Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

World War Z
همین الان دیدم و حیف که وقتم و خوابم را برای این فیلم هدر دادم
همه چیرش افتضاح به جز براد پیتش ...
به خاطر براد 3/10 وگرنه همینم نمیدادم

گذر از زامبی به سبک استیلث ... لول

سلام

اینجا کسی منتقد و کارشناس نیست .
نظرات کاربراست .
شاید من از شاوشنک خوشم نیاد ، بهش 4 بدم و از یکی از کارای اووه بول خوشم بیاد و بهش 8 بدم .
بحث کارشناسی اینجا نداریم که به میزانسن و نورپردازی و نمای دوربین امتیاز بدیم .
بحث سلیقست فقط .
شما هم یاد بگیر به سلیقه دیگران احترام بذاری و مأدبانه صحبت کنی .
دوست عزیز من

وقتی میخواهیم به به فیلم امتیاز بدیم فقط بحث سلیقه نیست. این اشتباه ترین کار هست که بگیم از فلان فیلم خوشم نیومد پس بهش 2 میدم !! البته وقتی زیاد فیلم دیده باشیم مطمئنا وقتی یه فیلم مثل رستگاری رو میبینیم نمی تونیم بهش امتیاز 4 بدیم چون صد در صد از این فیلم خوشمون میاد
درسته شاید هیچکدوم از بچه ها منتقد نباشند ولی امتیاز دادن هم باید یه مبنایی داشته باشه. بلاخره موسیقی ، فیلم نامه ، جلوه های ویژه ، کارگردانی ، بازیگری و .... رو باید در نظر بگیریم و بر اساس اونها یه امتیازی به فیلم بدیم تا بتونیم با همدیگه راجع به امتیازی که دادیم مباحثه کنیم

اگر من به فیلمی بیام و 3 بدم باید قادر باشم از امتیازم دفاع کنم نه اینکه اگر کسی از من پرسید چرا به فیلم 3 دادی بگم این سلیقه منه و من از این فیلم خوشم نیومد پس بهش 3 میدم

پایدار باشید

- - -ویرایش - - -

World War Z
همین الان دیدم و حیف که وقتم و خوابم را برای این فیلم هدر دادم
همه چیرش افتضاح به جز براد پیتش ...
به خاطر براد 3/10 وگرنه همینم نمیدادم

گذر از زامبی به سبک استیلث ... لول
آقا زدی توی برجک ما ... کلی ذوق داشتم برم این فیلمو ببینم حالا کلا پشیمون شدم و شدم این شکلی :(

- - -ویرایش - - -

ادم جلوه های ویژه اُدیسه ؛ در کنار تاریخ ساخت فیلم رو که میبینه به هنر کوبریک پی میبره .
Gravity بهترین جلوه های ویژه امسال رو داره ولی بهترین در تاریخ نیست . حداقل نظر من این طوره .
====
Gravity
mv5bnje5mz.jpg

8/10
تنازع بقا در فضا .
فیلم شدیداً فرای انتظاراتِ من بود . به کلی نظرم راجب فیلم عوض شد .
صحنه های تاثر گذار زیادی داشت و دیالوگای تاثیر گذار بیشتری .

آخه ادیسه خودش بنیان گذار این سبکه ! :d

Gravity
9.5/10
فیلم به شدت زیبایی بود! ایده ـه اینکه فیلم موضوعش در فضا باشه و همین باعث میشه تا قوانین حاکم بر فضا حتما تو فیلم باشن مثل نبود صدا و و اکسیژن و ... به خوبی نشون داده شده و استفاده از اینها به عنوان فرصت هایی برای ایجاد هیجان به خوبی انجام شده !
با چند تا چیز فیلم خیلی حال کردم!:دی یکی اینکه اولش دوربین رو موقع پرت شدن رایان میبرد تو کلاه:-/ ـش و بیرون میاورد و صدا عوض میشد! یکی دیگه هم معلق شدن اشک های رایان بود! که من خودم وقتی اومد توی سفینه حدس زدم همچین سکانسی فیلم داشته باشه!:دی و در آخر هم خیلی ادم باید روی خودش کار کنه که بتونه مثل جورج کلونی همچین فداکاری ـی بکنه!:|
راستی اخرِ اخر فیلم صدای کی بود؟:دی جورج کلونی؟:دی یعنی زنده موند:-/

