Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

دوستان اگه یکم عکسا رو کوچکنر بزارین. خیلی اتفاق خاصی نمیافته!
من تا جایی‌ که تونستم سعی‌ کردم از عکسهای کم حجم استفاده کنم > 100 KB
لطف کنید به پست اول اضافه کنید: مثلا قرار دادن عکس تا نهایتا KB 100 مجاز است.

من اگه اختیارات مدیریتی داشتم تا حالا وارد فاز خود خوری شده بودم :d

برین توی ویکی فیلم مربوطه، روی عکس فیلم کلیک راست کنین و view image بزنین، عکس که توی یه صفحه جدید باز شد urlـشو کپی کنین و لینک رو توی یکی از آپلود سنترها کپی کنین، عکسای ویکی هم سایز مناسبی داره هم حجم معقولی

ساکن طبقه ی وسط

برخلاف انتظارم،فیلم خوبی بود!البته فیلم مستقل نبود و همین که اسم شهاب بیاد وسط کدوم تهیه کننده ای واسش سر و دست نمیشکنه؟:دی کلی بازیگر مطرح که به تحمل بعضی صحنه ها کمک کرده بودن:دی یه داستان خاص و متفاوت!شخصیت ساری های واقعا ردیف اونم واسه شخصیتایی که فوقش 5 دقیقه میدیمشون،اما به راحتی میشد این شخصیتارو شناخت و باهاشون راحت بودم:دی یه پایان بندیه عارفانه که گند زد وسط همه چی:دی اما خب حالا بیخیال:دی کلا هم بخوام توضیح بدم قصه فیلم چیه،حال ندارم:دی فقط اینجوریه که شهاب کلی نقش های کوتاه کوتاه بازی میکنه تو تصوراته یه مرده افسرده و نویسنده.از نقشای ادمای معروف مث ... تا شخصیتای ابداعیه نویسنده که همشونم قشنگن.فلم از تدوین رویایی بهره مند شده!!:دی یعنی تا نصفه ی فیلم در حد پالپ فیکشن قاطی میکنین:دی که اینم قشنگ بود.و چندتا غافلگیریه بزرگ داره که سعی کنین فیلم براتون اسپویل نشه چون مهمه:|
فیلم طنز نیست،اما بعضی جاهاش میخندین.فیلم واسه هر قشری یه چیزی داره.از معنی فلسفی گرفته،تا مسائل +17 :دی(به مثبته 18 نمیرسه دیگه:دی)
طناز چه خوشگلتر شده بود:دی
درکل اگر اولین اثرشه واقعا،شهابمون همه فن حریفه:|:دی واسه پایانش ازش میشه نمره کرد،واسه هیچ جای دیگش نمیشه.
8/10
پ.ن:البته توقع نداشته باشین تو فیلم کف کنین و در حد نولان و فیلماش حال کنین:دی یه جور دیگه حال میکنین.

9ea722cd28c3b726d4bc70241a8e9af4.jpg

The Descent
2005
بنا به معرفی یکی از دوستان توی همین تاپیک این فیلم رو دیدم ، فراتر از انتظارم بود و داستان روان و خوبی داشت ،
یه Horror شسته رفته بود که البته ژانر ادونچرش بیشتر بود!
توی اینجور فیلما که سعی دارن با محیط تاریک و Jump Scare آدم رو بترسونن خودم رو آماده میکنم که زیاد واکنش نشون ندم و ریلکس باشم
ولی دو سه صحنه چندتا Jump Scare غیر قابل پیش بینی داشت که نزدیک بود به خودم لطمه بزنم:d
فیلم خوبیه ببینیتش...
7/10
IMDb 7/3-10
ساکن طبقه ی وسط
ازش خوشت اومده؟ پس بدرد نمیخوره:d

