Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

مساله اینجاست که برای فیلم دیدن نباید دستورالعمل وجود داشته باشه که مثلا اینجوری فیلمو ببین تا خوشت بیاد!
من دستور العملی برا دیدن فیلم ندادم ، گفتم نباید دنبال چیز خاصی گشت ! همین :d
حرفم هم کلیه ، ربطی به این فیلم نداره .
تنها ویژگی و تمایز این فیلم نسبت به اثار دیگه همون 12 سال گذر عمر بازیگرا بصورت واقعی بود
خیر ، تصویری که از زندگی ارائه میده :x :d

If i stay
1403350951.jpg

5/10
پنج نمره هم به خاطر نواختن زیبای ویولن سل و سایر موسیقی هایی که تو فیلم بود بش دادم!
(تازه اونا هم خودش نمیزد صدا گذاشته بودن روش!)
نکته ی منفی فیلم هم خود Chloe بود:|
حاجی کفر نگو
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
من که خوشم نمیاد نه از بازیگریش نه از هیچیش ، نمیدونم شاید مشکل از منه:-/

آخرین ویرایش:
If i stay
1403350951.jpg

5/10
پنج نمره هم به خاطر نواختن زیبای ویولن سل و سایر موسیقی هایی که تو فیلم بود بش دادم!
حاجی کفر نگو :|:d
Sin City: A Dame to Kill For: 7/10
با محیط دارک فیلم خیلی حال کردم :x

nmlzzgtnxa81acflgac7.jpeg

Faces (1968) by John Cassavetes

جان کاساویتس هنوز هم گمنام باقی مونده! حتی برای بسیاری از افرادی که خود را شیفتگان سینما می دونند، شاید او فقط همان شوهر شیطان صفت در "بچه روزماریِ" رومن پلانسکی باشه! مردی که غرق سر و صدا و تبلیغات سینمای بدنه نشد و بیرون از نظام هالیوود آثار خودش را خلق کرد، به گونه ای که از او به عنوان پیشرو سینمای مستقل آمریکا یاد می شه.

"چهره ها" به مانند سایر آثار وی همانقدر ساختار شکنانه و غیر قراردادی عمل میکنه. فیلم با سکانسی شروع می شه که به نوعی تماشاگر رو دعوت به دیدن فیلمی دیگر می کنه! فیلمی در فیلمی دیگر! با دیالوگ های عجیبی به مانند: "روایتی امپرسیونیستی که شما را متحیر خواهد کرد!" و یا دیالوگ جالبتری که فیلم را جذاب تر از آثار فبلی کاساویتس می دونه، "امیدوارم که از قبلی بهتر باشه!" که شاید اشاره ای به فیلم "سایه ها" داشته باشه.

فیلم زوال و از بین رفتن روابط زن و شوهر هایی را نشان می ده که دیگر تحمل زندگی های کسل کننده و بی معنی خود را ندارند و در نتیجه هر کدام به دنبال راهی برای فرار از این سرخوردگی عاطفی می گردند.

جان کاساویتس با استفاده از سبک سینما وریته به شکلی، حالتی مستند گونه به اثر داده و تمام تلاش را در این راه داشته که روایت فیلم هر چه بیشتر واقع گرایانه باشه. تصاویری از کلوپ شبانه، موسیقی که آنجا تمام فضا را پر کرده و نگاه های پر از شگفتی زنانی که انگار پا به دنیایی جدید گذاشته اند. زنانی که توسط همسرانشان طرد شده اند و حالا احساس می کنند که می تونند برای یک شب آزاد باشند و در نهایت چیزی نمی مونه مگر نمایی از پله هایی خالی و زوجی که زندگی بی معنی و کسالت بار خود را همچنان ادامه می دهند.

