Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

inside llewyn davis

عالی بود . بازگشت دوباره کوئن ها به سبک درام/کمدی مخصوص خودشون و یادآور بزرگ کردن آریزونا و تا حدی ای برادر کجایی .

داستان درباره زندگی فردی است به نام لوئین دیویس که زندگی از به پیسی خورده او که یک خواننده فولک است همکارش را تازه از دست داده و گروهشان از هم پاشیده سفری ادیسه وار رو در سراسر آمریکا آغاز می کند تا خود را به عنوان یک خواننده مستقل اثبات کند و در این راه تعدادی از اشخاص مربوط به گذشته ی نه چندان خوبش را نیز ملاقات می کند .

فیلمی پر از موسیقی های زیبا برای علاقه مندان موسیقی کلاسیک و تا حدی کانتری است با بازی های خوب به خصوص اسکار آیزاک .

در کل فیلمی زیبا که شاید داستان پرفراز و نشیبی ندارد ولی دیدنش پیشنهاد می شود .

امتیاز 9 از 10

FightClub-Cover-120725.jpg

Fight Club 1999: 9/10

واقعا چرا اخه؟ یکی بگه چرا ؟ :| چرا من این فیلمو الان دارم میبینم؟ :| :| :|

چی بود این؟ عالی بود از همه نظر عالی!
یعنی تا آخرای فیلم هی میگفتم به چیه این فیلم میگن شاهکار؟ یعنی ممکنه توی این دقایق چه اتفاق خاصی بیوفته که منو روانی کنه که بیام اینجا بهش 9 بدم ولی افتاد :دی
فوق العاده ترین پایانی که توی این چند سال توی یک فیلم دیدم :دی
بازی برد پیتم واقعا حرف نداشت! نمیدونم چرا الان یک جورایی از دور افتاده برد پیت ولی اون زمان عالی بود :دی

American Hustle
4/10

موندم David O. Russel چجوری از Silver Linings Playbook رسید به همچین فیلمی. گرچه اواخر فیلم خیلی بهتر شدش، اما یه فیلم فوق العاده ضعیف و شلخته به قول سینا.
take a few year off man

American Hustle
بعضی از فیلما هستن که اگر بازیگرای درست حسابیتو فیلم نباشن فیلم کلا زیاد خاص نیست
به نظر من این فیلمم از این قاعده جدا نیست داستانش خیلی به قول دوستمون شلختس
و در کل بیل خیلی خوب بازی کرد کلا با این بشر حال میکنم
6.5/10
به خاطره بازیگران :d

میبینم که دوستان به حرفه من رسیدن ;;)
والا منم تا نصف هاش دیدم خوابم داشت میبود هنوز که هنوزه نتونستم خودمو مجبور کنم بقیشو بشینم ببینم :دی
از همه بیشتر نامزدی اسکار داشت ولی هیچ چیز درستی نبرد :)) دقیق عین وضعیت ACIII توی VGA 2012 :دی

- - -ویرایش - - -

چه شکلی بهش 9 میدی وقتی اینقدر ازش تعریف تمجید کردی؟:-/:دی
زیر 9.5 یعنی 0 !
گفتم تا حالا هیچ فیلمی اونقدر منو راضی نکرده که بهش 10 بدم! چون همیشه میتونم از فیلم یک سوتی حتی خیلی کوچیک بگیرم و بخاطرش یک چند دهم کم کنم :دی فیلم بی عیب بنظرم نیست اصلا :دی

اين نقد شش سال قبل تو همين تا
پيك قرار دادم الان دوباره خوندم حوس كردم يكبار ديكه نكاش كنم. فيلم جالبي تو سبك خودشه.
جدي جدي شش سال
گذشت
:|

mr-brooks-poster.jpg

آقای بروکس

[«اگر میل به کشتن و فرصت کشتن همزمان دست می داد چه کسی از خطر اعدام در امان می ماند؟» مارک تواین]

