Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Guardians of the galaxy
2 ساعت سرگرمی کامل. هیچ تم حماسی یا پیام خاصی نداشت صرفا دو ساعت لذت بردم و گاها به جک های بیمزه شون خندیدم. (مخصوصا کاراکتر برادلی کووپر).
8.5/10

این برنامه خیلی خوب هنر و تجربه که جدیدا داره بعد از مشهد و تهران به بقیه شهرهای کشور هم می رسه، سه تا فیلم داره که بهترینشون هستن از نظر بعضی ها :دی منم هفته پیش هم آخریش رو دیدم و گفتم نظرمو بگم، شاید اگه وقت کردم رفتم بقیه فیلم ها رو هم دیدم. کلا دلیل خوبی شد که از سینمای ایران لذت ببرم چون هم راه خوبی برای وقت گذروندن با آدمای اطرافته هم صندلی های سینما پردیس هویزه خیلی راحته! :دی

تابور

%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%C2%AB%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%B1%C2%BB-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%E2%80%8C-%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D8%AF.jpg

فیلم خیلی Experimental بود دیگه در حدی که می رفت رو اعصابت! :| اصلا خوشم نیومد. یه سری تیک های طولانی که همش یک آمادگی نسبی واسه پایان فیلمه. کلا فیلم هم هیچی دیالوگ نداشت به جز سه خط مونولوگ :دی خود پایان فیلم هم یک Masterpiece کامل بود ولی بازم نمی شه به خاطر یک پایان بعضی از محتویاتش رو بخشید. سالن 60 نفره بود، کسایی که تا آخر موندن براش حدودا 30 و خورده ای نفر بیشتر نمی شد، ولی همه آخرش خوششون اومد و دست زدن. چیز جالبی بود کلا اما من خوشم نیومد :دی خیلی سلیقه ای بود.

6.5/10

ماهی و گربه

qouimmbv470to5esjlks.jpg

یک لانگ شات طولانی بدون ادیت و دستکاری که برای دیدن هنر فیلمبرداریش باید یک بار ببینی :دی اضافه شده با دیالوگ های خیلی خوب (بر خلاف کسایی که می گن مصنوعی بود من قبول ندارم ) به علاوه یک اتمسفر جنگل تاریک خیلی خفن که این همه اسلشر و بی مووی هالیوودی ساختن نتونستن بهش برسن. ولی داستانش مشکل داشت و یک دو شخصیت اضافه داشت که اصلا لازم نبود نبود باشن و یکم فیلم رو گنگ کردن. فیلم رو هم با یک پلان نمی ساخت زیاد فرقی نداشت :دی
من هم یک بیماری دارم ( سوپایت سیندروم ) که مثلا تو ماشین زیاد باشم هر چی تو یک هفته اخیر خوردم بالا می یارم یا اصلا نمی تونم این پارک های آبی رو برم چون هیجانش باعث می شه بازم بالا بیارم :| این فیلم هم همینطوری بود و وقتی می خواستم بلند شم چشام سیاهی رفت و دوستم از کف زمین منو بلند کرد تا آخر شب هم بدترین سردرد عمرم رو داشتم در حدی که وصیت نامه می خواستم بنویسم :| این جریان سردرد و داستان نه چندان کامل کلا خاطره خوبی از فیلم نزاشته برام.

7.5/10

پرویز

posterparviz1.jpg

بهترین فیلم ایرانی ساخته شده :-/

اتمسفر خوب، محیط واقعی، بازی به یاد موندنی لوون هفتوان، صحنه های خفن که وقتی تموم شد هنوز دهنت بازه و داستان خفن تر که شبیه بهش نیست تو دنیا و باز پایانی بهتر. البته یک قسمت دو دقه ای رو کلا حذف می کرد بهتر بود، یک آرک خاص از داستان رو به نظرم کلا بهتر بود نداشت و می تونست با زمانش به جاهای دیگه داستان بپردازه، ولی بازم به فیلم صدمه ای نمی زد. شاید دوباره برم ببینمش :دی

9.5/10

آخرین ویرایش:
پیشنهاد میشه بعد دیدن این فیلم برین نقد هاشم بخونین چون خیلی نکات زیادی داره که شاید اصلا متوجه نمیشیم
:biggrin1:
بعد اینکه این نکات رو ادم متوجه میشه ارزش فیلم خیلی واسش بیشتر میشه...

