Notes on a Scandal - 2006
داستان معلمی که رابطه نادرستی با یکی از شاگردانش داره و ...
نوع روایت رو دوست داشتم و به نظرم کیت بلانشت هم واقعا تو این نقش باورپذیر و جالب ظاهر شده بود. به طرزی که من رو واقعا درون داستان فرو می برد و می تونستم موقعیت رو یک موقعیت واقع گرایانه متصور بشم.
با بقیه بازیگرها و مثلا جودی دنچ ارتباط نگرفتم و نتونستم خیلی باهاشون احساس مناسبی پیدا کنم و به نظرم کلیت فیلم بخاطر بلانشت ارزش دیدن داره و داستان که نکات جالب خودش رو داره.
5.9/10
-----------
Reversal of Fortune - 1990
داستان مردی که به جرم خوروندن دارو به همسرش داره محاکمه میشه و ادعا داره که بیگناهه و با وکیلی مشغول به کار میشه ...
سرگرم شدم؟ آره. به یاد موندنی بود؟ نه. گمونم همین دو جمله به خوبی مشخص می کنه که دیدگاهم درباره این فیلم به چه صورته. بیشتر می خواستم ببینم جرمی آیرونز اینجا چطور بازی کرده بود و باید بگم که به مقدار مصنوعی بود. نوع ادای دیالوگش برام عجیب بود و احساس می کردم زیادی داره مصنوعی ادای دیالوگ می کنه. در حالی که باقی عنصرهای فیلم به سمت واقع گرایی میل داشتن، شخصیت جرمی آیرونز توی فیلم کنی مصنوعی به نظر می رسید.
گلن کلوز بدک نبود، بازیگر نقش وکیل هم ای، بگی نگی خوب بود. نهایتا حتی با وجود مصنوعی دیدن بازی آیرونز بازم حس می کنم بار کشش فیلم روی دوش اون بود و بخاطر اون بود که من دیدن فیلم رو ادامه دادم. درباره داستان هم خیلی غافلگیرکننده یا شگفت انگیز نبود و یه داستان معمولی بود.
5/10
----------
Mysterious Island - 1961
داستان یه گروه که توی جزیره ای دور افتاده اسیر میشن و ...
با توجه به سال ساخت فیلم طبعیتا انتظار چیز شگفت انگیزی از لحاظ گرافیک و یا سی جی نداشتم و بیشتر دنبال این بودم که دیالوگ ها و داستان رو دنبال کنم و راستش باید بگم که تو این زمینه هم چیز درخشانی تو فیلم نداشتیم. بعضی تیکه های فیلم مثل مبارزه با موجودات جزیره یه جورایی بامزه و خاص بود ولی جدای از اون ورود شخصیت ها و اتفاقات اصلی فیلم و نحوه پیشروی اون واقعا احساس نچسب بودن رو انتقال می دادن و خیلی راضی نبودم.
بازیگری هم چیزی نداشت و روی هم رفته فیلم خاطرانگیزی نبود.
4/10
-----
Roberta - 1935
به نسبت سال ساخت و موزیکال های مشابه ای که توی چنین دهه ای دیدم، کار ضعیفی بود و بجز دلخوش بودن به فرد آستر و جینجر راجرز نمیشه چیز زیادی از این فیلم برداشت کرد. سکانس های رقصش بدک نبودن ولی مانور شگفت انگیزی که دیگر کارها روی تکنیک رقص آستر دارن رو اینجا نمی بینم. داستان هم خیلی معمولی و پیش پا افتاده بود و نهایتا من اون رو تو لیست موزیکال هال موردعلاقه که هیچی، تو لیست موزیکال های معمولیِ خودم هم نمی ذارم.
4/10