اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
در مورد بحثی که شده، من هنوز فیلم رو ندیدم، ولی اگر بخاطر این که موضوعی در ارتباط با همجنـــــــسگرایان رو مطرح کرده، شما از فیلم خوشتون نمیاد، این بر می گرده به دید شما نسبت به این موضوع و دید شما ربطی به کیفیت کلی فیلم نداره.
اگه از این موضوع خیلی بدم میومد که دانلود نمیکردم!
از دید من ضعیف بود!نه به خاطر مخالفتم با همنجسنگرایی .از اون گذشته من فیلمهای زیادی درباره همجنسگرایی دیدم و بعضی هاشون واقعا خوب بودند ولی این نه.
اگه از این موضوع خیلی بدم میومد که دانلود نمیکردم!
از دید من ضعیف بود!نه به خاطر مخالفتم با همنجسنگرایی .از اون گذشته من فیلمهای زیادی درباره همجنسگرایی دیدم و بعضی هاشون واقعا خوب بودند ولی این نه.
ظلم ستم نظام برده داری یعنی اگه دویستا مستند سطح بالا از نظام برده داری قدیم میدیدم اینقدر روم تاثیر نمیگذاشت که این فیلم گذاشت یک فیلم میتونه اونقدر روایت عالیی داشته باشه که از یک مستند هم واقعیت رو بهتر به آدم نشون بده!
واقعا فیلم داستانو به بهترین نحو ممکن روایت کرد و بعضی جاها آدم واقعا بغض تو گلوش جمع میشد وقتی میدیدی یک همچین دورانی هم بوده و یک همچین انسان های ظالمی هم وجود داشتن !واقعا ناراحت میشدی!
امسال بهترین فیلمای سال Based on true story بودن که همشونم واقعا زیبا بودن! این فیلم بنظرم بعد از Capitan Phillips خوش ساخت ترین فیلم ساخته شده ـه امسال از روی داستان واقعی بود!
بازیگرا واقعا عالی بازی میکردن فقط نقش برد پیت خیلی کم بود توی فیلم و میشد بیشتر ازش استفاده کرد! بازیگر اصلی فیلم هم واقعا قشنگ بازی میکرد و حس یک برده رو به آدم القا میکرد!
فیلم بسیار زیبا و تاثیر گذاری بود! و بنظرم جوایزی که گرفت از جمله بهترین فیلم سال Golden Globe واقعا حقش بود!
فیلم آن چنان که امتیاز هاش می گن (فیلمی ضعیف و چرت با امتیاز 4 ) بد نیست . داستانش تا حدی قابل قبوله (بماند این که الکی مثل خیلی فیلم های هالیوودی کارکتر زن وارد قصه میشه و یک هو با مرده رو هم می ریزه و این ها ) ولی فقط برای کسانی که نسخه ی کره ای رو ندیدن چون از هر جهت چه داستان پردازی (این جا با تغییرات فقط اون گیجی و گنگی نیمه آغازین نسخه ی کره ای رو رفع کردن و تعلیق بهش دادن ) چه کاراکتر پردازی و چه تاثیرگذاری صحنه های خشن و منطق روایی نسخه ی کره به این ارجحیت داره
فقط بازی جاش برولین و تا حدی شارلتو کوپلی خوب بود . الیزابت اولسن هم بازی خوبی ارائه داده و نشون داده مثل اون دو تا خواهر دو قلوی تن لشش بی استعداد نیست (البته قبلا در فیلم مارتا مارسی مارلن هم خوش درحشیده بود )
در کل هرکی حال و حوصله فیلم غیر هالیوودی و غیر انگلیسی زبان نداره و دنبال چهارچوب هیجانی تریلر های هالیوودیه بشینه ببینش فقط وگرنه بقیه همون کره ای رو ببین سود بیشتری کردن
امتیاز (بدون در نظر گرفتن نسخه کره ای ) : 7.5 از 10
فقط کم مونده بود آمریکا بیاد ایرانو نجات بده منتظر بودم یک چیزی بر علیه ایران توی فیلم بشنوم ولی برعکس
صحنه های فیلم هندیی زیاد توش داشت رئیس جمهوره هم کودن بود جلوه های ویژه بیشتر موارد افتضاحم رد میکرد!
