Quest of Persia يك بازي كاملا ايراني

• Thread starter Thread starter mosi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Elvish Hero:
موقع اجرای این بازی!!میدونییین..؟کلا جو تو ذات ایرانی جماعته!یکی میاد میگه چرا ایرانیا بازی نمیسازن؟همه میان نطرات کارشناسی میدن(که اولیش خودمم)که نمیدونم حمایت نمیشه و اینا.یه سری دیگه به تبع میان هی میگن:موافقم.....اینم درسته......حرف ایشون درسته.دو روز بعدش یه سری ایرانی میان یه بازی با هزار صرب و زور و اینا و میسازن.یکی میاد میگه خیلی چرته (که اونم منم)و دوباره همون قصه قبلی و ولی برعکس.گویا یه آدمی قراره از پشت کوه با اسب سفید بیاد حمایت کنه یا شایدم قراره یکی از بدو تولد مث کارمک و مولینکس و اینا بیاد بازی بسازه،تا حضرات خوششون بیاد.
با تشکر از فرمایش کاملا به جای شما :
1-بعضی وقت ها تا سخت گیر نباشه کیفیت هم وجود نداره (که اون سخت گیر منم)
2-تو این مملکت خیلی ها جود دارن که می تونن تو جهان اول باشن ولی کسی اینا رو یه جا جمع نمی کنه.
3- اون طرف هم که با اسب سفید میاد کسیه که قراره این گروه رو یه جا جمع کنه (که اون منم)

اقا پس زودتر اين اسب سفيدتو سوار شو ديگه ما منتظر يه بازي توپ ايراني هستيم در ضمن بازي سازي تو ايران بايد از يه جايي شروع بشه و ما بايد حمايت كنيم با نقد درست اگه كسي بازي رو نخره كه ديگه يارو پشيمون ميشه از بازي سازي و وقتي من اين بازي رو انجام ندادم چه جوري ميتونم اونو نقد كنم و كم و كاستي هاشو بگم حمايت لازمه البته اين نظر منه

نوشته شده توسط mosi:
بازي سازي تو ايران بايد از يه جايي شروع بشه و ما بايد حمايت كنيم با نقد درست اگه كسي بازي رو نخره كه ديگه يارو پشيمون ميشه از بازي سازي و وقتي من اين بازي رو انجام ندادم چه جوري ميتونم اونو نقد كنم و كم و كاستي هاشو بگم حمايت لازمه البته اين نظر منه
قبول دارم این حرفو . اگه هم این حرف ها رو زدم مطمئن باش برای این بوده که دوست داشتم یه بازی ایرانی در شائن گیمر های ایرانی باشه .در ضمن من دارم دنبال یه گیم انجن مناسب می گردم که کار تشکیل تیم رو شروع کنم.

نوشته شده توسط mgs:
البته با اينكه بازي خوبي نيست ولي براي اولين بازيها خوبه كه اول شخص زدن
فکر نکنم اولی باشه این . چون من چند تا بازی شطرنج ایرانی دیدم .

