Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Dracula Untold

8.5 / 10

فیلم واقعا جذابی بود. من فیلم رو دانلود کردم فقط می خواستم اولش رو ببینم وبعد برم سراغ کار مهمتری که داشتم ولی چنان تو همون 10 دقیقه ی اول منو جذب کرد که یه لحظه هم از جام تکون نخوردم. فیلم داستان جالبی رو در مورد دراکولا مطرح می کنه و برای همین به شدت به کسایی که به فیلمهای توی این ژانر علاقه دارند پیشنهاد میشه. لوک اوانس توی این فیلم در نقش یه قهرمان بایرونی فوق العاده بازی می کنه. داستان فیلم و روایتش خیلی زیباست. مطمئن نیستم ولی به گمانم شخصیت خوناشامِ اصلی توی این فیلم همون هنرپیشه ی نقش دراکولا توی فیلم قدیمیِ دراکولا هم باشه.
خیلی فیلم جو کستلوانیا : ارباب سایه ها داشت :دی همش به یاد گبریل می افتادم به نظرم شخصیت ولد شباهت زیادی به گبریل داشت :دی

دراکولا قدیمی خیلی زیاده کدومش ؟ نزدیک ترین دراکولا قدیمی که به سن بازیگر مذکور قد بده فیلمیه محصول دهه نود که این بازیگرش نبود. اون دراکولا گری اولدمن یا همون گوردون سه گانه بتمن نولان و سیریوس بلک سری هری پاتره. این خوناشامه تو فیلم جدیده بازیگرش چارلز دنسه که مشهور ترین حضورش در سریال بازی تاج و تخته

MV5BMjMwODQ3NzUwOF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjAyNjUwMTE@._V1_SX640_SY720_.jpg

The Babadook: 6.7/10

خیلی هایپ شده بودم سر نمراتی که گرفته بود میخواستم ببینم اما جدا هر جور میبینم اصلا در حد این نمرات نبود!
در کل خوب بود! واسه این دوره ای که هر کی از خونه ننش در میره یک فیلم به اسطلاح ترسناک میسازه که یک لولوخور خوره میاد یکی رو میخوره این فیلم خیلی هم عالی بود :دی
هیچ جای فیلم ترسناک نبود در کل ولی صحنه های دلهره آور داشت!

کلا بنظرم دیگه دوره فیلم ترسناک به سر رسیده! من خودم یادم نمیاد که غیر از دوران بچگی از فیلمی ترسیده باشم! فیلمای ترسناک واقعی بر میگرده به دهه 60-70 یا قبل تر و دیگه این فیلمای جدید همشون بدون استثنا دارن از اون فیلما الهام میگیرن! برای مثال استفاده از روح بچه ها توی فیلم برای ترسوندن یا تسخیر شدن یک شی یا جسم توسط روح و یا تشخیص روح زده بودن محیط توسط یک سگ (که توی این فیلم هم بود)
برای همین دیگه از بس از این فیلما دیدیم دیگه اینا ترسناک بودنشو از دست داده و برای همینه که دیگه کمتر از گذشته فیلم ترسناک با کیفیت تولید میشه و تقریبا همه کپی برداری از قدیم هست!
The Conjouring توی این چند سال اخیر بنظرم سطح بالاترین فیلم در این ژانر بوده!

این فیلم هم ارزش دیدن داره اما منتظر صحنه خیلی ترسناک نباشید!

منم دیدم ، به عنوان فیلم ترسناک خوشم نیومد اما ژانر اصلی فیلم درام هست و به نوبه ی خودش ، خوبه .

- - -ویرایش - - -

خب ، رفتم سینما :biggrin1: قرار بود فیلم Interstellar بریم اما تایمی که رسیدیم دیر بود و گذاشتم دفعه ی بعد برای The Hunger Games برم !:|:biggrin1:
دیگه امتحانات شروع میشه ، نمیتونم برم :( خب ، بعد از اینکه دیر کردیم قرار شد فیلم Fury بریم ( جمع میبندم منظورم خودم و داداشم و دوستمون هست )

فیلم خوبی و چون از هرچیزی که مربوط به جنگ جهانی دوم هست خوشم میاد با فیلم حال کردم .
برد پیت مثل همیشه خیلی خوب بود . کلا بازیگرای فیلم همگی خوب بودن . سینما هم تعداد افرادی که اومدن خوب بود و حال داد دور همی اما بعضی ها ریکشن هاشون رو مخم بود :biggrin1:

فیلم درکل خوب بود ، فقط 4تا مشکل داشت !