این رو بگم که حتما نسخه ای که Criterion منتشر کرده رو تماشا کنید، چون حدود 17 دقیقه اضافه تر از نسخه های معمول دیگر داره

If i stay
1403350951.jpg

5/10

من که خوشم نمیاد نه از بازیگریش نه از هیچیش ، نمیدونم شاید مشکل از منه:-/
حاجی نمیخوام دخالت یا فضولی کنما،اما شما نزدیک شیش ماه اواتار و عکس شخصیتو غیرت این خانوم بود:دی چطور شده که از هیچیش دیگه خوشت نمیاد؟:دی هرچند واقعا چیزی نداره.الان سنش رسیده به سن اکثر یلبریتی های تینیجر معروف که 7 برابر خوش قیافه تر و 11 برابر بازیگرترن:دی

37232808856523005946.jpg

خیلی دوست ندارم نمره بدم به فیلما(واسه دل خودم تو imdb آره ولی به این صورت نه) اما گفتم این مورد فرق می‌کنه، بیام یه 5 از 5 به Boyhood بدم و برم :دی

در واقع حسی که این فیلم میخواست بهم بده رو قبلا تو فیلم ها دیگه با کیفیت بهتری درک کرده بودم بدون اینکه 12 سال بخوان فیلمبرداری بشن
من نمی‌دونم چطور ممکنه این 12 سال فیلم‌برداری از نظر یه عده‌ای افه‌ی فرمالیستی باشه، در حالی که اصلی‌ترین المان فیلمه. بعله فیلمایی مثل American Beauty (که خیلی معنی‌دار طرفداراش توی ایران بسیار زیاده) قبلا بسیار دلفریب‌تر و هالیوودی‌تر دست گذاشتن روی اکثر حرفایی که Boyhood می‌خواد بزنه، اما Boyhood بر خلاف اون فیلما یه صداقت و واقع‌گرایی منحصر به فردی داره که Coming of age بودن، بهش هدیه داده. حرف و پیام فیلم به سادگی قابل تشخیصه و این سادگی توی تشخیص احتمالا باعث شده دوستان به همون سادگی ازش بگذرن. هر جوونی، حالا با هر جنسیتی، بعد از دیدن Boyhood می‌تونه مشکلات و موانع و حتی اولین‌های زندگی خودش تا اون لحظه رو به سادگی توی داستان فیلم جاگذاری کنه، و اونجاست که اگه توی زندگی چنین لحظه‌هایی رو خودش تجربه نکرده باشه یه خورده از Boyhood خسته خواهد شد چون کلیت فیلم راجع به همین لحظه‌هاست. فیلم یه آیینه هستش که هر کدوم از ما Boyhood خودمون رو توش می‌بینیم و اگه با این دید به فیلم نگاه کنیم میشه فهمید این حس زندگی و امید که تو سرتاسر فیلم(و صد البته اندینگش) وجود داره، چقدر دلنشینه. نگاه از بالا به یکی از مهم‌ترین مقاطع عمر انسان، فرصت یه تجدیدنظر رو نسبت به درک لحظه‌ها به مخاطب میده که مهم‌ترین دستاورد Linklater هستش به نظر من.

من که بعد از دیدن فیلم یاد این شعر حافظ افتادم!

دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش
وز شما پنهان نباید کرد سر می فروش
گفت آسان‌گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت می‌گردد جهان بر مردمان سخت‌کوش

آخرین ویرایش:
dracula untold

خیلی حال داد. یعنی همین که نیومدن داستان هزار بار گفته شده مینا هارکر و ون هلسینگ و دراکولا رو بگن خودش خوب بود. یک جاهایی اثر اصلی رو زیر سوال برده بود ولی در کل خوب بود. بازی ایوانز در نقش دراکولا خیلی بهتر از بازی سرد رایس میرز تو سریال دراکولا بود و قشنگ بیننده به عنوان قهرمان ازش خوشش میاد. دامینیک کوپر هم این جا نقشش ترکیبی بود از نید فور اسپید و دویل دابل که نقش پسر روانی صدام رو داشت. چارلز دنس بزرگ هم در نقشی که نسخه خوناشامی تایوین لنیستر بود باحال بود. اکشن اش هم قابل قبول بود فقط برای یک داستان دراکولایی خون و خونریزی اش خیلی خیلی کم بود .یاد باگ گرافیکی بازی ها می افتادم که شمشیر رو می کرد تو شکم طرف خونی نمیشد.این عارضه ی ارباب حلقه ها هم مثل عارضه دارک نایت بدجوری قفلی هالیوود شده و همیش باید اسکی رفتن از روش رو ببینیم. سفید برفی و زیبای خفته و آلیس کم بودن دراکولا هم اومد وسط لابود فردا پس فردا سیندرلا هم زره می پوشه میره به جنگ نامادری اش با ارتشی از آدم های گربه نما به رهبری لوسیفر !!!

