Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

ببین این فیلم خیلی آمریکایی بود ! میخواد بگه که آمریکا سرنوشت جنگ رو تغییر داد و ازش قهرمان درست کنه ، حالا این بکنار اینک کار آگاه آلمانی هم در آخر خیانت میکنه و میخواد شهروند آمریکایی بشه و ...
مثلا فیلمی هست مثل The Pianist ! آدم میبینه و لذت میبره ! چون فیلم متعادلی هست ! اما این فیلم خیلی جهت دار بود ...
فیلم تاریخی نیست، خیلی واضحه این موضوع. کارگردان فیلم هم تارانتینوییه که نوع کارگردانیش و سبک فیلمسازیش تقریبا واسه هر کوچیک و بزرگی شناخته شده و مشخصه. نمیدونم چه اصراریه که با دید تاریخی و سیاسی به ساخته‌ی کسی مثل تارانتینو نگاه میکنی!

فیلم تاریخی نیست، خیلی واضحه این موضوع. کارگردان فیلم هم تارانتینوییه که نوع کارگردانیش و سبک فیلمسازیش تقریبا واسه هر کوچیک و بزرگی شناخته شده و مشخصه. نمیدونم چه اصراریه که با دید تاریخی و سیاسی به ساخته‌ی کسی مثل تارانتینو نگاه میکنی!

آریان عزیز سلام .
عزیزم من اطلاعاتم در مورد فیلم و فیلم سازی و کارگردان و ... خیلی کمه و به این چیزا کم توجهم . نمیدونستم خب .
حالا این بنده خدا که میگی سبک فیلم سازیش چطوری هست ؟

فاز اینایی که میگن Interview رو دانلود نکنید یا عجله نکنید چیه؟ :دی فیلم یه فیلم کمدی پر مزاح بود که به قول یکی از دوستان تو صفحات قبل، چندین جا داره که واقعا آدم رو وادار به خنده میکنه پس تو هدفش تقریبا موفق بوده. اگه به خاطر جریانات اخیر که این فیلم گنده شد، انتظار یه چیز ماورای بشری داشتید که مشکل از خودتون بوده :دی در ضمن به نظرم اگه تو این تاپیک پیشنهاد ندیدن یه فیلم رو به دیگران پیشنهاد نکنیم بهتر باشه. چون گاها نظرات شخصی هم دخیل هستن توی بعضی از توضیحات.

موفق باشیم :rose:

آریان عزیز سلام .
عزیزم من اطلاعاتم در مورد فیلم و فیلم سازی و کارگردان و ... خیلی کمه و به این چیزا کم توجهم . نمیدونستم خب .
حالا این بنده خدا که میگی سبک فیلم سازیش چطوری هست ؟

کلا بیشتر تو فیلم های تارانتینو یک چیزی خیلی گنده بزرگ نمایی میشه یک مسله خیلی جدی خیلی راحت و به صورت کوچیک ازش رد میشه او نرو به جهت گذاری نذارید تو فیلم های تارانتینو این مسائل خیلی طبیعی هستش

Interview 2014
The_Interview_2014_poster.jpg

عالی اقا عالی . خداییش فیلم فان تر از این میتونه باشه
نمیدونم جریان چیه همه میان اینجا واسه خودشون منتقد سینما میشن تصمیمه خودشونو به بقیه قالب میکنن :d
فیلم کمدی سراسر خنده و مفرح
اصلانم هایپ نیسم سر جریاناته پیش اومده واسه فیلم واقعا لذت بردم

با تیکه اول فیلم خیلی حال کردم لوگوی کلمبیا پیکتچر رو قدیمی کرده بودن این یک جوراییی نماد عقب افتادگی کره شمالیه
8/10

ولی به هیچ عنوان به من یکی که حس رو منتقل نمی کرد این بنده خدا ! بازخورد منتقدین و جشنواره ها هم نسبت به نقش آفرینی بن افلک مثبت نبوده اصلاً.توی هیچ جشنواره و فستیوالی نامزد دریافت جایزه نشده در صورتی که نقش مقابلش رزاموند پایک بدون استثنا توی همه ی جشنواره ها نامزد شده و کلی هم جایزه برده که خدایی حقش بوده چون خیلی خوب بازی کرده بود ...
دلیل نمیشه چون نامزد جایزه نشده برای نقش اول تو جشنواره ای بازیش بد باشه که!:دی بازیش معمولی بود.

