Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Boyhood | 10/10

z3hq4n7na6iaqizxpca5.jpg

بعد از تماشای فیلم فقط میشه گفت: گاهی اوقات ساده ترین داستان ها میتونن از بقیه تکان دهنده تر باشن..

پسری که در دوران بچگی ـش از والدینش در مورد حیوانات و زندگی اونها میپرسه، چندسال بعد با اون درباره بازی های کامپیوتری و فیلم های سینمایی صحبت و بحث میکنه، کمی که بزرگتر میشه در مورد روابط عاشقانه و رابطه با جنس مخالف و دخترها و .. از پدرش کمک و مشورت میگیره، حالا فکرش رو بکین توی این گذر زمان واقعی، یه جریان و پروسه واقعی روی پرده سینما هم، توی همین مدت رُخ بده ! یه شخصیت هایی که واقعی خودشون توی یه مدت زمان طولانی دارن نقششون رو بازی میکنن، جنس صداشون، بدن و جسمشون رشد میکنه، خودشون ! واقعا متدها و ایده آل های لینک لیتر برای ساخت فیلم هاش ستودنیه ! فکر نکنم کس دیگه ای بخواد با همچین روش هایی یه فیلم تهیه کنه..

akxplhqnw5kfrld7fbw2.gif

نمیدونم ولی این صحنه از فیلم من رو یجورایی یاد خود لینک لیتر میندازه ! یعنی شده بعد از ساخت این فیلم هایی که در پرونده ـش هستن، با خودش همچین حرفی رو زده باشه ؟! لول..

qk4eewqjim4zi5566gos.gif

خیلی زود گذشت..

هنوز وقت نکردم اینو ببینم. اما جالبه چندتا از دوستام که دیدن دقیقا همین جمله رو گفتن بهم. میگفتن آدم دلش نمیخواد فیلم تموم بشه :دی

واقعا همینطور هست. اصلا نمیفهمی زمان چطور میگذره و همه اینها در حالی رخ میده که فیلم خیلی خیلی ساده هست

the drop 2014

به نظرم اگر بپذیریم فیلم یعنی نمایش و پخش , تصویر و صدا , طوری که بیننده لذت ببره به فیلم نمره 10/10 رو میدم
بعضی ها انگار بلدن فیلم بسازن نیازی نیست براشون , فیلم بسازن بازخور رو ببینن درس بگیرن که فیلم بعدی چی باشه بعضی ها فیلم خوب میسازن و فیلم بعدی رو با اینکه فرق داره بازم خوب میسازن انگار که مایکل شوماخر تو زمان اوجش توو مسابقات ماشین های دیگه هم شرکت کنه باز هم سباستین لوب رو میبره
michaël r. roskam انگار بلده فیلم بسازه حتی اگه فیلم نامه خودش نباشه

r6FCI.jpg

8.75/10 : (2011) 50/50

درود.

امروز بعد از امتحان، تصمیم گرفتم یه فیلم ببینم، که سرگرمم کنه، اول تصمیم داشتم Titanic رو ببینم که خیلی وقته خاک خورده و هنوز وقت نکردم ببینم.
گفتم وللش حال و حوصله ی درام و عاشقانه نیست. گفتم بذار یه کمدی ببینم، تصمیم گرفتم 50/50 رو ببینم. اولش می خواستم اسکیب بزنم یذره یذره تماشا کنم و ببینم ارزش نگاه کردن داره یا نه.
خلاصه اولش رو دیدم، از داستان متفاوتش خوشم اومد، از بازیگر Joseph G Lewitt هم خوشم میاد. و اما ...
داستان فیلم نوجوانیست 8-27 ساله، بسیاز فرد قانونمند و سالم و تندرست ( ورزش کردن اول فیلم وی )؛ از مشروبات الکلی هم حتی استفاده نمی کنه اما سرنوشت به گونه ای براش رقم میخوره
که به سرطان در قسمت کمر دچار میشه. در این بین اتفاقاتی تو زندگیش می افته که واقعا تاسف برانگیز و غمناکه.
بعد از Forrest Gump و Sahwshank،این فیلم یکی از تاثیر گذارترین و احساسی ترین فیلم هایی بوده که دیدم، واقعا احساس همدردی با چنین مشکلاتی سخته اما
روایت و زیبایی کار کارگردان و همچنین بازی فوق العاده تک تک بازیگراش بخصوص JGL و Seth Rogen (که با این فیلم دیدگاهم نسبت بهش عوض شد) بر این مهم دست پیدا کرده و کاملا بیننده رو مجذوب و تحت تاثیر قرار می ده.