در کل دراکولا دوستان بشتابند که فیلم خفنیه . امتیاز 8 از 10

Salo 1975

خوب کاری ندارم که پازولینی (کارگردان فیلم) میخواسته چه پیامی رو برسونه واقعا فیلم تهوع اوری بود ...
یه فیلم فاشیستی که سرتاسر تهوع اور بود
واقعا انقدر کثافت کاری و خشونت لازم بود؟
اگه کسی فیلمو دیده یه نظری بده... حالم بد شده :d
1/10
توصیه میکنم با تحقیق بیشتر این فیلم رو ببینید . استاد پازولینی اگر بهترین نباشه از بزرگترین کارگردانان تاریخ محسوب میشه .ایشون به قول معروف خلاف آب شنا میکردند و به خاطر اعتقاداتشون به طرز وحشیانه ای ترور شدند . چندی از نقل قول هارو برا درک بیشتر براتون میزارم .
بعد از سه گانه موفق ومثل همیشه شاهکار "زندگی" پازولینی درصدد بود که سه گانه ای به نام "مرگ" بسازد که اولین اپیزود آن "سالو" است.
در دوم نوامبر ۱۹۷۵اندکی پس از اکران سالو در حالی جنازه ی پازولینی ۵۳ ساله کشف شد که پس از اینکه وحشیانه و به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود توسط ماشین خودش به خصمانه ترین شکل کشته شد و هواداران فاشیسم که در روزهای پایانی جنگ هنوز امید و راهی بر ماندگاری و حقانیت خود داشتند با راندن ماشین بر پیکر کتک خورده و مجروح پازولینی گامی روبه جلو در جهت تعبیر درست اندیشه های پازولینی از فاشیسم برداشتند و با کشتنش افسانهی سالو را در خاطره ی سینمایی ضد فاشیست ماندگار کردند.

ظر استاد پازولینی در مورد مرگ: مرگ برای زندگی تعیین کننده است.دریکی ازآخرین مقاله هایم این موضوع را بسط داده و مرگ را به تدوین یک فیلم تشبیه کردم. یک زندگی فقط وقتی که به پایان می رسد معنایی کسب می کند. پیش از آن هیچ معنایی ندارد. معنای زندگی تا دم مرگ خود را نشان نمی دهد. باید صادقانه اضافه کنم که مرگ برای من فقط وقتی اهمیت دارد که از راه عقلانی توجیه یا تبیین نشده باشد. مرگ برای من لحظه حماسه و اسطوره است. در مورد گرایشم به امر قدسی و اسطوره ای و حماسی هم باید بگویم که این احساس تنها با مرگ ارضاء می شود،که برای من _البته به نحوی غیرعقلانی_ حماسی ترین و اسطوره ای ترین لحظه ی ممکن است.

شاهکار های استاد پازولینی باید جزو 20 فیلم برتر باشه ولی حیف که درک آن برای همه مقدور نیست .
کلا برای کسانی که جنبه ندارند این فیلم توصیه نمیشه چون اگزجره کردن واقعیت این دنیا تهوع آور است .
بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم چون جنبه عقیدتی سیاسی داره !
نمره من 10/10

آخرین ویرایش:
واسه اولین بار تو این تاپیک مجبور شدم پست بزنم !
Interstellar !
9

عالی بود ! همه چیزش رو خیلی خوشم اومد. کاری ندارم به یه سری نقد که به بعضی جاها و یا آخرش گیر میدن، ولی کلیت فیلم به نظر من فوق العاده بود. قشنگ میطلبه یه بار دیگه آدم بره سینما ببینه فیلم رو :d

اون یک نمره هم فقط به خاطر آخرش که به نظرم میتونست جالب تر باشه. پلات و داستانش رو واقعا خوشم اومد

شاهکار های استاد پازولینی باید جزو 20 فیلم برتر باشه ولی حیف که درک آن برای همه مقدور نیست .
واقعا جالبه بر خلاف میل کسی بیایی از فیلمی انتقاد کنی قدرت درک کردن فیلمو نداری...
الان فرصت بحث کردن ندارم ولی ما هم چند تا فیلم نگاه کردیم و حداقلش نمیرم از 4 تا سایت نقد کپی کنم اینجا ...