کارگردان: بروس ایونز. بازیگران: کوین کاستنر، دمی مور، دن کوک، ویلیام هرت، مارک هلگنبرگر و دانیله پانابیکر. 120 دقیقه.
وجود کاراکتر های باهوش در فیلم های ژانر هیجان انگیز، این فیلم ها را به مراتب جذاب تر و گیرا تر از پیش می کند. آقای بروکس مثل شکستگی 2007 کاراکتر منفی اما فوق العاده باهوشی را در محور خود دارد که تماشاگر قادر نیست از او چشم بردارد. اما تفاوت اصلی آقای بروکس با شکستگی پای بندی این فیلم به اصول خویش تا اخرین صحنه است. آقای بروکس از آن نوع فیلم هاست که تماشاگر همواره یک قدم از حوادث روی پرده عقب تر است. تماشای چنین فیلمی می تواند بسیار لذت بخش باشد.
کوین کاستنر در فیلم آقای بروکس در قالب ارل بروکس ظاهر شده است. ارل مرد بسیار موفقی است او همسر زیبایی به اسم اما دارد و دخترشان جین در کالج تحصیل می کند. این زن و شوهر در خانه ی زیبایی اقامت دارند. ارل همچنین به عنوان«مرد سال پورتلند» انتخاب شده است. اما این مرد موفق و خوش نام، به دور از چشم دیگران، یک قاتل زنجیره ای است موسوم به «قاتل اثر انگشتی». ارل طی دو سال گذشته مرتکب هیچ جنایتی نشده است اما وجه دیگر شخصیت او که مارشال (ویلیام هرت) نام دارد بدجوری تشنه ی خون و خونریزی است. مارشال فقط توسط ارل دیده و شنیده می شود. ارل منطقا به این نتیجه رسیده که باید دست از جنایت بردارد اما مشکل اینجاست که او و وجه شیطان صفت شخصیتش به خونریزی و جنایت معتاد شده اند. عاقبت ارل تصمیم می گیرد زن و بچه را رها کند و مقداری تفریح خونین کند. ارل این بار در جنایتی که مرتکب می شود برای اولین دفعه بی دقتی می کند. پرده های آپارتمانی که وی در آن مرتکب قتل می شود باز هستند و فردی «دن کوک» از بیرون آپارتمان از جنایت ارل عکس برداری می کند. در همین زمان کاراگاه اداره ی پلیس تریسی اتوود (دمی مور) که از مدت ها قبل رسیدگی به پرونده ی قاتل اثر انگشتی را به عهده داشت، حدس می زند که شکار قدیمی اش برای اولین بار مرتکب اشتباه شده. فردی به شرکت ارل می رود و عکس ها را به او نشان می دهد اما هدف او اخازی نیست بلکه...
آقای بروکس ترکیب متضادی است از ابتذال و هوشیاری. آنچه که فیلم را به جلو می برد همین ترکیب متضاد است. تماشاگر در ابتدا از اینکه می بیند کاراکتر اصلی فیلم ضد قهرمان است دستخوش ناراحتی می شود. اما هوشمندی این کاراکتر توجه او را جلب می کند و توازن برقرار می شود. آقای بروکس برای تجسم بخشی به اسکیزوفرنی (تعدد شخصیت) شخصیت ارل بروکس از دو بازیگر استفاده کرده است. کوین کاستنر وجه منطقی و باهوش شخصیت ارل و ویلیام هرت بخش حیوانی و خشن شخصیت وی را تحت نام مارشال بازی می کنند. تعامل میان این دو در نوع خودش جالب است تماشاگر در ابتدا برای فهم این رابطه دچار مشکل است اما به تدریج منطق آن را در میابد و از آن لذت می برد. اصلا تمامی جذابیت فیلم آقای بروکس، منحصر شده در رابطه ی میان ارل و مارشال.
فیلم یکی دو مانع غیر منتظره در مسیر ارل قرار داده. این کاراکتر به قدری دقیق و حسابگر است که به دام افتادنش عملا نا ممکن است، مگر اینکه خودش بخواهد که کسی وی را متوقف کند. نکته ی جالب اینجاست که ارل به رغم اعمال خشن و بی رحمانه ای که مرتکب می شود اساسا یک کارکتر دوست داشتنی است؛ کاراکتری با یک روح مجروح و شکنجه شده که مایل به توقف است اما به کشتن معتاد شده است. فیلم سازان با ترسیم کاراکتر ارل به دو نیمه ی دوست داشتنی و دوست نداشتنی، این امکان را بوجود آوردند که تماشاگر با نیمه ی دوست داشتنی ارل همزاد پنداری کند. ارل شوهر و پدر کامل و ایده آلی است. و در عوض مارشال موجود مخوف و ترسناکی است که در گوشه ی ذهن ارل جا خوش کرده و برای خون ریزی بی تاب است. بازی کوین کاستنر فوق العاده عالی و تحسین برانگیز است. کاستنر ثابت کرده که هر چه سنش بالاتر می رود استعداد های بازیگریش بیشتر مجال بروز میابد. ویلیام هرت هم هماورد خوبی برای کاستنر است. اما بزرگترین تلف شده ی فیلم دمی مور است. کاراکتری که وی در فیلم آقای بروکس بازی کرده خیلی غیر قابل باور است. درست است که کاراکتر کاراگاه اتوود به درستی نوشته نشده اما یک بازیگر توانا می توانست بر کمبود های فیلم نامه ای غلبه کند. اتوود بر اساس کلیشه ی «زن پلیس فیلم های هالیوودی» ساخته شده است. این کاراکتر در برابر کاراکتر باهوش ارل، هیچ حرفی برای گفتن ندارد.
آقای بروکس فیلم خشن و بی پروایی است. صحنه های جنایت و خون آشکارا نشان داده شده است اما در همه ی این صحنه ها نوعی طنز سیاه به چشم می خورد که از گرافیکی بودن صحنه های مذکور می کاهد. آقای بروکس دومین فیلم بروس ایونز است. اولین فیلم ایونز پانزده سال پیش تحت عنوان kuffs با بازیگری کریستین اسلیتر به روی پرده آمده بود.
اگه فکر می کنید همه چیز رو درباره ی این فیلم فهمیدین کاملا در اشتباهین

