Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Would You Rather
9/10
به نظرم اولش فیلم جالبی نمیومد ولی بعد از روشن شدن موضوع اصلی داستان و بازی ای که داخل فیلم اتفاق میافته جفت پاهام چسبید زمین :d ببینیدش حتما ;)

20477259329543893591.jpg

The Wolf of Wall Street

wolfofwall.jpg

واقعا فیلم فوق العاده ای بودش . تا همین الان که ساعت 5 صبح هستش داشتم نگاه میکردم
فیلم به قدری خوب جلو میره که ادم اصلا نمیفهمه 3 ساعت گذشته . بازی عالی لئو هم به جذابیت فیلم خیلی کمک کرده
امیدوارم این بچمون سال دیگه یه دونه اسکار ببره واقعا حیفه :d
9.5 / 10

12 years a slave
3/10
داستان سرتا پاکلیشه ای و مزخرف.فیلم نامه ی افتضاح(کسی گذر 12 سالو احساس کردتو فیلم؟ به نظر که کل وقایع تو 5،6 ماه گذشت!)بازیهای معمولی باعث خلق یکی از بدترین best picture های 10 سال اخیر شدن.حتی frozen هم به مراتب شایسته تر از فیلم بود واسه بهترین فیلم چه برسه به رقبا.در حد کاندیدا شدن واسه بهترین فیلم هم نبود

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk HD

12 years a slave
3/10
داستان سرتا پاکلیشه ای و مزخرف.فیلم نامه ی افتضاح(کسی گذر 12 سالو احساس کردتو فیلم؟ به نظر که کل وقایع تو 5،6 ماه گذشت!)بازیهای معمولی باعث خلق یکی از بدترین best picture های 10 سال اخیر شدن.حتی frozen هم به مراتب شایسته تر از فیلم بود واسه بهترین فیلم چه برسه به رقبا.در حد کاندیدا شدن واسه بهترین فیلم هم نبود

منم اصلا خوشم نیومد . کاملا فیلم معمولی بود فقط بازی این دختره lupita که اسکار برد واقعا خوب بود حقش بود .

منم اصلا خوشم نیومد . کاملا فیلم معمولی بود فقط بازی این دختره lupita که اسکار برد واقعا خوب بود حقش بود .

والا اونم به نظرم حقش نبود.حداقلش لارنس تو امریکن هاسل فوق العاده بهتر بود یا حتی سالی هاوکینز تو بلو جاسمین.تازه بقیه فیلما رو ندیدم.کلا فیلم اصلا در حدواندازه ی مطرح شدن نبود

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
هیچ وقت از یک عنوان Based on True Story نباید انتظار داستان شاخ داشت! یک داستانیه که توی واقعیت اتفاق افتاده و حالا فقط یک سری داستان پردازی هایی بینش شده ولی اصل داستان از روی واقعیت هست! پس بنظر من نباید از داستان اینجا ایراد گرفت چون توی داستان های بر اساس واقعیت خوش ساخت بودن و خوب از آب در آوردن اون داستان مهمه! که بنظر من 12 year a slave موفق بوده توی این زمینه!
بنظر من که بازیگری عالی بود مخصوصا بازیگر اصلی و اون دختره و صحنه های تاثیر گذار خیلی توی فیلم وجود داشت و محیط خیلی خوب و Real ساخته شده بود که آدم حس میکرد این اتفاقا توی واقعیت هم رخ داده!

راستی اینم بگم حواستون باشه نظر شخصیتون به فکت صادر کردن نکشه چون گویا داره به همون سمت داره میره :دی

The Broken Circle Breakdown 5/5
به نظر من نگاه کردن به فیلم به صورت یه فیلم عاشقانه خوب نیست , انگار همش یه جوری اعتراض بوود به همه چی , الیز میپرسه چیزه ارزشمندی توو زندگیت نداری که بخوای روو بدنت تاتوو کنی و در جواب میگه من دیووانه ی امریکا هستم , بعد یهو توو فیلم به جایی میرسه که دیگه واسش ارزشی نداره هیچ شروع میکنه به اعتراض در مورد امریکا و دینو یهودو احتمالا بعضی ها قشنگ سر همین نمره خوبی بهش ندادن
the hunt 5/5

اینقدر دوست دارم فیلم هایی که سعی نمیکنن دروغ بهت بگن , فیلم نامه روراست بود واقعن
کارگردانی هر دو فیلم اینقدر خوب بود آدم لذت میبره

امسال واسه اسکار بهترین کارگردانی david o russell رو نامزد کردن
در صورتی که اینقدر برا فیلم ارزش قائل نبود که به جزیات توجه کنه اون جایی که ایروینگ میره پیش شهردار آخر فیلم دوربین میاد اینور زن شهردار داره میگه گمشو بیرون از خونه فلان , دوربین تغییره میکنه پیش راه پله داره به بچه هاش میگه برین بالا عوض میشه دوباره پیش شهرداره عوض میشه پیش پله ها نشسته گریه میکنه خوب یه صحنه رو از چند زاویه بگیری کار کاگردانه دیگه دقت کنه

