اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
من دوتاش رو دوست داشتم ولی دوش رو بیشتر دوست داشتم، داستانِ اولیه اش یه جورایی خیلی بهتر از شماره اول بود فقط کیفیت درست و حسابی نداشت، بعد یه حسی هم به من میگفت خیلی زود داستان روایت میشد و آخرش هم کاملا میشد حدس زد!
The Hobbit:The Desolation of Smaug: 8/10
انتظارم بیشتر بود ولی بدم نبود منتظر قسمت آخرش میشیم احتمالا خیلی بهتر بشه
The wolf of Wall Street :9/10
خیلی باهاش حال کردم بازی دیکاپریو هم عالی بود.
فیلم خوبی بود. ارزش یک بار دیدن رو داره.
داستانش یک سری پیچش ها و غافلگیری هایی داشت که از یک فیلم با داستانی درباره کلاهبرداری و حقه بازی انتظار میره.
ولی به نظرمن ویژگی ای که اسم این فیلم رو سر زبون ها انداخت بازی بازیگراش بود.
کریستین بیل طبق همیشه عالی بازی کرد. نقش یک آدمی که عصبانیتش رو مخفی میکنه رو خلی خوب درآورده بود و در ضمن گریم سنگینی هم داشت واقعا.
ایمی آدامز به نظر من ستاره فیلم بود. بازیش از همه قشنگتر بود خیلی خوشم اومد. از هر لحاظ بازیش کامل بود. اگه امسال کیت بلانشت نامزد اسکار نمیشه به نظر من جایزه رو باید میدادن به آدامز.
بردلی کوپر هم بازیش بد نبود ! کارکترش آدمی بود که سریع حرف میزنه و زور عصبانی میشه. تونسته بود خوب نقشش رو بازی کنه.
ولی میرسیم به این دختره تازه به اسکار رسیده جنیفر لارنس ! به نظر من لارنس هیچ کار خاصی انجام نداد که بخواد براش نامزد اسکار هم بشه! نقش یک دختر سرخوش ونسبتا همیشه مست رو بازی مکیرد ! هیچ نقش موثری هم تو فیلم نداشت! اگه نبود هم هیچ تاثیری تو فیلم نداشت.
بقیه نکات فیلم فیلم هم به نظر من در حد معمولی بود موسیقی وکارگردانی و... .
Dallas Buyers Club 10/10
در یک کلام فیلم تلخی بود.
کارگردان موضوع جدی و تلخی رو برای فیلمش انتخاب کرده بود: زندگی یک فرد مبتلا به بیماری ایدز.
چه جور بگم فیلمش برای من خیلی تاثیر گذار بود. دید من رو به آدمای مبتلا به ایدز وهمچنین افراد دو* جنسه و هم*جنسباز باز گسترش داد. داستان فیلم خیلی خوب روایت و پرداخته میشه. کارکردانی اثر هم خوب بود و البته بازی بازیگرای فیلم که شاهکار بود !
تا حالا تو عمرم این همه آدم لاغر یک جا ندیده بودم ! که گل سر سبدشون متو مک کوناهی ! واقعا اسکار حقش بود ! اون همه آدم وزن کم کنه واون گریم و ..! بازیش شاهکار بود ! جراد لتو هم همینطور! خیلی خوب نقش برایان رو در آورده بود
از اون سکانس که مک کوناهی میره خونش ومیبینه که از خونه انداختنش بیرون خیلی خوشم اومد !
اون دیالوگ که دکتره میگه: .None of these drugs have been approved By the FDA
بعد جواب میده: ! Screw the FDA. I'm going to DOA
خیلی خوشم اومد !
فیلم شاهکار و کاملی بود از هر لحاظ.
Captain Phillips 8/10
فیلم خوبی بود. یک داستان واقعی رو به خوبی روایت کرد. بازی تام هنکس هم عالی بود همچنین برکات عبدی !
از فیلمش خوشم اومد.
Prisoners 10/10
یکی از بهتیرن فیلم های جنایی پلیسی بود که دیدم.
همه چیز فیلم عالی بود ! داستان موسیقی کارگردانی و ...
داستانش خلی قشنگ و جذاب بود و بیننده ودنیال خودش میکشید و غافلگیری وپیچش های خیلی خوبی داشت.
هیو جک من عالی بازی کرد. نقش یک آدم بی اعصاب رو خیلی خوب درآورده بود. جیک جک کنهال خوب بود. ازش خوشم اومد هم از بازیش هم از خودش. مدل موهاش توی فیلم منون یا الکس میسن تو .... مینداخت
در یک کلام فیلمش عالی بود.
Gravity 10/10
به قول یکی از دوستان حس کردم 90 دقیقه تو فضام! اصلا گذر زمان رو در طول فیم حس نکردم !
