این برنامه خیلی خوب هنر و تجربه که جدیدا داره بعد از مشهد و تهران به بقیه شهرهای کشور هم می رسه، سه تا فیلم داره که بهترینشون هستن از نظر بعضی ها
منم هفته پیش هم آخریش رو دیدم و گفتم نظرمو بگم، شاید اگه وقت کردم رفتم بقیه فیلم ها رو هم دیدم. کلا دلیل خوبی شد که از سینمای ایران لذت ببرم چون هم راه خوبی برای وقت گذروندن با آدمای اطرافته هم صندلی های سینما پردیس هویزه خیلی راحته!
تابور
فیلم خیلی Experimental بود دیگه در حدی که می رفت رو اعصابت!
اصلا خوشم نیومد. یه سری تیک های طولانی که همش یک آمادگی نسبی واسه پایان فیلمه. کلا فیلم هم هیچی دیالوگ نداشت به جز سه خط مونولوگ
خود پایان فیلم هم یک Masterpiece کامل بود ولی بازم نمی شه به خاطر یک پایان بعضی از محتویاتش رو بخشید. سالن 60 نفره بود، کسایی که تا آخر موندن براش حدودا 30 و خورده ای نفر بیشتر نمی شد، ولی همه آخرش خوششون اومد و دست زدن. چیز جالبی بود کلا اما من خوشم نیومد
خیلی سلیقه ای بود.
6.5/10
ماهی و گربه
یک لانگ شات طولانی بدون ادیت و دستکاری که برای دیدن هنر فیلمبرداریش باید یک بار ببینی
اضافه شده با دیالوگ های خیلی خوب (بر خلاف کسایی که می گن مصنوعی بود من قبول ندارم ) به علاوه یک اتمسفر جنگل تاریک خیلی خفن که این همه اسلشر و بی مووی هالیوودی ساختن نتونستن بهش برسن. ولی داستانش مشکل داشت و یک دو شخصیت اضافه داشت که اصلا لازم نبود نبود باشن و یکم فیلم رو گنگ کردن. فیلم رو هم با یک پلان نمی ساخت زیاد فرقی نداشت
من هم یک بیماری دارم ( سوپایت سیندروم ) که مثلا تو ماشین زیاد باشم هر چی تو یک هفته اخیر خوردم بالا می یارم یا اصلا نمی تونم این پارک های آبی رو برم چون هیجانش باعث می شه بازم بالا بیارم
این فیلم هم همینطوری بود و وقتی می خواستم بلند شم چشام سیاهی رفت و دوستم از کف زمین منو بلند کرد تا آخر شب هم بدترین سردرد عمرم رو داشتم در حدی که وصیت نامه می خواستم بنویسم
این جریان سردرد و داستان نه چندان کامل کلا خاطره خوبی از فیلم نزاشته برام.
7.5/10
پرویز
بهترین فیلم ایرانی ساخته شده
اتمسفر خوب، محیط واقعی، بازی به یاد موندنی لوون هفتوان، صحنه های خفن که وقتی تموم شد هنوز دهنت بازه و داستان خفن تر که شبیه بهش نیست تو دنیا و باز پایانی بهتر. البته یک قسمت دو دقه ای رو کلا حذف می کرد بهتر بود، یک آرک خاص از داستان رو به نظرم کلا بهتر بود نداشت و می تونست با زمانش به جاهای دیگه داستان بپردازه، ولی بازم به فیلم صدمه ای نمی زد. شاید دوباره برم ببینمش
9.5/10