Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

من اطلاعی از فیلم و نوع پایانش که گفتی ندارم از اونجایی که کتابهاشون رو نخوندم. ولی اینکه یک کتاب رو انقدر آب ببندی بهش و پایانش این مدلی ببنده کاملا چیپه. البته سرش بحث شده قبلا.

شما به سلیقه خودت بگو فیلم باید چطوری تموم میشد ؟

---------------------

چیزی هم که جالبه همه تو نقد فیلم باید یه چیزی را براش بچسبونن مثلا چسبیدن به کتاب و یا چند صفحه بودنش ! شما هرچیزی را میزاری کنار و فکر میکنی اصلا کتابی هم وجود نداره و فیلم را به عنوان یه فیلم ماجراجویی و فانتزی میسنجی که ارزشش در چه حده . و بعد تو نظرات شخصی کتابش را براش ربط میدی . الان چندتا فیلم تو این چند وقته در سبک و سیاق هابیت وجود داره که بیایم باهاش مقایسه کنیم ببینیم چند چند هستند ؟!

آخرین ویرایش:
Kill Bill Vol.1
8/10​
فیلم به این خشنی تا حالا ندیده بودم خیلی توپ بود :دی اصلا ملت توش اعصاب نداشتن :دی
ولی خیلی مسخره توش میمردن یارو وقتی میخواست بمیره ( شخصیت های گندش نه همون سربازای وسط کار) کلی مسخره بازی در میاوردن قبل از مردن :دی
این دیالوگش خیلی خوب بود :))
My name is Buck... and I'm here to **** :))
قافیه دار مثل مرد ! :دی
قسمت کارتونش بهترین تیکه فیلم بود ... عالی بود :دی

من هنوز هابیت رو ندیدم، ولی این که اینطوری تموم شه پایان بدی نیست الزاماً.
الزاماً بد نیست ولی مشکلش اینه نمیشه آخر یه فیلم سینمایی کلیف هنگر بذاری بعد بیننده رو ول کنی. این کاریه که سریال های تلویزیونی بیشتر حق انجامشو دارن و به نظرم ساده انگارانه ترین کار برا کشوندن بیننده ها به سینماس برا قسمت بعد.
من هیچ تریلوژی خوبی رو به یاد ندارم که اخر قسمت هاش کلیف هنگر به این شدت باشه. اکثر تریلوژی ها و فیلمای چند قسمتی خوبی که یادمه یه پایان کامل و محکم داشتن که به خودیه خود انتظار برا قسمت بعد ایجاد میکرد

شما به سلیقه خودت بگو فیلم باید چطوری تموم میشد ؟

---------------------

چیزی هم که جالبه همه تو نقد فیلم باید یه چیزی را براش بچسبونن مثلا چسبیدن به کتاب و یا چند صفحه بودنش ! شما هرچیزی را میزاری کنار و فکر میکنی اصلا کتابی هم وجود نداره و فیلم را به عنوان یه فیلم ماجراجویی و فانتزی میسنجی که ارزشش در چه حده . و بعد تو نظرات شخصی کتابش را براش ربط میدی . الان چندتا فیلم تو این چند وقته در سبک و سیاق هابیت وجود داره که بیایم باهاش مقایسه کنیم ببینیم چند چند هستند ؟!

جدا خیال کردی من انقدر بیکارم که بیام دوباره اون بحث رو باهات شروع کنم؟ هیچ نیازی نیست پست هاش موجوده همه هم میتونن برن ببین. آمار هم که مشخصه.

The Hobbit : The Desolation of Smaug

9.5/10

نهایت لذت رو بردم . مخصوصا صحنه های مبارزه Elf ها دیگه آخرتش بود . طراحی هنری و جلوه های ویژه و دکوراسیون و کلا همه چیز فک بر انداز بود و احساس میکنم از این بابت بهتر از LOTR بود .

نیم نمره رو به خاطر پایانش کم کردم وگرنه چند وقتی میشد اینجوری حال نکرده بودم .

=====

The Wolf of Wall Street

10/10

لئوناردو دی کاپریو + مارتین اسکورسیزی و دیگر هیچ .

در یک کلام Masterpiece .
=====

Frozen

9.5/10

خیلی دوست دارم افرادی که اینو ساختن رو ار نزدیک ببینم . با روح و روان آدم بازی میکرد . تو خونه از 7 سال تا 70 سال هممون همینجوری دهنمون باز تا آخرش نیگا کردیم .

