Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Babadook

7/10
فیلم اصلا ترسناک نسیت ولی در مقابل فیلم های به اصطلاح ترسناک امروزی روایت قشنگ تری داره. نو اوری اصلا نداره.
ولی دیدن فیلم برای من لذت بخش بود. فکر کنم چیزی که این فیلم رو پایین می اره 15 دقیقه اخر فیلم و پایان فیلم بود که خیلی مسخره به پایان رسید. واقعا می شد منطقی تر تمو مش کرد.

خوب دو فیلم ترسناک از نوع روحی و...{The Babadook وAnnabelle} که من به همشون امید داشتم هیچ کدوم در سطح انتظارم نبودن.
فکرنم تو این دوره ای که ما هستیم همون The Conjuring از همهشون قابل قبول تر بوده.

Step up all in 8/10
=====
دوستان میشه چندتا فیلم مثله MR.nobody بگید که آدم بعده نگاه کردنش تو فکر فرو بره و ... کلا فازه فیلم فلسفی علمی باشه..
Enemy رو من چند وقت پیش دیدم خیلی خوشم اومد.
البته علمی نیست :d

آخرین ویرایش:
فیلمهایی که تو چند ماه اخیر دیدمشون: (Part IV :دی)

Saving Private Ryan
با اینکه نسبت به فیلمهای با مضمون جنگ و ... حس چندانی ندارم ولی این فیلم به طرز عجیبی به دلم نشست. همون چند دقیقه اپنینگ فیلم به تنهایی به قدری خوش ساخت بود که آدم رو مجاب کنه تا انتهای فیلم بشینه و اتفاقات داستان رو پیگیر بشه. بازی هنکس هم این تجربه رو بیش از پیش لذت بخش کرده بود و کلا فیلم فوق العاده ای بود.
9.5

The Lego: Movie
تو این چند وقته از لذت بخش ترین انیمیشن هایی بود که دیده بودم. معمولا در هر انیمیشنی لحظاتی برام بوجود میاد که خسته کننده میشه برام تو این هم از این لحظات بود ولی از بس با جو و شخصیت ها و سبکش حال کرده بودم اینجور لحظات خیلی کمتر شده بودن.
8.5

Insomnia
فکر میکنم در حق این فیلم بی انصافی میشه تا حدودی. البته من نسخه اصلیشو ندیدم ولی این رو به طور مستقل در نظر بگیریم فیلم خیلی خوبی بود. بازی آلپاچینو که به خوبی حالات شخصیتش رو منعکس میکرد در کنار لوکیشین داستان و همچنین بازی رابین ویلیامز اتمسفر خاصی رو بوجود آورده بود. من با پایانش یکمی مشکل داشتم در کل که البته بد نبود ولی بنظرم بهترم میتونست تموم بشه.
8.0

Drive
کلا فیلم عجیبی بود برام. از اون اتمسفر دهه 80ـش گرفته تا شخصیت ساکت و جالب ryan gosling. اپنینگ فیلم هم از بهترین قسمتهای فیلم بود برام.
8.5

Take Shelter
از این فیلم به شکل عجیبی خوشم اومد. همه چیز فیلم در جای خودش بود و دقیقا چیزی که میخواست رو به من بیننده تونست منتقل کنه. اینکه مدام نظرم نسبت به اتفاقات عوض میشد و در لحظات مختلف قضاوت های متفاوتی داشتم. بازی ها هم عالی بودن و زوج Shannon و Chastain در نمایان کردن زندگی یک زن و شوهر معمولی بسیار موفق بودن.
8.5

Godzilla
فیلم خیلی پایینتر از حد انتظارم بود. بزرگترین مشکلش هم به نظرم این بود که نسبت به تصمیمی که گرفته بود نمیتونست عمل کنه. فیلم گادزیلا رو به یه عنصر ثانویه تبدیل کرده بود و سعی میکرد بر روی زندگی شخصیت اصلیش تمرکز کنه. تا اینجاش مشکلی وجود نداره و مشکل زمانی بوجود میاد که فیلم نسبت به این عامل بی تفاوت جلو میره و ذره ای سعی نمیکنه به این شخصیتای گفته شده عمق بده. بازیها هم به غیر از برایان اصلا جالب نبودن. درسته از یه فیلم بلاک باستر نباید انتظار فراوانی داشت ولی این فیلم نسبت به حداقل ها هم بد عمل کرده. البته از جلوه های ویژه ـش و درگیری های گادزیلا نباید گذشت که واقعا خوب بودن. سوای این بقیه عناصر در سطح پایینی بودن.
7.0

