Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اصلا متوجه هستین که ما که فیلمو ندیدیم دارین برامون فیلمو اسپویل میکنید؟

شما يه سر برو تو ديكشنری معنی اسپويل رو بخون. :d اصلا من حرفی در رابطه با فيلم زدم؟ :d در رابطه با افكتهای مختلف صحبت كردم. ديگه اين چجوری ميتونه پلات رو براتون اسپويل كنه رو نميدونم.

شما يه سر برو تو ديكشنری معنی اسپويل رو بخون. :d اصلا من حرفی در رابطه با فيلم زدم؟ :d در رابطه با افكتهای مختلف صحبت كردم. ديگه اين چجوری ميتونه پلات رو براتون اسپويل كنه رو نميدونم.
شما تو بحثت با sorvinho لو دادید که زمین چه بلایی سرش میاد، بعد که به اون صحنه میرسیم برامون دیگه سورپرایز نداره، این واسه من اسپویل سورپرایزی! هست کاری هم به دیکشنری ندارم منظورم هم پست آخر شما نبود منظور کل قالب بحثتون بود که یک سری مورد از فیلمو لو داد!

Gravity
فیلم خیلی ساده تر از چیزی که فکرشون میکردم بود که صد البته همین عامل باعث جذابیتش شده بود. فیلم داستان پیچیده ای نداره و میشه گفت بیشتر بدنبال نشون دادن شرایط روانی و احساسی شخصیت ها در یه شرایط غیر معموله. مشکلاتی که در یک محیط بسیار زیبا و ظاهرا آرام و نه به دست موجودات فضایی و ... بلکه عوامل ساده ای مثل کمبود اکسیژن، نبود جاذبه و یا نبود اصطکاک و ... بوجود میان. تصویربرداری فیلم هم واقعا در سطح بسیار بالایی قرار داشت ...
اگه بخوام مثال بزنم از همون لحظات اول فیلم شروع میکنم. صحنه ای که یه سکانس طولانی و بدون کات بود و دوربین حالت شناور داشت که دقیقا بیننده رو با حالت شخصیت ها آشنا میکرد. مثال دوم هم مربوط میشه به صحنه برخورد، صحنه ای که رایان باید خودش رو جدا میکرد تا فاصله زیادی بین او و کوالسکی بوجود نمیومد. تصویربرداری این صحنه دقیقا حالت رایان رو القا میکرد. در حالی که در ابتدا تمرکز نداشت و به سختی میتونست به خودش تسلط داشته باشه، به محض اینکه تونست تمرکزشو بدست بیاره دوربین هم روی اون متمرکز شد و خیلی مثالای دیگه که البته کم هم نبودن.
از موسیقی فیلم هم نباید گذشت که واقعا خوب بود.
9.5
.......

No Country For Old Men
به همان اندازه که پیچیده است، ساده است و همین عامل باعث میشه تا بیننده تا آخرین لحظه فیلم از تماشاش نه تنها خسته نشه، بلکه یجورایی آرزو بکنه که فیلم تموم نشه. فیلمی که همه چیش سرجاشه. حتی نبود عنصری مثل موسیقی هم واقعا بجاست و تاثیرگذاری عجیبی رو بوجود آورده. شخصیت پردازی های فیلم واقعا عالی بودن و تک تک شخصیت ها رو به شخصیت های به یاد موندنی سینما تبدیل کرده بود. بخصوص Chigurh که بازیهای روانیش با قربانیانش واقعا عالی بودن و به راحتی اونو جزو بیادموندنی ترین villain های تاریخ میکنه.
10

Gravity
10/10

اندینگ این فیلم باعث شد تا واسه من فراتر از یه فیلم خوب و ساده باشه. کلا نمیتونم نظری در مورد این فیلم بدم چون هنوز غرق زیبایی این فیلم هستم. تا وسط هاش گفتم ظاهرا یه فیلم overrate شده دیگه اس ولی نیمه دوم فیلم همه چیز رو برام عوض کرد. حیف که 10 درصد شانس بهترین فیلم رو داره.

نه خیر ولی افکت 360 درجه‌ی ماتریکس، افکت muzzle flash حرفه‌ای (که اکثر فیلم‌های اکشن یرانی حتی بلد نیستن) + نورپردازی، طراحی سه بعدی دیوار و نشون دادن خرد شدن و ترک زدن زمین، طراحی سه بعدی گلوله، استفاده‌ی حرفه‌ای از Mocha و ... رو بلدم. یا مثلاً تا حالا روی افکت lightsaber و قطع شدن وسایل مختلف کار کردی؟ چون من کار کردم. یه چیزی مثل freddiew. اون هم همین کار‌ها رو می‌کنه با کمک چند نفر دیگه. کار زمان‌بری هست
دوست عزیز،شما با چه نرم افزارایی کار می کنید که هم،اگه امکاناتش رو داشته باشیم ساده اس،هم یه بچه ی 10 12 ساله هم بلده افکت انفجار رو تولید کنه؟!