فاز اینایی که میگن Interview رو دانلود نکنید یا عجله نکنید چیه؟ :دی فیلم یه فیلم کمدی پر مزاح بود که به قول یکی از دوستان تو صفحات قبل، چندین جا داره که واقعا آدم رو وادار به خنده میکنه پس تو هدفش تقریبا موفق بوده. اگه به خاطر جریانات اخیر که این فیلم گنده شد، انتظار یه چیز ماورای بشری داشتید که مشکل از خودتون بوده :دی در ضمن به نظرم اگه تو این تاپیک پیشنهاد ندیدن یه فیلم رو به دیگران پیشنهاد نکنیم بهتر باشه. چون گاها نظرات شخصی هم دخیل هستن توی بعضی از توضیحات.

موفق باشیم :rose:

برای اینکه خیلی نخندونده :|
بازی جیمز فرانکو بسیار لوس و بی مزه بود :|
به غیر از اولش که کمی منو خندود و وسطاش چیزی نداشت فیلم :|
نظر شخصی که مطمئنا هست :دی پیشنهاد دادن یا ندادنم بر اساس نظر شخصیه خو :دی
_---------
بهترین فیلم کمدی هم که امسال دیدم من تا اینجا The Grand Budapest Hotel و 22JS بودن

من خودم نمیگم interview فیلم بدی بود یا به خاطر جریانات توقع زیادی ازش داشتم
ولی چند تا کار های آخر روگن و فرانکو واقعا عالی بودن ( از نظر من)
من خودم توقع یه کار در حد کارهای قبلیشون رو داشتم که اصلا در اون حد نبود
خیلی ایراد های عجیبی هم داشت
یکیش بازی فرانکو بود
فرانکو تو این چند تا کار آخر بدون کار خاصی و حرکت خاصی به اندازه کافی جذاب و جالب بود
مخصوصا توی this is the end & pineapple express
واقعا دلیل اون لوده گری هاش تو یه سری از تیکه ها رو متوجه نمیشم
یا میتونستن کلی سکانس جالب به خاطر داستان و ماموریتشون داشته باشن
کلا فیلم میتونست خیلی بهتر از اینها باشه

همه به The Interview نمره میدن منم نمره بدم
5 از 10 این 5 نمره هم که کم کردم فقط به خاطره لوده بازی های بیش از حد جیمز فرانکو بودش به قول معروف فیلم خراب کن خوبی از اب در امدش این دفعه

نمیدونم جریان چیه همه میان اینجا واسه خودشون منتقد سینما میشن تصمیمه خودشونو به بقیه قالب میکنن :d
کسی اینجا فاز منتقد بودن برنداشته ، اینجا تاپیک نمره دادن به فیلم بر اساس نظر شخصی فرد هست !
نظر شخصی من اینه که فیلم چرت بود و 5 میدم !
نظر شخصی شما اینه که فیلم عالی بود و 8 میدی .
موشکل کجاست ؟ :d

The Interview

منم مصاحبه رو دیدم و واقعا نمیدونم چرا اینقدر جو بر علیه اش بود.

شاهکار نبود ولی بد هم نبود. بازی فرانکو هم که خیلی لوس بود همونطور که بقیه گفتند. ولی الان که بیشتر از یک روز از دیدن فیلم میگذره صحنه ها رو تو ذهنم مرور میکنم و چیزای جالبی یادم میاد.

البته شخصا با این حد توهین و مسخره کردن یک شخصیت حقیقی و شوخی های جنسی موافق نیستم و بنظرم هالیوود هم باید کمی فرهنگ ها و ملت های دیگه رو درک کنه ولی بازم میگم فیلم بعنوان یک اثر طنز تجربه متوسط رو به بالایی رو ارائه داد

6/10

Boyhood

یک فیلم ناب و بی نظیر. بعد از 3 ساعت اصلا دلم نمی خواست فیلم تموم بشه.
هنوز وقت نکردم اینو ببینم. اما جالبه چندتا از دوستام که دیدن دقیقا همین جمله رو گفتن بهم. میگفتن آدم دلش نمیخواد فیلم تموم بشه :دی

هنوز وقت نکردم اینو ببینم. اما جالبه چندتا از دوستام که دیدن دقیقا همین جمله رو گفتن بهم. میگفتن آدم دلش نمیخواد فیلم تموم بشه :دی
چون 12 سال طول کشیده فیلم برداریش خوب معلومه طرف میخواد 12 سال بعد رو هم ببینه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or