Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

بنظر منم اونقدر لیاقت Best picture شدن رو نداشت اما واقعا اگه اون نمیشد چه فیلمی میشد؟ کلا بنظر من هیچ کدوم از فیلمای امسال ارزش بهترین شدن رو نداشتن :دی
پارسالم همینطور اون ARGO که رسما کشکی بهترین فیلم سال شد :|

بنظر منم اونقدر لیاقت Best picture شدن رو نداشت اما واقعا اگه اون نمیشد چه فیلمی میشد؟ کلا بنظر من هیچ کدوم از فیلمای امسال ارزش بهترین شدن رو نداشتن :دی

شوخی میکنی؟! برخلاف پارسال که فقدان فیلم بود امسال همه فیلم ها فوق العاده بودن. Wolf of Wall Street, Gravity, HER, Dallas Buyers Club, Nebraska و یا snubs امسال مثل Rush یا Prisoners.

میتونم منظورت رو از این جمله بپرسم !؟
خصوصاً اون کلمه ی ارزش برا من سوال شده که معنیش چی میتونه باشه :-? :دی

من میخوام یه قدم فراتر بذارم و بگم که فیلم حتی در حد کاندیدا شدن واسه بهترین فیلم هم نبود چه برسه به بردنش!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

من میخوام یه قدم فراتر بذارم و بگم که فیلم حتی در حد کاندیدا شدن واسه بهترین فیلم هم نبود چه برسه به بردنش!

آقا باشه 12 سال بدترین فیلم تاریخ اصلاً :دی ولی حرفت چه ربطی به حرف من و اوشون داشت !؟
کلا بنظر من هیچ کدوم از فیلمای امسال ارزش بهترین شدن رو نداشتن
به قدر کافی واضح هست !؟

آخرین ویرایش:
آقا باشه 12 سال بدترین فیلم تاریخ اصلاً :دی ولی حرفت چه ربطی به حرف من و اوشون داشت !؟

به قدر کافی واضح هست !؟

هیچی اشتباهی رو پست شما جواب دادم!!!!:دی
نه دیگه بدترین فیلم تاریخم نیست،فقط امسال جز 10 تا نبود!!!:-دی

نظر شخصی :دی البته یکم منظورمو بد رسوندم! میخواستم بگم از بین این فیلمایی که نامزد شدن و من دیدم هیچ کدوم اونقدری بنظرم جذابیت نداشتن که با افتخار بگم بهترین فیلم سال مثلا :دی
Her و wolf of wall street که اصله هنوز ندیدم چون کیفیت خوبش نیومد شاید اونا نظرمو عوض کرد! Philomena رو هم تا چند وقت دیگه میبینم!
ولی بین تمام اینایی که تا الان دیدم خیلیا از جمله Captain Phillips و Dallas Bayers Club و Prisoners و Gravity بودن که خیلی منو جذب کردن اما بازم نمیتونم یکی از اینارو به عنوان بهترین فیلم سال انتخاب کنم! درکل Prisoners بنظرم یک جورایی محتواش بیشتر از بقیه بود و خیلی بیشتر باهاش حال کردم که اصلا نامزد هم نشد :دی اما بازم منتظر یک فیلم بسیار متفاوت تر بودم که بهترین فیلم سال بشه!

پ.ن: بیاین بزنین منو :| :دی

نظر شخصی :دی البته یکم منظورمو بد رسوندم! میخواستم بگم از بین این فیلمایی که نامزد شدن و من دیدم هیچ کدوم اونقدری بنظرم جذابیت نداشتن که با افتخار بگم بهترین فیلم سال مثلا :دی
Her و wolf of wall street که اصله هنوز ندیدم چون کیفیت خوبش نیومد شاید اونا نظرمو عوض کرد! Philomena رو هم تا چند وقت دیگه میبینم!
ولی بین تمام اینایی که تا الان دیدم خیلیا از جمله Captain Phillips و Dallas Bayers Club و Prisoners و Gravity بودن که خیلی منو جذب کردن اما بازم نمیتونم یکی از اینارو به عنوان بهترین فیلم سال انتخاب کنم! درکل Prisoners بنظرم یک جورایی محتواش بیشتر از بقیه بود و خیلی بیشتر باهاش حال کردم که اصلا نامزد هم نشد :دی اما بازم منتظر یک فیلم بسیار متفاوت تر بودم که بهترین فیلم سال بشه!