Mr. Brooks - Der Mörder in Dir (2007) - IMDb

The Godfather

10 از 10

خیلی فیلم با کلاسی بود، همین فقط!!! :d بقیه جزییات رو میدونین همه تقریبا، فک کنم فقط من تا الان ندیده بودم این فیلمو :| :دی

The Silence Of Lambs

9.5 از 10

فیلم که واقعا عالیه، فقط به نظرم یکم تهش بهتر میتونست تموم بشه...

Catch Me If You Can

9.5 از 10

اینو خیلی وقت پیش دیده بودم، ولی اصن یادم نبود زیاد، نشستم دوباره دیدم... دی کاپریو و تام هنکس هر دو عالی بودن مثل همیشه...

اين نقد شش سال قبل تو همين تا
پيك قرار دادم الان دوباره خوندم حوس كردم يكبار ديكه نكاش كنم. فيلم جالبي تو سبك خودشه.
جدي جدي شش سال
گذشت
:|

این نقد رو خودتون نوشتید ؟؟ اگه آره که ایول پس ما تو این فروم یک نویسنده داریم که تو مجلات هم مطالب می نویسه . اگر هم نه به نظرم بهتر بود نقد بهتری پیدا می کردید که جمع و جور تر و آساتفهم تر باشه .

اینا چند فیلمی هست که در طول مدت ها پیش دیدم که قبلا هم در مورد همشون نظر دادم که نمیدونم کدوم آدم **** شده ای اومد زد پست مارو پاک کرد :|

007 James Bond Skyfall 2012
7.5/10

IP Man 1
9/10

یعنی فوق العاده بود این فیلم :دی یکی از بهترین داستان عای اقتباسی شده تاریخ بود! واقعا حرف نداشت! بشدت غم انگیز بود :(
حرکات رزمی هم به شکل فوق العاده ای توش عالی کار شده بود که واقعا توی هیچ فیلمی به این زیبایی ندیده بودم! توی بیشتر صحنه ها دوربین برای مدت طولانی کات نمیشد! واقعا کارگردانی فوق العاده بود!

IP Man 2
8.5/10

داستانش مطمئنن ضعف داشت نسبت به قبل اما هنوزم که هنوزه فوق العادس! اگه هیچی داستانم نداشته باشه همون دعواهاش آدمو مجبور میکنه تا دقیقه آخر بشینی ببینی از بس خوش ساخته!

Life of Pi 2012
9.2/10

بهترین فیلم 2012 از نظر من :) واقعا فوق العاده بود! جلوه های ویژه خارق العاده! داستان زیبا! اتسمفر عالی!

Mission Impossible 4 Ghost Protocol
8.4/10

یکی از بهترین فیلمای تام کروز! بازی تام کروز عالی بود! داستان خوبی داشت! بشدت خوش ساخت بود! یک سری چیزای ت.تخیلی هم داشت که زیاد قابل قبول نبود :|

Snow white 2012
7.4/10

در کل فیلم خوب وجذابی بود! داستان به خوبی روایت میشد و راضی کننده بود!

Spy Kids 2011(All The Time In The World
7/10

فیلم بدی نبود! در کل نمیشه ازش تعریف خاصی کرد! داستان ساده ای داشت!

The Three Stooges 2012
8.5/10

فوق العاده بود :دی یعنی یکی از بهترین طنزای چند سال اخیر! عاشق این طنزاییم که همینقدر قابلیت این رو دارن که آدمو بدون شوخی با مسائل ج.ن.س.ی بخندونن نه مثل 90% فیلمای طنز چرتی که در سال عرضه میشه و هیچ مفهوم طنزی غیر از شوخی با این مسائل توشون نیست و بیشترشم گند میزنه به نمره!

Unknown 2011
8.4/10

یک فیلم با داستان پر از ابهام! یکی از بهترین داستانای سال رو داشت و بشدت لذت بردم! پایان بی نظیری داشت!

دیگه یادم نمیاد متاسفانه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or