برای اینکه آف تاپیک نشه،به نظر من و بعد از 4-5 سال زوال هالیوود،مخصوصا سرآمدشون آواتار،بالاخره یه شاهکار دیدم! به نظر من،gravity نهایت تاثیر گذاری فیلمای با بودجه ی بالاس که پروسه ساختش هم قدمی جدیدی برداشته،هم از کیفیت کار کم نکرده! اگه کوبریک اون جامپ کات رو با چند میلیون سال فاصله معروفش کرده،جالبه که گرویتی طولانی ترین پیاده روی های فضایی (یا حداقل من یادم نمیاد) رو تصویر کرده و چه نوازشی هم می کنه این پیاده رویا...

شما تو بحثت با sorvinho لو دادید که زمین چه بلایی سرش میاد، بعد که به اون صحنه میرسیم برامون دیگه سورپرایز نداره، این واسه من اسپویل سورپرایزی! هست کاری هم به دیکشنری ندارم منظورم هم پست آخر شما نبود منظور کل قالب بحثتون بود که یک سری مورد از فیلمو لو داد!​

من اصلاً هیچ حرفی در رابطه با داستان نزدم, اون یکی دوستمون این‌هایی که شما می‌گید رو گفته نه من.

دوست عزیز،شما با چه نرم افزارایی کار می کنید که هم،اگه امکاناتش رو داشته باشیم ساده اس،هم یه بچه ی 10 12 ساله هم بلده افکت انفجار رو تولید کنه؟!

برای اینکه آف تاپیک نشه،به نظر من و بعد از 4-5 سال زوال هالیوود،مخصوصا سرآمدشون آواتار،بالاخره یه شاهکار دیدم! به نظر من،gravity نهایت تاثیر گذاری فیلمای با بودجه ی بالاس که پروسه ساختش هم قدمی جدیدی برداشته،هم از کیفیت کار کم نکرده! اگه کوبریک اون جامپ کات رو با چند میلیون سال فاصله معروفش کرده،جالبه که گرویتی طولانی ترین پیاده روی های فضایی (یا حداقل من یادم نمیاد) رو تصویر کرده و چه نوازشی هم می کنه این پیاده رویا...​

همین نرم‌افزار‌هایی که تو کارهای حرفه‌ای استفاده می‌شه.

After Effects برای ادیت و افکت، Premiere Pro برای رندرینگ و تبدیل فرمت، Final Cut Pro برای کارهای گرافیکی، Element 3D برای کارهای پیشرفته و گرافیکی، Mocha برای motion tracking و ... . مدل‌ها رو هم تو Maya یا 3ds Max درست می‌کنم بعضی وقت‌ها (به صورت خیلی مبتدی البته. بیشتر مدل‌ها رو از جاهای مختلف می‌گیرم).

دلیل نمی‌شه چون اون جمله رو گفتم فکر کنید هر بچه‌ای می‌تونه اون کارها رو بکنه. 3-4 نفر رو تو یوتیوب دیدم که آموزش‌های حرفه‌ای گذاشتن و سنی کمی هم دارن. ولی اگه استعدادش رو داشته باشی آسون می‌شه کم‌کم. اولش سخته.

یه سر به Video Copilot بزن بهتر آشنا می‌شی.

تاثیرگذاری Gravity رو هم در 20-30 سال آینده می‌بینیم. به نظر من اون cut ارزشش بیشتره. نظر شما هم محترم. ولی به قول PTA چه کاری هست که کوبریک انجام نداده؟ هر کاری می‌کنیم پایه‌اش رو امثال کوبریک و ... پایه‌گذاری کردن. من نمی‌گم فیلم بدی هست، می‌گم در حد نمراتی که گرفته نیست.

man of steel
فیلم خیلی بهتر از انتظارم بود. آفرین به زک اسنایدر:d بهترین قسمتشم این بود که وسط نابودی و از بین رفتن دنیا شوخی های بیمزه آیرون من رو نداشت.
8/10

حالا نمی‌دونم این افکت‌ها اینقدر برات خارق‌العاده هست یا چون کلاً فیلم اکشن نمی‌بینی تازگی دارن؟ چون استانداردش همینه در حال حاضر. کاری که کوبریک کرد رو هیچ کسی اون موقع نتونست انجام بده. الان چند سال تمرین کنی این افکت‌ها رو می‌تونی تقریباً در همون حد در بیاری.
اینکه تو کل دنیا تنها آدمی هستی که داره میگه جلوه‌های ویژۀ Gravity اونقدرا هم خوب نیست (حتی یه جورایی داری میگی بده !) خودش کاملاً گویای همه چیزه.
مسلماً اگه کار راحتی بود همون 7 سال پیش ساخته بودنش و پروسۀ ساختش نزدیک به دو سال و نیم زمان نمی‌برد.
حالا آدمی پیدا شده که ادعا می‌کنه میتونه یه نفره (و احتمالاً با استفاده از یه کامپیوتر خانگی!) این کار رو انجام بده، جالبه.
==
برای اینکه off-topic نباشه
220px-The_Counselor_Poster.jpg

