Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

SawX_1080.jpg

Saw X : 4/10
یه چیزی رو که هیچ وقت متوجه نشدم اینه که چرا و چطوری روند این سری فیلم به این سمتی که الان می بینیم کشیده شد من خیلی دقیق دنباله های این سری رو یادم نیست چون سال ها پیش دیدم و تنها چیزی که یادمه اینه که هر سال نسخه جدیدش میومد و کلا یه سری از بازی های خشنش رو یادمه
ولی اره 1 رو دقیق یادمه فیلمی که بیشتر اتمسفریک بود(دقت کنید به شخصیت دکتر گوردون و اونجایی که گیر افتاده بودن به نظرتون اشنا نیستن!!! چرا از ابتدا سایلنت هیل 2 الهام گرفته شدن اتمسفر فیلم هم از همون سایلنت هیل 2 الهام گرفته شده) من اصلا حتی صحنه خیلی خشن هم توی شماره اول یادم نمیاد حتی صحنه بریده شدن پای دکتر گوردون هم اصلا خون و خونریزی زیادی نمی دیدیم و صرفا چهره شخصیت رو داشتیم تماشا می کردیم ولی همین نمایش ندادن عریان صحنه های خشن تو شماره اول بهش یه کاریزمای خاصی داده بود خیلی ماندگار ترش کرده بود اصلا فیلم رو از اون ژانر صرفا اسلشر خارج کرده بود و تبدیل به یه فیلم کالت کلاسیک شد تویست آخر فیلم هم معرکه بود چیزی که دیگه توی این سری تکرار نشد. بعد از این فیلم این سری به جای اینکه از اتمسفر و حس و حال شماره اول بگیرن و پیشرفت کنن افتاده تو تله این سری فیلم های اسلشر درسته بازی ها بهتر شد ولی نمایش خشونت بارشون تاثیرشون رو روی بیننده از دست داد فیلم های بعدی صرفا شدن یه سری فیلم اسلشر معمولی که حالا یارو اشتباها با پای راست وارد دستشویی شده بود مجبور بود توی بازی های جیگسا حضور پیدا کنه .
فیلم جدید هم دقیقا همون راه بقیه دنباله های این سری رو رفت و به نظر من تنها نکته مثبت فیلم فقط انتخاب های جیگسا بودن که اینجا واقعا درست و به جا بودن وگرنه باز هم همون اسلشر همیشگی با این تفاوت که بازی هایی که مجبور بودن انجام بدن هم با عقل جور در نمی اومد
مثلا اصلا با عقل جور در میاد که یارو مجبور باشه مغز خودشو باز کنه و یه بافتش رو ببره و بزاره تو ترازو و صبر کنه اون میزانی که جیگسا مد نظر قرار داره بشه تا آزاد بشه جالبه هیچ کدوم از این کارا هم جواب نمی داد و شیوه مرگ رو هم می دیدیم.
تویست آخر فیلم هم که رسما فاجعه فرابشری بود.
یعنی اونقدر سخت بود که این دو تا سی ثانیه یکبار نفسشون رو حبس کنن و نوبتی برن داخل و اون سوراخ و نفس بکشن؟ اصلا چرا باید اینقدر بلا سر خودش میاورد جیگسا و جون خودش و یه بچه رو به خطر بندازه تا اون دو تا رو بندازه به جون هم؟؟؟
واقعیتش فیلم بدی بود ولی این فروش و این نمرات و توجهات بازم باعث میشه ادامه هایی ازش ساخته بشه و بازم همین کیفیت رو شاهد باشیم.

The Royal Hotel​

5/10

Untitled.png

رویال هتل تنها پیامی که می تواند داشته باشد اینست که جنس مذکر لاشی و غیر قابل اعتماد است مگر اینکه خلافش ثابت شود که نمی شود.
حتی از دیدگاه مردستیزانه هم فیلم درخوری نیست. گویی در یک سوم پایانی نویسنده و کارگردان با خود گفته اند " خب حالا که پیام بدست مخاطب رسید هتل را به آتش بکشیم و تیتراژ پایانی را نمایش دهیم "

MV5BNjQwOGM2YTItMGYwNC00YTM4LWI0Y2QtZjQ2ZDcyMmRjMTFhXkEyXkFqcGdeQXVyMDM2NDM2MQ@@._V1_FMjpg_UX1...jpg
Killers of the Flower Moon :6/10
داستان مهمی که باید بازگو میشد ولی این فیلم نتونست به خوبی اون رو ارایه بده. ریتم فیلم هیچوقت اوج نمیگیره چون در کل ریتمی وجود نداره. بازی ها نه عالی بودند و نه بد، میشه گفت به اندازه انرژی گذاشته شده بود. در کل به نظرم این داستان مهم حیف شد و تصور میکنم اگه پایول تامس اندرسون این ماجرا رو روایت میکرد چقدر فیلم بهتری میشد.

