Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

@ Pars13

جنگجویان Norse هر شب در Mead Hall ـها جمع میشدند، نوشیدنی می‌نوشیدند و آواز می‌خوندند. از افسانه‌های خودشون، جنگ‌ها، اتفاقات و ...
برای مثال در شعر حماسی Beowulf هم به این فرهنگ کاملا رایج اشاره شده و J.R.R Tolkien هم مدت زیادی رو مشغول مطالعه‌ی این شعر بوده، و جهانی که خلق کرده تحت تاثیر همین افسانه‌هاست

+Dwarf ـها اصولا نژاد جنگ‌طلبی نیستند. در معدن‌ها دنبال طلا و سنگ‌های قیمتی می‌گردند و کاری به کار دنیای خارج ندارند

+مضمون شعر Far over the misty mountains اینه که در آینده وضع بهتر میشه و Dwarf ـها دوباره به سرزمین‌ـشون برمی‌گردند. در واقع شعری نیست که با جو داستان ناهماهنگ باشه

The king has come, unto his hall
Under the mountains dark and tall
The worm of dread, is slain and dead
And ever so our foes shall fall

من بشخصه ترجیح میدادم شعر کامل خونده بشه
اینجور چیزا سلیقه این دیگه :دی
من از هابیت خیلی خوشم اومد خیلی هم خوب بود فقط از اینکه توش شعر خوندن زیاد خوشم نیومد ... ترجیح میدادم مثل آدم باهم حرف بزنن :دی

The Master 9/10

یه فیلم عالی دیگه از کارگردان کم کار اما گزیده کار... که یبار دیگه بهم ثابت کرد فیلم رو باس بخاطر کارگردان دید نه تریلر و بازیگر و حتی نویسنده.

جا داره از شادروان هافمن هم یادی کنیم... یه چاقالویی معمولی که بدجوری خودشو با این فیلم تو دلم جا کرد. فقط نکته اینه اگه چیزی در مورد مکتب ساینتولوژی آمریکا ندونی نصف بیشتر مفهوم فیلم دستت نمیاد!

The Master 9/10

یه فیلم عالی دیگه از کارگردان کم کار اما گزیده کار... که یبار دیگه بهم ثابت کرد فیلم رو باس بخاطر کارگردان دید نه تریلر و بازیگر و حتی نویسنده.

جا داره از شادروان هافمن هم یادی کنیم... یه چاقالویی معمولی که بدجوری خودشو با این فیلم تو دلم جا کرد. فقط نکته اینه اگه چیزی در مورد مکتب ساینتولوژی آمریکا ندونی نصف بیشتر مفهوم فیلم دستت نمیاد!
بهتر نیست واژه بهتری در مورد ان مرحوم به کار ببرید ؟؟

The Conjuring

mza_7641340195332967438.jpg

داستان و فیلم نامه :
- کلیشه ای
+ پرداخت خوب یه داستان کلیشه ای

کارگردانی :
+ WAN

بازیگری :
- بازیهای کلیشه ای که چیز خاصی نداشت

صدا و موسیقی :
- موسیقی کم
- عدم استفاده مناسب از صدا برای ایجاد حس ترس

جلوه های ویژه :
- غیرجذاب (جلوهای جن گیر از این جذاب تر بود)

طراحی صحنه و لباس :
+ طراحی محیط داخلی خانه

امتیاز نهایی از 10 : 6.5

American_Hustle_2013_poster.jpg

American Hustle
با اینکه این چند روزه تعریفای منفی زیادی از بچه هایی که فیلمو دیده بودن شنیده بودم ولی ازش خوشم اومد. :دی البته درسته اون چیزی که انتظار داشتم نبود و انتظار یه داستان بهتر رو داشتم ولی تونست منو تا آخرش مجاب کنه که ببینمش. البته شاید به خاطر کست فیلم بوده که اکثرا از بازیگرای مورد علاقم تشکیل شده بود که اتفاقا بازیهای خوبی هم از خود ارائه داده بودن. بخصوص بیل که واقعا عالی بود و باعث میشد در بعضی صحنه ها داستان فیلم رو ول کنم و به بازیش دقت کنم فقط. :دی در کل اگه بخوام در یه جمله بگم AH یه فیلم سرگرم کننده نسبتا خوب بود که در مقابل کارای قبلی او.راسل و همچنین فیلم های خوب امسال حرفی برای گفتن نداشت ولی تونست منو راضی کنه و در کل ازش خوشم اومد. :دی
صحنه هایی که بیل بون اکثرا به صحنه های جالب فیلم تبدیل شده بودن ولی یه صحنه بود که نسبتا متفاوت بود و با دیدنش از خنده منفجر شدم. :دی صحنه ای که بردلی کوپر به جون لویی سی کی افتاد خدا بود. =))

7.0

The Hunger Games 2012: 8/10
9/10 :The Hunger Games Catching Fire

به شخصه از دیدن هیچ سری به اندازه سری هری پاتر لذت نبردم، بازی های فقر هم دقیقا به همون اندازه زیباست. این اولین سری بعد از هری پاتر هست که شدیدا منتظر نسخه های بعدش هستم. دیدنشون شدیدا توصیه میشه.