اتفاقاً وقتی من متوجه پیام فیلم شدم ارزشش کمتر شد واسم. هر کسی میتونه همچین داستانی بنویسه ولی کمتر کسی میتونه پیام رو به مخاطب منتقل بده که خب متاسفانه این کارگردان در این کار ناموفق بوده. هستن فیلم‌هایی که داستان خوبی دارن اما نمیتونن درست منتقل کنن. فیلمی که نتونه این کار رو بکنه همون بهتر که ساخته نشه، چون فوق فوقش مورد تحسن یه سری منتقد معلوم‌الحال قرار میگیره. همین ققضیه سر eraserhead لینچ هم اتفاق افتاد. پیام زیبایی داشت اما وقتی اکثر افراد نتونن از موضوع فیلم سر در بیارن چه فایده‌ای داره؟ درست مثل یه نقاشی بی سر و ته‌ای که نمیتونه پیامش رو برسونه و هر کسی برای خودش تحلیل میکنه. ولی خب مثلاً فیلم‌های فلینی رو ببین. خیلی سورئال‌تر هستن اما آدم میفهمه که چی داره میبینه. جای هیچ حرف حدیثی (و تحلیل‌های آبکی) باقی نمیذاره.

Gone Girl

7.5/10

یه سری اتفاق تو کتاب میفته که کلاً تو فیلم بهش اشاره‌ای نمیشه. plot hole داشت به خصوص آخرای فیلم که روی من تاثیر بدی داشت. تا اواسطش خوب بود اما یکدفعه یه سری اتفاقات پیش میاد که نمیشه براشون دلیل منطقی پیدا کرد.

predestination
خیلی ها از فیلم تعریف کردن
میشه بشینی از فیلم لذت ببری و آخرش هم دهنت باز بمونه
ولی من یه عادت بدی دارم، باید بیس اصلی داستان حداقل یکم منطقی باشه تا بتونم ازش لذت ببرم
ایده جالب بود ولی تو کلی فیلم دیگه هم به کار رفته مثله لوپر که اکثرا دیدن
اما مشکل اینه که وقتی تقریبا متوجه میشی قضیه چیه ( که اگه به اوایل فیلم خوب دقت کنی، تقریبا اواسطش میتونی قسمت زیادی رو متوجه بشی) میفهمی که فیلم کاملا غیر منطقیه
من با ایده
ماشین زمان
مشکلی ندارم
مشکل من اینه که اتفاق یه قضیه به صورت خود به خود غیر ممکنه
کلا باید فیلم رو ببینید تا متوجه بشید ، توضیحش هم تو قالب یه نوشته تقریبا غیر ممکنه.....!!!
به هر حال اگه بخوام بیخیال منطق بشم و به فیلم نمره بدم شاید 7/10
ولی وقتی میبینم که بیس اصلی داستان منطقی نیست، اصلا فیلم زهر مارم میشه
احتمالا 5/10 اونم فقط به خاطر داستان
فیلم هم به جز داستان هیچ چیز خاصی نداره

gone girl
فیلم زیبایی بود
البته به نظر اون اواخر فیلم راحت میشد دسته همسرش رو رو کنه که نکرد
و اینکه درخواست طلاق میکرد
حالا هر چقدر هم که براش بد میشد
کلا زندگی با همچین موجودی عجیب و غریبه و ترسناکه
کلا کارهای فینچر رو دوست دارم
فقط دوست داشتم دوباره از برد پیت برای نقش های اصلیش استفاده کنه که با توجه به سبک فیلم های جدیدش، فکر نکنم دوباره با هم همکاری کنند
8/10