جلوه های ویژه فیلم شاهکار بود ! همچنین موسیقی فیلم !
داستانش با اینکه خیلی سر راست بود (تلاش برای نجات زندگی) ولی خوب پرداخته شده بود دوتا فضانورد یکی نامید ومایوس از زندگی و دیگری سرحال وامید وار به زندگی. کارگدانی آلفونسو کوران واقعا بی نقص بود واسکار حقش بود.
بازی ساندرا بولاک هم خیلی قشنگ بود گاهی باهاش احساس هم دردی میکردم مثل اون تیکه که گفت از فضا متنفرم!
اون تیکه داشت ادای واق واق کردن سگ رو در میاورد خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم.
Rush 7.5/10
فیلم بدی نبود . کلا از این جور فیلما که درباره رانندگی و ... هست خوشم خیلی نماید.
یک فیم معمولی بود. ارزش یک بار دیدن رو داره.
Les Miserables 9/10
فیلم خیلی قشنگی بود.
داستان خیلی قشنگی داشت داستان عشق , از خود گذشتگی , رنج وسنگ دلی والبته محبت خدا.
فیلم موزیکال خوبی بود ولی گاهی بعضی دیالوگا رو نمیشد یا بهتر بود غیر موزکال گفته میشد. واسه همین یه نمره کم دادم.
بازی هیو جکمن وانا هاتوی عالی بود.
موسیقی و ترانه های توی فیلم عالی بودند به خصوص اونا که دسته جمعی خونده میشد.
از سکانس اول فیلم هم خیلی خوشم اومد. که زندانی ها آواز میخوندند:
Look down, look down
You will always be a slave
Look down, look down
.You're standing in your grave
فیلم زیبایی بود.
The wolf of wall street 9.5/10
فیلم خیلی قشنگی بود. یک فیلم سرگرم کننده و به نظر من بی نقص. تنها ایرادی که میتونم بگیرم اینه که در استفاده از کلمه F**k خیلی زیاده روی کرده بودند. تو هر خط دیالوگ یک بار ازش استفاده شده بود!
کارگردانی اسکورسیزی هم طبق همیشه عالی بود. بازی دی کاپریو هم عالی بود همچنین. بقیه بازی ها هم خوب بودند. جونا هیل هم کارش قشنگ بود. برای اون دختره مارگوت رابی این فیلم یه سکوی پرتاب میشه. فقط امیدوارم مثل رابرت دنیرو یا دیکاپریو به بازیگر موردعلاقه اسکورسیزی تبدیل نشه چون در این صورت باید تو فیلمای بعدی هی لباساش رو دربیاره!
فیلمش به نظر من به خوبی تونسته بود فساد رو تو وال استریت به نمایش بزاره. و همچینی پول باد آورده چه بلاهایی سر آدم میاره تبدیل شدن بلفورت از یک مرد خانواده به یک گرگ یا به قول خود دیکاپریو کالیگولای مدرن! فیلم پر هست از مضامین لذت گرایی,حرص و طمع. (مصرف کردن مواد تو این فیلم منو یاد صورت زخمی دی پالما انداخت!)
یه سری نکات درباره فیلم دارای اندکی اسپویل
یکی از انتقاد های وارد شده به فیلم این بود که چرا فیلم اصلا کارهای بلفورت رو منفی نشون نمیده که دیکاپریو در دفاع از فیلم گفته بود که وظیفه ما(گروه فیلم) نشون دادن کارهای بلفورت هست نه قضاوتشون هر ببیندهای خودش به باید قضاوت کنه و تصمیم بگیره.
خود جوردن بلفورت هم تو کتابش (گرگ وال استریـت) اصلا ابراز پشیمونی نکرده و از هیچکدوم از قربانی هاش عذرخواهی نکرده.
بلفورت به 22 ماه زندان و بازگشت 110 میلیون دلار به قربانیانش محکوم شد.
برای کسایی که نمیدونند باید بگم که در پایان فیلم اون مجریه که روی سن دیکاپریو رو معرفی میکنه خود جوردن بلفورت واقعی هست!
تو این فیلم 3 تا از کارگردان های هالیوود؛ جان فاورو, راب راینر واسپایک جونز جلوی دوربین رفته اند.
پ ن: این اطلاعات رو از مجله دنیای تصویر گرفتم.
