Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

وجه تضاد نازیسم و بورژوازی هم میتونه مبحث جالبی باشه که فکر کنم برای اولین بار تو تاریخ تو این تاپیک بهش اشاره شده:دی

این اولین بار تو تاریخ رو جدی گفتی؟ :d کسی که ۱۰ صفحه Mein Kampf با ترجمه های نصفه-نیمه داخلی رو هم خونده باشه تقابل این دو به وضوح براش آشکاره (!)

Gravity: 8.5/10
فیلم رو زیاد کش میداد:|
مثلا رایان نیم ساعت واسه اون یارو ها صدای سگ در می اورد:| یا یک ساعت و نیم داشت دور خودش میچرخید و هیچ کاری هم نمی کرد. یا نیم ساعت وسط ایستگاه فضایی به حالت جنینی:دیدر حال استراحت بود
وگرنه از همه نظر عالی بود.

مثلا رایان نیم ساعت واسه اون یارو ها صدای سگ در می اورد:| یا یک ساعت و نیم داشت دور خودش میچرخید و هیچ کاری هم نمی کرد. یا نیم ساعت وسط ایستگاه فضایی به حالت جنینی:دیدر حال استراحت بود
کل فیلم 90 دقیقه بود اونوقت شما فقط سه تا سکانس فیلم رو جمعا گفتی 2 ساعت و نیم. نقد هم میخوایید بکنید درست نقد کنید نه با شوخی و مزاح !! اینایی هم که شما گفتی هیچ کدوم کش دادن فیلم نبود. اگر میخواستن فیلم رو کش بدن به جای 90 دقیقه فیلم میشد 180 دقیقه

این حرفایی که زدی اون ها کش دادن قضیه و داستان نبودن..فیلم به شدت زیبا و خلاقانه هستش، اصلا هم خسته کننده نیست..

بعد تموم شدن امتحانا بالاخره فرصت شد بشینیم چند تا فیلم ببینیم. :دی

Rush
رقابت میان دو راننده فرمول 1 به شکل بسیار خوبی به تصویر کشیده شده بود. روایت فیلم بارها باعث شد نظرم نسبت به شخصیت ها عوض بشه و در خوب یا بد بودنشون تجدید نظر کنم. از نظر بصری و صوتی نیز بسیار خوب بود. موسیقی زیمر هم با اینکه عالی نبود ولی به خوبی با فیلم تناسب داشت. البته یکی از مشکلات اصلی فیلم، شخصیت های زنش و بخصوص رابطه اونا با دو شخصیت اصلی فیلم بود که کیفیتی در حد دیگر عناصر فیلم نداشت و تا حدودی به فیلم لطمه زده بود.
8.0

Captain Phillips
وقتی میخواستم فیلم رو شروع کنم احتمال میدادم بعضی جاهای فیلم کش داده بشه و یا شاید جذابیت چندانی نداشته باشه ولی خوشبختانه اینجوری نبود. فیلم شروعی آرام داشت و خیلی آهسته و در عین حال جذاب داستان رو پیش برد و در اوجش به پایان رسید. بازی تام هنکس بخصوص در 10 دقیقه پایانی واقعا عالی بود و قطعا در تجربه ای که از دیدن فیلم داشتم بسیار موثر بود.
8.0

Don Jon
برای اولین تجربه کارگردانی JGL فیلم خوبی بود. موضوعی که فیلم روش دست گذاشته بود جزو اون دسته از موضوعاتی هست که خودم به شخصه خیلی ها رو میشناسم که باهاش درگیر باشن و به خوبی با این مسائل از نزدیک آشنایی دارم. در حالت کلی فیلم بدی نبود و با وجود مشکلاتی که داشت باز ارزش تماشا کردن رو داره به نظرم.
6.0

Silver Linings Playbook
من تا قبل از این به سختی یادم میاد که به صورت داوطلبانه به تماشای یه فیلم کمدی-رومانتیک نشسته باشم. :دی اسم SLP رو برای اولین بار در مراسم اسکار سال قبل شنیدم و با اینکه خیلی وقت بود دانلودش کرده بودم تا همین چند روز پیش ندیده بودمش. چند شب پیش بالاخره فرصت پیش اومد و دیدم فیلم رو واقعا ازش خوشم اومد. عناصر داستانی فیلم از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بودند و همین باعث شد تا آخرین ثانیه فیلم از تماشاش خسته نشم. اختلالات روانی دو شخصیت اصلی فیلم بخصوص در 2/3 ابتدایی فیلم به خوبی پرداخت شده بود و همین جذابیت روابط و تعاملات میان شخصیت های مختلف داستان رو بسیار بالاتر برده بود. بازی Lawrence و Cooper هم بسیار خوب بود و هر دوشون در نشون دادن تاثیر اختلالات روانی شخصیت های داستان در روابطشون با افراد اطرافشون عملکرد قابل قبولی داشتند.
با اینکه از اکثر سکانس های فیلم خوشم اومد ولی سکانس Diner و سکانس های مربوط به رقص و تمرین های مربوط به اون رو میتونم به عنوان سکانس های مورد علاقه ـم انتخاب کنم.
9.0

