Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

View attachment 365681
Babygirl 2024
2/10

«بیبی‌گرل» پوچ است؛ بیش از صد دقیقه زمان دارد؛ اما هیچ اتفاقی نمی‌افتد؛ نه جرقه‌ای می‌فهمد که شخصیت‌ها را وارد بحران کند و نه تعلیق را به‌وجود می‌آورد؛ خیر سرش خود را فیلم Thriller می‌داند؛ گویا دارید یک BDSM مین‌استریم از وب‌سایت پرآوازه «پورن هاپ» نگاه می‌کنید؛ حقیقتاً هالیوود قصه‌ای را مین‌استریم کرده که اغلب در دل صنعت پورن و در قالب VODهای این غرفه بیرون می‌آید؛ شخصیت «رومی» نه گذشته‌ای دارد که ریشه مرضش را بدانیم و نه انگیزه سایر شخصیت‌ها را لمس می‌کنیم؛ پلات توئیست هم به‌شیوه‌ای است که انگار از ذهن نویسنده‌ وبلاگ‌های شهوانی بیرون می‌زند؛ البته اگر اسمش را پلات توئیست بنامیم.​
من دیشب دیدمش همین رو گفتم. خیلی افتضاح بود واقعا! جدا اوضاع هالیوود خرابه که همچین فیلم هایی تولید میکنه. بعد اصلا یک پارودوکس شدید بین پیام فمینیستی فیلم و فتیش های خانم اصلی داستان وجود داره. فاز این پسره در داستان اصلا معلوم نبود. بیشتر به فیلم چیز هاب میخورد تا دنیای واقعی.
یک صحنه ایی آخر انورا داشت که در این فیلم هم مشابه اش بود. بچه ها اینجا کلی مسخره میکردن و به چیز هاب نسبت میدادن. اما در همین فیلم به صورت خیلی بی معنی تر همین صحنه وجود داشت. این وسط بیشتر از هرچیزی هنر فیلم انورا رو نشون میده.

Gladiator 2 2/10
همین الان در حال دیدنش هستم. من یکی از طرفداران Ridley Scott هستم و خیلی با فیلم هاش حال میکنم از اینا که هیترش هستن چون به فیلمای مارول تیکه انداخته بود هم نیستم ولی باید بگم بدترین فیلمی که تو عمرم دیدم همینه ، فاجعه ست باورم نمیشه انقدر فیلم داغونه ، شبیه Parody ـه شایدم این فیلم های فن مید . قیافه دوتا Emperor ها رو میبینم خندم میگیره 😂😂🤦🏻

Gladiator 2 2/10
همین الان در حال دیدنش هستم. من یکی از طرفداران Ridley Scott هستم و خیلی با فیلم هاش حال میکنم از اینا که هیترش هستن چون به فیلمای مارول تیکه انداخته بود هم نیستم ولی باید بگم بدترین فیلمی که تو عمرم دیدم همینه ، فاجعه ست باورم نمیشه انقدر فیلم داغونه ، شبیه Parody ـه شایدم این فیلم های فن مید . قیافه دوتا Emperor ها رو میبینم خندم میگیره 😂😂🤦🏻
من مطمئنم این پشت مشت ها ریدلی خان یک چیزی مصرف میکنه. وگرنه اینقدر فیلم بدی ساختن کار هرکسی نیست.
آخر فیلم حس میکردم توهین به شعورم شده. پایان شاهکار فیلم قبل کجا، پایان این فیلم کجا!

Gladiator 2 2/10
هجده گیگ نسخه فورکی فلان بیسارش رو گرفتم :دی
یعنی‌میگی نبینیم؟ 🫠

من مطمئنم این پشت مشت ها ریدلی خان یک چیزی مصرف میکنه. وگرنه اینقدر فیلم بدی ساختن کار هرکسی نیست.
آخر فیلم حس میکردم توهین به شعورم شده. پایان شاهکار فیلم قبل کجا، پایان این فیلم کجا!
من تا حالا فیلم بد از ریدلی اسکات ندیده بودم یعنی بالا پایین داشته ولی همیشه تحسینش میکردم . باور کن الان آخرای فیلمه حس میکنم یا عمدا فیلم رو انقدر مسخره و cheesy با دیالوگ های خنده دار ساخته یا تحت مصرف مواد بوده . Duel ش رو چند وقت پیش دیدم پشمام ریخت از بس قشنگ بود ولی این گلادیاتور دو یه جورایی پارودیه انگار . هیچ کرکتری بهش پرداخته نمیشه همه سکانس ها رندوم به هم چسبیده شده انگار . واقعا موندم چرا انقدر ضایع ست فیلم .
@AM!R
پاکش کن بذار خاطره گلادیاتور 1 تو ذهنت خراب نشه .

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or