ماهی و گربه
10/10

ماجراهای یه سری جوون و دانشجو که برای مسابقات بادبادک بازی میرن شمال و اتفاقاتی می افته که بماند!
غوغا!!! واقعاً چیز غریبی بود! در مقایسه با فیلم های داخلی که هیچی، در مقایسه با کل سینمای جهان هم چیز فوق العاده جالب و متفاوتی بود که به شخصه نمونه ای شبیهش رو ندیده بودم. یعنی خیلی راحت رفت توی لیست بهترین فیلم های ایرانی عمرم و حتی یکی از بهترین فیلم های فرنگی ای که تا حالا دیدم.
خب اولین چیزی که در مورد فیلم وجود داره و خیلی در موردش بحث شده، فیلمبرداری پشت سر هم و بدون کات هست. یعنی چیزی که واقعاً سخت و دشواره و به این معنی هست که در طول بیش از 2 ساعت فیلم، هیچ بازیگری نباید سوتی ناجوری بده یا خرابکاری کنه، چون در اون صورت باید کل فیلم رو بریزن دور و از اول فیلمبرداری کنن. ولی این فقط ظاهر قضیه هست و کل ارزش فیلم به خاطر این موضوع نیست. گذشته از فیلمبرداری جالب و این ویژگی خاص که توی سینمای ایران بعید میدونم مشابهی داشته باشه و توی فرنگ هم احتمالاً کمتر فیلم این شکلی با این کیفیت وجود داره، تصاویر فیلم هم فوق العاده هستن. یعنی اون محیط جنگلی با رنگ پردازی محشرش و تضادی که بین جنگل پیچ در پیچ و پر از درخت با کنار دریاچه که یه جای وسیع و دلباز هست وجود داره، حس و حال خیلی جالبی به فیلم میده. بازی ها اکثراً خیلی خوب هست و به جز یکی دو مورد که اوایل کار توی ذوق میزنه، بقیه ـشون مشکل خاصی ندارن. چه بازیگرهایی که سابقه بیشتری دارن، چه بقیه. در مورد موسیقی ها و افکت های صوتی فقط میشه تحسین کرد! یعنی بزرگ ترین آهنگساز صنعت سینما رو هم می آوردن، شاید نمیتونست برای همچین فیلم خاصی بهتر از این آهنگ بسازه!
ادامه صحبت ها در اسپویلر:

فیلم پر از لوپ ها و حلقه های زمانی تکرار شونده هست. یعنی مثلاً کاراکتر پرویز اوایل فیلم میره سراغ بقیه و باهاشون صحبت میکنه، بعدش ماجراهای مختلف رخ میده و اتفاقاتی می افته و دوباره 20 دقیقه بعد همین صحنه رو شاهد هستیم. در حالی که بازیگرها دارن اون صحنه رو از نو بازی میکنن، نه اینکه یه ویدئوی تکراری پخش بشه. باز یه بار دیگه همین صحنه رو شاهد هستیم در حالی که دوربین یه طرف دیگه هست و داریم ماجراهای یه کاراکتر دیگه رو دنبال میکنیم و صدای اون صحنه رو میشنویم و ... کلاً نمیشه راحت توضیح داد و فقط باید دید.
کاراکترهای فیلم خیلی جالب هستن و از اون پدر با قضیه عشق قدیمی ـش تا کاراکتری که رنگ چشمش عوض شده و توی یکی از صحنه های فیلم با نگاه به آسمون، یه سری جلوه های بصری عجیب رو شاهد هستیم (ای کاش این کاراکتر بیشتر توی فیلم حضور داشت) تا پرویز که خونریزی ـش به مرور زمان بیشتر میشه با اینکه توی صحنه های تکراری اسیر شده تا اهالی رستوران و دوقلوها و ... تک تک کاراکترها در نوع خودشون جالب هستن و حرفی برای گفتن دارن.
و اما بخش پایانی:
بخشی که به تنهایی کلی به ارزش فیلم اضافه میکنه. شاید اگه فیلم این طوری تموم نمیشد، بهش 9 میدادم، ولی اون پایان... واقعاً نمیتونم چیزی بهتر از اون رو تصور کنم! پایانی که در اون شاهد دو تا کاراکتر کاملاً جدید هستیم که از اول فیلم فقط در موردشون می شنیدیم و در نهایت فقط 5،6 دقیقه اون ها رو می بینیم، ولی یه پایان محشر و کم نظیر رو برای فیلم میسازن. پایانی که با اون آهنگ همراه میشه و با پرواز بادبادک ها تموم میشه...

