Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Gone Girl

برای من یکی صحبت کردن در مورد فیلم خیلی کار سختیه.از طرفی فیلم اونقدر خوش ساخته و کارگردانی و بازی ها معرکه‌ن که تو این چند ساله پیدا کردن نمونه‌شون بسیار سخته.یک ساعت اول فیلم به نحو شگفت‌انگیزی درگیرکننده و جذابه.ولی از طرف دیگه با یه سری بی منطقی ها در داستان و مخصوصن شخصیت امی روبرو هستیم که حتی روی پایان هم تاثیر میذاره (اسپویل).به همین دلایل نمره دادن هم کار بسیار سختیه.فینچر کارگردان مورد علاقه من نیست،جز بنجامین باتن و فایت کلاب بقیه فیلماشو دوست نداشتم.اما گان گرل واقعن در زمینه ساخت هیچ چیز کم نداره،یک سری مشکلات داستانی نبود بهترین فیلم امسال بود تا اینجا حداقل.

9/10

مشکل اصلی‌ای که وجود داره اینه که قرار ه در پایان ما با نیک یا امی به سبب برداشت از کل ماجرا همذات پنداری کنیم و یک جورایی قضاوت کنیم در این مورد که هرکس چه میزان مقصره اما اونقدر امی شیطان صفت نشون داده میشه که حتی با وجود خیانت نیک و رفتار سوء خودش قطعن حق رو میدیم به اون و در آخر افسوس میخوریم که باید همچین کسی رو تحمل کنه.کاش اون خاکستری بودن شخصیت ها مخصوصن در مورد امی بیشتر بود تا بیننده قضاوت پیچیده تری داشته باشه.عنصر اصغر فرهادی کار کم بود :d
و مشکل دیگه در مورد شخصیت امی اینه که واقعن بیننده تا آخر هم نمیتونه بفهمه با چه شخصیتی روبروئه،یک ساعت اول با اون فلش بلک ها یک آدم منطقی فوق العاده باسواد در ذهن بوجود میاد اما بعد از به اصطلاح پیدا شدنش کاملن با یک بیمار روانی روبرو هستیم که انگار چند فقره قتل کرده که اینقدر ماهرانه میتونه صحنه سازی کنه!

اتفاقا لذت فیم به این هست که نمیتونه تا آخر فیلم بفهمه با چه شخصیتی روبرو هست و بعد از اینکه کلی از نیک متنفر میشه باهاش همذات پنداری میکنه و میخواد سر به کله امی نباش. این دو موردی که شما گفتید دقیقا نقاط قوت اصلی فیلم هستن

اتفاقا لذت فیم به این هست که نمیتونه تا آخر فیلم بفهمه با چه شخصیتی روبرو هست و بعد از اینکه کلی از نیک متنفر میشه باهاش همذات پنداری میکنه و میخواد سر به کله امی نباش. این دو موردی که شما گفتید دقیقا نقاط قوت اصلی فیلم هستن

این ناشی از ضعف فیلمنامه‌ست.اصلن بنای فیلم این نیست که حقو به یکی بده و دیگری رو متهم خطاب کنه.میخواد وارد یه رابطه بشه و ضعف هرطرف رو نشون بده که البته تو این زمینه ناموفقه کاملن متاسفانه.با اون برداشت شما که فقط یه آدم خیانتکارِ دوروی بیکار که بدرفتاری هاش با همسرش هم مشخصه تقدیس میشه.

این ناشی از ضعف فیلمنامه‌ست.اصلن بنای فیلم این نیست که حقو به یکی بده و دیگری رو متهم خطاب کنه.میخواد وارد یه رابطه بشه و ضعف هرطرف رو نشون بده که البته تو این زمینه ناموفقه کاملن متاسفانه.با اون برداشت شما که فقط یه آدم خیانتکارِ دوروی بیکار که بدرفتاری هاش با همسرش هم مشخصه تقدیس میشه.
اتفاقا من برخلاف شما این رو نقطه قوت فیلمنامه میدونم نه ضعف اون.

fury 2014
6/10

نیمه اول فیلم : احتمالن یکی از فانتزی های من وقتی 14 سالم بود ,جنگ جهانی دوم توی یه گروه , وقتی آلمان رو فتح میکنیم یه دوست دختر بلوند آلمانی پیدا کنم !
نیمه دوم : آرنولد شوارتزنگر
انتخاب بازیگرا خیلی بد بود
اما یه چیزیش خیلی خوب بود , شلیک توپ تانک رو بی نظیر در آورده بودن فضای فیلم هم خوب بود

juno من دیدم ماله 2006 2005 هست میتونم بگم این Ellen page واقعا فوق العاده بازی میکنه با اینکه فیلم قدیمی بود زیاد سطح بالایی نداشت ولی این ellen page عالیه

Only Lovers Left Alive این رو هم دیدم دقیقا یکی میتونه فازه جیم جارموش رو تو فیم ساختن برای تشریح کنه ؟ بهخودشکار ندارم ولی کشته مرده هوادارهاش هستم که میگن بهترین فیلم ساز دنیا هستش . خیلی رونده خسته کننده ای داشتش زیادی صحنه فرت داره واقعا زیاد داره و سرعت فیلم به شدت پایین هست