Mud
دومین فیلمی که از جف نیکولس دیدم و بازم خوشم اومده ازش. هر چند از نظر داستانی به اندازه Take Shelter درگیر کننده نبود ولی بازم سطح خوبی داشت. بازی ها هم با وجود مک کاناهی در راسشون خوب بودن. در کل اگه اینجوری پیش بره نیکولس به یکی از کارگردان/فیلم نامه نویس های مورد علاقم تبدیل میشه.
8.5

The Big Lebowski
کست این فیلم به تنهایی کافیه توجه آدم رو به خودش جلب کنه. :d شخصیت و دیالوگ های عالی و در کنارش کمدی خاصی که فیلم داره بسیار این فیلم رو دلنشین کرد برام. کلا به نظرم از بهترین های کوئن ها بود.
8.5

School of Rock
از جمله کمدی هایی بود که فکر نمیکردم اینقدر خوب دراومده باشه. کلا فیلم صحنه های جالب زیادی داشت و تا آخرش جذابیتشو حفظ کرده بود.
8.5

Requiem For A Dream
سومین فیلمی که از جرد لتو دیدم و بازم از عهده نقشش به خوبی بر اومده بود. فیلم ساختار خاص خود رو داشت که بعضی وقتها حس عذاب و سختی رو میتونست بوجود بیاره. تصویربرداری فیلم هم به نظرم عالی بود و تعجب میکنم چرا توجه آنچنانی بهش نشده.
8.5

Persepolis
از متفاوت ترین انیمیشن هایی بود که دیده بودم. خیلی گذرا اگه بخوام در موردش بگم اینه که روایت ساده و نسبتا رکش جذابیتش رو بسیار زیاد کرده بود.
8.5

The Blues Brothers
یه کمدی چقدر میتونه پر از صحنه های بیخود باشه و بازم عالی باشه؟ :دی یعنی بعضی صحنه ها از شدت مسخره بودن آدم خندش میگرفت. دن آکروید رو هم من قبل این تو عامل ناشناخته دیده بودم چند سال پیش و نقشش تو این فیلم از نکات جالب توجه بود برام. در کل فیلم خوبیه و صحنه های جالب هم زیاد داره.
8.5

Boyhood
توضیح دادن در مورد این فیلم سخته برام. چون واقعا خیلی از لحظاتی که برام خاص بودن تو فیلم رو نمیتونم با نوشتن توضیح بدم. عنصر زمان تو این فیلم جادو میکنه در واقع و اینکه مشکلات هر برهه زمانی رو میشه با گذر زمان دید و حسشون کرد عجیب میکنه این فیلم رو. فیلم رو میشد از دیدگاه های مختلف شخصیت ها هم در نظر گرفت. مثلا از دید مادر که بزرگ شدن بچه هاشو ببینه و تغییرات رفتاری خوب و بدشونو حس کنه. کلا حس و حال عجیبی داشت برام این فیلم و از بهترین چند ساعت هایی بود که صرف دیدن فیلم کرده بودم.
9.5

Full Metal Jacket
هر چقدر از نیمه اول فیلم خوشم اومده نسبت به نیمه دومش خنثی بودم. نیمه اولش و بخصوص چند دقیقه ابتدایی فیلم رو شاهکار میشه دونست. :دی به قدری خوب در اومده بود که اصلا نمیخواستم تموم بشه.
8.5

Camp X-Ray
فیلم یدستی نبود در کل. با اینکه هدف فیلم موضوع جالبی بود ولی نحوه نشون دادنش مشکل داشت تا حدودی. رابطه ای که شکل میگیره رو نمیتونه به خوبی به بیننده منتقل کنه و همذات پنداری درش بوجود بیاره. با اینکه بعضی صحنه های فیلم خوب نوشته شدن ولی برای خیلیهاشون دلیلی به بیننده نمیده تا اون اثری که باید ازش بگیره رو بگیره. بازی استوارت و معادی خوب بود و استوارت اتفاقا خیلی به نقشش نشسته بود.
7.5

فیلمهایی که توضیح خاصی ندارم بدم در موردشون: :دی
The Great Beauty
8.0

Fantastic Mr.Fox
7.0

Pineapple Express
8.0

A Better Life
7.5

Dogtooth
7.0

The Visitor
7.5

Ace Ventura: The Pet Detective
7.5

Joe
8.0

The Blind Side
8.0

Drag Me To Hell
4.5

American Psycho
8.5

Psycho
8.0

Rabbit Hole
8.0

Chef
7.5

The Seventh Seal
N/A
:d

Mystic River
8.0

A Serious Man
8.0

The Texas Chainsaw Massacre
7.0

Iron Man
8.5

Despicable Me
8.0

Horrible Bosses
7.5

Kick-A$s
8.0

Recep Ivedik 4

7.5

(این کلا معیار امتیازش فرق داره با بقیه :دی)