در مجموع فیلم استثنایی و عجیبی بود. دو شب پیش دیدمش، ولی هنوز داره توی ذهنم رژه میره و دست بردار نیست و فکر میکنم یه چند روزی اونجا مهمون باشه! :دی

==================

روایت ناپدید شدن مریم
7.5/10

The Blair Witch Project وطنی! :دی فیلمی که مثلاً یه حالت مستندمانندی داره و میخواد روایت های درگیر شدن یه زن و شوهر با نیروهای ماوراءالطبیعه و این جور چیزا رو روایت کنه! ترکیبی از بخش های فیلمی، بخش های شبه مستندی، مواردی که فیلم در فیلم رخ میده و ...
کلاً از اونجایی که توی ایران فیلم ترسناک به اون شکل نداریم، تجربه بدی نبود. با اینکه میتونست بهتر از این هم باشه، ولی فیلم خوبی بود و سعی داشت ایده های فیلم های ترسناک این مدلی که میخوان به مخاطب بگن ماجرا واقعیت داره رو وارد سینمای ایران کنه و تا حدی هم موفق بود.

جا داره بنده یه بار دیگه از مسئولین بابت راه انداختن گروه "هنر و تجربه" تشکر کنم! :دی کمتر پیش میاد که آدم شاهد همچین چیزهایی توی ایران باشه و امیدوارم حالا حالاها ادامه داشته باشه و بعد از یه مدت به سرنوشت خیلی از کارهای خوب دیگه دچار نشه که جمعش کنن.

Predestination

14171860827062.jpg

9 از 10 !

خیلی وقت بود حس پست زدن تو این تاپیک نداشتم :دی ولی حیفم اومد بعد دیدن این فیلم نیام معرفیش کنم !‌ چون ندیدم کسه دیگه ای چیزی ازش بگه...
همین 2 روز پیش تازه بلوریش اومد !
نمیخوام در مورد داستان چیزی بگم چون هر چی بگم به نوعی اسپویلرش کردم :دی ولی اگه به دیدن فیلم های مرموز که تا اخرین لحظه نمیدونین چی میشه و از داستان شوکه میشین و باید دیالوگ ها رو در طول فیلم به دقت بخونین که بعدا به کارتون میاد این فیلم رو پیشنهاد میدم :دی

If i stay
در حدی Boring و سطحی و به درد نخور و با داستان غیر اوریجینال بود که مجبورا هر دو سه دقیقه یک بار Pause می‌کردم میرفتم به کار‌های دیگه می‌رسیدم دوباره برمی‌گشتم و دو سه دقیقه میدیدم:دی
با اینکه زیاد طرفدار این مدل فیلما نیستم ولی‌ این دیگه اعجوبه ای بود برا خودش :دی بار احساسی‌‌ای چیزی هم نداشت،جزو فیلمایی بود که تا آخرش Straight face با خودم فکر می‌کردم این لعنتی کی‌ تموم می‌شه :دی
4/10

If i stay
در حدی Boring و سطحی و به درد نخور و با داستان غیر اوریجینال بود که مجبورا هر دو سه دقیقه یک بار Pause می‌کردم میرفتم به کار‌های دیگه می‌رسیدم دوباره برمی‌گشتم و دو سه دقیقه میدیدم:دی
با اینکه زیاد طرفدار این مدل فیلما نیستم ولی‌ این دیگه اعجوبه ای بود برا خودش :دی بار احساسی‌‌ای چیزی هم نداشت،جزو فیلمایی بود که تا آخرش Straight face با خودم فکر می‌کردم این لعنتی کی‌ تموم می‌شه :دی
4/10

منم از پست های اینجا اغفال شدم رفتم دانلود کنم. همینجوری زدم جلو دیدم پتانسیل وقت گذاشتن رو نداره الان که پست شمارو دیدم مطمئن شدم این دومین اشتباهم بود با zodiak

If i stay
4/10
البته اگر موزیسین باشید یا یکی از نزدیکانتون تو این کار باشه تا حدودی میتونید فیلم رو درک کنید و مشکلاتی که اکثر کسانی که تو کار موسیقی هستن باهاش دست و پنجه نرم میکنن رو میتونید بفهمید. از طرف دیگه هم در قالب تم موسیقی سعی در نشان دادن مشکلات برخی افراد با اخلاق های خاص رو داره که تا حدودی موفق بوده. نمیگم فیلم خیلی خوبی بود، نه، اما زیاد هم مزخرف نیست. من خودم امتیازی بخوام بهش بدم 6.5 میدم.

