من متاسفانه این بازی رو گیر نیاوردم و گرنه می خریدم:cheesygri .
حداقل اینقدر راجع به این بازی بد نگید !از اون رانندگی در تهران که بهتره!!
منم خيلي وقته دنباله سيو اين بازي هستم اگه كسي داره لطفا هرچه سريعتر بزاره.اقایون کسی سیو بازی quest of persia رو نداره ؟!
منم خيلي وقته دنباله سيو اين بازي هستم اگه كسي داره لطفا هرچه سريعتر بزاره.
شما مطمئنید؟ اگه اینجور باشه که عالی اخه من به سیو این بازی نیاز دارم !می گویند در هر مرحله اگر کلید F1 و F8 رو همزمان فشار دهید، از هر مرحله عبور می کنید.
تصاوير تماما pre-render شده هستندگرافیکش عالیه ! تو یه شماره دو نسل پیشرفت کرد ، خدا میدونه میخوان پنجش چیکار کنن ، آبروی ایران رو خریدن
!!!!تصاوير تماما pre-render شده هستند
موتور بازی هم يک موتور سورس باز هست که اسمش رو لازم نيست بگم چون خودشون نگفتن و به عنوان qop2 معرفی کردند. حتی توی توضيح خصوصيات موتور هم سوتی داره
کلا از نظر منطقی يک شرکت تازه کار ايرانی با يک نفر برنامه نويس نمی تونه تو 6 ماه موتور next-gen با تمام امکانات درست کنه.
يک شرکت ديگه هم بازی RPG می سازه با نام "عصر پهلوانان" که بودجه رو هم سازمان صنايع نوين تامين کرده با اين آدرس : http://www.asrepahlevanan.ir/
screenshot های اونها واقعی هست، ولی اونها هم از موتور سورس باز استفاده کرده اند که اسمش رو هم نمی گن و به اسم خودشون رد کردند که تو سايت Gamedev.net هم سر اين موضوع به کارشون گير دادن.