Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Dreamers رو Fox Searchlight ساخته، شخص اولشم آمریکایی ـه.
Dreamers اثر آقا برتولوچی ــه :| فاکس دیگه کدوم خریه !؟ 8-|
البته اگه بحثتون سر کمپانیه که من شرمنده ام :دی فقط خواستم بگم فیلم اول و آخرش اثر اوشونه :x :d

آخرین ویرایش:
The Lone Ranger

5.5/10

نیم ساعت, چهل و پنج دقیقه اول فیلم خوب پیش میره ولی بعد به شکل خیلی بد افت میکنه. از اونجا به بعد به راحتی میشه داستان و رابطه بین شخصیت ها رو حدس زد. جانی دپ هم اصلا خوب بازی نکرد. ولی انصافا گریم سنگینی داره تو فیلم !
صحنه های اکش آخرای فبلم هم خیلی تخیلی هست.
فیلمش به درد بچه ها میخوره.

Nebraska

در توصیفه این فیلم واقعا نمیتونم چیزی بگم اینقدر که این فیلم...افتضاح و بیخود و مسخره بود! :|
2ساعت و خورده ای ادم بشینه به سطله اشغال نگاه کنه،زیاد فرقی با نگاه کردن به این فیلمه بی سروته نداره واقعا.وقتی تموم شد خداروشکر کردم که بالاخره تموم شد!10 بار میخواستم خاموش کنم برم بخوابم، فقط چون کاندید بود و حجم برده بود ادامش دادم!

دیگه اسکار همینجوری پیش بره،تا چن سال دیگه اخراجی ها رم کاندید میکنه:|
واقعا فیلم Prisoners راحت 6 برابر از این بهتر بود ولی اینو کاندید کردن!

این الکساندر پین هم دوتا فیلم ساخت یکم تحویلش گرفتن فکر کرد خبریه ! نشسته 2 ساعت فیلمه سیاه سفید(قهوه ای؟!) ساخته برای من ! فک کرده The Artist ساخته حتما پیشه خودش...جمع کن خودتو دیگه!

فقط بابته زن و شوهره(بازیشون) به فیلم میتونم نمره بدم.
البته اسم و پوستره کَته کلفتی هم داشت.

4/10 با ارفاق!

(از دوستانی هم که از اینفیلم خوششون اومده بود،بابته لحنه تندم معذرت خواهی.)

04898715066157958434.jpg
سلام ! :d
آقا من الان دیدم که آریا صفحه قبل در مورد این فیلم کوتاه Aningaaq نوشته و جالب ـیش اینکه من اصلا تا بحال نمیدونستم پسر این آلفونسو چنین چیزی ساخته ! :-o:|
فقط میتونم بگم که با اینکه فیلم کوتاه هستش ولی اگر "جاذبه" رو دیده باشین، با اینکه این یه Spin-Off خیلی کوتاه از فیلم هستش ولی به شدت اون قضیه (سکانس) رو براتون پُررنگ تر خواهد کرد !
وقتی من داشتم فیلم جاذبه رو نگاه میکردم، با خودم گفتم، الان این یارویی که داره با رایان صحبت میکنه، یعنی کی میتونه باشه ؟ ! الان داره چیکار میکنه، چه حسی داره، چرا اینقدر بی خیاله، چرا نمیتونه انگلیسی صحبت کنه، از همه مهم تر هیچ جوره نمی تونه رایان رو کمک کنه ! :(و وووو.......اول فکر میکردم یه چینی باشه، ولی وقتی دیدم از قطب باهاش تماس گرفته، یعنی واقعا جاخوردم ! :| پایان ـه این Spin-off هم بسیار بسیار بسیار بسیار زیبا بود، دقیقا همون حس تنهایی، تعلیق و کنجکاوی رو براتون داره! به شدت توصیه میشه نگاه کنین، البته اگر "جاذبه" رو اول ببینید که چه بهتر ! :d

Nebraska
در توصیفه این فیلم واقعا نمیتونم چیزی بگم اینقدر که این فیلم...افتضاح و بیخود و مسخره بود! :|
2ساعت و خورده ای ادم بشینه به سطله اشغال نگاه کنه،زیاد فرقی با نگاه کردن به این فیلمه بی سروته نداره واقعا.وقتی تموم شد خداروشکر کردم که بالاخره تموم شد!10 بار میخواستم خاموش کنم برم بخوابم، فقط چون کاندید بود و حجم برده بود ادامش دادم!
حالا قصد فضولی ندارما ولی اینجا که گفتی بهترین فیلمای سال:
نه خیر،اول جاذبه،بعد دالاس،بعد هِر و نبراسکا !

