Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

امی شگفت انگیز (!!) بعد اینکه پولاشو میدزدن دیگه نمیتونه به همون روند ادامه بده و مجبور میشه برای بازگشتش صحنه سازی کنه و اون اتفاقات و قتل رخ میده! البته بنظر منم بعد روشن شدن سرنوشت امی، منطق فیلم بشدت افت میکنه. در واقع انگار داستان فیلم تنها یه بهوونه بوده برای به تصویر کشیدن اون فضا و شرایط راز آلود بود. ولی ای کاش ریتمش در اواخر داستان بهم نمیخور تا فیلم به مراتب جذاب تری در میومد. البته با توجه به اینکه فیلم مقداری طنز آلود هم بود شاید بشه این یه کم بی منطقی رو هم بخشید
ولی با همه این چیزها فیلم خیلی خوش ساخت و جذاب بود.

بیخیال بابا ، اصلا فیلم رو دیدی ؟ :d

برعکس به نظر من پیرنگ داستانی فیلم عالی بود . که بعد از فیلم نامه عالی ، نشات گرفته از تدوین عالی فیلم بود دقیقا چیزی که تو همه فیلمهای دیوید فینچر مشهوده .

از اونجایی که میره سراغ امی ، باید نشون بده این بشر چه راهی رو باید طی کنه تا برگرده خونه یا نه ؟ بعد از اینکه قضیه فرار کردن مشخص میشه ببیننده میره تو قسمت تریلر فیلم دیگه اینجا هیجان اینکه بعدش چه اتفاقی میافته ایجاد میشه ، کم کم ابعاد شخصیتی امی برای بیننده مشخص میشه ، اینجا دیگه همذات پنداری با امی یا نیک به عهده بیننده ست و فینچر استاد این موقعیت هاست و بعدش دیگه سرنوشت امی و نیک مهمتر از اون قسمت فرار یا قتل میشه . من که لحظه لحظه فیلم لذت بردم .

نه فیلم رو ندیدم الکی اومدم اینجا یه نظری ول دادم :| :دی

نظر من خیلی خیلی بیشتر به حرفی که مرتضی زد نزدیک تره. من نمیگم فیلم داغون بود، اما اونی نبود که انتظار داشتم. وقتی این کار رو با چیزی مثل هفت مقایسه میکنم میبینم خیلی چیز ضعیفی بود. بازم سر حرفم هستم که به قول مرتضی ریتم فیلم بهم میخوره و یک دست جلو نمیره و بعضی از علت و معلول ها سر جاشون نیستن و جواب درست و حسابی نمیگیری.

خانه پدری
9/10

ttormeixhomyi3egkn6z.jpg

یکی از جالب ترین فیلم های ایرانی سال های اخیر. فیلمی که در نگاه اول چیز خیلی متفاوتی نداره، ولی حال و هوای عجیب و خاصی داره که اون را از اکثر فیلم ها جدا میکنه. 10،15 دقیقه اول فیلم فوق العاده هست و بعدش هم به زیبایی ادامه پیدا میکنه و روند خوبی داره که کمتر دچار افت میشه. طراحی صحنه واقعاً عالی هست و به خوبی حس و حال شرایط موجود را نشون میده. بازیگرها هم اکثراً خیلی خوب کار کردن و به زیبایی نقش های خودشون رو ایفا میکنن. فقط یه کمی با بخشی از طراحی چهره ها و گریم ها مشکل داشتم و به نظرم بعضی جاها زیاد مناسب نبودن.
با وجود حال و هوای جدی فیلم، یه حس طنز عجیبی هم توی بعضی بخش ها به چشم میخوره که یه حالت جالبی به فیلم داده و بسی خوشمان آمد! ادامه در اسپویلر:
بخش اول فیلم واقعاً محشر بود! عجب اتمسفری داشت!! با اینکه از قبل میدونستم چه اتفاقی می افته، ولی باز هم خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم. صحنه قتل خیلی بدجور بود و بعدش هم که انقدر راحت در موردش صحبت میکردن و با یه حالت پیروزمندانه بحث میکردن، خیلی بدجور بود... بخش های بعدی و ارتباطش با اون بخش از زیرزمین هم خیلی جالب کار شده بود.
در مورد بازیگرها هم دو تا نکته رو به شدت خوشم اومد. یکی استفاده از ناصر هاشمی در نقش همون کاراکتر مهدی هاشمی. ایده خیلی خوبی بوده و در کنار شباهتی که این دو تا به همدیگه دارن، به خوبی از این راه سن و سال کاراکتر رو تغییر دادن. یکی دیگه هم اون بنده خدایی که در نقش شهاب حسینی بود ولی چند سال قبل از اون! نمیدونم طرف کی بود، ولی رسماً خود شهاب حسینی در سن و سال پایین تر بود و فکر کنم از دنیای موازی دزدیده بودنش! :دی

