Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

A05462F1-C54B-4F6A-994B-E52F5EA33323.jpeg
سایر عزیزان در مورد اثر آخر آقای دیوید فینچر افسانه‌ای نظراتی داشتند. من هم به نوبه‌ی خودم دوست دارم بگویم برایم تجربه‌ای شگرف بود. هر اثر فینچر مرا متحیر می‌کند. این همه دیسیپلین و نظم را یک فیلمساز چگونه می‌تواند داشته باشد؟
از نظر من فینچر از آن دست آدم‌هایی است که اگر او را در یک بیابان فقط با یک آب معدنی رها کنید باز بلد است راه خودش را پیدا کند و سلامت به خانه برگردد، از بس که با دقت است و همه چیز را از هم تمیز می‌دهد.
در اثر آخر؛
باز هم فینچر از فرمول همیشگی خود در فیلمسازی بهره می‌برد. نورپردازی و تنظیم رنگ همیشگی و دلنشین، حرکات دوربین و زوایای مخصوص به خود، تدوین جمع و جور، میکس صداها به بهترین نحو و بازی گرفتن از بازیگرانی که تحت فرمان او بهترین نسخه‌ی خود را ارائه می‌دهند.
قاتلِ فینچر این بار هم متفاوت است. وسواس زیاد قاتل مرا یاد خودِ فینچر و کمی هم به یاد قاتل سریالی فیلم “خانه‌ای که جک ساخت” اثر فون تریه می‌اندازد.
متاسفانه تماشاگران منتظر بودند فینچر یک اکشن بسازد. چه انتظار عجیب و غریبی! فینچر هیچ وقت اکشن‌ساز خوبی نبوده و زیاد هم پیگیر این مقولات نبوده. فینچر با ذهن کاراکتر‌هایش کار دارد، نه چیز دیگری...
تماشاگران از استاد انتظار ساخت جان ویک دارند! چرا؟ چون اسم فیلم آدم‌کش است!
من همچون رفیق سینما‌دوست و مغرورمان Origami 2008 اهل نقد خواندن و نقد نوشتن نیستم. مثل پیرزنی هستم که دوست دارد هر آنچه را که بلد است و خوشش آمده را تعریف کند!
می‌دانم که اثر آخر فینچر آن قدر خوب بود که دوباره می‌توانم آن را ببینم و لذت ببرم، بر عکس تمام کار‌های نولان و اثر متاخرش که نشد تا به انتها به تماشایش نشست…
The Killer 2023
9/10​

The Creator
6/10

Untitled.png

داستان فیلم فوق کلیشه ای هست یعنی اصلا چیز جدیدی واسه گفتن نداره. تو اکثر تایم فیلم
منطق ـش یجوریه که فکر میکنی الهه 5 ساله از تهران نویسنده و کارگردان ـه.
ولی از طرفی طراحی جنگ افزارها، ربات ها و صداهایی که ازشون درمیاد خیلی خفن کار شده یچیزی شبیه Destrict 9
انفجارهاش هم خیلی خوب بود.
تایم فیلم با این کیفیت فیلمنامه یمقدار زیاد بود، از فیلم جدید دیوید فینچر یک ربع بیشتره!

the Killer 2023

اثر جدیدی از فینچر
حوصله سر بر ، کلیشه ایی و بدون هیچ افزودنی خاصی و هزار البته قابل حدس (چون داستان خاصی نداشت :D)
من حس میکنم فینچر از بیکاری ساخت همچین چیزی قبول کرده:| شما حساب کن از پیچیدگی داستان فیلمی مثل هفت (سون) به چی رسید!!!!
قاب بندی های فیلم رو خیلی دوست داشتم.
انتخاب لوکیشن ها خوب و در خور فیلم بود.
دیالوگ خاصی نداشت و کاملا آبکی بود. در کل داستان فیلم منطقی نداشت و خیلی شل و ول بود.
انتظار اکشن ازش نداشتم نداشتم نداشتم تاکید میکنم:D ولی دلم یه داستان پیچیده یا چیزی که ذهن را درگیر کنه داشتم.