الان که پستای چند صفحه ی اخیر، بخصوص پستای در مورد Gravity رو میخوندم، به نظرم اومد بعضی ها انتظاری از این فیلم دارن که اصلا قرار نیست این فیلم باشه. حداقل من اینطوری فکر می کنم که Gravity خیلی قرار نیست داستان عمیق داشته باشه یا شخصیتی که متحول میشه و اینا. همین چیزی هم که هست واسه اینه که یه tech demo خالص نباشه. وگرنه قطعا میشد با اضافه کردن چند تا subplot و چند تا فلش بک ساده کلی دراماتیک ترش کرد!

اون عزیزی هم که گفته بود میتونه تو خونه شون مثل Gravity درست کنه، دمش گرم واقعا :دی

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

9.5 از 10 . واقعا حیف که اینقدر دیر دیدم اینو!

قسمت های داخل فضا که همه چی به جز صورت ها CG ه، ولی قسمت های داخل فضاپیما و ... رو چه طوری درست کردن؟:|

قسمت های داخل فضا که همه چی به جز صورت ها CG ه، ولی قسمت های داخل فضاپیما و ... رو چه طوری درست کردن؟:|
69081122684513949349.jpg
31434973941508965904.jpg

- - -ویرایش - - -

با چند تا چیز فیلم خیلی حال کردم!:biggrin1:یکی اینکه اولش دوربین رو موقع پرت شدن رایان میبرد تو کلاه:-/ـش و بیرون میاورد و صدا عوض میشد! یکی دیگه هم معلق شدن اشک های رایان بود! که من خودم وقتی اومد توی سفینه حدس زدم همچین سکانسی فیلم داشته باشه!:biggrin1:و در آخر هم خیلی ادم باید روی خودش کار کنه که بتونه مثل جورج کلونی همچین فداکاری ـی بکنه!:|
راستی اخرِ اخر فیلم صدای کی بود؟:biggrin1:جورج کلونی؟:biggrin1:یعنی زنده موند:-/
1+
دقیقا..اون سکانس اشک های رایان و خیالی شدن ـش یکی از بهترین و مفهومی ترین سکانس ها هستش، یا زمانی که امواج رادیویی رو میگیره و صدای یه چینی و سگ ـش، و بچه ـش هست که همون صداها برای رایان میشه همه چیز ! شاید فکر میکنه میخواد بمیره، یعنی ناامید میشه و ...
البته پایان فیلم آنچنان زیبا هست که حدومرز نداره ! :crying1: زبان من از توصیف ـه این فیلم شاهکار قاصر هستش !

The Road
یه فیلم post-apocalyptic که شاید بشه گفت تمرکز چندانی بر روی این موضوع نداره و داستانش حول رابطه دو شخصیت اصلی (پدر و پسر) روایت میشه. فیلم بیشتر سعی میکنه تفاوت اخلاقیات و رفتار هایی که این دنیای جدید به وجود آورده و نوع تاثیر اونها به شخصیت ها رو نشون بده و بخصوص اینکه هر شخصیت چه نوع رفتاری رو از خود نشون میدن. همین تفاوت ها رو میشه در دو شخصیت اصلی هم دید. فیلم بارها و در سکانس های مختلف این تفاوت ها رو در قالب پدر و پسر نشون میده. تفاوت های پدر آداپته شده با شرایط دنیای جدید و پسری که معصومیت در وجودش دیده میشه. فیلم از جنبه های مختلفی به The Last of Us شباهت داره و از این نظر هم ممکنه جذابیت داشته باشه.
7.5

الان که پستای چند صفحه ی اخیر، بخصوص پستای در مورد Gravity رو میخوندم، به نظرم اومد بعضی ها انتظاری از این فیلم دارن که اصلا قرار نیست این فیلم باشه. حداقل من اینطوری فکر می کنم که Gravity خیلی قرار نیست داستان عمیق داشته باشه یا شخصیتی که متحول میشه و اینا. همین چیزی هم که هست واسه اینه که یه tech demo خالص نباشه. وگرنه قطعا میشد با اضافه کردن چند تا subplot و چند تا فلش بک ساده کلی دراماتیک ترش کرد!