The Deep Blue Sea 2011

5/10

چرا این فیلم سر و ته نداشت ؟ شایدم من درست نمی تونم با فیلمهای انگلیسی ارتباط برقرار کنم. به هر حال بازم... فیلم سراسره احساسه من نمی دونم یه مرد چطوری می تونه relate بده به کاراکترهای این فیلم و باهاشون ارتباط برقرار کنه و احساسشون رو درک کنه، کاراکتر اصلی یه زنه و من به عنوان همجنسش خیلی خوب احساساتش رو می فهمیدم و با اینکه فیلم داستان خاصی نداشت ولی کلن از اول تا آخرش تحت تأثیر احساسات و بازیِ فوق العاده زیبای Rachel Weisz بودم این خانم واقعا محشره بازیش حرف نداره.
من 5 نمره رو 3 تا رو به احساسات فوق العاده واقعی که این بازیگر توی این فیلم نشون داد می دم، 1 نمره برای خودِ Rachel Weisz و یک نمره هم به Tom Hiddleston. هر چند اوایل فیلم بازیِ فوق العاده ضعیفی داشت و شبیه به تئاتر و فوق العاده غیرطبیعی و غیرقابل باور بازی می کرد، حالا نمی دونم مشکل از خودِ بازیگر بود یا از فیلمنامه یا از کاراکترش ولی به نظرِ من اصلن خوب نبود، هر چند خیلی دوستش دارم بخاطر بازیش توی سری فیلمهای Thor, Avengers و جدیدن هم only lovers left alive. اما بازی Rachel در مقابلش کلن حذفش می کرد، چون این زن بی نظیره یکی از female crush های من هم هست و در عین زیبایی، استعداد خیلی بالایی هم داره. با این همه داستان فیلم هیچ چیز خاصی نیست شاید اگر کسِ دیگه ای ببینه همین 5 رو هم بهش نده ولی خب من به خاطر دلایلی که بالا گفتم بهش 5 دادم :)

با توجه به اینکه دوستان زحمت خوندن کامنت اول رو به خودشون نمیدن و بعد از پاک شدن کامنتشون، طلب کار هم هستن، قوانین رو توی عنوان تاپیک وارد کردم. امیدوارم مفید واقع بشه!

The Maze Runner
10 / 8
The_Maze_Runner_poster.jpg

با عرض معذرت ، من این پست رو قبلاً هم داده بودم ولی بعلت اینکه عنوان فیلم رو ننوشتم و احتمالاً فکر می کردم وقتی پوستر ویکی فیلم رو گذاشتم و روی پوستر اسم فیلم نوشته شده و خوانا هم هست احتیاجی به نوشتن اسم فیلم نیست و لازم نیست که حتماً Cinenut باشی که عنوان فیلم رو متوجه نشوی ... و خلاصه اینکه ببخشید عنوان فیلم نگذاشتم.

متاسفانه بخاطر خواب نیمروزی ، چیزهایی گنگ از محتویات پست قبلی ام در خاطرم باقی مانده که اگر کامل نیستند من معذرت می خواهم.