Fury: 6/10

فیلم خوبی بود ،کست فوق العاده ای هم داشت .من که خودم بهترین صحنه جنگ جهانی بعد نجات سرباز رایان توی این فیلم دیدم .فقط 2،3 تا موضوع هست که اخرای فیلم گند زد ، یکی اینکه اخراش فیلم هندی شد .بعد الان اینا سرباز نازی بودن یا زامبی؟)x.آخر اینکه
یکی بمن بفهمونه اون آخر فیلم برد پیت چجور بعد اینکه سه تا تیر خورد اونم از نوع اسنایپ اون همه زنده موند؟؟؟؟؟؟؟؟:(

بخاطر همین موضوعاتی که گفتم 4 نمره کم میکنم چون خیلی مهم و تابلو بود این موضوع ها

The Interview 2014 :7/10

یه کمدی معمولی بود که ارزش یبار دیدنو داشت . مخصوصا بخاطر همون صحنه امینم و لوییت :x

MV5BMTQzMTcwMzgyMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzAyMzQ2MzE@._V1_SX214_AL_.jpg

The interview:7.5/10
به عنوان یه فیلم طنز راضی کننده بود.من که خیلی خندیدم.
فیلم پتانسیل خوبی داشت میتونست بهتر از اینی که بود باشه ولی متاسفانه به طور کامل از این پتانسیل استفاده نشد.
:)
بعضی جاها دیالوگ ها و بازی ها به درد نخور بودن.فیلم یه جورایی سریع تموم شد.داستان میتونست پرداخت بهترو طولانی تری داشته باشه.
فرانکو خیلی خیلی خیلی دلقک بازی در آورد.بدم اومد از بازیش
)x
در مورد توهینایی که دوستان میگن باید گفت کاملا حق رهبر و مردمشونه.

آخرین ویرایش:
220px-The_Drop_Poster.jpg

The Drop

6/10

موسیقی نرمِ متن و حرکت مناسب دوربین.
در این فیلم، شما قادر هستید دیالوگ‌ها رو حذف کنید و کماکان شاهد یک فیلم جنایی باشید. کارگردان به این شکل، توانایی فنی خودش رو نشون داده.

متاسفانه در این رابطه مشکلاتی وجود داره، و اون این هست که شما نمیتونید هم خدا رو داشته باشید، هم خرما.
صحبت فیلم این هست که زمانی که پا در راه "ماهیت" خود بردارید، دیگه راه برگشتی نیست. مهم نیست چه عملکردی از خود، به هر دلیلی، نشون بدید.
در ابتدا مخاطب - فرضا شخص بنده - به یاد "فارگو" افتادم; "هیچ چیز از هیچکس بعید نیست، مخصوصا افرادی که ازشون بعیده". اما همونطور که در دنیای فارگو - دنیای واقعی - دیدیم، هیچ انتخابی که از روی ماهیت واقعی انسان، گرفته میشه، بدون عواقب نمیمونه. اتفاقی که در این فیلم، عکس اون، برای راضی نگه داشتن "اکثریت" اتفاق افتاد. و این یعنی رد شدن از فــــــیلتر.
پس سوال پیش میاد، چرا باید یک محتوای ارزشی انتخاب کنیم وقتی لا به لای "منافع" و "عقاید"، مردد موندیم.

آخرین ویرایش:
Fury: 6/10
اول فیلم واقعا خوب بود جنگ با تانک رو خیلی خوب درست کرده بودن....کشته شدن سرباز ها خیلی خوب کار شده بود.
اما 4 امتیازی که کم کردم بخاطر درگیری اخر فیلم بود....:|
این سربازای نازی خودشون رو گوشت جلوی توپ کرده بودن!!!!بعد 2 ساعت تازه یادشون افتاده بود ضد تانک بیارن!!!!
==============
Divergent 8/10
فیلم خیلی داستان خوب و نچندان تکراری داشت.
بازیگر ها هم خوب بازی کردن. کلا من که راضی بودم و سرگرم کننده بود.
============
The Maze Runner 9/10
عالی بود بنظر من به جای فیلم حتی می تونست سریال هم بشه.
خیلی اروم همه چی رو طی داستان و به موقع تعریف شدن و مشخص.
===========
The Purge Anarchy 8/10
فیلم خوبی بود اوایل فیلم کاملا داشت ارمش قبل از طوفان رو نشون می داد
جوی که دراون همه استرس داشتن رو اول فیلم خوب نشون دادن که به مرور بعد از شروع اتفاقات اصلی دلیلش هم می فمیم.
فیلم برای یه بار خیلی سرگرم کننده است.

Kontroll_poster.jpg

Kontroll:9/10
حیف یه چنین فیلمی که خیلی ها ندیدنش :| کارگردانی عالی ,بازی بازیگر ها عالی ..طنز جالبی هم داره..
داستان فیلم هم درباره ایستگاه مترویی که هر چند وقت یه بار یکی میره زیر مترو و ..

