Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اینجام هم شده مثل بفرمایید ناهار. طرف میگه همه چیزش عالی بود و هیچ نقصی نداشت ولی دوست ندارم نمره کامل بدم و عشقم میکشه این عدد رو بدم. باباجون من یه دلیلی یه منطقی یه چیزی خوب :d

- - -ویرایش - - -

واجب شد حتما ببینمش ;;)

باید بره زیر داونلود

Sent from Reza's iPhone 5s using Tapatalk

Thor: The Dark World
8 از 10
نسبت به فیلم اول ثور خیلی خیلی بهتر شده بود به نظرم... هم بازی ها هم کارگردانی هم داستان... هم لوکی! :d
داستانش همچنان چیز دندون گیری نبود ولی در سطح فیلم های Superheroی و مخصوصا قسمت اول خیلی خوب پرداخت شده بود...این که سعی شده بود محیط فیلم تاریک تر دربیاد هم به نظر من حرکت خوبی بود...
کلا ازش راضی بودم... مارول اگه با همین فرمون پیش بره شاید در 10 سال آینده بتونه یه فیلم در حد The Dark Knight دربیاره! :d
کلا فیلم بچه بازی بود!یکمیش رد دیدم و بعد پاکش کردم!از چیش راضی بودی نمیدونم!

mv5bnje5mz.jpg

Gravity
8/10
جلو ه های ویژه اش عالی بود.(البته همش جلوه های ویژه نبود فیلم نکات مثبت زیادی داشت،بعضی جاها دیالوگ و بازی بازیگرها نچسب بود)
بالاخره بعد از دیدن چند فیلم مزخرف دارم فیلم های خوب رو هم دونه دونه پیدا میکنم و میبینم.(البته پیدا کردن این فیلم ها همش به خاطر معرفی کاربرای خوب بازی سنتر هستش)
مثلا همین فیلم Downfall که بچه ها معرفی کردن خیلی به دلم نشست.
ممنون.

۱۰۸۰پی ش رو دیدم واقعا ارزش دیدن رو داشت
خیلی ها گفتن فیلم بی محتوایی بود اما به نظر من دیدنش خالی از لطف نبود

ببخشید ولی به نظر من last temptation... نه تنها ارزش 10 نداره بلکه فیلم خوبی هم نیست...البته خب فون تریر خیلی کالت می سازه ولی من تنها فیلمش که واقعا روم اثر گذاشت Dancer in the dark بود.نشون دادن خشونت و صحنه های جنسی زیاد باعث نمی شه آدم راحت تر پیام فیلم رو درک کنه.باز ملانکولیا به نظرم خیلی بهتر بود...
پ.ن:من با حال و فضای غیر رئال حال می کنما اما این تو خشونت زیاده روی می کنه

عذر می خوام ولی شما این نقد رو درباره کدوم فیلم لیست نوشتید ؟؟ درباره ی last temptation ?? اون که مال وون تریر نبود احتمالا با یک فیلم دیگه اشتباه کردید چون این فیلم مربوط به زندگی مسیح هست و کارگردانشم مارتین اسکورسیزیه

50554778544271248108_thumb.jpg

Blue is the Warmest Color: 9/10
جدیدا فیلم زیاد دیدم، اما قابل توجه ترینشون Blue is the Warmest Color هستش. فیلم از هر نظر عالی بودش و شدیدا آدم رو تحت تاثیر قرار می داد. فقط اون 1 نمره رو واسه یه سری دلایل کم کردم که تو Spoiler میگم.
صحنه های روابط جنسی بین Adele و Emma به شدت زیاد و Detailed بود، در صورتی که میتونستن با چند تا بوسه مفهوم رو برسونن که آدم بتونه فیلم را با خانواده هم ببینه!
نکته بعدی موارد متفرقه ای هستش که فیلم بهش میپردازه، تا جایی که یه فیلم رو که میتونست 2 ساعت باشه رو به یه فیلم 3 ساعته تبدیل کرده!
فیلم از بعضی مباحث به راحتی عبور میکنه، برای مثال نحوه کنار اومدن خانواده Adele با موضوع همجن*س گرایی دخترشون، گرچه توی فیلم های دیگه با مضمون همجن*س گرایی این موارد زیاد توضیح داده شده و شاید بشه بهش به عنوان یه نکته مثبت نگاه کرد.

صحنه های روابط جنسی بین Adele و Emma به شدت زیاد و Detailed بود، در صورتی که میتونستن با چند تا بوسه مفهوم رو برسونن که آدم بتونه فیلم را با خانواده هم ببینه!
:|
آخه کی میشینه فیلم با همچین موضوعی رو با خانواده ببینه؟:دی اصلا کاور فیلم رو میبینه یاده یه فیلم دیگه میوفته:دی

Oldboy_2013_film_poster.jpg

خب من میخوام از 2 دید به فیلم نمره بدم :
1.اینکه فیلمی به نام Oldboy قبلاً ساخته شده است ==> به این یکی فیلم میدم 100 از 10 !! :x تو این چند سال اخیر بهترین فیلم کمدی بوده که به نظرم ساخته شده ؛ عالی بود :love: یعنی باورتون نمیشه با اختلاف فضایی بهترین کمدی این چندسال بود :دی
وای خدا چقدر اون سکانس قتل عام کردن ملت تو لوگزامبورگ خنده دار بود !! :)) وقتی دختره و پسره باباشون رو میدیدن.... =))=))=))=))=))=))=))=))
محافظ شخصی آدریان ، هم تو حلقم :)) :دی نحوه ی کشته شدنش دوبله تو حلقم :laughing:
2.اینکه فیلمی به نام Oldboy قبلاً ساخته نشده است==> به این یکی فیلم میدم دافاک از 10 :| :|

پ.ن: من متاسفانه نتونستم مانگاش رو بخونم :( حرفام بر اساس کاری که چون ووک پارک ساخته ، بود :دی
در کل دیدن این فیلم به اون هایی که Oldboy کره ای ادیشن رو دیدن به شدت توصیه میشه :دی

Thor: The Dark World

Thor_-_The_Dark_World_poster.jpg

فیلم خوب بود . ولی نمیدونم چرا احساس کردن که باید اینهمه صحنه خنده دار (!) تو فیلم بزارن :|

7.5/10
آره واقعا! :| هرکی فیلمو میبینه اولین سوالی که به ذهنش میرسه دقیقا همینه :|
نه قیافه ثور به آدمای فان میخوره نه شخصیتش بعد فیلمو رفتن پر صحنه فان کردن :|

9780062330901_p0_v2_s260x420.JPG

7.5/10
فیلم نسبتا خوبی بود و کاملا ارزش یک بار دیدن رو داشت.
همون طور که در عکس معلومه این فیلم براساس رومانی از آقای CHUCK LOGAN ساخته شده.
بازی هر سه شخصیتی که در عکس میبینیم خیلی خوب و تاثیر گذار بود.

nebraska

عالی بود یکی از فیلم های عالی سال پیش که مثل بقیه آثار برتر پرزرق و برق نبود یک اثر شخصی و ساده و صمیمی مثل فیلم های پیشین کارگردانش . با این که به نظر فیلم خسته کننده ای می اومد من که راحت نشستم سرش و باهاش ارتباط برقرار کردم . بازی درن عالی بود . پایان فیلم هم تا حدی غیر منتظره بود (نه این که توئیست داستانی داشته باشه بلکه راه پایان دادن به داستان در نوع خودش جذاب بود )

امتیاز 9.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or