اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
Old Boy(Usa Version)....1/10
نمیدونم از کجا شروع کنم......
از اینور و اونور توی همین تاپیک میدیم که میگفتن خوب نیست...بد بود...ولی باورم نمیشد که این داستان با این پتانسیل بخواد به بدیه چیزی که دوستان میگن باشه
همیشه هم میشنوم که هالیوود با این همه خرج های میلیاردی از تو تهی شده و فقط داریم زرق و برق روشو میبینیم....اما باز هم میگفتم حتما یه چیزی فراتر از بقیس که این همه سرمایه گذار داره
ولی واقعا با این فیلم آدم پی میبره که بعضی مواقع اشتباه میکنه...و اشتباه من دیدن نسخه ی هالیوودی این فیلم بود....
نمیگم spike lee رو مثل داداشم میشناسم و ادعایی هم ندارم در این زمینه...ولی حداقل 2-3 باری اسمش به گوشم خورده بود و فقط میدونستم که تجربه ی زیادی داره...همینجا ایشون رو بزاریم کنار چون این فیلم داستان(بخوانید مشکل) خیلی بزرگ تری به نسبت فقط یه اسم داره
.......
حتی حتی و حتی اگه این فیلم رو فقط و فقط این بازیگر ها اجرا میکردن.....بدون هیچگونه تغییری...حتی یک دیالوگ من واقعا دوست داشتم 10 بار دیگه هم ببینم...ولی نبوغ زیبای نویسنده به خاطر اینکه فکر میکرد میتونه بهتر از نسخه ی اصلی بنویسه یا تغییر بده کار رو به اینجا رسوند که من وسط فیلم واقعا فکر میکردم اینا مسخره کردن بیننده رو
مثلا
عشق خواهر و برادر نسخه ی غیر هالیوودی واقعا قابل درک بود...واقعا زیبا و واقعا غم انگیز بود...ولی این خانواده آخه چی بود که بخواد اینجوری آب و تاب بده؟ آخه همون خواهر و برادر مگه قوی تر نبود؟ چرا آخه الکی بزرگ تر و مضحک تر میکنه قضیه رو!!!!
.......
موسیقی فیلم: دقیقا مثل فیلم های دوبله شده ی صدا و سیما که وقتی میخوان موسیقی متن فیلم بزارن....بی در و پیکر ترین موسیقی ممکنه رو 10 بار پشت سر هم.....چه تو موقع خنده...گریه...مبارزه..صحبت و حتی آخر تیتراژ پخش میکنن بود....قسمتی از فیلم که یه مکالمه حساس و دراماتیک بین 2 شخصیت اصلی داره رد و بدل میشه و باید کاملا احساسی باشه این موسیقی متن مثل سوهان روح میمونه....حتی موسیقی صحنه های مبارزه هم(با اینکه موسیقی هم باید نفس گیر و جذاب باشه و مثلا توی این فیلم هم قرار بود باشه)عذاب آور بود
......
و مهمترین حرکت هالیوود استفاده از شخصیت های جذاب برای هرچه پر پول کردن جیبشون
نمیگم این کار بدیه....ولی
بادیگارد آدم بد داستان(شرمنده اسم یادم رفت و اصلا هم دوست ندارم دوباره ببینم) در نسخه ی اصلی یک مرده مو سفید و با چهره ای کاملا بی روح بود که تا آخرین لحظات مبارزه اون فرد رو ندیدیم ولی همه میدونستیم که این شخصیت خیلی خیلی با جذبه و با استایل خاصی هست....اما توی این نسخه...یه زن!!که مسلما باید چینی باشه...و در یه صحنه هم باید یکم یجاش رو ببینیم تا نوجوونای تازه 18 ساله(یا 21 ساله...نمیدونم درجه بندی فیلم چی بود)برن و یه فیضی آخر شب ببرن !!!
....
و در آخر اینکه کارگردان انگار که دست کرده بود توی گونی....یه مشت از صحنه های مختلف فیلم رو ناقص آورد بیرون....و انداخت توی یه مشت خروار مضخرف تا اسم این فیلم هم بد در بره
مثل صحنه ی آسانسور که توی نسخه ی اصلی شخصیت خوب و بد باهم سوار آسانسور میشن و تا رسیدن به جای مقرر همه توی فکریم که چی میشه...اما اینجا....یا کشته شدن بادیگارد....اما اینجا.....یا مهمترین قسمت بریدن زبون....اما اینجا....
........
ببخشید که مطلب خیلی زیاد بود...اما این برای بار آخر برای کسانی که هنوز این نسخه رو ندیدن: اگه میخواید یه خاطره خوب از نسخه ی اصلی داشته باشید نسخه ی هالیوود شده رو نبینید!!!
