Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

مصاحبه رو دیدم... شرمنده عکس نمیتونم بزارم نت فاجعه س:d
فیلم مثل اغلب کارهای ست روگن بار کمدی خوبی رو داره... جیمز فرانکو هم که اغلب همراه ست هست... به فیلم This is the end میشه اشاره کرد که تقریبا جز جدیدترین کارهاشون هست...
مصاحبه از لحاظ سناریو جالب نیست... نمیدونید چطور درک کنید که سازمانی مثل CIA چطوری میخواد دو تا برنامه ساز تلویزیونی رو واسه ترور رهبر کره اعزام کنه! در بالا هم اشاره کرد دوستمون که فیلم زیادی سیاسی هست و این مدل فیلما عام پسند نیستن به اون شکل... خوشم نیومد از این فیلم و سیاسی بودنش و اینکه امریکا میخواد دنیا رو از شر کره ای های کمومیست نجات بده دلچسب نیست... فیلم This is the end رو هم به طور مثال از روگن و فرانکو و جوناه هیل دیدم... اون فیلم هم داستان قوی ای نداشت ولی ازش لذت بردم... درون مایه سیاسی مصاحبه اصلا اونو اثری جذاب نکرده...
۶.۵ / ۱۰

@Red V™

چه جالب یه نفر دیدم به غیر از خودم که این فیلم بی نام و نشان رو دیده :دی یه فیلم هم بود که من همزمان با این دیدم به اسم Short Term 12. فیلم کاملا دراما و داستانیه. خواستی اونم ببین. من خودم کلا فیلم دراما خیلی کم میبینم، نمیدونم چطور شده بود اونموقع که این دو تا رو همزمان دیدم و حس جالبی بهم دست داد :دی

فقط منم با این Gone Girl حال نکردم یا کسای دیگه ای هم هستن؟! :|

نه آقا فردین منم زیاد حال نکردم:|به نظرم حتی The Game از این قشنگ تر بود:|

اوایل فیلم خیلی موزون و Mystery فیلم میره جلو. بعد از (ادامه در اسپویلر)
بعد از اینکه میریم و جریانات زنش رو میبینم که نمرده و کلا چیکارا کرده، فیلم بشدت از حالت Mystery در میاد و ضرب آهنگش افت میکنه و تبدیل میشه به یه فیلم جنایی ساده که بی دلیل بعضی چیزا انجام میگیرن. مثلا من هنوز هم دلیل اصلی این کارا رو از طرف Amy نمیفهمم. یعنی میخواست بگه مثلا طرف روانی بوده؟ یه نویسنده داستان کودکان؟ دلیل قانع کننده ای برای این مورد ندیدم من. به نظرم علت و معلول پرایرادی داشت فیلم.

@Red V™

چه جالب یه نفر دیدم به غیر از خودم که این فیلم بی نام و نشان رو دیده :دی یه فیلم هم بود که من همزمان با این دیدم به اسم Short Term 12. فیلم کاملا دراما و داستانیه. خواستی اونم ببین. من خودم کلا فیلم دراما خیلی کم میبینم، نمیدونم چطور شده بود اونموقع که این دو تا رو همزمان دیدم و حس جالبی بهم دست داد :دی

فقط منم با این Gone Girl حال نکردم یا کسای دیگه ای هم هستن؟! :|

والا منم نه با Gone Girl حال کردم و نه با BoyHood
نه این که این فیلم ها بی ارزش باشن ولی به اندازه که دوستان اینجا هایپ کردن خوب نبودن . فیلمی که یک بار دیدنش لازمه نه بیشتر
ولی از ترسم نیومدم اینجا نظر بدم :d دوستانم حساس :d