پیشنهاد می کنم حتما این فیلم رو ببینید.
بعضی قسمت های فیلم هم کمدی داره، حتی دو سه جا به قول دوستمون بلند خندیدم که همیشگی نیست :d

آخرین ویرایش:
(predestination (2014
220px-Predestination_poster.jpg

برای سرگرمی فیلم خوبی بود . لذت بردم .:)
اولش خیلی از فیلم خوشم اومد اما بعد از اینکه کمی بش فکر کردم مشکلاتی داشت (بجز چگونگی بوجود اومدن جین)
7/10

منم این Boyhood رو دیدم:دی
فیلم خوب زندگی یه پسر رو به تصویر میکشه... به نوعی روایتی داره از اتفاقات، سوالات و چالش هایی که برای یه نفر ممکنه پیش بیاد و اون فرد هم سعی میکنه با اون ها کنار بیاد...
به اون شکل سخت گیر نیستم... لذت بردم از این فیلم... پیشنهاد میکنم زود ببینید اگه تاحالا سراغش نرفتین:دی
۱۰ / ۱۰

cover326x326.jpeg

Midnight in Paris (2011): 7.8/10

فیلم خیلی خوبی بود!
داستان فیلم در مورد مردیه که با نامزدش به پاریس میاد تا هم خوش بگذرونه و هم رمانشو اونجا کامل کنه! حالا وقتی میرسه پاریس با محیط ارتباط پیدا میکنه و میخواد موندگار بشه و سر همین قضیه با نامزدش مشکل پیدا میکنه و داستان اصلی هم از یک نیمه شب توی پاریس شروع میشه که باید ببینید :دی

فیلم اتمسفر خیلی خوبی داره و جو محیط بدجور آدمو میگیره و مخصوصا با این فیلم آدم بدجور ترقیب میشه بره پاریس از بس لوکیشنایی که فیلمبرداری شده زیبا هست!
داستان فیلم هم جالبه و حالت فانتزی و رومانتیک داره! بنظرم رو پایانش خیلی بیشتر میشد کار کرد.
من کلا دوتا از آثار وودی آلن رو تا الان دیدم که بشدت هم شبیه هم بودن و با هر دوتاش هم یک مشکل داشتم، توی هیچ کدوم روابط بین شخصیتا منطقی بنظر نمیاد، شخصیتا زود عاشق میشن و میرن تو کف همدیگه و زود به هم اعتماد میکنن و ...

در کل فیلم زیبایی بود پیشنهاد میشه!

cover326x326.jpeg

Midnight in Paris (2011): 7.8/10

فیلم خیلی خوبی بود!
داستان فیلم در مورد مردیه که با نامزدش به پاریس میاد تا هم خوش بگذرونه و هم رمانشو اونجا کامل کنه! حالا وقتی میرسه پاریس با محیط ارتباط پیدا میکنه و میخواد موندگار بشه و سر همین قضیه با نامزدش مشکل پیدا میکنه و داستان اصلی هم از یک نیمه شب توی پاریس شروع میشه که باید ببینید :دی

فیلم اتمسفر خیلی خوبی داره و جو محیط بدجور آدمو میگیره و مخصوصا با این فیلم آدم بدجور ترقیب میشه بره پاریس از بس لوکیشنایی که فیلمبرداری شده زیبا هست!
داستان فیلم هم جالبه و حالت فانتزی و رومانتیک داره! بنظرم رو پایانش خیلی بیشتر میشد کار کرد.
من کلا دوتا از آثار وودی آلن رو تا الان دیدم که بشدت هم شبیه هم بودن و با هر دوتاش هم یک مشکل داشتم، توی هیچ کدوم روابط بین شخصیتا منطقی بنظر نمیاد، شخصیتا زود عاشق میشن و میرن تو کف همدیگه و زود به هم اعتماد میکنن و ...