اون عزیزی هم که گفته بود میتونه تو خونه شون مثل Gravity درست کنه، دمش گرم واقعا :دی

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

9.5 از 10 . واقعا حیف که اینقدر دیر دیدم اینو!
gravity اصولا یه ترکیب پایدار از سینمای هالیوود و سینمای مستقله,یه سری موقعیت های فیلم های سینمای مستقل تو محیط سینمای هالیوود...کاری که می خواست رو هم کرده,شهکار تاریخی سینما نیست ولی دقیقا همونی هست که باید می بود.به نظرم حقشه اسکار کارگردانی و جلوه های ویژه رو ببره.جلوه ها که مشخصه به خاطر نماهای CG عالی و کارگردانی هم به خاطر کار سخت هدایت کار و دکوپاژ بندی سختی که انجام داده..

The Road
یه فیلم post-apocalyptic که شاید بشه گفت تمرکز چندانی بر روی این موضوع نداره و داستانش حول رابطه دو شخصیت اصلی (پدر و پسر) روایت میشه. فیلم بیشتر سعی میکنه تفاوت اخلاقیات و رفتار هایی که این دنیای جدید به وجود آورده و نوع تاثیر اونها به شخصیت ها رو نشون بده و بخصوص اینکه هر شخصیت چه نوع رفتاری رو از خود نشون میدن. همین تفاوت ها رو میشه در دو شخصیت اصلی هم دید. فیلم بارها و در سکانس های مختلف این تفاوت ها رو در قالب پدر و پسر نشون میده. تفاوت های پدر آداپته شده با شرایط دنیای جدید و پسری که معصومیت در وجودش دیده میشه. فیلم از جنبه های مختلفی به The Last of Us شباهت داره و از این نظر هم ممکنه جذابیت داشته باشه.
7.5
سلام دوست من
نمی دونم شما رمان جاده نوشته کورمک مک‌کارتی رو خوندین یا نه ! این فیلم رو از روی این رمان ساخته اند و اگر رمان رو هنوز نخوندین بهتر بود فیلم رو نمی دیدین.
رمان جاده فوق العاده هست . بینهایت فوق العاده هست و جذاب. اما فیلم به هیچ وجه اینطور نیست و بسیاری از صحنه های زیبا و تاثیر گذار داستان رو یا نداره یا نابود کرده.

در آخر هم ذکر کنم که این بازی TLOU است که از این رمان ایده گرفته چون رمان مال سال 2006 است و فیلم هم قبل از بازی TLOU هست پس بهتر است بگوییم TLOU از جنبه های مختلفی به این فیلم شباهت دارد

The-road.jpg

سلام دوست من
نمی دونم شما رمان جاده نوشته کورمک مک‌کارتی رو خوندین یا نه ! این فیلم رو از روی این رمان ساخته اند و اگر رمان رو هنوز نخوندین بهتر بود فیلم رو نمی دیدین.
رمان جاده فوق العاده هست . بینهایت فوق العاده هست و جذاب. اما فیلم به هیچ وجه اینطور نیست و بسیاری از صحنه های زیبا و تاثیر گذار داستان رو یا نداره یا نابود کرده.