امتیاز ۳ از ۱۰

The Killer 2023

نکته قابل توجه در این که اصلا قاتل ما فرصت کرد چشمه ای از هنر خودش رو بهمون نشون بده؟
فیلم شروع نشده موضوع رو شخصی کرد.
سگ جان ویک در قسمت اول انگیزه بالایی به مخاطب میداد تا شخصیت درون The killer :دی

5/10

The Killer 7.5/10

فیلم رو دوست داشتم تا اخرش منو نشوند. ولی داستانش کم کاری داشت با پایانش. ولی از اون طرف خوش ساخته.صداگذاری فیلم بعضی سکانسا خفن بودش میخکوبت میکرد. کل فیلم فقط بازی هیتمن رو تصور میکردم شبیه ترین فیلمیه که دیدم.

César et Rosalie 1972.jpg

César et Rosalie 1972

6/10
داستان فیلم عجیب بود ، زنی که بین معشوقه قبلی خود و شوهرش مانده

Savage Streets 1984.jpeg

Savage Streets 1984

0/10

اگه منفی هم حسابه پایین تر از صفر

Sahara (1983.jpg

Sahara 1983

6/10

Brooke Shields چقدر زیباست ، بازیگرهای زن قدیم طبیعی زیبا بودند

Lady of the Night 1986

4/10

پوستر فیلم هم منکراتی بود نمیشد گذاشت

Oppenheimer
6/10

06-opp-dm-mobile-banner-1080x745-now-pl-f01-071223-64bab982784c7-1.jpg

فیلم اوپنهایمر، روایت مقطعی از زندگی رابرت اوپنهایمر، (فیزیکدان نظری آمریکایی) و نقشش در پروژه منهتن هست که منجر به ساخت اولین بمب اتمی شد. البته روایت فیلم کاملا غیر خطیه و در تایم لاین های مختلفی در جریانه.
بزرگترین مشکلی که با فیلم داشتم تدوین بسیار بد فیلم بود، 90 دقیقه اول فیلم پر از صحنه های کوتاه و کات های فراوانه که اتفاقا مربوط مقاطع زمانی مختلفی هم هست که اصلا در خدمت روایت فیلم نیست و فقط حاصل یه تدوین بده. موسیقی متن هم خیلی مواقع کاملا بیربط به صحنه ها و به صورت ممتد پخش میشه! حتی Aspect Ratio فیلم هم مدام در طول صحنه های مختلف عوض میشه و صحنه های IMAX (که 16:9 هستن) بعضا چند ثانیه هستن و دوباره برمیگردن به 2.35:1 و بر عکس! لااقل توی فیلمای قدیمی ترش صحنه های IMAX شامل بخش های خاصی از فیلم میشدن، اما اینجا کلا به صورت رندوم بین صحنه های مختلف گنجانده شدن، یعنی واقعا نمی دونم ادیتور چیکار میکرده؟!
همچنین کاراکترهای زیادی هم داخل فیلم هستن که خیلی سریع وارد فیلم میشن و خیلی سریع خارج میشن مخصوصا با اون تدوین فیلم که واقعا ارتباط گرفتن باهاشون سخته.
در کل به نظر میاد باید کتابی که فیلمنامه بر اساسش ساخته شده رو بخونید تا بتونید بهتر با وقایع فیلم ارتباط بگیرید!
بخشای مربوط به اتهامات اوپنهایمر و ارتباطش با گروه های کمونیستی هم اصلا برام جذابیت نداشت که متاسفانه بخش زیادی از زمان فیلمو شامل میشد.
بهترین قسمت فیلم برای من سکانس های مربوط به ساخت و تست Trinity بود که تعلیق بسیار خوبی داشتن و کاملا واقع گرایانه ساخته شده بودن هر چند که بعد ازونم فیلم کم و بیش برگشت به همون استایل خودش تا آخرش که تموم شد!
همچنان نولان گمنام زمان ممنتو و پرستیژ برام خیلی ارزشمند تر از نولان یه دهه اخیره هر چند که با افولی که هالیوود کرده همینم غنیمته!