اینجا کسی با فیلم های دیوید لینچ میونه خوبی داره ؟ جاده مالهالندو دیدین

Ten Movies That The Best Movies I've Ever Seen

10- The Mist -2007

9- The Exorcist -1974

8- Saving Private Ryan -1998

7-Monster INC -2001

6-Inception -2010

5- Nightcrawler 2014

4-Django Unchained- 2012

3- The Terminator 2 : Judgment Day -1990

2- The God Father-1971

1- The Dark knight -2008

بعد از اینکه میریم و جریانات زنش رو میبینم که نمرده و کلا چیکارا کرده، فیلم بشدت از حالت Mystery در میاد و ضرب آهنگش افت میکنه و تبدیل میشه به یه فیلم جنایی ساده که بی دلیل بعضی چیزا انجام میگیرن. مثلا من هنوز هم دلیل اصلی این کارا رو از طرف Amy نمیفهمم. یعنی میخواست بگه مثلا طرف روانی بوده؟ یه نویسنده داستان کودکان؟ دلیل قانع کننده ای برای این مورد ندیدم من. به نظرم علت و معلول پرایرادی داشت فیلم.
امی شگفت انگیز (!!) بعد اینکه پولاشو میدزدن دیگه نمیتونه به همون روند ادامه بده و مجبور میشه برای بازگشتش صحنه سازی کنه و اون اتفاقات و قتل رخ میده! البته بنظر منم بعد روشن شدن سرنوشت امی، منطق فیلم بشدت افت میکنه. در واقع انگار داستان فیلم تنها یه بهوونه بوده برای به تصویر کشیدن اون فضا و شرایط راز آلود بود. ولی ای کاش ریتمش در اواخر داستان بهم نمیخور تا فیلم به مراتب جذاب تری در میومد. البته با توجه به اینکه فیلم مقداری طنز آلود هم بود شاید بشه این یه کم بی منطقی رو هم بخشید
ولی با همه این چیزها فیلم خیلی خوش ساخت و جذاب بود.

Origami 2008@

با این رنگی که واسه پستت انتخاب کردی من افق های روشنی رو در برابر خودم میبینم !

تا الان رنگای دیگه ای رو فکر میکردم آزاردهندست واسه نوشته ولی اینی که تو گذاشتی یه لول از اونا هم بدتره !

Equalizer 2014
شخصیت پردازی رابرت توی فیلم واقعا خوب بود البته دنزل واشنگتون هم بازیگر فوق العاده ایی! به اون شخصیت مثبت نمیاومد اینقدر خشن باشه!!
تقریبا تو فیلم هیچ جای سوالی برای ادم باقی نمیزاه ولی بازم یکی دوجاشو دقیقا نفهمیدم شاید هم فیلم رو بد دیدم.
این فیلم هم که چون مال سونی پیکچرز بود همش تبلیغ گوشی های سونی سونی سونی...
امتیاز 8 از 10
بخشی از این کسر نمیره به خاطر آهنگ های تکراری و نچندان مناسب توی فیلم بود.

The Interview
5.5/10
کاری به بحث های پیش اومده اخیر (کنسل شدن اکرانش،هک شدن سونی و ...) و سیاست ندارم،بصورت عادی انتظار بیشتری داشتم از فیلم............
درسته یه قسمت هاییش خنده دار بود مثل اکثر فیلم های کمدی روگن ولی در کل کار ضعیفی بود،یه کمدی خیلی معمولی و ساده که فقط چندبار توی فیلم میخندونتون :| :d
+
از بازی جیمز فرنکو توی چندتا از صحنه ها خیلی لذت بردم البته :d

آخرین ویرایش:
بیخیال بابا ، اصلا فیلم رو دیدی ؟ :d

برعکس به نظر من پیرنگ داستانی فیلم عالی بود . که بعد از فیلم نامه عالی ، نشات گرفته از تدوین عالی فیلم بود دقیقا چیزی که تو همه فیلمهای دیوید فینچر مشهوده .

از اونجایی که میره سراغ امی ، باید نشون بده این بشر چه راهی رو باید طی کنه تا برگرده خونه یا نه ؟ بعد از اینکه قضیه فرار کردن مشخص میشه ببیننده میره تو قسمت تریلر فیلم دیگه اینجا هیجان اینکه بعدش چه اتفاقی میافته ایجاد میشه ، کم کم ابعاد شخصیتی امی برای بیننده مشخص میشه ، اینجا دیگه همذات پنداری با امی یا نیک به عهده بیننده ست و فینچر استاد این موقعیت هاست و بعدش دیگه سرنوشت امی و نیک مهمتر از اون قسمت فرار یا قتل میشه . من که لحظه لحظه فیلم لذت بردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or