از ایران یک جدایی
7/10

4k0y4fty64u8gi75dbn2.jpg

مستندی در مورد جدایی نادر از سیمین و اینکه چه مراحلی رو طی کرد تا تبدیل شد به یک فیلم بزرگ و تاریخی. مستند خوش ساخت و جالبی بود، ولی به نظرم کار خیلی زیادی هم انجام نداده بودن و 80،90% زمان فیلم صرف مصاحبه با مردم و بعضی از اهالی سینما و پخش بخش هایی از اسکار و ... میشد. یعنی خود سازنده های مستند کار خیلی زیادی انجام نداده بودن، ولی با این حال مستند لذت بخشی بود و یادآوری ماجراهای این فیلم و مثلاً صحبت های افرادی مثل شمقدری و ... قبل و بعد از اسکار گرفتنش خیلی جالب بود! :دی

صفر، بیست و یک
6/10

این مستند هم در ادامه بالایی بود و توی یه نوبت، هر دو رو پشت سر هم نشون میدادن که زمان 2 ساعته سأنس پُر بشه. مستندی در مورد افرادی که از شهرستان به تهران میان و توی خیال خودشون از این خراب شده یه جای رویایی ساختن و در نهایت با مشکلات زیادی مواجه میشن. مستند تشکیل شده از یه اتاق و مبل که افراد مختلف یکی یکی یا 2،3تایی با هم میشینن روی مبل و با کارگردان (که نمی بینیمش) صحبت میکنن. اوایلش خیلی خوب بود و صحبت های جالبی میشد، ولی کم کم خسته کننده شد و یه حالت تکراری پیدا کرد. به نظرم پتانسیل بالایی داشت که ازش خوب استفاده نشده بود و مستند قبلی شیروانی یعنی رییس جمهور میر قنبر رو چیز متفاوت تر و جالب تری میدونم.

the interview
من نه به خاطر قضایای اخیر، بلکه به خاطر همکاری دوباره روگن و فرانکو نگاه کردم
توقع یه کار در حد پاین اپل اکسپرس یا this is the end داشتم
چون خودم این دو تا کارشون رو بیشتر از بقیه کاراشون میپسندم
ولی کلا فیلم جالبی نشده
در بهترین حالت چند تا سکانس جالب داره
با ارقاق ارزش یه بار دیدن رو داشت
6/10

@Dinosaur

10،15 دقیقه اول فیلم فوق العاده هست و بعدش هم به زیبایی ادامه پیدا میکنه و روند خوبی داره که کمتر دچار افت میشه.

اتفاقن بزرگترین مشکل فیلم همینه که تو پونزده دقیقه اول تموم میشه.ایده اصلی همین بوده و تو مابقی فیلم اتفاق خاصی نمیفته.فقط گذر زمان و نشون دادن تفاوت نسل ها در حد تغییرات روزمره در لباس یا وسایل خونه با یه تصویر تکراری از در.
هرچقدر فیلم فراتر از سینمای ایران شروع میشه اما به بدترین شکل ممکن پرداخت میشه چون فاقد ایده گسترش دهنده‌ایه.