پ.ن: بیاین بزنین منو :| :دی
من کاری به نظر شخصی ندارم چون نگفتم غلطه یا درسته من فقط درست متوجه نشدم ، همین. اگه اون ارزش رو نمینوشتی که اصلاً سوالی نمیکردم :دی

فقط این رو الآن بگم که اینی که میگی اصلاً با معنی بهترین فیلم سال در تناقضه :دی
نفهمیدم چیش در تناقضه؟
biggrin1.gif

میگم کلا انتظار داشتم یک فیلمی بهترین فیلم سال بشه که خیلی سطح بالاتر از فیلمای امسال باشه! اما منظورم از ارزش نداشتن این نبود که فیلما بد بودن! اتفاقا فوق العاده بودن اما هیچ کدوم حکم بهترین فیلمو واسم ندارن نمیدونم واسه چی
biggrin1.gif
مگه اینکه The wolf of wall street و Her خیلی بیشتر از بقیه اینایی که دیدم جذبم کنه
biggrin1.gif
خیلی ساده است ، بهترین فیلم سال یه چیز نسبی ــه !! :دی
یه وقتی هست فرضاً شما میخوای بین ده نفر ببینی کی قدش بلندتر میگذاریشون کنار هم میبینی جناب X قدش از بقیه بلندتره ، حالا نمیشه گفت چون جناب X خودش قدش 1.42 هست پس تو این جمع بلند قدترین نداریم :| :دی

آخرین ویرایش:
من کاری به نظر شخصی ندارم چون نگفتم غلطه یا درسته من فقط درست متوجه نشدم ، همین. اگه اون ارزش رو نمینوشتی که اصلاً سوالی نمیکردم :دی

فقط این رو الآن بگم که اینی که میگی اصلاً با معنی بهترین فیلم سال در تناقضه :دی
نفهمیدم چیش در تناقضه؟ :دی
میگم کلا انتظار داشتم یک فیلمی بهترین فیلم سال بشه که خیلی سطح بالاتر از فیلمای امسال باشه! اما منظورم از ارزش نداشتن این نبود که فیلما بد بودن! اتفاقا فوق العاده بودن اما هیچ کدوم حکم بهترین فیلمو واسم ندارن نمیدونم واسه چی :دی مگه اینکه The wolf of wall street و Her خیلی بیشتر از بقیه اینایی که دیدم جذبم کنه :دی

من 12سال رو ندیدم هنوز ولی اصلا به نظرم بازی لورنس توی امریکن هاسل لایق اسکار نبودش. یه ورژن messed up تر از شخصیتش توی SLP بود و کلا جز 2 3 تا تیکه هایلات خاصی نداشتش.
حالا مگه کدوم از فیلم های اسکاری حق اسکار گرفتن را داشتن :| حالا موضوعات سیاسی و هدفمند بودن اسکار به کنار، سر فیلم avatar یادتون نیست که hurt locker الکی الکی بهترین فیلم شد و کارگردانشم (که یه خانم بود) بهترین کارگردان :| فقط میخواستن اسکار تاریخ ساز بشه :d
یه کم فروم داره به بحث کشیده میشه ها :d
خب فیلمی که امروز دیدم، که یه کم قدیمی بود ولی خیلی وقت بود میخواستم ببینم:
Snow White and the Huntsman
9/10
کلا چارلیز ترون را دوست دارم نمیدونم چرا :d اون کریس همس ورث هم که :x اما اون دختره کریستن استوارت :-&