حالا قصد فضولی ندارما ولی اینجا که گفتی بهترین فیلمای سال:
كامنته بچه ها منو بدبخت كرد:dاز رو كامنته بچه ها هم تو پيشبينيه اسكار يه دونه از نبراسكا انتخاب كردم هم اينجا قبل از اينكه ببينم حدس زدم فيلمه خوبى باشه...ولى بچه ها نااميدم كردن:|:d

خب بالاخره فیلمای اصلی امسالم دیدیمو پرونده‌ی 2013 بسته شد.
American Hustle

8 از 10

فیلم کاملا متکی به کاراکترها و بازیگراشه. کارگردانیه فیلم هم اصلا در سطح بهترین‌ها نیست. 5 بازیگره اصلیم همشون گل کاشتن ولی نکته‌ی تاسف آور اینه که به جرمی رنر که از همه بهتر بوده از همه کمتر توجه شده و اکثرا دارن از جنیفر لارنس تعریف میکنن. سکانس‌های مشترک کریستین بیل و جرمی رنر بهترین سکانس‌‌های فیلم بودن که قشنگ دلیل ادامه دادن فیلم برایه من بودن. بردلی کوپر هم اصلا در سطح SLP نبود. اصلا. ایمی آدامز و جنیفر لارنس هم که جفتشون به‌نظرم تویه قله‌ی دوران کاریشون هستن و خیلی خوب بودن. فیلم خوبی بود، ولی OVERRATED.

Gravity
9 از 10

کارگردانی عالی، جلوه‌های ویژه عالی، بازیگری خوب، اسکریپت یکم کوتاه و در کل بسیار خاطره‌انگیز. ولی متای 96 براش انصافا زیاده. پس OVERRATED

Nebraska
10 از 10

فوق‌العاده خاطره‌انگیز، دوست داشتنی و به‌یاد موندنی. جو بسیار گیرا و حزن‌انگیز. هیچ ایرادی نمی‌تونم ازش بگیرم. اون‌ دوستیم که مورد عنایت قرار داده فیلمو، بره یه بار دیگه ببینه.

Twelve Years a Slave
9.5 از 10

احساسی‌، ناراحت‌کننده، فیلنامه‌ی قوی و بازی‌های عالی. به‌خصوص مایکل فسبندر نابودم کرد با بازیش. فوق‌العادست این بشر. تویه همین فروم فک کنم گفته بودم این بهترین فیلم امساله. ولی بعد از دیدن نبراسکا کاملا نظرم عوض شد.

The Wolf Of Wall Street
9.3 از 10

فیلم واقعا نیازی به تعریف نداره. دی‌کاپریو تنها رقیبش تو اسکار مک‌کاناهی هستش که با توجه به سابقه‌ی آکادمی احتمالا واگذار می‌کنه امسالم. جوناه هیلم اثبات کرد خودشو. فقط یکم تایم زیادش خسته‌کننده بود ولی از کارگردانی و اسکریپت بسیار لذت بردم.

Her
9.5 از 10

بعد از حماسه‌ی Master، انتظار دیگه‌ای نداشتم. خیلی دوست دارم روزی شخصا با این بشر دیدار کنم. سیبیلم خیلی بهش میاد. :)) نکته‌ی جالبه سناریوشم اینه که احتمال وقوع این موضوع (عشق بین هوش مصنوعی و انسان) احتمال به‌وجود اومدنش در آینده زیاده. که یکم ترسناکه البته.

Nebraska 9.5
فیلم بسیار زیبا و گیرایی بود، دلیل اصلیش هم بازی خوب بازیگراش بود مخصوصا پیرزنه که موقعیت های کمدی فیلم ایجاد میکرد.
Gravity 9
اینم فیلم لذتبخشی بود. آدم با خودش میبرد به فضا، مخصوصا اگه 3D نگاهش کنید.

- - -ویرایش - - -

Nebraska 9.5
فیلم بسیار زیبا و گیرایی بود، دلیل اصلیش هم بازی خوب بازیگراش بود مخصوصا پیرزنه که موقعیت های کمدی فیلم ایجاد میکرد.
Gravity 9
اینم فیلم لذتبخشی بود. آدم با خودش میبرد به فضا، مخصوصا اگه 3D نگاهش کنید.

kElR1uwTjvSKVMSdj7AS1TxgrZv.jpg

Drive 2011 | 10/10

Perfume: The Story of a Murderer 2006 | 10/10
اواسط قرن هجدهم، فرانسه. جوانی به نام «ژان باتیست گرنوی» (ویشو) با یک حس بویایی بی نظیر، برای خلق بهترین عطر دنیا به جنایت روی می آورد تا «اسانس» انسانی به دست بیاورد...
در مورد این فیلم هیچی نمیگم ، فقط باید نگاه کنین ! :|

the wolf of wall street
9/10
هوس مواد کردم!
the wolf of wall street
Inception
Shutter Island
Blood Diamond
the Departed
Gangs of New York
Titanic
و...و...
چطور میشه یه نفر تو اینهمه شاهکار بازی کرده باشه یه اسکارم نبرده باشه؟
80165718504470264958.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or