آخرین ویرایش:
P H.jpg
Pain Hustlers 2023
8/10

شبیه این فیلم رو قبلا هم دیدیم.کلیات داستان همونه.بحث کمپانی های بزرگ دارویی و Opioids و فروش به هر قیمت و بی توجهی به سلامت عمومی و ...
ولی دلیل نمره بالایی که دادم یکی بازی فوق العاده امیلی بلانت هست که یکی از هنرپیشه های محبوب منه و انواع و اقسام نقش ها رو عالی در میاره(کاترین اوهارا هم خوب بود.ولی با دیدن چهره ایشون اولین چیزی که تو ذهنم میگذره،نوستالژی فیلم تنها در خانه هست.هم خود فیلم،هم دهه 90 میلادی).مورد بعدی پایان بندی خوب فیلمه که هم واقع گرایانه هست و هم به مسئله وجدان و اخلاق پرداخته که متاسفانه در دنیای امروز به شدت به حاشیه رفته.در جامعه خودمون هم این کمبود رو تا مغز استخوان حس میکنیم.
پول دوستی خیلی خوبه.اما اگر کار به پول پرستی رسید باید نگران شد.

Saw_X_poster.png

Saw X (2023)

در تمامی مدیوم های مختلف مالتی‌مدیا، فرنچایز هایی وجود دارند که مدت هاست کیفیت گذشته را ندارند و در ورطه سقوط به سر می‌برند، اما فن‌بیس عظیمی دارند که به یاد وایب دلچسبی که در قدیم از آن آثار می‌گرفتند، با علم بر ضعف های موجود، همچنان آثار جدید فرنچایز را دنبال می‌کنند.مجموعه‌ی اره از این دست است.چه کسی اتمسفر و پلات توییست های حیرت‌آور‌ و طراحی های پر مغز تله های مجموعه‌ی اره را از یاد برده است؟! خوب، باید بگویم همان بهتر که صرفا در یادتان بماند، چرا که باز هم از آن چیزی که انتظار داشتید خبری نیست.حتی آخرین سنگر نسخه های ضعیف پیشین، که حفظ اتمسفر ویژه مجموعه‌ی اره بود، در این نسخه خدشه دار شده است و اتمسفر گیرایی را شاهد نیستیم.پلات توییست های دم دستی این نسخه، برای مخاطب چندان دارای اهمیت نمی‌باشند و دیگر با پخش آهنگ هلو زپ، مو بر تن بیننده سیخ نمی‌شود و حیرت ویژه‌ای برجا نمی‌گذارد.چرا که از پای‌بست در پرداخت مشکل دارد.شخصی ترین نسخه‌ی مجموعه در مورد جیگساو را شاهد هستیم که طولانی ترین ران‌تایم را هم دارد، و چه پتانسیلی برای پرداخت و عمق که از دست رفت و حتی منطق هم بر بعضی موارد حاکم نیست.طراحی تله ها هم پر مغز نیست و صرفا بر عنصر بصری برای دلهره‌آور بودن اکتفا شده است.به جرأت می‌توانم بگویم اگر از بخشی از فن‌بیس عظیم فرنچایز اره ایده گرفته می‌شد، به مراتب ماجرا و پیچیدگی و تله های جذاب تری را شاهد بودیم.اگر از قدیم مخاطب اره بودید فیلم را بالاخره می‌بینید و مانند بسیاری از تله های اره‌ای گریز از آن بعید است، اگر از فیلم‌بازان صاحب‌نظر هستید به شدت ناامید خواهید شد، در نهایت اگر کسانی از جرگه صرفا پاپ‌کورن بدست ها بودند که اهمیتی برایشان ندارد مجموعه‌ای که زمانی پرمغز بود به چه روزی افتاده و چقدر سطحی شده است، تبریک میگم، پاپ‌کورن ها را بیاورید که مجموعه نزدیک به سلیقه‌ی آن ها شده است.​

1698849333892.png

Saw X
اولش که فیلم معرفی شد، خیلی حس خاصی بهش نداشتم. با وجود اینکه سری اره رو خیلی دوست دارم، فیلم‌های عرضه شده بعد از Final Chapter برای من دیگه جذابیتی نداشت. وقتی که دیدم نویسنده‌های فیلم همون نویسنده‌های Jigsaw و Spiral هستن باعث شد که خیلی هم امیدوار نباشم به فیلم. اما رفته رفته نمیدونم چرا هایپم برای این فیلم بالاتر و بالاتر رفت. تا جایی که روزی دیدم چقدر منتظرم که فیلم عرضه بشه. فکر کنم به هر حال جای خالی تماشا کردن یه اره جدید واقعا تو وجودم حس میشد.