1- تانک بیش از حد مقاوم بود :biggrin1: فکر کنم بمب اتم هم بندازن داخلش دووم میاورد !
2- موهای برد پیت نسبت به اون زمان بیش از حد فشن بود :biggrin1: به نظرم باید موهاش رو بهتر درست میکردن ، مدل موهاش به زمان قدیم نمیخوره اصلا !
3- تیرهایی که زده میشد ، بیشتر شبیه تیرهای فيلم جنگ ستارگان بود !
4- اوایل فیلم خوب نبود و آروم آروم جون گرفت و تونست بهتر بشه .

Fury
نمره : 8/10

تمامی اینا هم نظرات خودم هست . هیچ چیزی هم اسپویل نکردم ، خیالتون راحت :biggrin1:​

منم دیدم ، به عنوان فیلم ترسناک خوشم نیومد اما ژانر اصلی فیلم درام هست و به نوبه ی خودش ، خوبه .

- - -ویرایش - - -

خب ، رفتم سینما :biggrin1: قرار بود فیلم Interstellar بریم اما تایمی که رسیدیم دیر بود و گذاشتم دفعه ی بعد برای The Hunger Games برم !:|:biggrin1:
دیگه امتحانات شروع میشه ، نمیتونم برم :( خب ، بعد از اینکه دیر کردیم قرار شد فیلم Fury بریم ( جمع میبندم منظورم خودم و داداشم و دوستمون هست )

فیلم خوبی و چون از هرچیزی که مربوط به جنگ جهانی دوم هست خوشم میاد با فیلم حال کردم .
برد پیت مثل همیشه خیلی خوب بود . کلا بازیگرای فیلم همگی خوب بودن . سینما هم تعداد افرادی که اومدن خوب بود و حال داد دور همی اما بعضی ها ریکشن هاشون رو مخم بود :biggrin1:

فیلم درکل خوب بود ، فقط 4تا مشکل داشت !

1- تانک بیش از حد مقاوم بود :biggrin1: فکر کنم بمب اتم هم بندازن داخلش دووم میاورد !
2- موهای برد پیت نسبت به اون زمان بیش از حد فشن بود :biggrin1: به نظرم باید موهاش رو بهتر درست میکردن ، مدل موهاش به زمان قدیم نمیخوره اصلا !
3- تیرهایی که زده میشد ، بیشتر شبیه تیرهای فيلم جنگ ستارگان بود !
4- اوایل فیلم خوب نبود و آروم آروم جون گرفت و تونست بهتر بشه .

Fury
نمره : 8/10

تمامی اینا هم نظرات خودم هست . هیچ چیزی هم اسپویل نکردم ، خیالتون راحت :biggrin1:​

لامصب از وقتی Saving Private Ryan رو دیدم (13 بار دیدمش ! :| )، دیگه هیچ فیلمی تو این ژانر اصلا راضیم نمیکنه ! :| انتظارات رو برده بالا ! 8-|
حالا اینو به عشق برد پیت میبینیم.. ایشاالله که خوبه! :دی

+++++

Taxi Driver

9 از 10 .

عالـــی !! دنیرو فوق العاده بود !! فقط این آخرش کاش بهتر میبود!

Annabelle
6/10
راستش انتظارم از فیلم خیلی بیشتر بود.
دلیلش هم
1-اون شیطانه بشدت مسخره بود .
2-پایان معمولی پس از اون همه هرج و مرج.

If I Stay
5/10

خودایی درام های خیلی شاخ تر ازین هستن . فیلم پتانسیل یک کاری عالی رو داشت اما نمی دونم چرا انقدر ضعیف و خشک کار شده بود.
اگه بخاطر بازیگرش (Chloe) نبود تا اخر ماجرای فیلم رو دنبال نمی کردم.

Teenage.Mutant.Ninja.Turtles

8/10
کاملا برای من رضایت بخش بود. خود لاکپشت ها. تنظز و جدیت فیلم به اندازه بود.
فقط شردر زیاد قوی بود.

Sin.City.A.Dame.to.Kill.For

6/10
فیلم ارزش دیدن داره. ولی خیلی پایین تر از قسمت اولش هست.
در کل فقط دو تا از ماجرا ها خوب بود در داخل فیلم.
اون پسره کارت بازه و ماجرای اخر فیلم.

