Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Guardians Of The Galaxy

یکی از زیباترین , هیجان انگیزترین , لدت بخش ترین و جالب ترین فیلم هایی هست که تو این چند سال دیدم

همه چیز عالیه

هنوز موندم چطوری تونست همچین طنز و کمدی قوی {ییی} داشته باشه
عالی بود آقا
عالی
تا اینجا که از تمام سری آیرون من و کاپیتان آمریکا و هالک و تور و اونجرز بالاتر بود {به نظر من البته}

انقدری که من سر این فیلم خندیدم تو این چند وقت اخیر , سر فیلم های کمدی اخیر نخندیده بودم
فوق العاده
فرار از زندان و حماقت گروت
شوخی ها و دیالوگ های عالیه راکت
مبارزه گروت تو اواخر فیلم

و یا خدا , چقدر سر رقصیدن پیتر جلوی رونان توی اون دقایق حساس خندیدم

آقاجان من 10/10

Guardians of Galaxy

واقعا از مارول انتظار نداشتم همچیین شاهکاری بسازه :دی
بقدری عالی بود که میخوام برم ورژن Full HD 3Dایش رو دانلود کنم که تو تلوزیون یکی از فامیل پولدارامون ببینیم :دی ( خودمون بدبختیم :( )

بنظرم مارول بهتره ثور و کاپیتان امریکا و ... رو کنسل کنه و تمام انرژیشون رو بزارن سر این سری ! پتانسیلش حد نداره

داستان فوق العاده + کاراکتر های بشدت جذاب + طنز و ضدحال های عالی ، این فیلم رو برای من تبدیل به بهترین فیلم سوپرهیروئی کرد ! حتی بالاتر از بتمن dark knight :) !
دیگه خودتون بفهمید چقدر خوبه :دی

در ضمن ! دوستانی که میخوان دانلود کنن حتما ۱۰۸۰ دانلود کنن و اگه توان دانلود بالا دارید ورژن FullHD دانلود کنن تا مثل من پشیمون نشید !

10/10

آخرین ویرایش:
the-descent-photo-02.jpg

The Descent (2005): 7.5/10

داستان فیلم در مورد گروهیه که قصد رفتن به یک غار برای غارنوردی رو دارن! همشونم زن هستن، بعد توی غار میفهمن که این غار تاحالا کشف نشده یعنی کسی زنده از اینتو در نیومده که اسمی برای غار انتخاب کنه و اتفاقاتی براشون میوفته و بقیه داستان ...
فیلم از نظر نمره Meta جز 10 فیلم برتر در سبک ترسناکه دهه هست و همینطور RottenTomato 85% داره!
از نظر خودم فیلم خیلی خوبی بود ولی بنظرم نمیشه کامل در زیر مجموعه یک فیلم ترسناک قرارش داد و درامش در کل بیشتر بود و داستانش و اتفاقاتی که برای این گروه میوفتاد آدمو جلب میکرد تا بخش ترسناک و دلهره آورش!
ترس خاصی نداشت اما جو و اتمسفر خیلی خوبی داشت و حس دلهره آور رو القا میکرد اما از نظر فیلمبرداری بنظرم جالب نبود بعضی از صحنه ها اینقدر بد بود که نمیشد تشخیص داد چه اتفاقی داره میوفته!

در کل فیلم خیلی خوبی بود و پیشنهاد میشه! چه کسایی که مثل من به ژانر Horror علاقه مندن چه کسایی که درام دوست دارن!

Guardians of the Galaxy
9/10
واقعا فیلم خوب بود . انتظار نداشتم انقدر عالی باشه.

شخصیت ها خوب کار شده بودن.
طنزش شاید نسبتا بدجابود ولی بنظرم به روند فیلم و جذابیتش خیلی کمک کرده بود.
یه خورده شکست خوردن شخصیت منفی در اخر فراز نشیب داشت.

The Fault in Our Stars
7/10
فیلم درباره یه دختره بود که سرطان داشت و غیره که فکر کنم دراین موضوع فیلم زیاد ساخته شده.
ولی اتفاق هایی افتاد در این فیلم که بنظرم با فیلم های دیگه در این رابطه فرق داشت. ولی در کل درام خوبی بود طرفدار های این سبک زیاد ازش تعریف می کنند.
کلا چون طرفدار این سبک نیستم این امتیاز رو دادم ممکنه طرفدار های این جور سبک ها به فیلم امتیاز بهتری بدن.