هیچ تفاوتی نداره امین.اولا که هیچ کسی نمیاد تو یه کشور برای اولین بار دست به یه کاری بزنه که هم خیلی وقت میخواد هم خیلی هزینه هم 80%ضرر میکنه.طبیعیه که هیشکی حتی واسه یه بازی در حد بازیهای درجه 2 و 3 هم نمیاد تو ایران سرمایه گذاری کنه وقتی میبینه که مثل الان همه میگن ایرانیا کاری نمیتونن بکنن یا بابا بازی ایرانیم آخه شد آدم؟!روی یه بازیه درجه بالاتر مثلا در حد فارکرای هم که هیشکی خریت نمیکنه سرمایه گذاری کنه.به فرض مثال بازیش از فارکرای هم بهتر شه.همه هم بگن که به به و چه چه عجب بازییه.همه گیمرای ایرانیم برن بخرن این بازیو.بازم طرف ضرر میکنه به خاطر کپی رایت.البته مث اینکه میگن واسه نرم افزارای داخلی کپی رایت هستش ولی من که چیزی ندیدم چون طرف قشنگ تو مغازش همه چیو کپیشو میذاره الانم 6-7 ساله مغازش همچنان کار میکنه کسی هم چلوشو نگرفته.مثلا اگه 1 میلیون نسخه شرکتی هم فروش بره(که نمیره)فکر میکنیآخرش برای یه تیم حرفه ای که به قول خودت3 سال رو یه بازی کار کردن با کلی هزینه و دنگ و فنگ چقدر میمونه؟اصلا سودی میمونه یا نه؟پس مجبورن جداقل اولشه بازیهای کم هزینه بسازن تا بالاخره از یه جایی شروع کنن(البته من فکر نمیکنم به خاطر تحریمهای مختلف بتونن وارد بازار جهانی شن)ولی وقتی همه میگن:جمش کن بابا....من که نه پولمو نه وقتمو صرف این بازی نمیکنم....مسلما یه گروهی که شاید اگه ادامه میدادن به یه جایی می رسیدن به احتمال 90%ول میکنن.

هیچ تفاوتی نداره امین.اولا که هیچ کسی نمیاد تو یه کشور برای اولین بار دست به یه کاری بزنه که هم خیلی وقت میخواد هم خیلی هزینه هم 80%ضرر میکنه.طبیعیه که هیشکی حتی واسه یه بازی در حد بازیهای درجه 2 و 3 هم نمیاد تو ایران سرمایه گذاری کنه وقتی میبینه که مثل الان همه میگن ایرانیا کاری نمیتونن بکنن یا بابا بازی ایرانیم آخه شد آدم؟!روی یه بازیه درجه بالاتر مثلا در حد فارکرای هم که هیشکی خریت نمیکنه سرمایه گذاری کنه.به فرض مثال بازیش از فارکرای هم بهتر شه.همه هم بگن که به به و چه چه عجب بازییه.همه گیمرای ایرانیم برن بخرن این بازیو.بازم طرف ضرر میکنه به خاطر کپی رایت.البته مث اینکه میگن واسه نرم افزارای داخلی کپی رایت هستش ولی من که چیزی ندیدم چون طرف قشنگ تو مغازش همه چیو کپیشو میذاره الانم 6-7 ساله مغازش همچنان کار میکنه کسی هم چلوشو نگرفته.مثلا اگه 1 میلیون نسخه شرکتی هم فروش بره(که نمیره)فکر میکنیآخرش برای یه تیم حرفه ای که به قول خودت3 سال رو یه بازی کار کردن با کلی هزینه و دنگ و فنگ چقدر میمونه؟اصلا سودی میمونه یا نه؟پس مجبورن جداقل اولشه بازیهای کم هزینه بسازن تا بالاخره از یه جایی شروع کنن(البته من فکر نمیکنم به خاطر تحریمهای مختلف بتونن وارد بازار جهانی شن)ولی وقتی همه میگن:جمش کن بابا....من که نه پولمو نه وقتمو صرف این بازی نمیکنم....مسلما یه گروهی که شاید اگه ادامه میدادن به یه جایی می رسیدن به احتمال 90%ول میکنن.
عماد جون حرفت درست. ولی نباید بالاخره از یه جایی شروع کنیم یا نه. بالاخره باید یه بار ضرر کنه تا بتونه به سود برسه.بالاخره باید یه بار یه چیزی بزنه تا معروف بشه.

امین کار ده میلیون نیست که.کار 100 میلیونم نیست.هزینه خیلی بالاس.کسایی هم که این هزینه رو میتونن پرداخت کنن و ضررشم خیلی بهشون صدمه نمیزنه هم همیشه میگن:زمان ما از این بازیا نبود....الان جوونا ماشینی شدن...و کلی از این حرفا.دو راه بیشتر نیست که این مشکل حل شه:1یکی بیاد و به هر دلیلی یه سرمایه گذاری خیلی گنده بکنه(که تقریبا غیر ممکنه)دو هم اینکه یه کار باشه که گیمرای ارانی خودشون بخوان(که مث اینکه نمیخوان)