Million Dollar Baby
ذهنیتی که نسبت به داستان فیلم داشتم با اون چیزی که دیدم زمین تا آسمون فرق داشت. فیلم از همون لحظات ابتداییش تا زمان نشون داده شدن تیتراژ پایانی منو نسبت به سرنوشت شخصیت های داستان کنجکاو کرده بود و واقعا دوست داشتم سرنوشتشونو بدونم. شکل گیری رابطه ی بین 3 شخصیت اصلی به کندی و البته به خوبی روایت شد و بیننده رو مجاب کرد که نسبت به آینده ی اونها کنجکاو بشن. دیالوگ های عالی، شخصیت پردازی های عالی، موسیقی عالی و البته بازی های عالی. به سختی میشه قسمتی از فیلم رو پیدا کرد که عالی نباشه و واقعا جزو بهترین فیلم هایی بود که دیده بودم.
9.5

Pulp Fiction
تا 20 دقیقه آخر فیلم نسبت به داستان فیلم حالتی خنثی داشتم. حالتی که با ظاهر شدن تیتراژ فیلم کاملا دگرگون شده بود. با اینکه فیلم داستان چندان پیچیده ای نداره ولی کیفیت بالای تک تک عناصرش از اون یک شاهکار ساخته. حتی اگر تدوین و روایت فیلم رو در نظر نگیریم، دیالوگ های به شدت جذاب و عالی فیلم کافی هستند تا برای چند دقیقه به ساده ترین مکالمات شخصیت های فیلم با علاقه گوش بدیم.
سکانس مربوط به رستوران و رقص و همچنین چند دقیقه پایانی فیلم جزو بهترین سکانس های عمرم هستند.
9.5

اون تیکه ها انصافاً خیلی قشنگ بود. یعنی نصف ارزش فیلم توی همون بخش ها بود ، نه جاهایی که ایستگاه های فضایی میترکه و منفجر میشه و ... :دی همون تیکه ها بود که شخصیت پردازی رایان رو کامل میکرد و نشون میداد که طرز فکرش نسبت به دنیا داره عوض میشه. یا همون حالت جنینی واقعاً زیبا بود و نشون دهنده تولد دوباره این کاراکتر بود.
هدف اصلی از این پست البته یه چیز دیگه بود ! :دی در مورد قضیه اون اسکیمو و سگ و ... ، حتماً فیلم کوتاه 5،6 دقیقه ای Aningaaq رو ببینین ! بچه الفونسو کوارون ساخته و چیز جالبیه ! :دی کافیه همین عبارت Aningaaq رو سرچ کنین تا لینک های Youtubeـش بیاد.

مترو پل مسعود کیمیایی ارزش دیدن داره؟! قراره اینجا چند روز دیگه اکران بشه (تو جشنواره فیلم فجر) اوضاع سینماشم داغونه، خواستم بی گدار به آب نزده باشم؟! :d

مترو پل مسعود کیمیایی ارزش دیدن داره؟! قراره اینجا چند روز دیگه اکران بشه (تو جشنواره فیلم فجر) اوضاع سینماشم داغونه، خواستم بی گدار به آب نزده باشم؟! :d
مترو پل و اشباح سیستم نمره دهی جدیدی رو پایه گذاری کردند. میشه به حفتشون لقب بی نهایت افتضاح رو داد !

والا یکی از دوستان که خبرنگار رزنامه ایران هستند فیلم رو دیده بودند که نظر مساعدی روی فیلم نداشتن

اون تیکه هایی که میخواستن مثلا حس رو انتقال بدن کش دادن نبود ولی اون تیکه هایی که ساندرا بولاک دو ساعت تصمیم میگرفت میخواست یک کاری رو انجام بده بنظرم کش دادن بود و قشنگ خسته میشدم وقتی نگاه میکردم :|
گرچه کلا فیلم عالیی بود و خیلی لذت بردم :x صحنه خسته کننده خاصی نداشت

