Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Exodus: Gods and Kings - 2014

من کاری به دیدگاهها و انحرافات خط داستان و فیلمنامه شلختش از سورس متریالهای مذهبی ندارم ولی خود فیلم غیر از یه سری تصاویر گاهآ پرزرق و برق در بهترین حالت و با ارفاق زیاد یک عنوان کاملآ متوسطه.

5.5/10

Reservoir Dogs 1992
اکشن فیلم کم بود! ولی داستان جالی داشت از همه مهم تر روایت داستان خیلی عالی بود اصلا فیلم بی سر و تهی نبود فقط شاید میشه گفت که ایرادش اینکه داستانش کمی زود تموم میشه.
امتیاز 8.5 از 10.

IF I STAY
kp5q6kxuou81na6zp870.jpg

اگه دنبال این هستید که یه داستان جذاب و غیر خسته کننده رو ببینید و در حینش موسیقی های زیبایی هم بشنوین این فیلم رو از دست ندید! برخلاف امتیازای متوسط در سایتهای مختلف برای من یکی از بهترین های امسال بوده!نحوه روایت داستان و پایان هم بسیار زیبا بود و موسیقی هایی که در حین فیلم و اخرش پخش میشه واقعا عالیه! یه حس بسیار خوب و البته تلخی به آدم دست میده که غیرقابل وصفه! بازیگرایی هم که استفاده شدن بسیار برای فیلم مناسب هستن مخصوصا Grace Moretz و jamie blackley
داستان هم همونطور که گفتم جذابه و از روی رمانی با همین اسم اقتباس شده.

8.5/10

her
هر بار میخواستم ببینمش حس حوصله سر بر بودن بهم دست میداد
ولی واقعا شاهکاری بود
فنیکس که تبدیل شده به بازیگری که دیگه همه فیلم هاش رو باید دید ، بدون توجه به ژانر و موضوع و تیم تهیه کننده
جوهانسون هم که فقط با صداش حضور داشت و خوب بود
ولی خود فیلم بیشتر از چیزیه که فکر میکنی
وقتی قضیه ساخت فیلم درباره تکنولوژی و روابط آدم باهاش پیش میاد، پیش خودت میگی یه فیلم ساده با فیلمنامه ساده است که میخواد بگه تکنولوژی بیش از حد بده
یه داستان ساده با اتفاق های ساده ، با لحظات قابل پیش بینی هست
یه چیزی که ساختش چیز جدیدی نیست و به ذهن هر کسی میرسه
ولی فیلم خیلی خیلی بهتر از اون چیزی بود که توقع داشتم
هر دیالوگ کلی معنی داشت
هر اتفاق کلی حرف داشت
فیلم اونقدر عجیب و جالب هست که اصلا نمیشه توصیفش کرد ، فقط باید ببینیش وحسش کنی
خلاصه 10/10

250px-V_for_vendettax.jpg

V for Vendetta: 8.5/10

حیف نمیشه در مورد خود فیلم به علت محتواش توضیح داد زیاد ..
ولی سرشار از دیالوگ های مفهومی و زیبا بود که به دوستانی که تاحالا ندیدن پیشنهاد میکنم ببینن

Starred Up 2013

7665730efecb30d46c5293ee8a79c1ec.jpg

نمره 9 از 10
داستان فیلم تو فضای زندان هست ولی متفاوت تر از هر فیلم دیگه
بازیگرا عالی کار کردن مخصوصا بن مندلسون که فوقالعاده بود
کلی تحت تاثیر قرار گرفتم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

06258183723306121396.jpg

The Interview
همین الان دیدم تموم شد
:d
اصلا خوشم نیومد، یه فیلم پر از مفاهیم سیاسی. همون سناریو همیشگی آمریکایی که مردم کشورهای استبدادی هیچی نمیفهمن و باید منتظر باشن تا آمریکایی ها برن نجاتشون بدن.
قبل اینکه فیلم رو ببینم برام سناریوش جذاب بود و جزو کسانی هم بودم که برای دهن کجی به هکرها رفتم تو IMDb به فیلم امتیاز 10 دادم اما بنظرم فیلم بیش از یه مشت اراجیف همیشگی "آمریکا تنها ناجی شماست خودتون نمیتونید خودتونو نجات بدید" ارائه نمیده.
البته فیلم تو یکی از اهدافش یعنی کمدی بودن به هدفش رسیده و بعضی جاهاش واقعا برام خنده دار بود. تموم امتیازی هم که به فیلم میدم به خاطر کمدی خوبشه.