آخرین ویرایش:
Kill Bill Vol.2
7/10​
نسخه اولش به نظرم بهتر بود... این یکی رو از اول تا آخرش پوکر فیس داشتم نگاه میکردم هیچ تغییری تو صورتم ایجاد نکرد :دی
تازه کارتون هم نداشت :دی :دی :دی

yguARIj9wSxy0c1c9lghwzSShIV.jpg

Veronica Mars

8/10

ظاهراً براساس سریال تلویزیونی خوب ورونیکا مارس ساخته شده. چیزی که در ابتدا به نظر میرسه یه فیلم تین ایجری هست ولی فیلم فراتز از اون یه بلاک باستر خوبه به نظرم.
بازی کریستن بل واقعاً دلنشینه و از زیاد بودن نریشن ها و پرحرفی کرکتر ورونیکا شما رو دلزده نمیکنه.
فیلم چند تا سورپرایز خوب داره که واقعاً جالب هستند از جمله جیمز فرانکو ...
در کل این فیلم رو به دوستانم و البته اون رفیق صمیمی ام که کریستن بل جزو تاپ لیست بازیگران زن ـش هست توصیه میکنم. :دی

Princess Mononoke
9/10​
قشنگ بود... طراحی محیط و شخصیت ها واقعا خوب بودن ... موسیقی هاش واقعا عالی بودن ! داستانش هم خوب بود فقط Ending اش رو اصلا خوشم نیومد.
تم ژاپنیش من رو یاد Legend of Zelda مینداخت :دی

Gravity

9.5/10
تنها دلیلی که اون نیم نمره ازش کم میشه شخصیت پردازی مختصر و کلیشه ایش بود که البته مهم نیست!یک شاهکار بصری،یادآوری این که سینما چی باید باشه و چه تاثیری میتونه بذاره.بازیها هم جالب بود که مخصوصا ساندرا بولاک تو اون فضای محدود فوق العاده بود.حیف که کیت بلانشت با بازی بی رقیبش جایی واسه نفس کشیدن واسه رقباش نذاشت امسال!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

image001.png

Tangled: 7.7/10

در کل قشنگ بود! گرچه بنظرم Frozen به مراتب از این قوی تر بود ولی این هم خوب بود!
داستان قشنگی داشت ولی میتونستن جزئیات داستان رو بهتر روایت کنن! کلا داستان مشکل زیاد داشت از جمله اینکه کسی که 18 ساله توی یک خونه زندگی کرده و نیومده بیرون مطمئنن نمیدونه اسب و ... چی هست چه برسه به عشق و ... :دی

Wind Chill - Good but not good enough/10

فیلم قدیمیه (سال ۲۰۰۷) ولی دیشب اتفاقی از شبکه چیپ Persian Star 2 دیدمش. از صحنه های ترسناک چرت و پرتش که بگذریم داستان در مورد زوجیه که میشه گفت آگاهانه خودشونو در مسیر اتفاقات و دردسر قرار میدن. مخصوصن پسره که بدنبال تجربه یه چیز جدید و دوست پیدا کردنه و دختره هم با اینکه هیچوقت این رو نشون نمیده اما قلبا بدش نیومده از این روند.

در فیلم به مبحث The Eternal Recurrence میپردازند که هرچند سرسری و ناشیانه است اما من در فیلم دیگه ای ندیده بودم. اوجش جاییه که پسر به تمام اتفاقات ناگواری که براشون افتاده «آری گویانه» خوشامد میگه. اونهم درحال خونریزی و اوج یخزدگی!
اگر خودش را اهل Delaware جا نمیزد. اگر در کار دختر سرک نمیکشید. اگر بجای میانبر از جاده معمول میرفت. اگر دختر مثل هرسال با هواپیما رفته بود و... اگرهای دیگر. چقدر همه چیز ordinary و کسالت بار به خوبی و خوشی تمام میشد.

فیلم در مورد سفر و حرکت است و نه رسیدن. جاده های شامل آمریکا (آلاسکا؟) هم مناظر زیبایی دارند.
فیلم به هیچ وجه مفهومی نیست و بلکه بی سروته هم هست اما رابطه بین این دونفر بنظر من که خوب دراومده و شاید همین دلیلی باشه واسه دیدنش.

The Hobbit The Desolation of Smaug
10/10
واقعا فیلم قشنگی بود.منو برد به دوران قدیم اون موقع که ارباب حلقه هارو میدیدیم! مخصوصا نسخه سوم! بدجوری منتظر نسخه سوم هستم مطمئن هستم میترکونه! در کل عالی بود ممنون پیتر جکسون.
''What have we done''

===========================================================================================================

The Wolf of Wall Street
10/10
مسترپیس در یک کلام!

as good as it gets
وقتی که جک نیکلسون فیلم عاشقانه بازی کند:d یه جاهایی از فیلم یه کم حس مصنوعی بود ولی بازی خود جک عالی بود.موضوع فیلم هم تکراری هست ولی بازم سرگرم کنندست.
8/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or