Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

واقعاً امتیازایی که بچه های اینجا به Fury دادن برای من شگفت آور بود ! تو سایت IMDbحتی خود ریویوئرهای آمریکایی هم به ندرت امتیاز بالای 50 درصد به این فیلم داده بودن اما اینجا کم مونده بود 10 بهش بدن :-o بعنوان یه علاقمند به تاریخ جنگ جهانی دوم و درنتیجه یه علاقمند به این ژانر Fury برای من نا امید کننده بود

اینایی که میبینی امتیاز بالا دادن مطمئن باش از فیلم خوششون اومده. خوب این چه چیز شگفت آوری برای شما داره ؟؟ چون خیلی ها نمره کم دادن و از فیلم خوششون نیومده این دوستان هم نباید خوششون بیاد؟ یه فیلم مثل boyhood با متای 100 هست که اینجا بعضی ها بهش نمره زیر 5 دادن. خوب از فیلم خوششون نیومده. امتیاز ها اینجا بر اساس یک سری معیار مشخص و علمی نیست دوست من.

امیدوارم مسئله شگفت انگیز شما رو حل کرده باشم :d>:)

واقعاً امتیازایی که بچه های اینجا به Fury دادن برای من شگفت آور بود ! تو سایت IMDbحتی خود ریویوئرهای آمریکایی هم به ندرت امتیاز بالای 50 درصد به این فیلم داده بودن اما اینجا کم مونده بود 10 بهش بدن :-o بعنوان یه علاقمند به تاریخ جنگ جهانی دوم و درنتیجه یه علاقمند به این ژانر Fury برای من نا امید کننده بود

آمریکایی ها آدم های هستن که فقط عاشق کمیک بوک هستن و فیلم های بی سر و ته با جلوه های ویژه، می تونه باکس آفیس آمریکا رو با بقیه جاها مقایسه کنید فروش فیلم کارگردان بزرگ رو تو آمریکا ببینید در مقابل یه انیمیشن و ... چقدر پایین اما با فروش جهانی مقایسه کنید متوجه میشید قضیه به شدت برعکس ِ ! حالا شما خودت قضاوت کنه از فروش فیلم جدید کریس نولان در آمریکا و جهان و انیمیشن Big Hero 6 در آمریکا و جهان، یا آمریکایی ها خیلی می فهمند یا بقیه مردم دنیا چیزی بارشون نیست.

آمریکایی ها آدم های هستن که فقط عاشق کمیک بوک هستن و فیلم های بی سر و ته با جلوه های ویژه، می تونه باکس آفیس آمریکا رو با بقیه جاها مقایسه کنید فروش فیلم کارگردان بزرگ رو تو آمریکا ببینید در مقابل یه انیمیشن و ... چقدر پایین اما با فروش جهانی مقایسه کنید متوجه میشید قضیه به شدت برعکس ِ ! حالا شما خودت قضاوت کنه از فروش فیلم جدید کریس نولان در آمریکا و جهان و انیمیشن Big Hero 6 در آمریکا و جهان، یا آمریکایی ها خیلی می فهمند یا بقیه مردم دنیا چیزی بارشون نیست.

امید جان خود این فیلم Fury یکی از فیلم های پاپکرنی و بی سر و ته هست که در بدترین حالت داره زور میزنه یکم جدی گرفته بشه. حالا من بخاطر شرایطی نیومدم چیزی در مورد فیلم بگم چون گفتم بچه ها اینجا دوستش داشتن و الکی ضد حال و ترول نباشم.

در مورد یه ملت و کشور هم اینجوری قضاوت نکنید :دی بحث فروش باشه الان تو فیلم های اکران محدود The Grand Budapest Hotel رکورد دار هست و پر فروش ترین فیلم هست ایا این فیلم هم پاپکرنی هست؟

فیلم های نولان هم برعکس همیشه پر فروش بودند و پرفروش بودن همیشه نشونه بد بودن نیست. همون طور که تو بازی ها هم MGS یکی از پر فروش ترین IP ها بوده ولی بی سر و ته نیست :دی

خلاصه اینکه فیلم رو بدید و نمراتتون هم بدید و گیر ندید بهم :دی

220px-Fury_2014_poster.jpg

Fury 7/10

با بازی بازیگر ها توی یه سری صحنه ها به شدت مشکل داشتم ولی در کل مورد خاصی نبود :d
فبلم خوب و سرگرم کننده ای بود برای 1-2 بار دیدن،توی این سبک فیلم زیاد بوده ولی فیلمی نداشتیم که در مورد یه squad ـه تانک باشه و از این نظر به نظرم خیلی خوب بود،مبارزه با تایگر،روابط افراد داخل گروه و مخصوصا نحوه شلیک و ... تانک ها رو خیلی خوب درآورده بودن.

آخرین ویرایش:
mzcwwr4sxttsvadm4c0w.jpg

The Machinist

9 از 10

در تعجبم واقعا که چرا نمره منتقدین این فیلم انقدر کمه و بیل واسه این نقش حتی نامزد اسکار هم نشده !!! :| 2004 کی اسکار برد؟؟ :دی
عالی بود از هر نظر، اتمسفر که خیلی خوب بود و کاملا به داستان میخورد.. بازی بیل هم که اصن حرفی واسه گفتن نذاشت، بهترین بازیش بود به نظرم! چه وزنی هم کم کرده بود !!
در نهایت...
Your past will always hunt you ...