220px-The_Spectacular_Now_film.jpg

The Spectacular Now

نمیدونم چرا فیلم رو همون زمان که ریلیز شد ندیدم و کلا بخاطر همون ژانرش طبق معمول کلا طرفش نرفتم. بهرحال بالاخره فیلم رو گرفتم دیدم و دقیقا همون سناریو فیلم The Perks Of Being Wallflower پیش اومد که کلا نمیخواستم نگاش کنم ولی وقتی نگاش کردم... .
فیلم دقیقا از همون فرمول پیش بینی شده و معمول ژانر تینیجری استفاده میکنه، یه رابطه که کسی فکرش رو هم نمیکنه بین دوتا ادم متفاوت ایجاد میشه و دختر معروف نیست و پسر ادم باحالیه و افت و خیز های معمول چنین فیلم هایی و قهر و آشتی و نهایت تمام.
اما این فیلم روایتش و کاراکتر ها کاملا فرق دارند. فرمول همونه اما روایت و جزییات داستان خیلی خیلی متفاوته. نکات فوق العاده ای در مورد این سن روایت میشه و خیلی زیبا پل بین بچگی و بزرگسالی رو رسم میکنه و برای کسی که تو این دوره سنی هست مثل خودم کاملا قابل درک هست حتی با اینکه اینور دنیا زندگی میکنم.
کاراکتر اول فیلم یه پسر هست که فقط و فقط تو زمان حال زندگی میکنه ( اسم فیلم هم بر این اساس هست و در واقع طعنه ای به همین موضوع هست" حال شگفت انگیز" ، برعکس اکثر جاها که فیلم رو اکنون شگفت انگیر ترجمه کردند) و آینده براش مهم نیست و تو اکثر جاهای فیلم هم میگه که زمان حال رو عشق است و غیره. با توجه به سنش به الکل هم تقریبا اعتیاد داره و همیشه در حال نوشیدن هست. پسری که خیلی شوخ طبع هست زندگی رو جدی نمیگیره ولی از داخل داغون و نابود و چیزی بیشتر از این رو میخواد.
از اون طرف یه دختر هست که تا حالا تجربه رابطه دوست دختر/پسری نداشته و میخواد اولین رابطه زندگیش رو تجربه کنه...
در کل جزییات فیلم و اللخصوص بازیگری ها هستند که فیلم رو فوق العاده لذت بخش کردند بخصوص مایلز تیلر که بی نظیر کاراکتر ساتر رو بازی میکنه شیلین وودلی هم که خب خوب بود ولی باید یه تغییری تو روند انتخاب فیلماش بده چون یکم تکراری میشه . حدود 60 دقیقه فیلم یه روند تکراری اما واقعی و باور پذیر رو روایت میکنه که کاملا از همون فرمول ژانر تینیجری پشتیبانی میکنه اما بقیه فیلم یه روایت جدی تر و زیبا تری رو روایت میکنه، حیف که آخر فیلم خیلی بد تموم میشه و میتونست با سکانس قبل تمومش کنه و شوک بیشتری رو وارد کنه.
مهم ترین نکته مثبت فیلم هم اینه که کاراکتر ها و محیط و فضا کاملا واقعی هست و یه دوست دختر سابق شیطانی و یه دوست دختر جدید معصوم نداریم و همه کاراکتر ها خاکستری و واقعی هستند.

بعد از دیدن فیلم های مزخرفی مثل About Time و What If که یه وقت هدر دادن الکی و مسخره و بیمزه بودند The Spectacular Now فیلم واقعا خوبی بود و دقیقا همون چیزی بود که این مدت دنبالش بودم( یه چند وقتی هست زدم رو خط دیدن فیلم های تینیجری/عاشقانه :دی)

8/10

-----------------

What If

4/10

About Time

5/10

Gone-Girl-Poster.jpg

Gone Girl
بعد از دیدن فیلم خیلی ناامید شدم.در واقع انتظارم از یه فیلم فینچری بیشتر از این بود وگرنه فیلم در حالت کلی فیلم بدی نیست
بدترین نکته در مورد یه فیلم Mystery-Thriller اینه که بتونی سکانس های پیش روت رو پیش بینی کنی!تا اواسط فیلم که هنوز زنده بودن امی یه فرضیه بود کشش داستان خیلی خوب بود ولی وقتی به شروع داستان امی فرار کرده میرسیم ریتم فیلم خیلی افت میکنه.در ادامه تبدیل شدن کاراکتر امی از یه نویسنده مغز متفکر که انگار قرار نیست اشتباه کنه به کسی که تو نقشه خودش داره غرق میشه و بعدا با خونسردی کامل یه آدم بی گناهم میکشه (!) خیلی بد بود.من بیننده هم تکلیفم مشخص نشد که بالاخره باید دلم برای افلک تو دام افتاده بسوزه و همدردی کنم باهاش یا به خاطر خیانت به زنش و بدرفتاری با امی ازش متنفر باشم!
در کل با اینکه من هنوز خیلی از فیلمای خوب امسال رو ندیدم اما شانسی برای این فیلم تو فصل جوایز نمیبینم شاید فقط Rosamund Pike...
6 از 10

21042003_2013092012332739.jpg

Starred Up
تو خیلی از قسمت های فیلم یاد A Prophet میفتادم و ازش شاکرم بابت این موهبت!:d
دیدنش به همه توصیه میشه...
8 از 10

کاملا با UFOPower موافقم منم همین نظرات رو تو پست های قبلی دادم ولی در مورد Starred up بازی بن مندلسون منو دیوانه کرد فوقالعاده بود واقعا

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or