مرثيه اي براي (چ)
من فيلم چ را ديدم ولي از چمرانش خوشم نيامد ولي چكنيم كه چمران همينطور بوده همينقدر بزرگ و وظيفه شناس.دوست داشتي عصباني شود و سريع دست به تفنگ ببرد و اينطوري نبود.جدا از فرم و محتواي عالي فيلم بايد بگم حاتمي كيا در بازسازي تاريخ و نشان دادن قهرمان فيلم كاري جديد كرد كه ميشه به عنوان يك شروع برا سينما دانست.
حاتمي كيا چمران را آنطور كه بود نشان داد و اين باعث ميشود هم با فيلم ارتباط برقرار كني و هم نكني بستگي داره با قهرمان هاي فيلم هاي هالييودي هم خانه شده باشي يا نه!!!!!!
به ابراهيم خان تبريك ميگم فيلم خوبي بود بعضي سكانس هاي فيلم فراتر از سينماي ايران بود!!!!!!!!
اگر فيلم يكدست نبود و اذيت شدي بدان خصوصيت چمران همين بوده نه فيلم حاتمي كيا چمران دائم بر امواج وظيفه در تلاطم بوده است.
ميتوان گفت (چ)مثل چمران.
به دوستان توصيه ميكنم حتما فيلم رو ببينن.

The Wolf Of Wall street:9/10
عالی بود!بازی بی نطیر Leonardo Dicaprio مهم ترین شاخصه فیلمه!فقط زیادی صحنه داشت!فکر کنم یه حدی داره دیگه!
61109918201015658781.gif

Gravity:9/10
فیلم بسیار خوش ساختی بود!به نظرم یکم شخصیت پردازی می تونست بهتر باشه!انتظار یه فلش بک به گذشته رو داشتم..
یکم هم کوتاه بود!

url

Thor : Dark World

تا قبل از اینکه کیفیت خوب و عالی فیلم بیاد و کلا تا قبل اینکه ببینمش خیلی ازش انتظار داشتم و حداقل توقع یه چیزی در حد IRONMAN 3 یا Avengers رو داشتم . فیلم با اپنینگ خوبی شروع میشه و شخصییت منفی هم با پرستیژ میزنه و همه چیز برای یک فیلم سوپر هیرویی عالی امادست که میرسیم به اواسط و اواخر داستان که عملا فیلم به نابودی کشیده میشه . اصولا از پلات هول های فوق العاده زیادش بگذریم که میزانشون برای یه فیلم سوپر هیرویی دیگه زیادی از حد شده بود و دقیقه به دقیقه فیلم دارید دائم از خودتون بابت اتفاقات عجیب و غیر معمول در راستای داستان قیلم سوال میپرسید .
یکی از بدترین جا یا جاهای فیلم مبارزه های فیلم بود که واقعا میشد یه چیز حماسی ازشون دراورد ولی با شوخی های گاه و بیگاه مزخرف فیلم همه چیز مسخره و خراب میشد ! شوخی هایی که برای فیلم های اونجرز و ایرون من یه نقطه قوت حساب میشه قرار نیست برای فیلم Thor یا شخصیت و یا داستان و کلیت THOR هم نقطه قوت حساب بشه ! یه مقاله فوق العاده پویا تو تاپیک Movie Center گذاشته بود که هالیوود کم کم داره میشه یه TV Show بزرگ که داره به همون هر سال یه قسمت جدید از سریالش میده بیرون و عملا دیگه خبری از فیلم نیست ! الان دقیقا همینجوری هست ! اگه قرار یه فیلم برای Thor بسازید باید خصوصیات Thor داخلش باشه و جو یه فیلم با محوریت شخصیت Thor رو داشته باشه نه شخصیت تونی استارک و ایرون من ! کل این مجموعه سوپر هیرو ها رو ما عملا داریم تو یه سریال بزرگ بنام Avengers میبینیم که هیچکدومشون خصوصیت خودشون رو ندارند !
در کل فیلم خیلی نا امیدم کرد و پایان هم ابدا پایان خوبی نبود حتی اون پایان مسخره سری فیلم های مارول که بصورت بسیار لوس و بی مزه میزارن دقیقه 90 فیلم ! تنها نکته مثبت فیلم برام کاراکتر Loki و بازی Tom Hiddelston بود و بس !

4/10

Gravity
9/10
یکی دیگه از بهترین فیلم های امسال بود...واقعا زیبا و قشنگ فیلم ساخته شده.جورج کلونی و ساندرا بولاک خیلی خوب بازی کردن.فیلم اون ارامش و سکوت فضا رو خیلی زیبا به تصویر دراورد و اکثر صحنه ها حول همین موضوع بود.

Thor The Dark World
6/10
نسخه اول بهتر بود به نظرم!

========================================
دوستانی که فیلم های جشنواره رو میرن یا رفتن بیان یه توضیحی درباره فیلم ها بدن ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or