Blue Is The Warmest Color
من ابتدا دیدم فقط نسخه WP موجوده که صبر کردم تا نسخه بهتر بیاد و اونو دیدم! فیلم خیلی طولانی هست و نزدیکه 3 ساعته!!! موضوع فیلم خیلی واضحه ولی در واقع افتضاحه! من قبل ازا ینکه دانلود کنم راجب فیلم نمیدوستم و وقتی دیدم واقعا فکر نمیکردم اینقدر فیلم ضعیفی باشه!داستان چرت و پرت به همراه پایان مزخرف تر ، این فیلمو به یکی از بدترین تجربه های این چندسالم تبدیل کرد! یعنی این 3 ساعتو میذاشتم پا فیلم ایرانی بهتر بود! صحنه های غیر اخلاقی طولانی(10 دقیقه حتی!!!!) هم واقعا ساخته شده بود فقط فیلمو پرکنه! بازیگرها هم همچین خوب نبودند و چون فیلم انگلیسی نیست زیاد نتوستم باهاشون ارتباط برقرار کنم! موضوع کلی فیلم هم شاید فقط کسایی که خودشون اون کاره هستند یا ادعای دفاع از اینکاره ها رو دارند بپذیرند! از اون گذشته کیفیت فیلم برداری و صحنه پردازی هم بنظرم خوب نبود و فقط خواستند ادای فیلم های پ.و.ر.ن رو دربیارند! یه تلاش ناموفق! تازه اسمش رو هم گذاشتند عشق و نیمه گمشده و این چرتا پرتا.واقعا فیلم سخیف و بی ارزشی هست! حالا اگه کسی نیده پیشنهاد میدم 3 ساعت وقتشو رو فیلمهای خوب سرمایه گذاری کنه! نه فیلمی که با گفتن چندتا دیالوگ فلسفی و پایان گنگ سعی داشت ضعفهاشو بپوشونه.البته این نظر شخصی من هست و ممکنه بعضیا خوششون هم بیاد.
1/10 اون هم به خاطر لهجه زیبای بازیگرا.
قبول دارم داستان مذخرف بود.اما فیلم الان بعد از گذشته تقریبا 3 ماه از دیدنش به نظرم عالی که نه،اما خوب بود.(سه ماه پیشم باز به نظرم بد نبود،اما خیلی خوشم نیومد از فیلم
)
بازی ها بود که فیلمو عالی کرده بود!بازیه دختره ،عادل(!) و البته پایان خوبش !
دیالوگه فلسفی زیاد توش یادم نیست.
فیلم تابلو ضعیف بود و اصلا هم سعی نداشت ضعف هاشو بپوشونه به نظرم،بلکه بیشتر رو بازیه عادل تمرکز کرده بود چون میدونست نقطه قوتشه.
فیلم برداریش به نظر من خوب بود نمیدونم چرا اشکال میگیری؟البته تیکه هایی که زیره سقف و تو خونه و فضاهای بسته فیلم برداری میشد قبول دارم که خوب نبود .
فیلمش هم نسبت به فیلمای پ....ن بسیار صحنه های ضعیفی داشت
من تمامه صحنه هاشو زدم جلو چون به نظرم خیلی بیخود اون همه صحنه گذاشته بود توش.
درباره این کاره ها و اون کاره ها(!)هم اصلا ربطی نداره
به نظر من فیلم درباره عشق بود ،فقط این موضوع رو از طریق Les ها بیان کرده بود. چون فیلمای عشقولانه ای که یه پسر عاشقه یه دختر میشه(یا برعکس)خیلی زیاد و دیگه تکراری شده،کارگردان خواسته بود یکم متنوع تر این موضوع رو بیان کنه.من قشنگ میتونستم جایه تک تک دخترایه فیلم پسر بذارم و قضیه رو از عشق افراده g4y به هم،به عشقه Straight ها تبدیل کنم
البته باز همین g4y بودنه فیلم،راهو واسه اضافه کردن یه سری چیزا به فیلم باز کرده بود.البته قطعا انگیزه ی اشناتر کردن ملت با لز ها و شاید تا حدودی حمایت ازشون تو فیلم بود.
حالا این نظره کلیه من در باره فیلم بود.