من در جریان این Review هایی که اینا نوشتن نیستم خودمم فیلمو ندیدم که اظهار نظر بکنم ولی خود فیلم که توی IMDb با 100000 رای نمره خیلی خوبی داره (7.9/10) و 100000 رای هم کم نیست!
و RottenTomato ـش هم 78% ـه! MetaCritic هم 64% :دی والا من بین این سه تا نمره افتضاحی ندیدم!!

قضیه چیه؟:دی

n7dxkos8ljdhupy1jycn.jpg

Red Carpet
خود رضا عطاران که مثل همیشه کارهاش خنده دار و بامزه ـس! یعنی حرف هم می‌زنه این بشر آدم خندش می‌گیره :دی
ولی خود فیلم رسما نه هدف داره نه داستان درست و حسابی! انقدر بی سوژه و بی هدف هست که خودشون هم نتونستن ادامه بدن و تو 1 ساعت تموم شد فیلم.
5.5 از 10

Fury

یکی از مورد انتظارترین فیلمهای سال برام که بیشتر به خاطر Pitt منتظرش بودم.داستان فیلم قشنگ بود و تا صحنه اخر همش منتظر بودم ببینم چه اتفاقی میفته که به خوبی و زیبایی هم تموم شد و از کلیشه های کلی این جور سبکها فاصله داشت.داستان سعی کرد گوشه ای از واقعیت رو به تصویر بکشه و نشون بده جنگ فقط اون چیزی که تو خیلی از فیلمهای این سبک تبدیل به اکشن خالص شده نیست.علا.ه بر این نورآوری خویب هم در نشون دادن افراد یک تانک و روابط بینشون بوجود اوردن.بازیگرا هم بسیار خوب بودن و در نشون دادن شخصیتی که جنگ ممکنه برای افراد بوجود بیاره موفق عمل کردن.بجز یکی دو تا صحنه که بنظرم جالب نبود فیلم خوب و لذت بخشی بود.داستان هم همانطور که گفتم با اینکه جذابه و سرانجام خوبی هم داره ولی کمی روایتش مشکل داره و بهتر با برترین های این سبک مقایسه نشه.جلوه های ویژه هم بسیار خوب و در نشون دادن تصویری از بی رحمی جنگ واقعا تیم کارگردانی عملکرد خوبی داشت.بین بازیگرا هم برد واقعا عالی کارکرد و از فیلمهای موندگارش شاید بشه!در کل ارزش دیدن داره.

8/10

220px-Fury_2014_poster.jpg

FURY:8/10

در 80 درصد صحنه های فیلم بازی بازیگرها بسیار خوب و برجسته بود.از سوژه داستان خوشم اومد.موسیقی به نظر من عالی و فوق العاده بود.
مهم تر از همه اینا در چند صحنه تونست به درستی یه نمای نفرت انگیز از جنگ رو نشون بده.

آخرین ویرایش:
Fury 5/10
یه فیلم معمولی که نتونست سطح انتظاراتی که ازش بود رو براورده کنه

Dawn of planet pf apes 4/10
اولش خوب شروع شد ولی بتدریج مسخره شد ! به حدی که نیمه ی دوم فیلم رو هی میزدم جلو !! خیلی هم بد تموم شد

Clockwork Orange 3/10
میدونم بنظر خیلی از افراد (حتی بچه های اینجا) این فیلم یه شاهکاره ولی از دید بنده جز یه فیلم psycho از کوبریک دیوانه چیز دیگه ای نبود :-&

R.I.P.D 0/10
...

The Drop
ایده اولیه فیلم نسبتا خوب بود ولی‌ ارایه داستان و اتفاقاتی که برا Character اصلی‌ می‌افتاد دارای چیز جدیدی نبود،از یه تمی استفاده کرده بودن که تکراری ولی‌ جذاب باشه. فیلم جوری هست که می‌شه به راحتی‌ از قبل گفت که چه اتفاقی‌ خواهد افتاد،ولی‌ این هیچوقت باعث کاهش جذابیتش نمی‌شه.و اینکه به نظرم Casting فیلم به شدت عالی‌ هست،هیچگونه کمبودی از نظر بازیگری و کیفیت Acting تو فیلم وجود نداره.(مخصوصا حضور همیشه درخشان Hardy :دی) به همین خاطر دیدنشو پیشنهاد می‌کنم،مخصوصا الان که فیلم خیلی‌ خوبی برا دیدن نیست, The drop یکی‌ از گزینه‌های خوب موجود هست.
8/10

آخرین ویرایش:
Bad Santa 2003
از محدود فیلمای اینچنین که تونسته نمره ی خوبیم از منتقدین و گوجه و این داستانا بیاره :d
کمدی خوب و قصه ی تکرای داره درکل چیز خوبیه برای 1 ساعت و خوردی.
6/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or