اینم بگم که ساخت یه فیلم بیوگرافی خوب واقعا کار سختیه، از یکطرف فیلم باید مخاطب رو جذب کنه و به اصطلاح سینمایی باشه اما از یه طرفم باید تا جای ممکن به وقایع اصلی وفادار باشه، برقراری تعادل بین این دوتا توی خیلی موارد یا ممکن نیست یا واقعا کار سختیه، به همین خاطرم ترجیح میدم توی این موارد برم سراغ تماشای مستند!
اگه به قضایای ساخت اولین بمب اتمی و حواشیش علاقه مند هستید توصیه میکنم این مستند رو تماشا کنید:
Trinity and Beyond 1995

آخرین ویرایش:

1700509313571.png
Next Goal Wins 2023
5.5/10

جهان‌بینی مثبت‌اندیش تیکی‌ وایتی‌تی در فیلم Next Goal Wins نیز در جریان است؛ کمدی نسبتاً مفرحی دارد اما عملاً در درام‌سازی فوتبال به مشکل می‌خورد؛ مشکلی که در «تد لاسو» داشتم در Next Goal Wins هم وجود دارد؛ مشکل اصلی اینجاست که هیچ‌یک اصلاً درباره فوتبال نبودند؛ فوتبال جای خودش را به نمایش همبستگی، اتحاد و مثبت‌گرایی می‌دهد و بر این ایده تاکید می‌کند با همبستگی و اتحاد سطحی پیروزی به دست می‌آید؛ Next Goal Wins یک اثر توریستی است که بدانیم منطقه ساموآی آمریکا کجاست؛ اولین بازیکن تراجنسیتی کیست و اولین پیروزی این تیم چگونه به دست آمده است؛ تمامی اطلاعات ویکی‌پدیایی در قالب یک فیلم به نمایش در می‌آید که کافی نیست؛ هرچه‌قدر «فاسبندر» در فیلم «آدم‌کش» خوب است، در Next Goal Wins اکت معکوس می‌کند و تا جایی که امکانش باشد، هنر بازیگری خود را فدای تقلید ناشیانه از رفتارهای «یورگن کلوپ» می‌کند.​

hacksaw ridge
10/10
یک فیلم عالی و تاثیر گذار با یک داستان واقعی و بدون هیچگونه جهت گیری هست که من واقعا ازش لذت بردم و حتی باهاش اشک ریختم ، تیم بازیگری عالی بود از جمله بازی بی نقص اندرو گارفیلد که از جون مایه گذاشته بود واسش​

81iVcRX92fL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg
Blindspotting
1/10

همون دقایق ابتدایی فیلم متوجه میشید داستان چی هست و چطور قرار هست پیش بره. زباله‌ای مثل بقیه زباله‌های تولیدی در این سبک. فقط فرقش این هست یک سفید پوست بددهن و طناز هم هست که از بد روزگار مثل حیوانات رفتار نمیکنه و بازی خوبی هم داره و من یک نمره هم به ایشون دادم.​

1701029596676.png
Death Proof 2007
10/10

با خود عهد بسته بودم که هیچ‌وقت فیلم «ضدمرگ» را تماشا نکنم، چون گمان می‌کردم «ضدمرگ» تنها یک قطعه‌ای سینمایی از سوی تارانتینو برای تکمیل پروژه دوستانه «رابرت رودریگز» است؛ امشب مجاب شد تا «ضدمرگ» را نگاه کنم؛ شاید اگر «پالپ‌فیکشنی» وجود نداشت، «ضدمرگ» را به عنوان بهترین و گیلتی‌پلژرترین کار تارانتینو انتخاب می‌کردم؛ «ضدمرگ» به چند دلیل عالی است؛ یک) شور و شوق تصویر تارانتینویی است که جایگاه فیلم‌نامه را بی‌اهمیت می‌کند دو) بدمنی از جنس بدمن‌های دهه 70 و 80 میلادی به نمایش می‌گذارد که اوجش به‌مانند جان راینر است و افولش منحصربه‌فرد؛ سه) موسیقی جنون‌آمیزی دارد که لذت‌بخش است و با تم انتقام‌جویانه پایانی فیلم سازگار است؛ چهار) دیوانه‌وارترین و ضربتی‌ترین گروه زنانه‌ای را با رهبری زوئی بل برای اتمام کار بدمن قصه ارائه می‌دهد؛ زنانِ «ضدمرگ» رفلاکسی است در برابر زنان سینمای وحشت دهه 70 و دهه 80؛ جایی که آن‌ها قرار است افرادی چون «صورت‌چرمی»، «جان راینر» و متجاوزان I Spit on Your Grave را به روش خود ادب کنند.