Frozen با دوبله توی سینما! :دی
قبلاً نظرم رو در مورد انیمیشن گفته بودم، ولی نمیدونم دقیقاً کجا نوشته بودم و حسش نیست دوباره بنویسم. به صورت مختصر و مفید یکی از بهترین انیمیشن های سال های اخیر با داستان نسبتاً جالب و موسیقی های فوق العاده و ... که بارها در موردش صحبت شده و نیازی به تکرار نیست.
قضیه این بود که توی تبلیغات نمایش انیمیشن توی سینما نوشته شده بود "دوبله همزمان". یعنی طبیعتاً آدم فکر میکنه خب انیمیشن با دوبله زنده پخش میشه، ولی این طور نبود. انیمیشن از پیش دوبله شده بود، دوبله گلوری که کیفیتش هم خیلی خوب بود و اکثر جاها به زیبایی انجام شده بود، به جز یه سری جاها که خیلی شلوغ میشد و راحت نمیشد فهمید چی میگن. ولی اصل کار برای بعد از تموم شدن Frozen بود که بعد از نمایش تصاویری از دوبلورها، یه خانوم و آقا اومدن روی سن و به صورت زنده یه آهنگ زیبا رو خوندن و افکت های دود و لیزر و اینا هم به راه بود! :دی بعدش هم نوبت به دوبلورهای انیمیشن رسید که 4،5 تاشون اومدن روی سن و حدود 10 دقیقه از بخش های مختلف انیمیشن (از تیکه های اول تا آخر به صورت منتخب) رو به صورت زنده دوبله کردن. کاری که واقعاً جالب بود و در کنار دوبله معمولی، بعضی جاها بانمک هم میشدن و چیزهای خنده دار به جای جملات خود انیمیشن میگفتن. :دی در کنار این ها یه ویدئو هم بود که یه نفر اون آهنگ معروف Frozen رو (البته به فارسی) با تُن صدای کاراکترهای مختلف میخوند که چیز جالبی بود. مثلاً با صدای Shrek و Sullivan (از Monsters Inc) و Ralph (از Wreck-It Ralph) بخش های مختلف آهنگ رو میخوند. (مثلاً از نمونه های فرنگی الهام گرفته بودن)
در کل تجربه جالب و متفاوتی بود و بدمون نیومد. :دی

آخرین ویرایش:
آقا حداقل قبل از اینکه پست رو پاک میکنید ، دلیلش رو بفرستید من خودم ویرایش کنم نه اینکه کلا پست رو حذف کنید . وقت گذاشتم پاش ...

آخرین ویرایش:
سلام
آقا حداقل قبل از اینکه پست رو پاک میکنید ، دلیلش رو بفرستید من خودم ویرایش کنم نه اینکه کلا پست رو حذف کنید . وقت گذاشتم پاش ...
پست امین رضا چرا پاک شد اصلا ؟
:|
5تا 6تا پست آخر رو کلا زدن حذف کردن ، خب چرا آخه . وقت گذاشته میشه پای اینا . اونایی که بی مورد هست رو پاک کنین ، قبول . نه اینکه کلا بزنین پست اصلی ها رو حذف کنین .
دلیل پاک شدن نوشته ها کاملاً واضحه :
ok guys,
rules are simple, write something about your last seen movie and rate it outta 10 points, and just make sure you're using a lot of brain power before you rot it all...

-----

1 ـ لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید.
2 - عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail قرار بدید.
3 ـ دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.

----------------

***نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ Sp باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه***

امکان ویرایش قوانین وجود داره .
مشکل از شماست که دوست ندارید رعایت کنید .

سلام

دلیل پاک شدن نوشته ها کاملاً واضحه :

مشکل از شماست که دوست ندارید رعایت کنید .

بعدا ، شما نباید حداقل یه پیام بفرستید بگید نسبت به پست اول ، ویرایش کنید ؟
درضمن ، تو صفحه های قبل عکس ها Thumbnailهست که فقط ماله من و امین رضا حذف شده ؟

سلام
بعدا ، شما نباید حداقل یه پیام بفرستید بگید نسبت به پست اول ، ویرایش کنید ؟
نخیر . تو پست اول نوشتیم چجوری بنویسید که لازم نباشه روزانه برای N نفر مثل شما پیام بدم که ویرایش کنید .
درضمن ، تو صفحه های قبل عکس ها Thumbnailهست که فقط ماله من و امین رضا حذف شده ؟
امین رضا برعکس شما خودش بعد از پاک شدن نوشته متوجه دلیلش شده . پستش پاک شد چون اسم فیلم رو ننوشته بود کلاً .
خیلی پستها هستن که عکسشون بندانگشتی نیست ولی به خاطر معقول بودن سایز و حجم عکس پاک نمیشن .
عکسی که شما گذاشته بودی خیلی بزرگ و حجیم بود . پس پاک شد . حتی اگر قوانین تاپیک هم به این صورت نبود ، باز هم اون پست به خاطر عکسش پاک میشد .

بابا کونترات گرفتید هر پستی که میبینید چرا حذف می کنید؟ خداوکیلی پست من چه ایرادی داشت که حذف شد؟ آقا من میخوام بدونم چرا حذف شد، بابا بیخود پست حذف می کنید حال آدم گرفته میشه!
من حتی کوچک ترین اشاره ای به داستان فیلمی که دیدم نکردم چرا پستم حذف شد؟
عکس 25 کیلو بایتی با سایز 220 از ویکی پدیا فیلم گذاشتم پستو حذف کردین؟ این عکس تو صفحه قبل حجمش 185 کیلو بایته (10 برابر ) و سایزشم چهار پنج برابر عکس منه، بخاطر عکسی که گذاشتم پست حذف کردید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or