پ.ن: فیلم اکرانش همین امشب تموم شد! یعنی فقط یک روز و فقط در یک سینما اکران شد و تمام. ببینید اوضاع اسفناک سینمای ایران رو.

220px-Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_film_July_2014_poster.jpg

Teenage Mutant Ninja Turtles

خوب بود خدایی، بازی مگان فاکس هم حرف نداشت :دی

10 / 8

بازیشو بیخیال، خودش حرف نداره:shrewd:
----------------------------------------------
کلی فیلم دانلود شده دارم که ریختن رو هم.........ما هم که وقت نداریم...این فیلم هم یکیش هست!

MV5BMTQzMTcwMzgyMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzAyMzQ2MzE@._V1_SX214_AL_.jpg

The interview
اگه فیلم این همه حواشی نداشت ، شاید حالا حالاها نمی دیدمش!
فیلم واقعا فیلم بدی نبود و
تو یه سری بخش ها حتی اشاره های جالبی هم به قدرت رسانه های امریکایی و بزرگنمایی اون ها داشت.
بخش کمدی فیلم هم قابل قبول بود ولی جیمز فرانکو خیلی لوس و لوده میزد:|
به قول دوستمون فیلم حداکثر ارزش یک بار دیدن رو داره...
6/5-10

The Guest 2014
4gp0p1zhuvxcyqgdnujn.jpg

نمیدونم چند نفر اینجا با Adam Wingard آشنایی دارند ، ولی اگه اشنایی ندارید ، حتما اشنا شید :d مخصوصا اگه دلتون میخواد فیلمهایی ببینید که از اول تا حدود یک ربع آخر فیلم ندونید فلان شخصیت واقعا مثبته یا منفی :d معمولی یا دیوونه؟در اخر هم با یه پایان هولناک دهنتون باز بمونه! این چیزایی هست که حداقل رگه هاییش تو هر فیلمی از ایشون وجود داره و در فیلم مهمان (The guest ) به اوجش خودش میرسه!فیلمی که در رده فیلمهای اکشن روانشناسانه جای میگیره و واقعا از اول تا اخر شما رو با داستان خوبش با خودش میکشه و در کنار بازیگری عالی مثل Dan Stevens یکی از بهترین تجربه های این سبک رو ارئه میده! در اصل فیلم یه تلاش موثر برای بردن سبک اکشن به بعد جدیدی از روایت و جذابیت داستانی هست! فیلم امتیازایی عالی هم گرفته مثلا 91 از RT که ارزش فیلم رو به خوبی نمایان میکنه.البته بدون اشکال هم نیست و ممکنه سوالاتی رو تو ذهنتون ایجاد کنه و بخصوص با پایان یافتن فیلم ، احتمال اینکه نسخه 2 درکار باشه هم کم نیست.در کل پیشنهاد میشه اصلا از دست ندید.

8.5/10

در آخر هم اگه خوشتون اومد فیلم Your're next از همین کاگردان رو هم ببینید.