فکر میکنم در حق این فیلم بی انصافی میشه تا حدودی. البته من نسخه اصلیشو ندیدم ولی این رو به طور مستقل در نظر بگیریم فیلم خیلی خوبی بود. بازی آلپاچینو که به خوبی حالات شخصیتش رو منعکس میکرد در کنار لوکیشین داستان و همچنین بازی رابین ویلیامز اتمسفر خاصی رو بوجود آورده بود. من با پایانش یکمی مشکل داشتم در کل که البته بد نبود ولی بنظرم بهترم میتونست تموم بشه.
ببین ، ضرر نمیکنی :دی

The Babadook

7/10
فیلم اصلا ترسناک نسیت ولی در مقابل فیلم های به اصطلاح ترسناک امروزی روایت قشنگ تری داره. نو اوری اصلا نداره.
ولی دیدن فیلم برای من لذت بخش بود. فکر کنم چیزی که این فیلم رو پایین می اره 15 دقیقه اخر فیلم و پایان فیلم بود که خیلی مسخره به پایان رسید. واقعا می شد منطقی تر تمو مش کرد.

خوب دو فیلم ترسناک از نوع روحی و...{The Babadook وAnnabelle} که من به همشون امید داشتم هیچ کدوم در سطح انتظارم نبودن.
فکرنم تو این دوره ای که ما هستیم همون The Conjuring از همهشون قابل قبول تر بوده.
به نظرم نوآوری جالبی داشت. :دی البته شاید هم نوآوری محسوب نشه، ولی کلاً چیز متفاوتی بود:

در انتهای فیلم که مشخص میشه Babadook زاییده ذهن مادره بوده و همچین چیزی وجود خارجی نداشته. یعنی انقدر از نظر روحی روانی بهم ریخته بوده که توی ذهن بیمارش یه هیولا تعریف میکنه که توی زیرزمین زندگی میکنه و همین هیولا مجبورش میکنه سراغ اون کارها بره. در نهایت هم با اینکه اوضاعش بهتر میشه، ولی همچنان توی تصوراتش داره اون هیولا رو میبینه و بهش غذا میده و ...

در مجموع با اینکه اولش خیلی با فیلم حال نکردم (نه اینکه بدم بیاد، ولی در حد اون امتیازها نمیدونستم)، ولی هرچی گذشت نظرم نسبت بهش بهتر شد. البته از نظر ترسناک بودن که برای من هیچی نداشت، ولی فیلم متفاوتی بود.

به نظرم نوآوری جالبی داشت. :دی البته شاید هم نوآوری محسوب نشه، ولی کلاً چیز متفاوتی بود:

در انتهای فیلم که مشخص میشه Babadook زاییده ذهن مادره بوده و همچین چیزی وجود خارجی نداشته. یعنی انقدر از نظر روحی روانی بهم ریخته بوده که توی ذهن بیمارش یه هیولا تعریف میکنه که توی زیرزمین زندگی میکنه و همین هیولا مجبورش میکنه سراغ اون کارها بره. در نهایت هم با اینکه اوضاعش بهتر میشه، ولی همچنان توی تصوراتش داره اون هیولا رو میبینه و بهش غذا میده و ...

در مجموع با اینکه اولش خیلی با فیلم حال نکردم (نه اینکه بدم بیاد، ولی در حد اون امتیازها نمیدونستم)، ولی هرچی گذشت نظرم نسبت بهش بهتر شد. البته از نظر ترسناک بودن که برای من هیچی نداشت، ولی فیلم متفاوتی بود.
مشکل اینجاست که پس بچه چرا یه سری توی ماشین دچار تشنج شد؟! یا مثل چرا تو اواخر فیلم بلند می‌شد و کوبیده می‌شد تو دیوار؟! یا تختش می‌لرزید؟! :دی
کلا از لحاظ داستانی یه مقدار می‌تونست بهتر باشه.

نسخه اثلیش چه فرقی داره مگه با اونی که معمولا هست؟
هیچی فقط 2.5 تا فرق اساسی داره که کلا تجربه ی دیدن فیلم رو متفاوت میکنه :دی یه نمای پایانی مسحور کننده هم داره که فکر نکنم هیچوقت از ذهنم پاک بشه !!
یه سری فرق خورد و ریز هم داره که خیلی تفاوت فاحشی بین 2 تا کار ایجاد نمیکنه .