Seeking Justice
9/10
این فیلم عجیب تحت تاثیر قرار داد منو. موضوعش را تا حالا تو هیچ فیلم دیگه ای ندیده بودم (با اینکه من فیلم خیلی تماشا میکنم، البته نه به اندازه بچه های این فروم ;) ) و واقعا نیک کیج هم خارق العاده بازی کرده بود.
نمیدونم اینجا اجازه هست موضوعش را بگم یا نه؟

10593543472872275929.jpg

kimsungbabak
اون روزی که اومدی نسخه اول رو دیدی و کلی به به و چه چه کردی خواستم بت توصیه کنم بقیه اشون رو نبینی :-"
واقعا نسخه دوم و سومش فاجعه هستن :-&:d یعنی خیلی هنر میخواد از این فیلم عالی برسی به این مزخرفات

1997 Hercules
7/10

This is the END
این رو یکی از رفیقام توصیه کرد گفت خیلی جالب و فان بوده!
منم میدونستم که سلیقش خیلی چرته به چشم یه فیلم معمولی سطح پایین رفتم واسه دیدنش!
ولی همون اوایل فیلم از جو و حال و هوای فیلم خوشم اومد و خیلی به دلم نشست...
برخی صحنه های فیلم بود که از زور خندیدن نمیتونستم ادامه ی فیلم رو ببینم :دی ، ایده ی جالبی داشت و تا حدودی خوب اجراش کرده بودن...
حضور کوتاه شخصیت های مختلف هم خیلی خوب به جذاب تر شدن فیلم کمک کرده بود...
با اینکه شاید فیلم از نظر ارزشی تو رتبه ی خوبی نباشه ولی از نظر سرگرم کردن واقعا عالیه...
جلوه های ویژه مخصوصا غول های آخر الزمانی هم تو سطح خوبی بودند...
جونا هیل هم عالی بود :دی
8 / 10
دوتا صحنه ی منتخب :دی (البته کلی صحنه ی جالب دیگه هم داشت)
84963190487337888333.jpg

96792769472383599762.jpg

آخرین ویرایش:
--آگوست در بخش اوسیج | 9.0/10
__
hkG0j7bfSBGB6NpPtYwW7zH0fU5.jpg

_______
مشکلات و داستان هایی که بین این خانواده رخ میده و داده (!) خیلی افراد رو در شرایط بحرانی قرار میده، دقیقا نمیدونی باید چه واکنشی نشون بدی، واقعا باید چیکار کرد ؟! ....
این چیزهایی بود که بعد تماشایی فیلم ذهنم رو به خودش مشغول کرده بود ! بازی قوی "جولیا رابرتز" و "مرلی استریپ" فیلم رو بسیار زیبا با خودش کشونده و با اینکه فیلم فقط دیالوگ وار روایت میشه ولی اصلا خسته نخواهید شد، از همه بیشتر به قدرت جولیا رابرتز پی بُردم، واقعا پرستیژ و اُبهت خاصی داره این بازیگر ! کارش درسته، حتما فیلم رو ببینین !
زمانی که پدر خانواده وستون ها به نام بورلی ( سم شپرد ) مفقود می شود، دختر بزرگ خانواده به نام باربارا ( جولیا رابرتز ) تصمیم میگیرد به همراه همسرش بیل ( اوان مک گرگور ) و دختر 14 ساله شان جین نزد مادر خانواده ( مریل استریپ ) بازگردند تا بتوانند در این شرایط سخت وی را دلداری داده و در شرایط پیچیده کنونی کمکی کرده باشند...
_________
فیلم در دو رشته : کاندیدای اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن و اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن نامزد شده و متاسفانه برنده نشدن ! خیلی فیلم زیبا و دلنشینی بود..

three days to kill

فیلم باحالی بود . بعد تلاش موفق لوک بسون به عنوان نویسنده و تهیه کننده در فیلم تیکن که منجر به این شد که بازیگر کهنه کاری مثل لیام نیسون که اکثرا نقش های خوب ولی مکمل داشت یکباره به بازیگر پولساز و اکشن کار تبدیل شه حالا تو این فیلم کوین کاستنر جایگزین شده ولی مشکل این جاست که بار اکشن کاراکتر کمتره و بیشتر در راستای همون کاراکتر خانواده دوست و فداکاریه که کاستنر چند سالی است در نقش های مکمل در فیلم های مختلف نشون داده . اکشن داستان کمه و جاهایی اش همون تیکن رو به یاد میاره ولی باز فیلم خوبیه . کاستنر در نقشش عالیه و امیدوارم فیلم موفق شه و کاستنر رو دوباره در جریان اصلی هالیوود ببینیم چون واقعا جزو بازیگران بزرگ و ارشمنده که هنوز توان خیره کرده بیننده رو داره . امبر هرد هم در این جا با این که نقش مهمی نداره ولی خوب ظاهر شده و به خوبی پا به پای کاستنر جلو میاد . در کل فیلمش بدک نیست و نسبت به دو سه تا فاجعه ی آخر سازنده اش (گند زدن به سری ترمیناتور و فیلم لوس این یعنی جنگ ) واقعا قدم رو به جلویی است و دیدن کاستنر در نقش اصلی با کمی چاشنی اکشن تجربه ی لذت بخشیه .
امتیاز 7.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or