6.75/10 : (2013)
2Guns
فیلم شاد و مفرحی بود، فقط ای کاش امروز نمیدیدم. البته توی هر بخشش یه سری مشکلات داشت ولی زوند تند و جذابی که داشت
برای لذت بردن از فیلم اکشن کافی بود. بازی دنزل واشنگتن و مارک والبرگ + چند تا از بازیگرای دیگه خوب بود. بازی دنزل عالی بود.
پ.ن: جالبیش اینجاست
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
، اومدم بعد از دیدن فیلم بگم " این washington پنتانسیل تبدیل شدن به یکی مثل Samuel L.J یا Morgan Freeman رو داره
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
یه سرچ زدم دیدم طرف از دهه ی 80 حرفه ای کارشو شروع کرده و هفته پیش رفته تو 60 سالگی،
خدایی نمی خوره بهش
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
تازه مارک والبرگ هم 43 سالشه :O
اینا خیلی خوب میمونند خدایی. من فکر می کردم فوق فوقش 30 سالش باشه :d
فیلم خوبی بود، بیکار بودید ببینید.
=============================
Hunger Games (2012) : 8.0/10
، من چرا اینو انقدر دیر دیدم ...
تفریبا 4 ماه بود تو فولدرم داشتم اما ...
فوق العاده بود. یعنی واقعا عاشق فیلم شدم. جالبه تابستون که Divergent اومد، اونو دیده بودند، از اون خیلی خوشم اومده بود. اینو که دیدم واقعا فهمیدم Hunger Games یعنی چی و یه Action Adventure واقعی رو داری مبینی :d.
از موضوع فیلم و بازی بازیگراش به شدت خوشم اومد. بازی JL عزیز و البته Woody Harrelson که اولین جایی که تو فیلم سکانس اجرا می کنه، پیش خودم گفتم این بابا چقدر صداش آشناست :d، من وقتی تو TD بازی می کرد خیلی حال می کردم، شخصیت مورد نظرش رو خیلی خوب بازی کرده بود.
بلافاصله فردای اون روزی که اینو دیدم، نسخه ی دومش رو هم دیدم :
Hunger Games: Catching Fire (2013) : 8.5/10
در یه کلام، بهترین ادامه ی قسمت قبل همین بود که ساخته شد. من هر دو نسخه رو به یک اندازه دوست دارم، ولی این نسخه واقعا یه چیز دیگست و شروع یه انقلاب داستانی دیگه ...
تنها نکته که میشه به عنوان ایراد گرفت، شاید نپرداختن بیشتر نسبت به کارکتر های Haymitch یا اون خانمه که همراه گروه هست.
در غیر اینصورت واقعا فیلم زیبایی بود. اگر ندیدید، حتما در اولین فرصت ببینید.
بی صبرانه منتظر انتشار نسخه های Mockingjay.