Guardians Of The Galaxy
خب پس از دانلود طاقت فرسا و نابود کننده کیفیت 1080 فیلم بالاخره همین الان دیدن فیلم رو تموم کردم
به شخصه بصورت کلی علاقه زیادی به کمیک های GOTG نداشتم از همون ابتدا و شاید اگه پیگیری هم میکردم تو سری جدید و بخاطر حضور Iron Man بوده و ربطش به اون یونیورس . باید اعتراف کنم اطلاعات زیادی از فیلم نداشتم و از همون اول هم تصورش رو نمیکردم که ربطش به سری فیلم های Avengers انقدر زیاد باشه . نهایت اینکه فیلم واقعا لذت بخش و با کیفیت هست و شاید بعد از The Winter Soldier چنین جلوه های ویژه بسیار خوبی ندیده بودم . کاراکتر ها خیلی جذاب و شاید کمی غیر کلیشه نسبت به تمامی فیلم های این ژانر در اومدن ( هر چند پیشینه هاشون کاملا تکراری هست ولی خودشون نه ) و سریع گرفتار احساسات نمیشن و از اول فیلم تا اخر فیلم یهو دچار نوسانات احساسات و روحیات نمیشن و ثبات خودشون رو حفظ میکنند . داستان هم یه پل زیبا به تمامی فیلم های دیگه یونیورس سینمایی Marvel میزنه و خیلی قشنگ کاراکتر ها رو مرتبط میکنه . موسیقی خاصی هم برای فیلم ساخته نشده و اکثر ترک هایی که پخش میشه از موسیقی های کلاسیک هست که یه حس جالب تو طول فیلم میده . حدود 2 ساعت کامل جریانات فیلم هست ولی انقدر بری بیننده این 2 ساعت سریع تموم میشه که احساس میکنید فیلم یه سریال 20 دقیقه ای هست چون فیلم کلا جای خسته کننده و حتی کم هیجان هم نداره و از اول تا اخر شاهد سلسله هیجانات و اتفاق های مهم هستیم که هیچکدومشون جذابیتشون رو از دست نمیدن . یه کمدی جالب و محسوس هم در فیلم هست که به دلپذیر تر کردن فیلم کمک میکنه .
فکر نکنم نیازی به توصیه باشه و مطمئنا همه فیلم رو میگیرن و نگاه میکنند بخصوص اون دسته از افرادی که دنیای Marvel براشون مهمه و پیگیرش هستند . البته لازم به ذکر که بگم فیلم برای کسانی هم که کوچکترین اشنایی با یونیورس مارول ندارن کاملا قابل درک و بدون ابهام هست و از این لحاظ یکی از بزرگترین مزیت های فیلم حساب میشه .
نقطه ضعف خاصی هم تو فیلم وقعا نمیشه پیدا کرد که بخوای ایراد بزرگ حسابش کنی . درسته از همون اول فیلم میشه حدس زد چه اتفاق هایی میوفته و یجورای از A to B حساب میشه و حتی اخرش هم همون 30 دقیقه اول قابل پیش بینی هست ولی خب مثل همیشه روایت مهم هست که این فیلم هم تو روایت کردن یه داستان کلیشه هیچ مشکلی نداره .
8.5/10