پ.ن:اون یه نمره هم برای گل بانو Elizabeth Olson بود که سوگولی ذهنم شد....خدا نسیب نکنه این وضعیت رو برای کسی
و من الله توفیق
Big Bad Wolves
چند سال پیش که Let the Right One In اکران شد، همه دهنشو باز موند که یه فیلم خارجی بی سر و صدا چقدر میتونه خوب باشه. Big Bad Wolves هم دقیقا همون راهو میره. ولی احتمالا کمتر مورد توجه قرار میگیره.
یکی از بهترین فیلم های پارسال بود. عجیب نیست که تارانتینو انقدر ازش تعریف کرده بود، خیلی حال و هوای Reservoir Dogs رو داشت، ولی به مراتب سادیسمی تر و خشن تر.
حتی یکمی شبیه فیلم کوئن ها بود. از این لحاظ که تو اوج تاریکی و خشونت صحنه هایی داره که ادم از ته دل می خنده.
9/10
8/5 : 10
عالی ، همه چیز فیلم فوق العاده ، ریتم خوب و کلا همه چیز OK
بازی تام هنکس بدون نقص ، عبدی هم فوق العاده ، دیالوگ Everything going to be okay هم خیلی باحال میگفت:d
یعنی به اون کشتی با اون عظمت چارتا اسلحه ندادن ؟
این هم کاپتین فیلیپس واقعی در کنار تام هنکس
8/5 : 10
عالی ، همه چیز فیلم فوق العاده ، ریتم خوب و کلا همه چیز OK
بازی تام هنکس بدون نقص ، عبدی هم فوق العاده ، دیالوگ Everything going to be okay هم خیلی باحال میگفت:d
یعنی به اون کشتی با اون عظمت چارتا اسلحه ندادن ؟
این هم کاپتین فیلیپس واقعی در کنار تام هنکس
بحث نمره دادن ها سلیقه ایه ، هیچ فیلمی از نظر من کامل نیست ، از این فیلم لذت بردم دلیل نمیشه 10 بدم ، بالاخره هر فیلمی کاستی هایی داره
اما کلیت فیلم عالی بوده...
اینجا هر کی هر نمره ای که دوست داره میده و من فکر نمیکنم 8/5 واسه این فیلم کم باشه ،(با توجه به 8 کاربران IMDb )
شما هم سعی کن رد شی و کمتر به نمره ها اعتراض کنی و نقل قول بگیری:d
بحث نمره دادن ها سلیقه ایه ، هیچ فیلمی از نظر من کامل نیست ، از این فیلم لذت بردم دلیل نمیشه 10 بدم ، بالاخره هر فیلمی کاستی هایی داره
اما کلیت فیلم عالی بوده...
اینجا هر کی هر نمره ای که دوست داره میده و من فکر نمیکنم 8/5 واسه این فیلم کم باشه ،(با توجه به 8 کاربران IMDb )
شما هم سعی کن رد شی و کمتر به نمره ها اعتراض کنی و نقل قول بگیری:d
اینجام هم شده مثل بفرمایید ناهار. طرف میگه همه چیزش عالی بود و هیچ نقصی نداشت ولی دوست ندارم نمره کامل بدم و عشقم میکشه این عدد رو بدم. باباجون من یه دلیلی یه منطقی یه چیزی خوب :d
Big Bad Wolves
چند سال پیش که Let the Right One In اکران شد، همه دهنشو باز موند که یه فیلم خارجی بی سر و صدا چقدر میتونه خوب باشه. Big Bad Wolves هم دقیقا همون راهو میره. ولی احتمالا کمتر مورد توجه قرار میگیره.
یکی از بهترین فیلم های پارسال بود. عجیب نیست که تارانتینو انقدر ازش تعریف کرده بود، خیلی حال و هوای Reservoir Dogs رو داشت، ولی به مراتب سادیسمی تر و خشن تر.
حتی یکمی شبیه فیلم کوئن ها بود. از این لحاظ که تو اوج تاریکی و خشونت صحنه هایی داره که ادم از ته دل می خنده.
9/10
حالا اینجا رو نگاه نکن که بچه ها 9.5 ـو 10 به فیلما میدن! بنظر من هیچ فیلمی تو تاریخ ارزش 10 نداره حالا شایدم باشه که من ندیدم ولی تاحالا من هر فیلمی رو دیدم نقص داشته و توی عمرم فیلمی بدون نقص تاحالا ندیدم و حتی از بهترین فیلمای تاریخ هم میشه نقص های ریز گرفت!