امین کار ده میلیون نیست که.کار 100 میلیونم نیست.هزینه خیلی بالاس.کسایی هم که این هزینه رو میتونن پرداخت کنن و ضررشم خیلی بهشون صدمه نمیزنه هم همیشه میگن:زمان ما از این بازیا نبود....الان جوونا ماشینی شدن...و کلی از این حرفا.دو راه بیشتر نیست که این مشکل حل شه:1یکی بیاد و به هر دلیلی یه سرمایه گذاری خیلی گنده بکنه(که تقریبا غیر ممکنه)دو هم اینکه یه کار باشه که گیمرای ارانی خودشون بخوان(که مث اینکه نمیخوان)
حرف حق جواب نداره...

با اسپايدر من جان موافقم خفن ما اينجا بايد از حس ميهن پرستي استفاده كنيم

در ضمن اين قضيه بازي كامپيوتري درست مثل انرژي هستهاي حالا كه خودمون به اين تكولوژي دست پيدا كرديم بي انصافي نيست انقدر زير ابشو بزنيم وازش بد تعريف كنيم به هر حال اين بازي هيچي نباشه ايراني و اين مهمه

نوشته شده توسط mosi:
اين قضيه بازي كامپيوتري درست مثل انرژي هستهاي حالا كه خودمون به اين تكولوژي دست پيدا كرديم بي انصافي نيست انقدر زير ابشو بزنيم وازش بد تعريف كنيم به هر حال اين بازي هيچي نباشه ايراني و اين مهمه
این انرژی هسته ای رو با بازی مقایسه نکن . چون ما تو این مسئله به بهترین فن آوری های روز دست پیدا کردیم . ولی تو بازی اول راهیم بهتره با جنبش اصلاحات مقایسش کنی که حالا حالا جا داره تا پیاده بشه اینجا.

دوستان به نظره من اين بازي ارزشه امتحان كردن رو داره. هر كسي كه تو كاره گرافيك باشه ارزشه اين بازي رو هم ميفهمه مثل كسي كه كناره استخري ايستاده و داره در مورده عمق و ميزان گرماي اب استخر حرف ميزنه در مورد ميتونيم بگيم كه تا شخص تو اب نپره و شنا نكنه نميتونه هيچ اظهاره نظره درستي بكنه. به عنوانه مثال بازي سن اندرياس زماني كه شما با دوست دخترتون ميخواستين به رستوران بريد طرفگير ميكرد و بايد ميرفتين هدايتش ميكرديد. حال شما ميتونيد شركته راك استار رو با اين گروه مقايسه كنيد.

منم این بازی رو گرفتم.مشخصه که هیچ هرفی حتی در مقابل بازیهای اول شخص های چرتیی که ریلیز بین المللی دارن برای گفتن نداره.ولی همینطور که رامتین جان گفت برای یه بازیه ایرانی واقعا عالیه.البته به نظر میاد یکم رو شخصیتاش سرسری کار کردن ولی حداقل من که از طراحی محیطش(همه چیزو دارم نسبی میگم)خوشم اومد.با اطمینان میشه گفت که اگه این گروه کارشونو ادامه بدن به یه جایی میرسن.دقت داشته باشین که این بازی رو کاملا از صفر ساختن.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
منم این بازی رو گرفتم.مشخصه که هیچ هرفی حتی در مقابل بازیهای اول شخص های چرتیی که ریلیز بین المللی دارن برای گفتن نداره.ولی همینطور که رامتین جان گفت برای یه بازیه ایرانی واقعا عالیه.البته به نظر میاد یکم رو شخصیتاش سرسری کار کردن ولی حداقل من که از طراحی محیطش(همه چیزو دارم نسبی میگم)خوشم اومد.با اطمینان میشه گفت که اگه این گروه کارشونو ادامه بدن به یه جایی میرسن.دقت داشته باشین که این بازی رو کاملا از صفر ساختن.
خبر نداری چقدر خرج ساخت بازی کردن ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or