Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
طبق آخرین آمار تا پایان سال 2015 فروش Rise of the Tomb Raider بر روی کنسول های ماکروسافت به بالا 1 میلیون نسخه رسیده که البته بخش بزرگ اش برای X1 و بخش کمتر اش برای X360 بوده
در مورد فروش نسخه PC هم چند روز پیش خودم خبرش گذاشتم که فروشش به 420 هزار نسخه بر روی استیم رسیده
فکر می کنم خود شما هم قبول داشته باشی با توجه به روند فروش و رتبه الان نسخه PC بازی در استیم, فروش نسخه PC مطمئنا بیشتر از فروش نسخه X1 نخواهد شد حتی با توجه به تخفیف هایی که هر 2 نسخه در آینده خواهند داشت

پ.ن:البته خود من از اول هم یکی از کسانی بودم که مثل بقیه افراد گفتم که این کار اسکوار اشتباه بود و انحصاری زمانی اون هم با این نوع قرارداد برای کنسول های ماکروسافت اشتباه بزرگی بود.با توجه به اینکه فن بیس اصلی این سری بر روی کنسول های سونی و در درجه بعدی بر روی PC بوده و نسخه قبلی بازی با خبر فروش 5 میلیونی باز هم اسکوار از فروش بازی راضی نبود و زمانی از فروش بازی راضی بود که خبر فروش 8 میلیونی نسخه قبلی اعلام کرد.البته مطمئنا اسکوار برای این قرارداد انحصاری زمانی پول خوبی از ماکروسافت دریافت کرده اما چیزی که نباید فراموش کرد راضی نگه داشتن فن بیس این سری بر روی PS4 و PC برای نسخه های بعدی بازی هست
خوب پس قبول داری رقم قابل توجهی یه. ضمن اینکه شما فروش روی دوتا پلتفروم مایکرو محاسبه کردید . اگه تاریخ عرضه نسخه PC همزمان با نسخه کنسولی بود مطمئنا فروشش بیشتر هم میشد.
پس بهتره به مایکروسافت حق بدید و به اینکه تصمیم گرفته Community عظیمی راه اندازی کنه که در نهایت به نفع همه گیمرها خواهد بود . احترام بذارید

دوست عزیز محض اطلاعتون باید خدمتتون عرض کنم که نه DF نه هیچ جای دیگه ای نمیان گرافیک کنسول 300 دلاری رو با گرافیک کیس خدا تومنیِ ابر کامیپوتر-که QB رو با 60 فریم رو تنظیمات الترا اجرا میکنه-مقایسه کنن و بعد نتیجه بگیرن: چه بد، گرافیکی که روی ابر کامپیوتر داره اجرا میشه، از کنسول خیلی بهتره! :) این امر از بدیهیاته و نیاز به بررسی هم نداره.
ممنون هم که نگران ما هستید ولی خیالتون راحت باشه چون ما از بازیمون لذت میبریم. جوری که باور کنین اگه همین انچارتد4 هم برای پی سی هم میومد شما الان آواتارتون Nathan Drake میبود;)

فکر میکنم شما اولین نفری باشی که متوجه نشدی من داشتم کنایه میزدم :d اما به هر حال QB الان این قابلیت پیدا کرده که در رزولوشن 4K و تنظیمات ULTRA خودنمایی کنه ( درسته شاید هرکسی نتونه با همچین کیفیتی بازی کنه ) اما مهم اینه قراره تو هچین کیفیتی به نمایش در بیاد و مطمئنا هیچ عنوانی نمیتونه با این گرافیک هیولا روی ULTRA برابری کنه چه برسه بخواد مقایسه بشه :d

این اواتار من که میبینی الان QB شده داستان داره یه زمانی یکی دو نفر بودن حسابی برای چندتا دونه انحصاری فخر میفروختن الان داریم یه جورایی پنچر گیری میکنیم

مگرنه اکثر رفقای نزدیک من میدونن سبک تخصصی من RTS :d

ولی خیالتون راحت باشه چون ما از بازیمون لذت میبریم
انشالله شرایطی پیش بیاد همه گیمرها بتونن از بازیهای خوب لذت ببرن

ولی خوب شرایط PC بزودی به این صورت خواهد بود:
انحصاری های مایکروسافت + انحصاریهای خوده PC + انحصاری های مشترک بین سونی و PC مثل Street Fighter V + Hellblade + و صدها بازی این مدلی + کیفیت بسیار بهتر بازیهای مولتی پلتفروم روی PC که بسیار ایده اله .
موفق باشی

آخرین ویرایش:
اینم گزارش مالی یوبی تو ربع اول سال مالی 2016 / 2015 هست:

فک نکنم نیاز به توضیح باشه که درآمد حاصل از بخش PC تو بازه زمانی Q2 2016 و Q1 2016 به ترتیب 21% و 23% کل بوده و کنسول های نسل هشت در مجموع 41% درصد.
مجموع درآمد حاصل از بخش PC تو Q2 2016 $184 میلیون بوده و کنسول ها نسل هشت در مجموع $332 میلیون.