نسخه اثلیش چه فرقی داره مگه با اونی که معمولا هست؟
---
هادی چرا به بیگ لباوسکی ۱۰ندادی؟:|:d

دلیل خاصی نداره سروش. :دی بعضی وقتها هر چقدر هم با فیلمی (یا بازی) حال کنم 10 نمیتونم بدم بهش. حتی اگه ایراد خاصی هم نداشته باشه حس میکنم فیلم در حد یه امتیاز خاصه.

The fault in our stars
لامصب هر ده دقیقه یه بار یه صحنه عاشقانه خفن داشت. آخراشم معلوم بود کارگردان همه زورش رو داره میزنه که یه صحنه گریه آور درست کنه.
8/10

مشکل اینجاست که پس بچه چرا یه سری توی ماشین دچار تشنج شد؟! یا مثل چرا تو اواخر فیلم بلند می‌شد و کوبیده می‌شد تو دیوار؟! یا تختش می‌لرزید؟! :دی

|پسره پیش فعال شدید بود و دکتره هم گفت که مغز ش داغ کرده بوده. از حرکات پسره هم معلوم بود مشکل داره
دقیقا همین چیز هایی که بی پاسخ موند و پایان هیچ اشاره ای بهش نشد و معلوم شد همه چی ساخته ذهنه خودش بود اذیتم کرد.

آخه خود پسره حال و روزش دست کمی از مادرش نداشت و شاید بدتر هم بود! :دی رفتارش توی مدرسه و جاهای دیگه با هم سن و سال هاش نشون میداد اوضاعش خیلی خرابه. کلاً هم مادر و هم پسر اوضاعشون خیلی خراب بود (که از قضیه مرگ پدر شروع شده بود و احتمالاً مادر بعدها منتقل کرده به پسر) و خوندن کتاب Babadook یه جورایی در حکم فنری بود که بعد از کلی فشرده شدن یه دفعه آزاد میشه. بعد از خوندن کتاب هم اول پسره بود که تحت تأثیر قرار گرفت و دیوونه (!) شد و همه جا ناخودآگاه Babadook رو میدید. :دی بعدش این قضایا به مادرش هم فشار آورد و اوضاع عصبیش بهم ریخت و اون طوری شد. یعنی هر دو توی ذهنشون یه Babadook ساخته بودن که مثلاً 3 بار تق تق تق میکنه یا در رو باز میکنه و ...، بعدش دیگه مادره اوضاعش خراب تر شد و پسره هم Babadook رو توی این قضیه مقصر میدونست.
در مورد تخت و کوبیده شدن به دیوار هم میتونه باز جزو خیالات مادره باشه. چون اگه اشتباه نکنم پسره خیلی خفن هم خورد به دیوار ولی بعدش سالم و سلامت بود! یعنی مثلاً شاید وقتی مادره به اوج کار رسیده، بی اختیار پسرش رو کتک میزده و به جاش فکر میکرده بنده خدا داره توی در و دیوار میخوره! :دی تخت و اینا هم همین طور، باز میتونه توی ذهن مادره بوده باشه، همون طور که غذا خوردن Babadook رو میدید یا از دهنش یه ماده ای بیرون میریخت، در حالی که این چیزا وجود خارجی نداشته مثل اون قضیه سوسک های دیوار. :دی

the big lebowski
نمیدونم چرا من خیلی خوشم نیومد
بعضی صحنه های کمدیش عالی بود
زوج دود و دوستش هم فوق العاده بودن
صحنه های پرتاب کیف و خاکسپاری هم اشکم در اومد از خنده
ولی بعضی جاهاش هم دیگه لوس وکسل کننده بود
کلا 7/10

Salo or the 120 days of sodom
با اینکه به نظرم فیلم خیلی‌ خوبی‌ بود ولی‌ از اون فیلم‌ها بود که تا دیدنش تموم شد از ترس اینکه اگه رو کامپیوتر بمونه امکان داره یه روزی اشتباهی‌ دوباره ببینمش Shift delete کردم :دی بیشتر از اینکه خشن باشه آزار دهنده هست به نظرم.دو سه ساعت بعد دیدن فیلم فهمیدم یه چیزی دیدم که احتمالا تا آخر عمر باهام هست .یه سری جاهاش در حدی Absurd بودن که خنده دار میشد :دی
7/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or