از نظر بازیگری خیلی خوب بود مخصوصا دختر بچه ـه Joey King خیلی خوب بازی میکرد نسبت به سنی که داشت و همینطور توی فیلمای دیگشم خیلی خوب بازی کرده بود!
در کل از نظر داستانی هم فیلمش خوب بود و جالب بود!
در کل فیلم سرگرم کننده و خوبی بود و پیشنهاد میشه ببینید!
Zodiac
9 از 10
فیلم واقعا عالی بود.یکی از بهترین های جنایی بود که دیده بودم.فقط زمانش یکم طولانی بود که می شد یکم کمتر باشه.فیلم هم یک پرونده ی واقعی بوده که حتما پیشنهاد می کنم اگه کسی ندیده نگاه کنه.
لطفا اگه فیلم توی این سبک و به این زبیای سراغ دارید معرفی کنید متشکریم:d
Zodiac
9 از 10
فیلم واقعا عالی بود.یکی از بهترین های جنایی بود که دیده بودم.فقط زمانش یکم طولانی بود که می شد یکم کمتر باشه.فیلم هم یک پرونده ی واقعی بوده که حتما پیشنهاد می کنم اگه کسی ندیده نگاه کنه.
لطفا اگه فیلم توی این سبک و به این زبیای سراغ دارید معرفی کنید متشکریم:d
Fight Club
10/10
دیگه فکر کنم همه ی دوستداران فیلم تا حالا هزار بار این فیلم رو دیدن ولی با این همه شاید یه عده مثه من هنوز ندیده باشن فیلم فوق العاده س فوق العاده! به علاوه ی بازیِ برد پیت که حرف نداشت
منم هنوز Blue... رو ندیدم, ولی این که میگید اگه کسی به فیلم نمره پایی داده فیلم رو درک نکرده حرف بیخودی بیش نیست. :d در طول تاریخ وقتی از کارگردانان منعاگرا در رابطه با فیلمهاشون سوال میپرسیدن میگفتن فیلم همون چیزی هست که میبینید! مثلاً از برگمان پرسیده بودن که اون مجسمهای که توی 5-6 تا از فیلمهات دیده میشه معنای خاصی داره؟ میگه نه مجسمه یک هدیه هست که از طرف یکی به من رسیده، منم خیلی دوستش دارم. این مسخره بازیها رو در رابطه با معنی و مفهوم لایههای فیلم رو بذارید کنار. اول از همه این که سینما اول از همه سرگرمی هست. یک سری جملات بزرگ و دیالوگ فلسفی نیست. یعنی اصلاً مدیوم مناسبی برای این حرفها نیست. فوق فوقش میشه کارهای برگمان، کوبریک، برسون و... . اونها رو سینماشون هم ازشون بگیری خودشون به تنهایی فلسفهی خودشون رو دارن. یعنی در این حد بزرگ هستن. اگه بخواید زیادی فلسفی بشید برید کتاب بخونید، بهتر عمل میکنه تا فیلم.
این که پایان فیلم رو باز میذارن یا یه دیالوگ آخرش میذارن دلیل نمیشه که بگیم فیلم لایههای پنهان داره. اینها ادا هست تا وقتی که فیلم خودش خوب نباشه.
یه موضوعی توجهم رو جلب کرده در رابطه با حرفهای کسایی که فیلم رو دیدن. این 10 دقیقه از صحنههای *** چه مفهومی داره؟ مگه مثلاً Clockwork Orange کوبریک هست که ایدئولوژی پشتش قرار داره؟ البته اینها حدس هست و هنوز فیلم رو ندیدم.
اگر فیلم رو نتونید با دو بار دیدن درک کنید مشکل از شما نیست، مشکل از کارگردانه که در رسوندن پیام و مفهوم فیلم مشکل داشته. مثلاً یه سری فیلمها هستن که معنا و مفهوم عمیقی دارن ولی اینقدر خوابآور هستن که آدم زده میشه. البته اگه فیلم در رابطه با موضوع خاصی باشه و شما پیشزمینهای ازش نداشته باشین اونوقت مشکل شما هستید.