عالی بود
از همه بیشتر بازی دیکاپریو به چشم میومد واقعا دمش گرم! جوناهیل هم خیلی خوب بازی میکرد و در کل از نظر بازیگر کاملا بی نقص بود و میشد گفت تمام بازیگرا فوق العاده بودن! فقط این مک کوناهی فقط و فقط واسه جذب بیننده آورده بودن کلا نقشش توی فیلم به 10 دقیقه هم نرسید فکر کنم! ولی توی همین 10 دقیقه بسیار عالی بازی کرد که من یکی خیلی جذبش شدم! کلا این بشر فوق العادست امسالم که واقعا حقش بود اسکاره رو بگیره! توی عنوانای دیگش که اصلا هیچ جای انتقادی نزاشت Dallas bayers club و سریال True Detective
تیکه های طنزش هم واقعا فوق العاده بود مخصوصا اون تیکه که بهترین تیکه طنزش بود:
فهمید FBI روی تلفن و ... شنود گزاشته و اینم از اون قرصا مصرف کرده بود تا رسید به خونش من از خنده داشتم فرشو گاز میگرفتم اومد گفت " من سالم به خونه رسیدم و خوش بختانه ماشینم هم طوری نشد " بعد پلیس اومد میگه این ماشین درب و داغون مال شماست شما باید با ما بیای یعنی اون تیکه دیگه رسما داشتم از دنیا میرفتم عالی بود!
فقط بنظر من روایت داستان یکم مشکل داشت و یک جاهایی آدم یک چیزایی واسش مبهم میشد ای کاش روی این مورد بیشتر کار میکردن!
خیلی وقت بود که حوصله دیدن فیلم نداشتم و خسته میشدم و فیلم رو میزدم میرفت جلو که زودتر تموم شه. اما این دوتا فیلم چشم از مانیتور بر نداشتم: Dallas buyers club و RUSH که rush خیلی خوب بود. خیلی. american hustle هم رتبه بعدی رو داره.
آقای عزیز من تقریبا هر روز یه دونه فیلم میبینم، حالا شما اگه نمیگنجه برات تقصیره من نیست
Drive Angry
7/10
فیلمش بد نبود، از نیک کیج بیشتر انتظار میرفت. البته اون که مثل همیشه خوب بود ولی داستان یه کم (خیلییییی :d ) چیپ بودش، اصلا هم خوب پرداخت نشده بود.
توی 2 هفته 3 تا از نیک کیج فیلم دیدم :d
The Help
9/10
اولاش یه مقدار کسل کننده بود، میخواستم بیخیالش بشم اما نمیدونم چی شد که ادامه دادم و پشیمون نشدم. ولی فیلمش یه کم بک گراند تاریخی لازم داره. در مورد برده داری سیاه پوستاست. برده داری که نه، همون خدمتکاری و کارهای درجه 2 و 3 ولی خیلی جالب بود.
Repo Men
8/10 نُ کامنت :d کلا باحال بود :d
(Jud Law )
Total Recall
10/10 میتونم بگم یکی از قشنگ ترین فیلم هایی بود که تو این مدت دیدم. حرف نداشت مخصوصا داستانش. بعد ار فیلم ماتریکس، تنها فیلمی که دوباره به من تلنگر زد که باباااااااااا یه جای کار دنیا میلنگه، این میشا، همونی که به نظر میادش نیست :d همین فیلم بودش. عاشقش شدم :d
آقای عزیز من تقریبا هر روز یه دونه فیلم میبینم، حالا شما اگه نمیگنجه برات تقصیره من نیست
Total Recall
10/10 میتونم بگم یکی از قشنگ ترین فیلم هایی بود که تو این مدت دیدم. حرف نداشت مخصوصا داستانش. بعد ار فیلم ماتریکس، تنها فیلمی که دوباره به من تلنگر زد که باباااااااااا یه جای کار دنیا میلنگه، این میشا، همونی که به نظر میادش نیست :d همین فیلم بودش. عاشقش شدم :d
یعنی عجب فیلمی بود خداییش
3 ساعت هیچ وقت انقدر زود نمی گذشت
بازی دیکاپریو هم تهش بود مخصوصا اون یه تیکه که از اون قرص های لیمویی میخوره
فقط بخاطر این فیلم نزدیک بود کامپیوترم جمع شه :d
10/10
F R O Z E N
انیمیشن خیلی باحال و جالبی بود ولی کلیشه ای بود
این دیزنی انقدر توی انیمیشن هاش شعر نذاشت که همه رو جمع کرد توی یه انیمیشن گذاشت
در نتیجه یکم زیاد بود :d
ولی خوب بود 9/10
Watchmen اصلا باورم نمی شد زک اسنایدر بتونه همچین فیلم خفنی بسازه. توی فیلم صحنه ای اکشن در حد ترنسفرمرز یا اونجرز نبود ولی برای یه فیلم کمیکی داستان خیلی قشنگی داشت. این شخصیت دکتر منهتن هم خیلی جالبه من تا به حال شخصیتی رو ندیده بودم که اینقدر قوی باشه:d 9/10