واقعا جالبه بر خلاف میل کسی بیایی از فیلمی انتقاد کنی قدرت درک کردن فیلمو نداری...
الان فرصت بحث کردن ندارم ولی ما هم چند تا فیلم نگاه کردیم و حداقلش نمیرم از 4 تا سایت نقد کپی کنم اینجا ...
من قصد توهین نداشتم عزیز با دقت بخونید تا متوجه بشید ! اون کامنت رو به صورت کلی گذاشتم "درک فیلم برای همه مقدور نیست" واقعیتیه ، نشانه به سمت کسی نیست اگه همه درک میکردند ایشون کشته نمیشد ! :)
متاسفانه هرکس واژه درک رو میبینه سریعا موضع میگیره .. نمونش رو به وفور دیدم ، اگه توجه کرده بودید به شما گفتم (برای درک بیشتر ).
بنده منتقد نیستم ، همچنین مشکلی در کپی کردن چند نقل قول نمیبینم برای استفاده بیشتر !

MV5BMjMwODQ3NzUwOF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjAyNjUwMTE@._V1_SX640_SY720_.jpg

The Babadook: 6.7/10

خیلی هایپ شده بودم سر نمراتی که گرفته بود میخواستم ببینم اما جدا هر جور میبینم اصلا در حد این نمرات نبود!
در کل خوب بود! واسه این دوره ای که هر کی از خونه ننش در میره یک فیلم به اسطلاح ترسناک میسازه که یک لولوخور خوره میاد یکی رو میخوره این فیلم خیلی هم عالی بود :دی
هیچ جای فیلم ترسناک نبود در کل ولی صحنه های دلهره آور داشت!

کلا بنظرم دیگه دوره فیلم ترسناک به سر رسیده! من خودم یادم نمیاد که غیر از دوران بچگی از فیلمی ترسیده باشم! فیلمای ترسناک واقعی بر میگرده به دهه 60-70 یا قبل تر و دیگه این فیلمای جدید همشون بدون استثنا دارن از اون فیلما الهام میگیرن! برای مثال استفاده از روح بچه ها توی فیلم برای ترسوندن یا تسخیر شدن یک شی یا جسم توسط روح و یا تشخیص روح زده بودن محیط توسط یک سگ (که توی این فیلم هم بود)
برای همین دیگه از بس از این فیلما دیدیم دیگه اینا ترسناک بودنشو از دست داده و برای همینه که دیگه کمتر از گذشته فیلم ترسناک با کیفیت تولید میشه و تقریبا همه کپی برداری از قدیم هست!
The Conjouring توی این چند سال اخیر بنظرم سطح بالاترین فیلم در این ژانر بوده!

این فیلم هم ارزش دیدن داره اما منتظر صحنه خیلی ترسناک نباشید!

Dracula Untold

8.5 / 10

فیلم واقعا جذابی بود. من فیلم رو دانلود کردم فقط می خواستم اولش رو ببینم وبعد برم سراغ کار مهمتری که داشتم ولی چنان تو همون 10 دقیقه ی اول منو جذب کرد که یه لحظه هم از جام تکون نخوردم. فیلم داستان جالبی رو در مورد دراکولا مطرح می کنه و برای همین به شدت به کسایی که به فیلمهای توی این ژانر علاقه دارند پیشنهاد میشه. لوک اوانس توی این فیلم در نقش یه قهرمان بایرونی فوق العاده بازی می کنه. داستان فیلم و روایتش خیلی زیباست. مطمئن نیستم ولی به گمانم شخصیت خوناشامِ اصلی توی این فیلم همون هنرپیشه ی نقش دراکولا توی فیلم قدیمیِ دراکولا هم باشه.
خیلی فیلم جو کستلوانیا : ارباب سایه ها داشت :دی همش به یاد گبریل می افتادم به نظرم شخصیت ولد شباهت زیادی به گبریل داشت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or