Blue_Ruin_film_poster.jpg

Blue ruin:9/10
یکی از بهترین فیلم های indie که دیدم..
فیلم برداری فیلم بینظیره و gore با کیفیتی داره!
داستان درباره انتقام شخصیت اصلی از قاتلان پدر و مادرشه..شاید کلیشه ای
به نظر بیاد ولی اتفاق هایی که در این بین می افته , فیلم رو جذاب می کنه..

Man_Bites_Dog_film.jpg

man bites dog:8/10
فیلم عجیبی بود!داستان درباره قاتلی که مثل فیلم مستند میاد جلوی دوربین و درباره قتل هاش و جزییاتش توضیح میده..

آخرین ویرایش:
خوب طبق سنت همیشگی ایام امتحانات پایان ترم و چسبیدن فیلم ها چند تا فیلم دیدیم :دی دیگه زیاد توضیح نمیدم در حد چند جمله :دی
============

2bf352352a80fbadb3bf0fab379bde5293c12d7a.jpg

The Equalizer 7.5/10

Denzel خیلی خوبه انصافا تو اینجور نقشا :دی خونسر و خفن. اکشن خوبی بود خوشم اومد.

=======

a0df4e536b24848afb364a7486be521f198067b6
large_tDYXQLLnDhPmeG7hUEJSQ2unAK8.jpg

The Raid 1: 7.5/10
The Raid 2: 8.5/10

اگه آدم بخاد فیلم اکشن ببینه اولین انتخاب باید Raid باشه. خیلی بهتر از اکشنای تکراری هالییود مخصوصا نسخه دوم که فوق العاده بود. حالا من جنبه خشونتش رو کاری ندارم.
مبارزات خیلی خفن ساخته شدن. مخصوصا این نسخه دوم که آخرت این Guilty Pleasure میگن چی میگن هست :دی

=======

839b6452ac27bf40fc8bdc18a818eb210d576faa.jpg

Gone Girl: 9.0/10

فوق العاده. از سر و روی فیلم دیوید فینچر میباره. بدون توجه به موضوع در وهله اول از لحظه لحظه ی فیلم کیف کردم حالا بماند اینکه موضوع هم فوق العاده بود با کمی بزرگ نمایی های معمول که خوب طبیعیه :دی و تازه پی بردم بن افلک بازیگر خوبی هست :دی شایدم از نبوغ فینچر هست که چنین حسی پیدا کردم در مورد افلک :دی

=======

8dd736ca2b71a509cbba6b41457c5e10633a7018.jpg

Dracula Untold: 7.0/10

حال داد آقا حرف اضافی لازم نیست :دی

=======

6faba2747ddf155e165929eb1bdf62ea1d95a027.jpg

Predestination: 8.0/10

خیلی خوب بود. فیلمی که باعث میشه بعد از تموم شدنش چند دقیقه بشینی فکر کنی که کلا چند چند شد؟ :دی روند فیلم هم خیلی خوب بود و اصلا خسته کننده نمیشه و با یه پایان خوب فیلمو کامل میکنه. البته چیزی که سعی در پنهان کردنش داشتن رو زود میشه حدس زد :دی

=======

7b56c47107135b405110fa79e22355854bfb0fad.jpg

Two Guns: 6.7/10

Mark و Denzel :bighug: تیکه های خیلی باحالی داشت انصافا :دی ولی همچنان تکرارهای هالیوودی هم تو این فیلم هست.

=======

ffd2f8964d417bebb837a4dcd01208814f8e4ebb.jpg

The Man From Nowhere: 7.0/10

کم کم دارم به اکشن های غیر آمریکایی ایمان میارم :دی فیلم ساخت کره هست و خیلی هم خوب ساخته شده . به جز شخصیتای مسخره خیلی فیلم خوشایندی بود مخصوصا رابطه مرد و دختر :دی

=======

eaf39beb3f2d06c085bf0cc203e409ea7bec1554.jpg

The Salvation: 7.5/10

به خاطر ارادتی که به Mads Mikelesen دارم اتوماتیک از فیلم لذت بردم علاوه بر این کلکسیونی از شخصیتای محبوب من بود این فیلم مثل Eva Green و Jeffery Morgan :دی ولی فیلم خوبی بود و خبری از ژانگولر بازی نبود. دکوراسیون زیاد جالب نبود ولی جو و موسیقی های خیلی خوبی داشت. داستان هم طبق معمول در مورد انتقام بود ولی خوب ساخته شده بود. حضور اریک کانتونا هم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که نکته خوب بود یا بد؟ :دی

=======

7eba3f1c89373bd54073940442fab99f5ce24f1d.jpg

Fury: 8.0/10

Brad Pitt طبق معمول کل فیلم رو رو دوشش کشید. صحنه های مستند مانند که میخاستن بی رحم بودن جنگ رو نشون بدن خیلی زیبا درومده بود و جلوه های ویژه و اتمسفرش خیلی خوب بود. بقی شخصیتا هم اکثرا افتضاح بودن. داستان هم بدک نبود و فیلم بیشتر حول شخصیتا میچرخه. در کل خیلی خوشایند بود مثل بقیه فیلمای برد پیت :دی

======
اوه خسته شدم :| :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or