The Guest 2014
4gp0p1zhuvxcyqgdnujn.jpg

نمیدونم چند نفر اینجا با Adam Wingard آشنایی دارند ، ولی اگه اشنایی ندارید ، حتما اشنا شید :d مخصوصا اگه دلتون میخواد فیلمهایی ببینید که از اول تا حدود یک ربع آخر فیلم ندونید فلان شخصیت واقعا مثبته یا منفی :d معمولی یا دیوونه؟در اخر هم با یه پایان هولناک دهنتون باز بمونه! این چیزایی هست که حداقل رگه هاییش تو هر فیلمی از ایشون وجود داره و در فیلم مهمان (The guest ) به اوجش خودش میرسه!فیلمی که در رده فیلمهای اکشن روانشناسانه جای میگیره و واقعا از اول تا اخر شما رو با داستان خوبش با خودش میکشه و در کنار بازیگری عالی مثل Dan Stevens یکی از بهترین تجربه های این سبک رو ارئه میده! در اصل فیلم یه تلاش موثر برای بردن سبک اکشن به بعد جدیدی از روایت و جذابیت داستانی هست! فیلم امتیازایی عالی هم گرفته مثلا 91 از RT که ارزش فیلم رو به خوبی نمایان میکنه.البته بدون اشکال هم نیست و ممکنه سوالاتی رو تو ذهنتون ایجاد کنه و بخصوص با پایان یافتن فیلم ، احتمال اینکه نسخه 2 درکار باشه هم کم نیست.در کل پیشنهاد میشه اصلا از دست ندید.

8.5/10

در آخر هم اگه خوشتون اومد فیلم Your're next از همین کاگردان رو هم ببینید.
فیلم خوبیه اما پایانش نکته منفیش هست! با اینکه هیچ ربطی به Drive نداره اما فضای فیلم و آهنگاش منو یاد اون فیلم انداخت!
طرف تیر خورده چاقو هم خورده بازم زنده میمونه:| فیلم هندی تموم میشه! البته احتمالا میخواستن دستشون رو برای نسخه 2 باز بزارن و تو اون هم احتمالا میگن به خاطر آزمایش هایی که روش شده توانایی این رو به دست آورده که نمیره دیگه!

Gone Girl
:|
واقعا واسم جای سوال این فیلم چرا انقدر الکی بزرگ شده؟
یه جاهاییش خوب میشه ولی در کل واقعا چیزی نبود که انقدر بزرگ شده باشه
2 ساعت و نیم فیلم صرف یه فیلم کاملا متوسط :|
نمیگم چیز آشغالی بود ولی چیز بزرگی هم نبود اصلا

you are so cool dude, realy !!!
welcome to the cool's club

خسته نشدی از نمک ریختن!
مطمئنا نظر و پست من هیچ ارتباطی به شما نداره که کول بازی در میاری :) پس راتو بکش برو

به نظر من به جای بن افلک یکی مثل جیک جینیهال نقش اول Gone Girl رو بازی می کرد فیلم خیلی میتونست از این چیزی که هست موفق تر باشه.فضای فیلم جدی ولی این بابا هنوز همون آدم توی Good Will Hunting ـه ...

8 از 10

طلفا به توصیه من دقت کنید..

کسانکیه میخوان فیلم Gone Girl ببینند، باید قبلش کسانی را هم که فیلم رو دیدند و ضد و نقیض صحبت کردند، حتما کتابشو نخوندند. David Fincher یک کارگدان فوق الاعده است و این فیلم هم عالی کارگردانی کرده است و بخاطر همین هم در گلدن گلوب نامزد شده است.

- - -ویرایش - - -

طلفا به توصیه من دقت کنید..

کسانکیه میخوان فیلم Gone Girl ببینند، باید قبلش کسانی را هم که فیلم رو دیدند و ضد و نقیض صحبت کردند، حتما کتابشو نخوندند. David Fincher یک کارگدان فوق الاعده است و این فیلم هم عالی کارگردانی کرده است و بخاطر همین هم در گلدن گلوب نامزد شده است.

Gone Girl

9/10

فیلم قشنگی بود. خوشم اومد ازش.
داستان پیچیده ای داشت. شوک های داستانی خوبی داشت. به نظر من یه تریلر جنایی/معمایی عالی بود.
هم دست نویسنده کتاب و هم دست فینچر برای ساخت این فیلم درد نکنه.

the shawshank redemption
خدايا من چطور اين فيلم رو تا حالا نديده بوده رتبه 1 imdb هم كه هست :| از خودم نااميد شدم واقعا فيلم فوق العاده اي بود ولي به نظرم رتبه يك بيشتر مناسب god father بود

9.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or