1701279421920.png
The Holdovers 2023
8.5/10

30 دقیقه ابتدایی فیلم The Holdovers شبیه به نمونه ایرانی «ورود آقایان ممنوع» است؛ جست‌وخیز پنج دانش‌آموز با معلم/مدیر منضبط و قانون‌مدار؛ وجه اشتراک «پاول جیاماتی» و «ویشکا آسایش» خصوصیات ظاهری منحصربه‌فردشان است؛ حالت‌ چشم‌های «جیاماتی» و چهره مردانه «آسایش»؛ اما بعد از آن جهان‌بینی فیلم الکساندر پین دستخوش تغییر می‌شود؛ فیلم رنگ‌و‌بوی قصه جاده‌ای Sideways و Nebraska را می‌گیرد و تبدیل به سیر روان‌درمانی سه ضلع «پاول هانم، آنگس تالی و مری لمب» می‌شود؛ هر سه شخصیت‌ در حال ترمیم ضعف‌های خود هستند و رابطه‌ای صمیمانه و شبه‌خانوادگی میان آن‌ها شکل می‌گیرد؛ توازن میان درام و کمدی آثار الکساندر پین به ملودرام تبدیل می‌شود و در حین خنده در لحظات کمیک، اشک را هم از چشمان بیننده می‌گیرد؛ The Holdovers بهترینی «جیاماتی» و یکی از بهترین فیلم‌نامه‌های سال 2023 را ارائه می‌دهد.​

آخرین ویرایش:

Freelance

0/10

Untitled.png

خجالت نمیکشن فیلمی میسازن که طرف سوار بر اسب از دست چند ده نفر ماشین سوار و مسلح به انواع سلاح های خودکار و نیمه خودکار فرار میکنه و از حدود 500 گلوله ای که به سمتش شلیک میشه بدون یه خراش جون سالم به در میبره ؟
"فریلنس" نه تنها فیلم خوبی نیست بلکه به عنوان یه فیلم پاپ کورنی و سرگرم کننده هم نمیشه روش حساب کرد.
.
تو ذهنم بود gpt4 میتونه فیلم رو نقد کنه یا نه...ازش خواستم اینو نقد کنه اینو نوشت :

"فیلم “فریلنس” (Freelance) با بازی جان سینا، اثری است که در آن تلاش می‌شود تا داستانی همراه با ماجراجویی و کمیک را به تصویر بکشد. جان سینا در نقش یک مزدور بازنشسته ظاهر می‌شود که دوباره وارد دنیای پر ماجرا می‌گردد، و در این میان باید با موقعیت‌های چالش‌برانگیزی دست و پنجه نرم کند. فیلم، تعادل مناسبی بین صحنه های اکشن چشم‌نواز و لحظات طنزآمیز برقرار می‌کند.
جان سینا با ارائه‌ی یک بازی قابل قبول و برخورداری از کاریزمای خاص خود، توانسته تماشاگران را درگیر کند. با این حال، گاهی اوقات فیلم ممکن است از رویدادهای قابل پیش‌بینی و کلیشه‌های جنسی رنج ببرد، که این موارد ممکن است برای برخی از تماشاگران کمتر جذاب باشد.
در مجموع، “فریلنس” به عنوان یک فیلم سرگرم کننده و خانوادگی، موفق عمل می‌کند و توانسته ساعاتی خوش را برای دوست‌داران ژانر اکشن به ارمغان بیاورد. نمره من به این فیلم 7 از 10 است، که نشان‌دهنده‌ی این است که فیلم تجربه‌ی سرگرم کننده‌ای را ارائه می‌دهد، هرچند که ممکن است در بخش‌هایی قابل بهبود باشد."

فکر کنم نقد کردنش کیکه :D

past lives
10/10
هرچیزی که از یک فیلم خوب انتظار میره داخلش هست
موسیقی متن فوق العاده
بازیگر ها فوق العاده
سینماتوگرافی و کارگردانی فوق العاده
فیلم در حالی که در لحظه خیلی کلیشه ای بنظر میاد اما در کل روایتی کاملا نو داره
تو این 3 هفته این فیلم ، oppenheimer و killer رو دیدم و واقعا این فیلم بیشتر از بقیه لذت بردم مشتاقم کار های دیگه celine song در آینده هم ببینم فکر می کنم خیلی درخشان باشه​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or