

بابام : اه اه اه این دیگه چه فیلمی بود . وسطش خوابم برد (واقعا هم برد :d ) دوتا بازیگر انداختن تو فیلم هی این میره اینور هی این میره اون ور . جمع کن بابا ( :d )

Good Will Hunting
ویل هانتینگه نابغه

42752654473111036833.jpg

فیلم نبود که،معجزه بود :x از بازیه بن افلکه جَوون بگیر برو تا موسیقی متن،برو تا آهنگ ها برو تا دیالوگ ها...فیلم نامه و تیتراژه پایانی که اصلا نگو دیگه...

تیتراژ رو تا وقتی صفحه سیاه شد نگاه کردم.

صحنه ی اسکار گرفتنه بن افلک و مت دیمون سره این فیلم اینقدر بازپخش شده که فک کنم همتون دیدین :دی
کلا بن افلک استیله اسکار گرفتنش خوبه پارسال هم سره آرگو قشنگ جایزه رو دریافت کرد :دی

میترسم اگه الان به فیلم نمره بدم،احساسی بوده باشه و ناشی از جوّ بعد از فیلم باشه که خیلی رایجه :دی
صبر میکنم تا فردا و اگر باز هم نظرم همین بود،نمره ی مد نظر که نمره ی بالایی هم هست اتفاقا تقدیمش میکنم .:دی
خب امروز يكم از جوه ناشى از فيلم كاسته شد و فك ميكنم الان ميتونم بهتر نمره بدم:d
بازيه مت ديمون به عنوانه نقش اول،حالا يا به دليله ضعفه فيلمنامه(كه بعيده)يا به دليله كم كاريه بازيگر و يا شايد هم ضعفه ون سنت(اين هم بعيده) اونجور كه بايد نبود،يعنى به هر حال درسته نقشه مكمل ها هم خيلى مهم هستند،اما نقشه اول يه چيزه ديگس.بازيه خوبه نقشه اول به تنهايى ميتونه بعضى فيلم هارو به يادموندنى و قوى كنه،اما ضعيف بودنه نقضه اول هم ميتونه همونقدر تاثيره منفى بذاره.البته مت ديمون اونقدر ها هم ضعيف بازى نكرد،اما نسبت به سايره اجزايه فيلم ضعيف تر بود.
٩/١٠:x اين فيلم از يه تعداده زيادى فيلمه خوب،خوبتر بود:dمثلا از فايت كلاب،مثلا از كله كانديداهايه امسال(جز گراويتى)،مثلا فرار از شاوشنك.
و البته با اختلافه فاحش زيره تايتانيك مثله تمامه فيلمهايه ديگه:d

Inside Llewyn Davis رو بالاخره دیدم فوق العده بود به نظرم جزو بهترین کارهاشون بود . لذتی که در دیدن فیلمی از کوئن های روی فرم هست در هیچ چیزی نیست 10 /10

Frozen : 10/10
یکی از بهترین انیمیشن های عمرم بود ... عالی روش کار شده بود شخصیت پردازی و صدا گذاری Elsa و Olaf خیلی خوب بودن ! معلوم بود که روی Elsa خیلی بیشتر از بقیه شخصیت ها وقت گذاشتن و روش کار کردن !
همون آهنگ Let it go که Elsa میخونه کلی نمره رو میبره بالا :دی یک هفتست هیچ آهنگی به جز این رو گوش ندادم :| :دی
تا حالا تا این حد جذب یک انیمیشن نشدم مثل احمقا 6 بار دیدمش :دی البته اصلا هم پشیمون نیستم :دی
Hobit 1 : 7/10
فیلم قشنگی بود ولی از اینکه توش بعضی جاهاش شعر میخوندن اصلا خوشم نیومد ... آخه یعنی چی شاه گابلین ها اومده شعر میخونه :|

آخرین ویرایش:
قبل از هر چیز، خوشم میاد این Frozen همه را عاشق خودش کرده :d

Warm Bodies
7/10
ای بابا، زامبی های عاشق و عشق موزیک ندیده بودم، ولی موضوعش باحال بود :d خود پسره خیلی cute بود :d
21123826574011659312.jpg
The Grey
10/10
اصلا فیلمی که توش Liam Nesson باشه، کمتر از 10 هم حقش نیست :d

23892768644756594614.jpg

Alladdin 1992
10/10
یعنی این انیمیشن معرکست، یهویی شد که دیدمش :d
94485682333370574133.jpg
Incendiary
8/10
یه موضوع کاملا ضد اسلامی و .................... :|
ولی باحال بود مخصوصا پسر بچه هه خیلییییییییییییییی بانمک بودش :d
84768438249811587481.jpg

و آخریش:
What happens in Vegas
8/10
کلی خندیدم :)) باحال بود. این کامرون دیاز هم که هیچی دیگه :d
06390716748155570606.jpg

@ Pars13

جنگجویان Norse هر شب در Mead Hall ـها جمع میشدند، نوشیدنی می‌نوشیدند و آواز می‌خوندند. از افسانه‌های خودشون، جنگ‌ها، اتفاقات و ...
برای مثال در شعر حماسی Beowulf هم به این فرهنگ کاملا رایج اشاره شده و J.R.R Tolkien هم مدت زیادی رو مشغول مطالعه‌ی این شعر بوده، و جهانی که خلق کرده تحت تاثیر همین افسانه‌هاست

+Dwarf ـها اصولا نژاد جنگ‌طلبی نیستند. در معدن‌ها دنبال طلا و سنگ‌های قیمتی می‌گردند و کاری به کار دنیای خارج ندارند

+مضمون شعر Far over the misty mountains اینه که در آینده وضع بهتر میشه و Dwarf ـها دوباره به سرزمین‌ـشون برمی‌گردند. در واقع شعری نیست که با جو داستان ناهماهنگ باشه

The king has come, unto his hall
Under the mountains dark and tall
The worm of dread, is slain and dead
And ever so our foes shall fall

من بشخصه ترجیح میدادم شعر کامل خونده بشه

@ Pars13

جنگجویان Norse هر شب در Mead Hall ـها جمع میشدند، نوشیدنی می‌نوشیدند و آواز می‌خوندند. از افسانه‌های خودشون، جنگ‌ها، اتفاقات و ...
برای مثال در شعر حماسی Beowulf هم به این فرهنگ کاملا رایج اشاره شده و J.R.R Tolkien هم مدت زیادی رو مشغول مطالعه‌ی این شعر بوده، و جهانی که خلق کرده تحت تاثیر همین افسانه‌هاست

+Dwarf ـها اصولا نژاد جنگ‌طلبی نیستند. در معدن‌ها دنبال طلا و سنگ‌های قیمتی می‌گردند و کاری به کار دنیای خارج ندارند

+مضمون شعر Far over the misty mountains اینه که در آینده وضع بهتر میشه و Dwarf ـها دوباره به سرزمین‌ـشون برمی‌گردند. در واقع شعری نیست که با جو داستان ناهماهنگ باشه

The king has come, unto his hall
Under the mountains dark and tall
The worm of dread, is slain and dead
And ever so our foes shall fall

من بشخصه ترجیح میدادم شعر کامل خونده بشه
اینجور چیزا سلیقه این دیگه :دی
من از هابیت خیلی خوشم اومد خیلی هم خوب بود فقط از اینکه توش شعر خوندن زیاد خوشم نیومد ... ترجیح میدادم مثل آدم باهم حرف بزنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or