Maze Runner مسلماً از حد انتظارات شما بالاتر خواهد بود و شما رو غافلگیر میکنه. بازی تیم بازیگران عمدتاً عالی است و مشخصه انتخاب بازیگر برای هر نقش عالی انجام شده.
فقط کایا اسکودلاریو خیلی یخ نقش رو بازی کرده که ما به ازای روایی در فیلم براش وجود داشته ولی نه به این شدت که بازیگر با تیم تا به این حد عنصر اضافی و حشو به نظر برسه.
در مقابل دایلن اوبراین مانند Internship فوق العاده است. فوق العاده بخاطر اینکه دایلن چهره شناخته شده ای نیست و مطمئناً سری Maze Runner برای اون ، حکم Twilight برای روبرت پتینسون رو داره.
و بازی معرکه فیلم هم برای نقشی است که تین ایجری غیر از اون رو برای ایفای نقش نمیتونم تصور کنم : ویل پولتر.
ویل در We're The Millers کاملاً با شخصیت اخت شده بود : یک احمق به تمام معنا ! تک تک سکانس های فیلم با حضور اون یه پویایی خاص دارند و انتظار هرگونه فاجعه در حضورش میره !
در Plastic هم با اینکه فیلم خیلی تاپی نیست بازم سعی خودش رو کرده بود و شخصیت جذابی خلق کرده بود.
کلاً به سلبریتی شدن ویل پولتر شدیداً امیدوارم به شرطی که همین رویه رو حفظ کنه.

در پایان هم بگویم که این اواخر فقط چند فیلم معدود Maze Runner در کنار What if و Fault in our Stars مجابم کرده اند که 1080p شون رو بگیرم. اینم بخاطر اینه که به منطق روایی اهمیت میدم و داستان فیلم برام خیلی مهمه.

پ.ن. این یکی پستم چقدر پر و پیمون شده ! قبلیه خیلی Slim بود ! :دی

آخرین ویرایش:
220px-Theringpostere.jpg
The Ring | 2002
این نسخه انگلیسی بود و ژاپنی رو ندیدم هنوز!
ولی من خیلی تعریف این فیلم رو شنیده بودم و انتظار داشتم بعد فیلم شلوار عوض کنم! در این حد :دی حالا نمی‌دونم شاید مد نظر همه نسخه ژاپنی بوده.
از نظر داستانی فیلم واقعا قشنگی هست. اما از نظر ترسناک بودن، دروغ چرا من که اصلا نترسیدم!
7.5 از 10
پ.ن: 7.5 اصلا نمره کم و بدی نیست :دی منتها باید فرهنگ سازی شه که 10 یعنی شاهکار مطلق، 9 یه چیزی در حد عالی و کم‌نظیره و 8 هم یه فیلم خیلی خوب!

220px-Theringpostere.jpg
The Ring | 2002
ولی من خیلی تعریف این فیلم رو شنیده بودم و انتظار داشتم بعد فیلم شلوار عوض کنم! در این حد :دی حالا نمی‌دونم شاید مد نظر همه نسخه ژاپنی بوده.
از نظر داستانی فیلم واقعا قشنگی هست. اما از نظر ترسناک بودن، دروغ چرا من که اصلا نترسیدم!
7.5 از 10
پ.ن: 7.5 اصلا نمره کم و بدی نیست :دی منتها باید فرهنگ سازی شه که 10 یعنی شاهکار مطلق، 9 یه چیزی در حد عالی و کم‌نظیره و 8 هم یه فیلم خیلی خوب!

دو تا مورد داریم اینجا.

1- باید نسخه ژاپنی رو میدیدی. الان هم دیگه کفایت نمیکنه بری ببینی چون مزه اش پریده دیگه.

2- باید تو زمان خودش میدیدی نه الان که دیگه از فیلم های مثل Conjuring هم ملت سخت میترسن. الان فیلم Evil Dead رو بذارن برات بیشتر خندت میگیره تا ترسیدن :دی

220px-Theringpostere.jpg
The Ring | 2002
7.5 از 10

البته بعد از شهرتی این فیلم به دست آورد، انقدر ازش تقلید شد که دیگه الان تبدیل شده به یه فیلم عادی.البته نسخه ژاپنی رو هم ببینی بد نیست.

الان که کلت داغه بشین سری بازی های سایرن رو بازی کن.:d

این فیلما رو هم ببین:
Three Extremes
Marebito
A Tale of Two Sisters

این یکی اسلشر/هارر هس البته:
I Saw the Devil
اینم ندیدی ببین حتما:
Ju-on: The Grudge

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