فیلم محافظین کهکشان یکی از بلاک باستر های پرفروش امسال هست که تونست هم در گیشه و هم در نقد موفق باشه.
داستان از هم در دنیاهای مارول هست و شخصیت های دوست داشتنی و یا ویلن های خوفناک
.
نقاط مثبت این فیلم در وهله ی اول بنظر جلوه های ویژه ی باشکوه و با عظمت آن است اما کمی عمیق تر نگاه کنیم، شخصیت پردازی افراد اصلی در داستان خیلی خوب بود.
فیلم از جانب یک سرگرمی، فوق العادست. لحظات شاد و ثانیه های زیادی خنده برای شما به ارمغان میاره.
قطعا یکی از موفق ترین فیلم ها در پروژه ی مارول همین " محافظین کهکشان " است. فیلم دارای نکات ریزی هست که داستان رو به دنیا ها و شخصیت های دیگر دنیای مارول مثل ثور و یا فیلمای Avengers ربط میده، که احتمالا در وهله ی اول حداقل نصف اونها از دیده بیننده دوره.
کریس پرت در نقش یه دزد کهکشانی، کارهای جالب و خاطره انگیزی انجام میده که همون ابتدای فیلم، شخصیت وی نیز تا حد زیادی شمارا مجذوب می کند.
یکی از بهترین شخصیت های داستان، گروت هست که هم شما رو می خندونه و هم زیبایی های زیادی به فیلم میده.
شخصیت دیگر و طنز و پرشور داستان، راکون شیطون و پردردسر هست که با تمامی کارایی که انجام میده، تو دل به خوبی جا میگیره
.
شخصیت دیگر زن حرفه ای داستان یعنی گامورا هست که در پی اقداماتی با گروه همراه میشه.
و شخصیت آخر، با بازی کشتی کج کار قدیمی، دیو باتیستا، یه جورایی نقش گنده لات گروهه :d
خلاصه که این فیلم میتونه لحظات شاد و مفرحی رو برای حتی در کنار خانوادتون ایجاد کنه.
واما...
فعلا من نمره ای رو نمی دم چون دوست دارم یبار دیگه فیلم رو با جزئیات دقیق تر و بررسی موشکافانه تر(:d
) ببینم. ...
ولی از این خندم گرفت که چرا همچین فیلمی رو با The Dark Knight مقایسه کردید. تعجبم از اینه که دوستان چرا یه همچین فیلمی که صرفا برای سرگرمی هست رو با TDK که
موضوع و داستان و شخصیت هاش فراتر از هر چیز دیگری هستند...
TDK یکی از بهترین فیلمایی هست که تگ سوپر هیرویی داره ولی جملات و موضوع و شخصیت هاش نه تنها فراتر از هر فیلم سوپرهیرویی ـه، بلکه یکی از بزرگترین فیلم های تاریخ سینمای جهان خواهد بود.
حالا حالا هم به جرات میگم، فیلمی نه حتی از خود DC و نه از مارول به این شکل با عظمت نخواهد آمد. البته من قصد هیچگونه ایراد یا توهین به نظرات دوستان عزیز ندارم. هر کسی نظری داره.
Guardians of The Galaxy : -- / 10