در آخر هم ذکر کنم که این بازی TLOU است که از این رمان ایده گرفته چون رمان مال سال 2006 است و فیلم هم قبل از بازی TLOU هست پس بهتر است بگوییم TLOU از جنبه های مختلفی به این فیلم شباهت دارد
بله با رمان آشنایی دارم ولی نخوندمش. بنابه دلایلی ترجیح میدم اگه فیلمی از روی یه کتاب یا رمان و یا حتی کامیک خاصی ساخته بشه اول فیلم رو ببینم. چون در اکثر موارد (حداقل با در نظر گرفتن تجربه خودم) فیلم ها ضعیفتر از کار اصلی شدن. حتی در سریالها هم سعی میکنم اینکارو انجام بدم. یکی از مثالهایی که اخیرا تجربش کردم مربوط میشه به سریال TWD. تا قبل از خوندن کامیکش خیلی خوب دنبالش میکردم ولی خوندن کامیکش باعث شد عملا جذابیت سریال برام نصف بشه و هنوم که هنوزه فصل آخرشو نبینم.
در مورد جمله آخرم هم منظورم با کسانی بود که فیلم رو ندیدن و به احتمال زیاد TLOU رو تجربه کردن. وگرنه این موضوع که فیلم قبلتر از بازی اومده و TLOU ازش الهام گرفته یه چیز مشخصه. یعنی حتی میتونم بگم علت اصلی دیدن فیلم هایی که این چند وقت اخیر دیدم هم برمیگرده به اشاره هایی که نیل دراکمن در مصاحبه هاش کرده بود و گفته بود از کدوم فیلمها و کتاب ها الهام گرفتن.

Gravity
10/10
شاهکار. زبان از توصیف این فیلم عاجزه. کارگردانی عالی. فیلمبرداری عالی. جلوه های ویژه فوق العاده. پر از هیجان و اندینگ عالی. حق مسلم این فیلم بردن جایزه اسکار بهترین فیلمه.
The Hunger Games: Catching Fire
7/10
فیلم جذاب که ارزش دیدن داره. جنیفر لارنس هم عالی بازی کرده بود. البته جاش هاچرسون هم به نسبت نقششو خوب ایفا کرده. فیلم برداری و کارگردانی فیلم هم خوب بود.
Thor: The Dark World
7.5/10
اصلا به اندازه قسمت قبلیش نبود. البته فیلم خیلی خوبیه اما قسمت قبلیش بهتر بود. جلوه های ویژه فیلم نسبت به قسمت قبلی پیشرفت کرده بود. البته ایراد اصلیش به نظر من این بود که یه مقدار انگار سعی کرده بودن قسمت جدیدو تاریک تر بسازن. البته هنوز صحنه های جالب و بعضا خنده داری تو فیلم بود اما در کل دنیای قسمت جدید فیلم تیره و تار تر از قسمت قبلی بود که اصلا خوشم نیومد. اما در کل این فیلم ارزش یکبار دیدن رو حتما داره.

بله با رمان آشنایی دارم ولی نخوندمش. بنابه دلایلی ترجیح میدم اگه فیلمی از روی یه کتاب یا رمان و یا حتی کامیک خاصی ساخته بشه اول فیلم رو ببینم. چون در اکثر موارد (حداقل با در نظر گرفتن تجربه خودم) فیلم ها ضعیفتر از کار اصلی شدن. حتی در سریالها هم سعی میکنم اینکارو انجام بدم. یکی از مثالهایی که اخیرا تجربش کردم مربوط میشه به سریال TWD. تا قبل از خوندن کامیکش خیلی خوب دنبالش میکردم ولی خوندن کامیکش باعث شد عملا جذابیت سریال برام نصف بشه و هنوم که هنوزه فصل آخرشو نبینم.
در مورد جمله آخرم هم منظورم با کسانی بود که فیلم رو ندیدن و به احتمال زیاد TLOU رو تجربه کردن. وگرنه این موضوع که فیلم قبلتر از بازی اومده و TLOU ازش الهام گرفته یه چیز مشخصه. یعنی حتی میتونم بگم علت اصلی دیدن فیلم هایی که این چند وقت اخیر دیدم هم برمیگرده به اشاره هایی که نیل دراکمن در مصاحبه هاش کرده بود و گفته بود از کدوم فیلمها و کتاب ها الهام گرفتن.
ولی حتما رمان رو بخون. یه دنیایی هست. دیوونه کننده است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or