Fight Club : 10

65863761397017896354.jpg

یکی‌ از بهترین فیلمهاییی که تا به حال دیدم
به نظرم منتقدها در حق این فیلم نا شکری کردند
از ساخت این فیلم تقریبا حدود ۱۵ سال می‌گذرد
هنوز هم در فرومهای مختلف در دربارهٔ آن‌ بحث میشود، دربارهٔ آن‌ مقاله نوشته میشود
و بعضیها هستند که پس از گذشت چندین سال تازه به ارزش و عظمت بالای این فیلم پی‌ میبرند
هر چه از زمان انتشار فیلم می‌گذرد، فیلم به یادماندنی تر و انتیک تر میشود.

آخرین ویرایش:
GONE GIRL
7.5/10
در واقع امتیازم به این فیلم 8.5 بود تا ده دقیقه اخر ولی 1 امتیاز به خاطر پایان نه چندان جالبش کم کردم
در مجموع یکی از فیلمهای خوب امسال بود
ولی به نظرم فینچر فیلم بیوگرافی بهتر میسازه

Hobbit: Battle of the Five Armies

7/10

میدونم قرار نیست مثل LOTR اونقدر حماسی باشه ! ولی اصلا اون حسی که باید رو نداشت. از نظر طراحی جنگ هاش هم که واقعا نسبت به LOTR ها پسرفت و ضعییفه.
داستانی و روندش بد نیست ولی بازم گیرا نیست. شخصیت هاش هم تو این قسمت اصلا گیرا یا جالب نبودن. حس اپیک بودن هم به اون صورت نداشت.
کلا خوشم نیومد زیاد.

آخرین ویرایش:
How to train your dragon 2
خیلی خوب... همه چی به جا... گند چیزی رو درنیاوردن... اعصابمون رو هم خرد نکردن که ای بابا باز دوباره گند زدن به یه اسم خوب...
کلاً یکی از بهترین انیمیشنهای این چندسال اخیر و بدون شک بهترین دنباله‌ی ساخته شده واسه یه انیمیشن موفق...
9

تابور
یعنی قشنگ توی کل طول فیلم قیافه‌ی کیارستمی جلوی چشمام بود و از دیدنش توی تیتراژ پایانی به عنوان مشاور پروژه یا همچین چیزی اصلاً تعجب نکردم.
میتونست خیلی بهتر باشه اگـه اینقدر درگیر طولانی کردن ریز کوچکترین اتفاقات یه زندگی ساده نمیشد ولی الآن من به هیچوجه خودم رو بیننده خوبی واسه این فیلم نمیدونم...
3

شیار 143
تکرارِ تکرارِ تکرارِ مکررات، از هر دیدی که نگاه کنی این فیلم به جز بازیهاش نه اون هم صددرصد، چیز تازه‌ای واسه ارائه نداشت...
5

ساکن طبقه وسط
ده دقیقه آخر فیلم رو میذارم کنار و میگم این یه کار نو و یه فیلم نو بود که با حضور یه عده بازیگر بلد سینما و یکی مثل شهاب حسینی که به ذات آدم میل به دوست داشتن کارهاش داره، و داستانی که شدیداً میتونم باهاش رابطه برقرار کنم و برام از کیبوردی که دارم باهاش تایپ میکنم ملموس تره یه فیلم عالیـه...
ولی خب فیلم یه ده دقیقه آخر داشت که قشنگ احساس اینکه نویسنده داره بهت فینگر نشون میده رو به آدم میداد...
ولی دوست دارم پیش خودم بگم بالاخره اگـه اینطوری نبود شاید راهش به سینما نمیرسید و شاید سرِ آخرِ این داستان همون بلایی اومده که سر آخر داستان نویسنده‌ی داخل فیلم...
به نظرم بهترین زمان واسه تموم شدن فیلم همون جایی بود که با اون ناشر تماس گرفت و گفت پایان کتاب رو تغییر دادم معشوقه تبدیل به گل میشه
7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or