در کل فیلم زیبایی بود پیشنهاد میشه!

این از ویژگیهای فیلمهای وودی آلن هست. توی هیچکدوم از فیلمهای آلن نه تنها روابط بلکه رفتارهای شخصیت ها کاملا غیرمنطقی هست و به هیچ وجه نمیشه رفتار مورد انتظاری رو از کاراکترها دید. فیلمهای وودی آلن خیلی خیلی حرف برای گفتن دارن و برای درک اون باید مطالعات زیادی در زمینه فلسفه ، ادبیات داشته باشیم.

The interview
7/10
فیلم عالی نبود بد هم نبود
یک فیلم طنز متوسط رو به بالا بود
طنز و شوخی های جنسیش بیش از حد زیاد بود یعنی یجورایی طنز فیلم فقط بر این پایه هست
داستانش هم اون جور که بعضی ها گفتند بد نبود چون اینو باید در نظر میگرفتیم که این فیلم طنز هست

ولی در کل توصیه میشه اگر بدنبال طنز هستید برید فیلم مارمولک خودمون ببینید بهتر و خنده دار تر هم هست :دی
مارمولک 10/10

The Interview

واقعا فیلم خوب و خنده داری بود! یه جورایی یاد دیکتاتور 2 سال پیش افتادم :dموضوعش جالب بود و ارجاعات به دنیای سینما(مثل ارباب حلقه ها) هم طنز اثر رو دوچندان کرده بود.در کل از کمدی های خوب امسال بود که دیدنش لحظات خوشی رو براتون به ارمغان میاره.

8/10

Gone Girl

برای من یکی صحبت کردن در مورد فیلم خیلی کار سختیه.از طرفی فیلم اونقدر خوش ساخته و کارگردانی و بازی ها معرکه‌ن که تو این چند ساله پیدا کردن نمونه‌شون بسیار سخته.یک ساعت اول فیلم به نحو شگفت‌انگیزی درگیرکننده و جذابه.ولی از طرف دیگه با یه سری بی منطقی ها در داستان و مخصوصن شخصیت امی روبرو هستیم که حتی روی پایان هم تاثیر میذاره (اسپویل).به همین دلایل نمره دادن هم کار بسیار سختیه.فینچر کارگردان مورد علاقه من نیست،جز بنجامین باتن و فایت کلاب بقیه فیلماشو دوست نداشتم.اما گان گرل واقعن در زمینه ساخت هیچ چیز کم نداره،یک سری مشکلات داستانی نبود بهترین فیلم امسال بود تا اینجا حداقل.

9/10

مشکل اصلی‌ای که وجود داره اینه که قرار ه در پایان ما با نیک یا امی به سبب برداشت از کل ماجرا همذات پنداری کنیم و یک جورایی قضاوت کنیم در این مورد که هرکس چه میزان مقصره اما اونقدر امی شیطان صفت نشون داده میشه که حتی با وجود خیانت نیک و رفتار سوء خودش قطعن حق رو میدیم به اون و در آخر افسوس میخوریم که باید همچین کسی رو تحمل کنه.کاش اون خاکستری بودن شخصیت ها مخصوصن در مورد امی بیشتر بود تا بیننده قضاوت پیچیده تری داشته باشه.عنصر اصغر فرهادی کار کم بود :d
و مشکل دیگه در مورد شخصیت امی اینه که واقعن بیننده تا آخر هم نمیتونه بفهمه با چه شخصیتی روبروئه،یک ساعت اول با اون فلش بلک ها یک آدم منطقی فوق العاده باسواد در ذهن بوجود میاد اما بعد از به اصطلاح پیدا شدنش کاملن با یک بیمار روانی روبرو هستیم که انگار چند فقره قتل کرده که اینقدر ماهرانه میتونه صحنه سازی کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or