هیچ وقت از یک عنوان Based on True Story نباید انتظار داستان شاخ داشت! یک داستانیه که توی واقعیت اتفاق افتاده و حالا فقط یک سری داستان پردازی هایی بینش شده ولی اصل داستان از روی واقعیت هست! پس بنظر من نباید از داستان اینجا ایراد گرفت چون توی داستان های بر اساس واقعیت خوش ساخت بودن و خوب از آب در آوردن اون داستان مهمه! که بنظر من 12 year a slave موفق بوده توی این زمینه!
بنظر من که بازیگری عالی بود مخصوصا بازیگر اصلی و اون دختره و صحنه های تاثیر گذار خیلی توی فیلم وجود داشت و محیط خیلی خوب و Real ساخته شده بود که آدم حس میکرد این اتفاقا توی واقعیت هم رخ داده!

راستی اینم بگم حواستون باشه نظر شخصیتون به فکت صادر کردن نکشه چون گویا داره به همون سمت داره میره :دی

نظر شخصی که هیچ وقت فکت نیست ولی من با تک تک حرفات مخالفم!پارسال لینکلن یه داستان واقعی رو از یه منظر متفاوت خیلی عالی نشون داد.پس این که داستان واقعیه دلیل نمیشه بدروایت بشه!خوش ساخت هم که نمیدونم منظورتون چیه ولی فیلم در حده یه فیلم تلوزیونی ساخته شده نه بیشتربازیگری که کاملا سانتی مانتال و سطحی بود در نقشهای تک بعدی و سطحی.نمایش درد و رنج ساده ترین کاریه که یه بازیگر خوب میتونه انجام بده.هنر بازیگر به نظرم ایفای نقشای پیچیدست.مثلا کیت بلانشت تو جاسمین یا جنیفر لارنس تو امریکن هاسل.نقشهای چند وجهی و پیچیده.وگرنه زار زدن جلوی دوربین اونقدا هم سخت نیست

وگرنه زار زدن جلوی دوربین اونقدا هم سخت نیست
رو هوا حرف زدن هم اونقدا سخت نیست.
شما چند بار تجربه بازی جلو دوربین و زار زدن رو داری که انقدر با اعتماد به نفس میگی کار سختی نیست ؟

رو هوا حرف زدن هم اونقدا سخت نیست.
شما چند بار تجربه بازی جلو دوربین و زار زدن رو داری که انقدر با اعتماد به نفس میگی کار سختی نیست ؟

این خیلی استدلال ضعیفیه که شما چند بار تجربه ی بازی داری!مگه شما داری که میگی سخته؟هر کی به تعداد مکفی فیلم دیده باشه اینو میدونه که این بازی در مقایسه بازیه آسونیه و لازم نیست آدم هنرپیشه باشه که بتونه این حرفو بزنه

هر کی به تعداد مکفی فیلم دیده باشه اینو میدونه که این بازی در مقایسه بازیه آسونیه و لازم نیست آدم هنرپیشه باشه که بتونه این حرفو بزنه
با نظراتت کاری ندارم چون شخصیه. ولی خوره ی فیلم بودن و به تعداد مکفی فیلم دیدن، به معنای اطلاعات داشتن درمورد چیزی نیست.
وگرنه ویدئو کلوپی سره کوچه ماهم یه پا منتقده.

با نظراتت کاری ندارم چون شخصیه. ولی خوره ی فیلم بودن و به تعداد مکفی فیلم دیدن، به معنای اطلاعات داشتن درمورد چیزی نیست.
وگرنه ویدئو کلوپی سره کوچه ماهم یه پا منتقده.

نه ولی درست فیلم دیدن به تعداد مکفی و مطالعه ی درست دربارش قطعا معنیش همینه.و اگر از دیدگاه فن یک فیلم نظر ندین قطعا موافقین که نمایش یه شخصیت پیچیده ی چند وجهی مثل خواهر جاسمین(البته فقط به عنوان نمونه)خیلی سختتره تا زاری کردن و نمایش رنج

والا اونم به نظرم حقش نبود.حداقلش لارنس تو امریکن هاسل فوق العاده بهتر بود یا حتی سالی هاوکینز تو بلو جاسمین.تازه بقیه فیلما رو ندیدم.کلا فیلم اصلا در حدواندازه ی مطرح شدن نبود

من 12سال رو ندیدم هنوز ولی اصلا به نظرم بازی لورنس توی امریکن هاسل لایق اسکار نبودش. یه ورژن messed up تر از شخصیتش توی SLP بود و کلا جز 2 3 تا تیکه هایلات خاصی نداشتش.

12 years a slave
3/10

به نظر من فیلم حقش‌نبود اسکار best picture رو بگیره اما فیلم قویی بو‌د واصلا اینطور که شما میگی نیست
کلا فیلم هایی با موضوعات هلوکاست و برده داری بیشتر از بقیه فیلم‌ها تحویل گرفته میشن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or