خلاصه که فیلم اومد و بابت نقدهای مثبتش خیلی جا خوردم. دیگه با خودم گفتم حتما این فیلم رو خواهم دید. از اونجایی که واقعا علاقه خاصی به این سری فیلم دارم گفتم باید حتما توی یه فرصت مناسب و با حوصله فیلم رو ببینم نه تند تند و با عجله. و با خودم گفتم چه موقعیتی بهتر از تماشای فیلم شب هالووین! و خلاصه اینطور شد که دیشب فیلم رو تماشا کردم.

و عجب فیلمی... واقعا من رو سورپرایز کرد. اولین نکته مهم این فیلم، محوریت قرار دادن خود شخصیت جان کریمر بود. هیچ کدوم از نسخه‌های فیلم اینقدر این شخصیت رو عمیق بررسی نکرده بودن. نکته دیگه این فیلم این بود که از تله‌های بیش از حد غلو شده دوری کرد. نسخه‌های بعد از سه گانه اول اره گاهی اوقات چنان تله‌هاشون عجیب بود که بیشتر به جای اینکه چندش آور باشن، تاثیر عکس میذارن. اما این فیلم بیش از حد به خشونت افسار گسیخته متوصل نشد چرا که تمرکز اصلی فیلم روی داستان فیلمه.

و البته جا داره یادی کنیم از اون لحظه‌ای که موسیقی Hello Zepp شروع به پخش شدن میشه. همیشه میدونیم که وقتی توی یه فیلم اره این آهنگ پخش میشه قراره یه اتفاق خیلی خفن بیفته. و کل فیلم من منتظر لحظه‌ای بودم که این آهنگ پخش بشه، و وقتی اون لحظه رسید، واقعا کیف کردم.

بدون هیچ شکی بعد از اره یک، این بهترین نسخه از این سریه.

۹/۱۰

The Assistant
6/10

1698958947246.png

ریتم داستان بطور ملال آوری کنده و تا انتها هم همینطور باقی می مونه و در این بین هیچ تلاشی واسه تسریع سیر داستانی انجام نمیشه یا اینکه حداقل اتفاق هیجان انگیزی رخ نمیده!
ازون طرف اما فضا و شخصیت ها نسبت به "رویال هتل" به مراتب منطقی تر و قابل قبول تره و دیگه همه مردا لاشی نیستن و خدا رو شکر کارکترهای مذکر زیادی توی فیلم مشاهده می شه که از گزند نوع شخصیت سازی کیتی گرین در امانند و سرشون تو کار خودشونه :D
خودم کلا ازین مدل فیلم ها و اینجور پایان ها استقبال نمی کنم ولی یک ساعت بعد فیلم تازه یکم متوجه منظور کارگردان از این پایان شدم...اینکه همین محیط های کاری سمی همه جا وجود داره
و نه "جین" و نه هیچکدوم از ماها کاری از دستش بر نمیاد.
البته یه خوبی که این دو فیلم آخر کیتی گرین داشت این بود که ورژن x265 720p جفتشون از 900 مگ بیشتر نمیشد...این 300 مگ بود...رسما یک بلیت برای دو فیلم :D
ولی من دلم به حال جولیا گارنر میسوزه، هربار باید تو فیلم های کیتی گرین تو محیط های استرس زا و پر تنش بازی کنه، خوبه Pleasure ساخته شد مگرنه شک نکنید طرف یه فیلمم از محیط های ناعادلانه صنعت سرگرمی بزرگسالانه میساخت اونوقت جولیا گارنر رسما ساییده میشد :D
if you know you know

Pain Hustlers 4/10

چقدر بد بود! یه فرمول تکراری با یه بسته بندی غیرجذاب. حالا اصن از داستان و ایناشم بگذریم، من واقعا تا حالا ندیده بودم یه نقش انقدر به امیلی بلانت نیاد و خودشم بازیِ خوبی نداشته باشه! اونقدر که حتی کریس ایوانز ازش بهتر بود! عجب.

ایکوالایزر 1 خوب
ایکوالایزر 2 نه چندان خوب
ایکوالایزر 3 فاجعه😕 شاید از نظر خیلیا خوب بوده باشه در قحطی فیلم ولی من همون اولش فهمیدم کل داستان رو و یه داستان شبیه به داستان
ژان والژان
ارائه دادن.