Stalker 1979

این فیلم رو یک بزرگوار بهم پیشنهاد کرده بود ولی من هی پشت گوش می انداختم غافل از اینکه اثری ماورای تصوری که داشتم رو از دست داده بودم . برای منی که دلباخته فیلم های آرنوفسکی هستم باید بگم این اثر ارتباطی عمیق ، عاطفی و نوستالژی با من برقرار کرد ، و بالاتر از همه گذاشتمش کنار بهترین فیلم هایی که دیدم .
تا الان هیچ فیلمی به اندازه این اثر من رو میخکوب و وادار به فکر نکرده بود تنها فیلم هایی که دیدم و حس سردرد داشتم یکی Memento بود که زیادی از حافظه کوتاه مدتم کار کشید یکی این فیلم ! به طرز عجیبی گرمای این فیلم رو حس کردم و کاملا حس همسفر بودن با این سه شخصیت رو در من ایجاد کرد که دلیلش سبک فیلم برداری با ریتم کند بود . همینطور کاملا فضا برای تعمق و تفکر رو به شما میداد تا هرچه بیشتر غرق فیلم بشید . به طور کلی مغزتون منفجر و از دنیا ساقط خواهید شد !

inside llewyn davis
داستان زندگی یکی از خوانندگان فلک معاصر هست
واقعا عالی بود
آدم تازه میفهمه یه سری از این هنرمندان با چه رنج و سختی و مشکلاتی دسته و پنجه نرم کردن
آهنگ هایی که داخل فیلم اجرا شد واقعا زیبا و عالی بود
چیزی که متعجبم کرد صدای بسیار زیبای بازیگر نقش لوییس بود
یعنی وقتی توی درایو دیدمش حتی به اینکه چه طور بازیگری هم هست فکر نمیکردم
ولی اینجا واقعا عالی بود
هم صداش و هم بازیش
پ.ن: هنوز هر از گاهی آهنگ ۱۰۰ مایلش رو زمزمه میکن
9/10

سلام

Automata
نمیدونم من هدف فیلم رو متوجه نشدم یا واقعاً با یه فیلم پوچ و بی هدف طرف بودم .
ارزش وقتی که گذاشتم رو نداشت .
3/10
به نظرم فیلمش یه جورایی میخواست از لحاظ فلسفی به رابطه انسان ها و ربات های پیشرفته تر از انسان نگاه کنه ولی خوب این موضوع رو خیلی بد نشون داد :d

Stalker 1979

این فیلم رو یک بزرگوار بهم پیشنهاد کرده بود ولی من هی پشت گوش می انداختم غافل از اینکه اثری ماورای تصوری که داشتم رو از دست داده بودم . برای منی که دلباخته فیلم های آرنوفسکی هستم باید بگم این اثر ارتباطی عمیق ، عاطفی و نوستالژی با من برقرار کرد ، و بالاتر از همه گذاشتمش کنار بهترین فیلم هایی که دیدم .
تا الان هیچ فیلمی به اندازه این اثر من رو میخکوب و وادار به فکر نکرده بود تنها فیلم هایی که دیدم و حس سردرد داشتم یکی Memento بود که زیادی از حافظه کوتاه مدتم کار کشید یکی این فیلم ! به طرز عجیبی گرمای این فیلم رو حس کردم و کاملا حس همسفر بودن با این سه شخصیت رو در من ایجاد کرد که دلیلش سبک فیلم برداری با ریتم کند بود . همینطور کاملا فضا برای تعمق و تفکر رو به شما میداد تا هرچه بیشتر غرق فیلم بشید . به طور کلی مغزتون منفجر و از دنیا ساقط خواهید شد !

اگه 2 تا کار بعدیش (2تا کار آخرش) رو ندیدی حتما حتما ببین .

The November Man 3/10

فیلم کاملاً متوسط با داستان تکراری.
فیلم سعی داره توی چند تا قسمت غافلگیری بوجود بیاره اما موفق نبوده. قسمتهایی از فیلم هم کلاً اضافس. بود و نبودشون توی فیلم فرقی نداره. به هر حال زیاد جالب نبود.

Step up all in 8/10
=====
دوستان میشه چندتا فیلم مثله MR.nobody بگید که آدم بعده نگاه کردنش تو فکر فرو بره و ... کلا فازه فیلم فلسفی علمی باشه..

اینارو دیدم و حتما عناوین دیگه ای هم هست:
eternal sunshine of the spotless mind
cloud atlas
fight club
the butterfly effect
donnie darko
memento

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or