8.5 هم فقط به یک عنوان فوق العاده میشه داد!
حالا اینجا رو نگاه نکن که بچه ها 9.5 ـو 10 به فیلما میدن! بنظر من هیچ فیلمی تو تاریخ ارزش 10 نداره حالا شایدم باشه که من ندیدم ولی تاحالا من هر فیلمی رو دیدم نقص داشته و توی عمرم فیلمی بدون نقص تاحالا ندیدم و حتی از بهترین فیلمای تاریخ هم میشه نقص های ریز گرفت!
8.5 هم فقط به یک عنوان فوق العاده میشه داد!
GRAVITY
8.5/10
نمیدونم چرا اینقدر دوستان از الفاظ ماروای تصور در مورد این فیلم استفاده میکردن
جلوه های ویژه فوقالعاده بود و قطعا جایزه بهترین جلوه های امسال حقشه
اکثر نماهای فیلم هم جوری بود که خودش داد میزد باید منو سه بعدی نگاه کنین که البته من به نتونستم و به همون 1080p معمولی بسنده کردم
داستان هم ایراداتی داشت مگه روسیه جزو گروه 5+1 نیست.این همه با امریکا مراوده داره همین جوری میزنه یه سفینشو میترکونه بدون اینکه توجه داشته باشه ممکنه اتفاقی واسه ایستگاه های دیگه بیفته؟
اما در کل فیلم خوبی بود ولی اونقدری که میگفتن فرا زمینی نبود فیلمش
زمان فیلم هم کوتاه بود
منم همین نمره رو دادم بهش ... 8.5 نمره فوق العاده ای به نظرم ... اینکه چرا 1.5 کم کرده هم به خاطر اینکه تا اون حد شاهکار نبوده ! وگرنه به نظرم نمره 7 هم نمره خوبیه
GRAVITY
8.5/10
نمیدونم چرا اینقدر دوستان از الفاظ ماروای تصور در مورد این فیلم استفاده میکردن
جلوه های ویژه فوقالعاده بود و قطعا جایزه بهترین جلوه های امسال حقشه
اکثر نماهای فیلم هم جوری بود که خودش داد میزد باید منو سه بعدی نگاه کنین که البته من به نتونستم و به همون 1080p معمولی بسنده کردم
داستان هم ایراداتی داشت مگه روسیه جزو گروه 5+1 نیست.این همه با امریکا مراوده داره همین جوری میزنه یه سفینشو میترکونه بدون اینکه توجه داشته باشه ممکنه اتفاقی واسه ایستگاه های دیگه بیفته؟
اما در کل فیلم خوبی بود ولی اونقدری که میگفتن فرا زمینی نبود فیلمش
زمان فیلم هم کوتاه بود
Thor: The Dark World
8 از 10
نسبت به فیلم اول ثور خیلی خیلی بهتر شده بود به نظرم... هم بازی ها هم کارگردانی هم داستان... هم لوکی! :d
داستانش همچنان چیز دندون گیری نبود ولی در سطح فیلم های Superheroی و مخصوصا قسمت اول خیلی خوب پرداخت شده بود...این که سعی شده بود محیط فیلم تاریک تر دربیاد هم به نظر من حرکت خوبی بود...
کلا ازش راضی بودم... مارول اگه با همین فرمون پیش بره شاید در 10 سال آینده بتونه یه فیلم در حد The Dark Knight دربیاره! :d
ببخشید ولی به نظر من last temptation... نه تنها ارزش 10 نداره بلکه فیلم خوبی هم نیست...البته خب فون تریر خیلی کالت می سازه ولی من تنها فیلمش که واقعا روم اثر گذاشت Dancer in the dark بود.نشون دادن خشونت و صحنه های جنسی زیاد باعث نمی شه آدم راحت تر پیام فیلم رو درک کنه.باز ملانکولیا به نظرم خیلی بهتر بود...
پ.ن:من با حال و فضای غیر رئال حال می کنما اما این تو خشونت زیاده روی می کنه
Gravity
8/10
جلو ه های ویژه اش عالی بود.(البته همش جلوه های ویژه نبود فیلم نکات مثبت زیادی داشت،بعضی جاها دیالوگ و بازی بازیگرها نچسب بود)
بالاخره بعد از دیدن چند فیلم مزخرف دارم فیلم های خوب رو هم دونه دونه پیدا میکنم و میبینم.(البته پیدا کردن این فیلم ها همش به خاطر معرفی کاربرای خوب بازی سنتر هستش)
مثلا همین فیلم Downfall که بچه ها معرفی کردن خیلی به دلم نشست.
ممنون.