آخرین ویرایش:
هزارتوی پن 2006
لایق تشویق. یک درصد آخر فیلم کار خودشو کرد از بی نظیرترین سکانس های بود که در فیلم ها دیده بودم. و یک دیالوگ محشر:
"شما خون خودتان را ریختید تا خون یک بیگناه ریخته نشود"
تا 99 درصد فیلم امتیازم حدودا هفت بود ولی سکانس های پایانی نمره من رو تا 8.5 بالا برد.پس:
8.5

Drive
۳ از ۱۰
Overrated af. داستان فیلم‌ کلا تیپیکال ترین چیزیه که میشه تو فیلمای این مدلی دید و هیچ چیز جدید یا قابل توجهی نداره. بازی رایان گاسلینگ هم با وجود شخصیت بدی که براش نوشتن هم کمکی به فیلم نمیکنه. بیشتر از اینکه بخواد شخصیتش مثلا جذاب باشه، با اون نگاهش اینکه کلی طول میکشه تا بخواد جواب یه حرف ساده رو بده بیشتر شبیه عقب مونده ها میشه. رومنسش هم رسما تو دیواره. در کل فیلم به شدت بدیه. فک کنم همین ۳ هم زیادش باشه. با میم هاش بیشتر از خود فیلم حال کردم. :D

1699211668279.png
Pain Hustlers 2023
5/10

بهتر است فیلم‌هایی که پلتفرم «نتفلیکس» منتشر می‌کند را به دو دسته تقسیم کنیم؛ فیلم‌های «نتفلیکسی» و «فرانتفلیکسی»؛ فیلم‌های «فرانتفلیکس» مانند Roma و The Lost Daughter برای رقابت در جوایز هالیوود درنظر گرفته می‌شوند، در حالی که سایر فیلم‌ها حکمِ یک تجربه تلویزیونی را دارند؛ یعنی فیلم‌هایی که در روز تعطیل و در جهت سرگرمی پخش می‌شوند؛ Pain Hustlers در دسته اول قرار می‌گیرد؛ یک فیلم تلویزیونی که قابل‌تحمل است و می‌تواند دو ساعت سرگرم‌تان کند؛ بیشتر از آن هم نباید جدی گرفته شود و این را واضح به مخاطب اعلام می‌کند؛ در نقد جدی‌تر اما Pain Hustlers از فراز و فرودهای کپی‌برداری‌شده سورکین در Molly's Game و مک‌کی در The Big Short استفاده می‌کند؛ تاثیرگذاری و تاثیرپذیری عواقب داروها و نقش مخرب دلالان به اندازه مینی‌سریال DopeSick نمی‌رسد؛ هرچند فیلم در نمایش این موضوع دچار دولحنی می‌شود؛ مخاطب می‌ماند که آیا واقعا یک فیلم جدی جنایی می‌بیند یا یک پارودی از جنس «گرگ وال استریت»!

پ.ن: مقداری بی‌رحم‌تر بشوم و اعلام کنم این بدترین و مصنوعی‌ترین نقش‌آفرینی امیلی بلانت است که تاکنون دیده‌ام!​

1699468678674.png
Dumb Money 2023
8.5/10

Dumb Money قصه خیزش هوشمندانه قشر متوسط جامعه آمریکا را علیه اقتصاد شکننده و سرمایه‌گذاران میلیونر روایت می‌کند؛ مسیر روایت شباهت قابل‌توجهی به «شبکه اجتماعی» دارد؛ نزاع لفظی «کیث گیل» با رفیق تحلیلگرش را می‌توانم به جرقه آغاز شکل‌گیری فیس‌بوک در ذهن «زاکربرگ» تشبیه کنم؛ جایی که «زاکربرگ» با نامزد خود برهم‌می‌زند تا عطشی برای خلق یک شبکه اجتماعی پیدا کند؛ عطش «کیث» برای خرید سهام فروشگاه GameStop گروهی از افراد از جنس قشر خود را همراه می‌کند؛ نیمه اول فیلم اوج‌گیری دارودسته «کیث» است؛ نیمه دوم سقوط شخصیت‌های مثبت و مانع‌تراشی شخصیت‌های خبیث (میلیونرهای قصه) است که در پرده سوم همه چیز به یک Happy Ending برای قشر متوسط جامعه آمریکا تبدیل می‌شود؛ Dumb Money در میان ارائه اطلاعات آرشیوی (به مانند رکود بزرگ مک‌کی)، دست و پای خود را گم نمی‌کند و شخصیت‌هایش را با طنز جذاب و متفکرانه به نمایش می‌گذارد. این فیلم به طرز غافلگیرکننده‌ای حقیقی‌ترین تصویر از زندگی کرونایی جامعه آمریکا را نشان می‌دهد؛ Dumb Money بهترین کمدی سال 2023 است.​

اوپنهایمر

نولان ثابت کرده هر چی می سازه عالیه . فیلم تنت هم عالی بود و در اوج همه گیری کرونا و مرگ و میر مردم فروش بسیار بالا و خوبی نسبت به وضعیت جهانی داشت .

این فیلم هم در نماها و لوکیشن ها و بازی ها و دیالوگ ها عالی هست . 950 میلیون فروش برای یک فیلم زندگی نامه ای بی نظیره

نمره من : 10 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or