The Counselor
بعد از اون همه نقد منفی و عدم موفقیت تجاری، با فیلمی روبرو شدم که شامل بازیهای خوب (مطابق معمول منهای کامرون دیاز)، متن خوب و تصاویر شوکه کننده بود که البته به طور کلّی بخوام جمع بندی کنم باید بگم بیشتر از اینکه با یه فیلم روبرو باشیم، با یه کتاب تصویری روبرو هستیم. فیلم کاملاً شبیه کتابهای مک‌کارتیه، چه از لحاظ ساختار سکانسها و چه از لحاظ فضاسازی و در یک فیلم بیشتر از اینکه فیلم ِ ریدلی اسکات باشه فیلم ِ مک کارتیه اما اسکات هم دید ویژال خوبی به متن مک‌کارتی اضافه کرده، متنی که پر از دیالوگهای عالیه. خیلیها ممکنه خوششون نیاد اما واسه من مطمئناً یکی از بهترینهای امساله و فیلمی که دوست دارم باز هم ببینمش.
اسکات برای بار چندم ثابت کرد که استودیوها حماقت می‌کنن و نسخه‌ای به جز Director's Cutش رو اکران می‌کنن.
9 از 10

The Hunger Games: Catching Fire
10/10
بازی جنیفر لارنس عالی بود، داستان فیلم جذاب بود و فیلم آدمو تا آخر با خودش همراه میکرد. شدیدا از همین الان منتظر قسمت بعدی فیلم هستم.

The Hunger Games: Catching Fire
10/10
بازی جنیفر لارنس عالی بود، داستان فیلم جذاب بود و فیلم آدمو تا آخر با خودش همراه میکرد. شدیدا از همین الان منتظر قسمت بعدی فیلم هستم.
دوست عزیز میشه بدونم چی تو داستان این فیلم دیدید که جذاب بوده؟
هرکسی سلیقه ای داره ولی دوس دارم بدونم دقیقا چه چیز این فیلم میخکوب کننده بود؟داستان و ایده های مسخره و تکراریش؟یا .....

hmBG09xDFK1n1czJ74BvfnSlxDI.jpg

Brokeback Mountain 9.5/10
تنها بازیگری که همه فیلم ـهاش رو نگاه میکنم، قطعا مرحوم هت لجر هستش ! چنان در این فیلم فوق العاده حاضر شده که اصلا توصیف نشدنی هستش..من این فیلم رو هر چند وقت نگاه میکنم و هر دفعه هم تحث تأثیر بازی های خوب بازیگرهاش (مخصوصا لجر، با اینکه جیک هم خیلی خوب بازی کرده) و کارگردانی خوب Ang lee و موسیقی زیبایی گوستاوو سانتولالا (آهنگ های بازی Tlou رو هم ایشون نواخته !:d) قرار میگیرم !
همیشه هم موسیقی های متن این فیلم شاهکار رو گوش میکنم (با روح و روان ـتون بازی میکنه، فقط کافیه دانلود کنین و خودتون امتحان کنین)
+
در نقدی دیگر در مجلهٔ رولینگ استون، پیتر ترورز می‌نویسد:
«بازی چشم‌گیر لجر یک معجزهٔ بازیگری است، انگار که او نقش را از درون خودش کنده باشد. لجر نه تنها می‌داند کاراکترش چطور راه‌می‌رود، حرف می‌زند و گوش می‌کند، بلکه حتی می‌داند که او چطور نفس می‌کشد. دیدن او که بوی پیراهن آویزان در کمد جک را فرو می‌برد، مثل فهمیدن درد از دست دادن عشق است.»
در مورد اشتباه روابط بین دو جوان گاوچران است که در جوانی رخ می دهد و به ماجرای زندگی آنها در طی سالها پس از به هم زدن رابطه دوستیشان می پردازد…
این صفحات اخیر خیلی جالب شده ! :d بیشتر دوستان به فیلم تحسین شده جاذبه (چه از نظر منتقدان ، چه از نظر شخص بنده و خیلی های دیگه) امتیاز بسیار کم(اینکه میگم "کم" یعنی بیشتر از اینا حقشه !میدن بعد به یک فیلم @#$%^& یک امتیازهایی میدن که آدم میخونه، شوکه میشه ! :d (یعنی واقعا شوکه میشه !)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or