Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

طلفا به توصیه من دقت کنید..

کسانکیه میخوان فیلم Gone Girl ببینند، باید قبلش کسانی را هم که فیلم رو دیدند و ضد و نقیض صحبت کردند، حتما کتابشو نخوندند. David Fincher یک کارگدان فوق الاعده است و این فیلم هم عالی کارگردانی کرده است و بخاطر همین هم در گلدن گلوب نامزد شده است.

- - -ویرایش - - -

طلفا به توصیه من دقت کنید..

کسانکیه میخوان فیلم Gone Girl ببینند، باید قبلش کسانی را هم که فیلم رو دیدند و ضد و نقیض صحبت کردند، حتما کتابشو نخوندند. David Fincher یک کارگدان فوق الاعده است و این فیلم هم عالی کارگردانی کرده است و بخاطر همین هم در گلدن گلوب نامزد شده است.

من فیلم رو ندیدم
اگه منظورت اینه باید کتاب رو بخونند باید بگم که فیلم باید خودش ببینده رو راضی کنه نه کتاب

لطفا اگر فیلم با سلیقه شما سازگار نیست بیخود نکوبیدش...
طرف داره نظر خودشو میگه هیچ مشکلی هم نداره!

معمولا بیشتر افراد آخر فیلم از Amazing Amy متنفر میشند اما درسته شخصیت شیطانی هست اما نمیشه گفت که شوهرش هم بی تقصیر بود . درواقع خیانتی که انجام داد شروع کننده عملیات (!) انتقام بود.
دقت داری که این عملیات انتقام از همسر به قتل یک آدم بیگناه هم منجر میشه دیگه!!:d
به نظر من به جای بن افلک یکی مثل جیک جینیهال نقش اول Gone Girl رو بازی می کرد فیلم خیلی میتونست از این چیزی که هست موفق تر باشه.فضای فیلم جدی ولی این بابا هنوز همون آدم توی Good Will Hunting ـه ...
اتفاقا بازی بن افلک واقعا زیبا بود! فضا فیلم هم کاملا جدی نبود و رگه هایی از طنز هم داشت و انتخاب بن افلک واقعا انتخاب هوشمندانه ای بود و اجرا افلک هم واقعا کم نقص بود از نظرم

MV5BMTQzMTcwMzgyMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzAyMzQ2MzE@._V1_SX214_AL_.jpg

چقدر این جیمز فرانکو لوس بود :| صحنه های کمدی تا نیمه ی اول فیلم خوبه ! ولی بعد از اون دیگه واقعا هیچی نداره :d اگر فیلم رو ندید هیچ عجله ای برای دانلود نکنید :d
5/10

MV5BMTQzMTcwMzgyMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzAyMzQ2MzE@._V1_SX214_AL_.jpg

چقدر این جیمز فرانکو لوس بود :| صحنه های کمدی تا نیمه ی اول فیلم خوبه ! ولی بعد از اون دیگه واقعا هیچی نداره :d اگر فیلم رو ندید هیچ عجله ای برای دانلود نکنید :d
5/10
اتفاقا همین الآن دارم میبینمش و الآن دقیقه 54:19 اون هستم :d تا اینجا که راضی بودم، امیدوارم بعد از دیدن کل فیلم هم همین حس رو داشته باشم :d

The-Interview-2014-Movie-Banner-Poster.png

سلام

The Interview رو همین چند دقیقه پیش دیدم. به نظرم تا قبل از مصاحبه ی پایانی فیلم داشت خوب پیش میرفت که یهو گند خود بهش :| در حین مصاحبه و بعد از اون سکانس ها زیاد جالب و خنده دار نبودند. ولی بخاطر پایان نچندان راضی کننده اش درست نیست که بگم فیلم بدی بود. تیکه های کمدی جالبی داشت و اینکه من کلا از ست روگن خیلی خوشم میاد :x و به نظرم تو این فیلم از جیمز فرانکو بهتر نقش بازی کرد.
همین که توی یکی از صحنه هاش بلند خندیدم اونم این وقت شب (به ندرت موقع نگاه کردن یه فیلم کمدی بلند میخندم و معمولا یا لبخند میزنم یا آروم میخندم و آخرین باری که موقع دیدن یه فیلم کمدی بلند خندیدم فکر کنم موقع دیدن Superbad بود:d) نشون میده که فیلم توی ماموریت اصلیش یعنی خندوندن مخاطب نسبتا موفق بوده :bighug:

7/10

طرف داره نظر خودشو میگه هیچ مشکلی هم نداره!

دقت داری که این عملیات انتقام از همسر به قتل یک آدم بیگناه هم منجر میشه دیگه!!:d
اتفاقا بازی بن افلک واقعا زیبا بود! فضا فیلم هم کاملا جدی نبود و رگه هایی از طنز هم داشت و انتخاب بن افلک واقعا انتخاب هوشمندانه ای بود و اجرا افلک هم واقعا کم نقص بود از نظرم

ولی به هیچ عنوان به من یکی که حس رو منتقل نمی کرد این بنده خدا ! بازخورد منتقدین و جشنواره ها هم نسبت به نقش آفرینی بن افلک مثبت نبوده اصلاً.توی هیچ جشنواره و فستیوالی نامزد دریافت جایزه نشده در صورتی که نقش مقابلش رزاموند پایک بدون استثنا توی همه ی جشنواره ها نامزد شده و کلی هم جایزه برده که خدایی حقش بوده چون خیلی خوب بازی کرده بود ...

=-=-=-=-=-=

Rust_and_Bone.jpg

7/5 از 10

فیلم رو بدون داشتن هیچ پیش زمینه ای نسبت به کارگردانش و فقط به خاطر نقش آفرینی ماریون کوتیلار دانلود کردم ولی واقعاً بهم چسبید.

سلام
ببخشید من منظورتون رو از اون جمله نفیهمیدم.
میشه سر بسته تو اسپویلر یه توضیح بدین؟

ببین این فیلم خیلی آمریکایی بود ! میخواد بگه که آمریکا سرنوشت جنگ رو تغییر داد و ازش قهرمان درست کنه ، حالا این بکنار اینک کار آگاه آلمانی هم در آخر خیانت میکنه و میخواد شهروند آمریکایی بشه و ...
مثلا فیلمی هست مثل The Pianist ! آدم میبینه و لذت میبره ! چون فیلم متعادلی هست ! اما این فیلم خیلی جهت دار بود ...

Frank
Frank-Movie-Poster.jpg

یک فیلم بسیار عالی و خوش ساخت البته هر کسی این مدل فیلم رو نمی پسند_

====================

Gone Girl
Gone-Girl-Poster.jpg

با اینکه از بن افلک خیلی بدم میاد ولی این فیلم نشون داد که بهترین کارگردان چطور میتونه از یه بازیگر متوسط بازی بگیر_
=======================

Edge Of Tomorrow
Edge_of_Tomorrow_Poster.jpg

یه فیلم فوق العاده و کاملا لذت بخش
======================================
Resolution

اون چیزی که انتظار داشتم نبود
==============================
Machete Kills
ScottWoolstonmacete.jpg

قرار بود که یه B Movie خوب باشه که نشد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or