اگه به خاطر زبان فرانسه به فیلم نمرهی پایینی دادید که فکر نمیکنم قابل قبول باشه. توجه کنید که خیلیها به خاطر موضوع خوبی که فیلم داره صرفاً بهش نمرهی بالا دادن و نه به خاطر خود فیلم. من هنوز فیلم رو ندیدم پس نمیتونم بگم فیلم خوبی بود یا بد. ضد همجنسگرایی هم نیستم که بگید چون با ایدهاش مشکل داشته پس کلاً از فیلم بدش اومده. برعکس باهاشون در رفت و آمد هستم و پشتیبانیشون هم میکنم. ولی این که بیاین بگید که تو این موضوع رو نمیفهمی یا مشکلی داری و ... فکر نمیکنم دلایل قانع کنندهای برای نقد حرفهای یک نفر باشن.
منم هنوز Blue... رو ندیدم, ولی این که میگید اگه کسی به فیلم نمره پایی داده فیلم رو درک نکرده حرف بیخودی بیش نیست. :d در طول تاریخ وقتی از کارگردانان منعاگرا در رابطه با فیلمهاشون سوال میپرسیدن میگفتن فیلم همون چیزی هست که میبینید! مثلاً از برگمان پرسیده بودن که اون مجسمهای که توی 5-6 تا از فیلمهات دیده میشه معنای خاصی داره؟ میگه نه مجسمه یک هدیه هست که از طرف یکی به من رسیده، منم خیلی دوستش دارم. این مسخره بازیها رو در رابطه با معنی و مفهوم لایههای فیلم رو بذارید کنار. اول از همه این که سینما اول از همه سرگرمی هست. یک سری جملات بزرگ و دیالوگ فلسفی نیست. یعنی اصلاً مدیوم مناسبی برای این حرفها نیست. فوق فوقش میشه کارهای برگمان، کوبریک، برسون و... . اونها رو سینماشون هم ازشون بگیری خودشون به تنهایی فلسفهی خودشون رو دارن. یعنی در این حد بزرگ هستن. اگه بخواید زیادی فلسفی بشید برید کتاب بخونید، بهتر عمل میکنه تا فیلم.
این که پایان فیلم رو باز میذارن یا یه دیالوگ آخرش میذارن دلیل نمیشه که بگیم فیلم لایههای پنهان داره. اینها ادا هست تا وقتی که فیلم خودش خوب نباشه.
یه موضوعی توجهم رو جلب کرده در رابطه با حرفهای کسایی که فیلم رو دیدن. این 10 دقیقه از صحنههای *** چه مفهومی داره؟ مگه مثلاً Clockwork Orange کوبریک هست که ایدئولوژی پشتش قرار داره؟ البته اینها حدس هست و هنوز فیلم رو ندیدم.
اگر فیلم رو نتونید با دو بار دیدن درک کنید مشکل از شما نیست، مشکل از کارگردانه که در رسوندن پیام و مفهوم فیلم مشکل داشته. مثلاً یه سری فیلمها هستن که معنا و مفهوم عمیقی دارن ولی اینقدر خوابآور هستن که آدم زده میشه. البته اگه فیلم در رابطه با موضوع خاصی باشه و شما پیشزمینهای ازش نداشته باشین اونوقت مشکل شما هستید.
اگه به خاطر زبان فرانسه به فیلم نمرهی پایینی دادید که فکر نمیکنم قابل قبول باشه. توجه کنید که خیلیها به خاطر موضوع خوبی که فیلم داره صرفاً بهش نمرهی بالا دادن و نه به خاطر خود فیلم. من هنوز فیلم رو ندیدم پس نمیتونم بگم فیلم خوبی بود یا بد. ضد همجنسگرایی هم نیستم که بگید چون با ایدهاش مشکل داشته پس کلاً از فیلم بدش اومده. برعکس باهاشون در رفت و آمد هستم و پشتیبانیشون هم میکنم. ولی این که بیاین بگید که تو این موضوع رو نمیفهمی یا مشکلی داری و ... فکر نمیکنم دلایل قانع کنندهای برای نقد حرفهای یک نفر باشن.