29293866132781401201.jpg

حالا مگه کدوم از فیلم های اسکاری حق اسکار گرفتن را داشتن :| حالا موضوعات سیاسی و هدفمند بودن اسکار به کنار، سر فیلم avatar یادتون نیست که hurt locker الکی الکی بهترین فیلم شد و کارگردانشم (که یه خانم بود) بهترین کارگردان :| فقط میخواستن اسکار تاریخ ساز بشه :d
یه کم فروم داره به بحث کشیده میشه ها :d

[/SPOILER]

نه امسال خوب بود همه چی میشا.غیر از انتخاب نشدن Dicaprio :((به عنوان بهترین بازیگر مرد.
اون کارگردان Hurt Locker هم نمیدونم میدونی یا نه ولی زن قبلیه جیمز کامرون بوده.:d البته آماده باش یواش یواش آنجلینا میخواد اسکار بهترین کارگردانیم با فیلمای آیندش بگیره.:d

آخرین ویرایش:
HER 9/10

یکبار دیگه Phoenix با بازیش منو تحت تاثیر قرار داد. پارسال که بازی شاهکارش تو The Master رو دیدم، برای اولین بار زخم روی لبش برام عادی اومد، چهرش و نوع نگاهش و پشت خمیدش طوری با شخصیتش تو فیلم همخوانی داشت که انگار زخمش گریم بود و نه زخم واقعی. حتی تو یکی از پست های اینجا (فکر کنم متعلق به آریا بود :d) خوندم که به قدری شخصیت منفیش تو گلادیاتور ریدلی اسکات رو خوب بازی کرده که همیشه اون ذهنیت منفی از چهرش و زخمش ایجاد میشه. پست رو نخونده قبول کردم! و بعد از خوندنش خیلی دلم میخواست Phoenix رو تو هیبت یه شخص احساسی و نرمال ببینمش.

که تو این فیلم شخصیتش زمین تا آسمون با The Master فرق داشت. اضافه شدن سبیل رو چهرش همون تاثیری رو داشت که افزایش وزن رابرت دنیرو برای نقش آل کاپون داشت :d با اینکه 90% فیلم رو با یه OS نامرئی (طبیعتا !) حرف میزد، تمامی دیالوگاش باور پذیر و تاثیرگذار بودن. از طراحی و تفکر هنری که تو فیلم موج میزد و خلاقیت و عمق فلسفی (!!) بکار رفته تو فیلمنامه همه همه باعث شدن یکی از بهترین فیلمهای امسال از دید من باشه (از عملکرد آکادمی تو شاخه بهترین فیلمنامه اوریجینال کاملا راضیم :d) . احتمالا چند ماه دیگه بود به فیلم نمره کمتری میدادم، اونم فقط بخاطر محدود بودن لوکیشن ها و کند شدن روندش اون وسطا. اما با اینکه چند روز از روش میگذره هنوز حسش از بین نرفته. البته باقی مسائل فیلم رو که توضیح ندادم برا اینکه لازم به توضیح نیست، همه واردیم ! فکر کردم بیشتر تاکید رو بازی این طفلک "نادیده گرفته شده" داشته باشم :d

پ.ن. مقبولیت فیلمایی نظیر "12 سال بردگی" رابطه مستقیمی با رنگ پوست رئیس جمهور آمریکا داره ! شما فرض کنین این فیلم 20 سال پیش همزمان با Mississippi Burning اکران میشد جایگاهش کجا بود !

back to the future
یه فیلم علمی-تخیلی واقعا جالب. با وجود بودن هزار تا فیلم در این مورد "بازگشت به آینده" بازم قشنگه:d
8.5/10

back to the future II
نسبت ب اولی یکم افت داره ولی بازم فیلم خوبیه. اون قسمت سال 2015 هم واقعا جالب هست:))
8/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or