اگر قرار بر مقایسه هست، چندین آمار رو قرار بدید، نه اونی که حرفتون رو ثابت کنه.
اولا فکر کنم شما قبول داشته باشی که فروش 6 ماه دوم سال میلادی خیلی بیشتر از 6 ماه اول سال خواهد بود و بهتر این مقایسه به صورت کلی تر انجام بشه.همون طور هم که میبینی در گزارش یوبی سافت فروش 9 ماه سال هم قرار داده شده و اونجا هم با اختلاف PS4 پر فروش ترین کنسول هست و بعد XB1 و بعد از اون PC .پس آمار 9 ماه سال خیلی قابل قبول تر از آمار 3 ماه سال هست.من از شما تعجب می کنم به این نکته توجه نکردی
WhKPrVc.jpg

adsdasdsa.jpg

-------------------------

در مورد گزارش EA متاسفانه مثل یوبی سافت PS4 و XB1 از هم جدا نکرده و اونها در مجموع قرار داده .البته این چیزی که از گزارش های قبلی EA مشخص هست و البته وضع فروش بازی ها بر روی کنسول ها, فروش بر روی PS4 باز هم از همه بیشتر هست و البته اینجا PC در مکان دوم قرار داره و XB1 بعد از اون قرار میگیره اما من بالاتر هم گفتم EA تنها فقط ملاک نیست و باید به صورت کلی ناشر های بزرگ دیگه هم مورد بررسی قرار بگیره.ناشر هایی مثل اکتی و TAKE2 و ناشر های بزرگ ژاپنی و غیره
خوشبختانه در تاپیک فروش فروش بازی ها قرار میگیره و کاملا قابل مقایسه هست.برای مثال تو گزارش مالی TAKE2 اعلام شد 25 میلیون نسخه از بازی GTA V بر روی PS4 , XB1 , PC فروش رفته است(فیزیکی و دیجیتالی)با سر زدن به STEAMSPY فروش نسخه PC حدود 4 میلیون و 177 هزار نسخه هست.حالا به نظر شما از اون حدود 20 میلیون بقیه چقدر اش برای PS4 و چقدر برای XB1 هست و مقایسه اش با فروش نسخه PC چطور هست؟
در کل مثال های زیادی این وسط هست و به راحتی میشه قضاوت کرد و در اینکه بیشترین فروش بازی ها با اختلاف برای PS4 هست شکی نیست و در اکثر موارد X1 رتبه دوم هست و در بعضی موارد خاص PC بیشتر از X1 فروشش هست

بنده سیستم مناسب برای گیمینگ دارم و Xbox One رو برای بازی های انحصاری اش گرفتم
الان نه تنها بازی های انحصاریش دارن روی PC میان، بلکه حتی تاخیر هم ندارن به صورت همزمان ریلیز می شن

خیلی خوشحال می شم با این اکوسیستمی که ساختید الان من رو قانع کنید که بنده الان نباید از دست مایکروسافت شاکی باشم و باید عاشق این اکوسیستم بشم
به عبارتی بنده در حال حاضر لیست شدن یک بازی Xbox One Exclusive که حدود 2 سال از معرفیش می گذره و حدود 2 ماه مونده به عرضه اش برای PC لیست می شه رو توهین از سمت مایکروسافت می دونم، خیلی علاقه دارم ببینم اکوسیستم در این مورد چی داره بگه

دقیقا همینطوره، این کارشون توهین بزرگی به فن های xbox هست، اصلا کاری به آمار و ارقام و فروش ندارم، همه چی که اینا نیست، اینکه 2ماه مونده به عرضه بازی ای که طی این سالها هی xbox exclusive زدن تنگش چیزی جز پشم حساب کردن فن های xbox نیست...

طبق آخرین آمار تا پایان سال 2015 فروش Rise of the Tomb Raider بر روی کنسول های ماکروسافت به بالا 1 میلیون نسخه رسیده که البته بخش بزرگ اش برای X1 و بخش کمتر اش برای X360 بوده
در مورد فروش نسخه PC هم چند روز پیش خودم خبرش گذاشتم که فروشش به 420 هزار نسخه بر روی استیم رسیده
فکر می کنم خود شما هم قبول داشته باشی با توجه به روند فروش و رتبه الان نسخه PC بازی در استیم, فروش نسخه PC مطمئنا بیشتر از فروش نسخه X1 نخواهد شد حتی با توجه به تخفیف هایی که هر 2 نسخه در آینده خواهند داشت

پ.ن:البته خود من از اول هم یکی از کسانی بودم که مثل بقیه افراد گفتم که این کار اسکوار اشتباه بود و انحصاری زمانی اون هم با این نوع قرارداد برای کنسول های ماکروسافت اشتباه بزرگی بود.با توجه به اینکه فن بیس اصلی این سری بر روی کنسول های سونی و در درجه بعدی بر روی PC بوده و نسخه قبلی بازی با خبر فروش 5 میلیونی باز هم اسکوار از فروش بازی راضی نبود و زمانی از فروش بازی راضی بود که خبر فروش 8 میلیونی نسخه قبلی اعلام کرد.البته مطمئنا اسکوار برای این قرارداد انحصاری زمانی پول خوبی از ماکروسافت دریافت کرده اما چیزی که نباید فراموش کرد راضی نگه داشتن فن بیس این سری بر روی PS4 و PC برای نسخه های بعدی بازی هست
حتما با یک حرکت خفن نسخه بعدی روی ps4
60 فریم اعلام میکنن تا فن بیس رضی و خشنود گردن .
کمپانی ها همه دنبال پولن حالا بگیم cod همیشه تا نسل قبل یکجورایی معنوی روی 360 بوده حالا واسه نسخه بعد بیان طرفدارای x1 راضی کنن

دقیقا همینطوره، این کارشون توهین بزرگی به فن های xbox هست، اصلا کاری به آمار و ارقام و فروش ندارم، همه چی که اینا نیست، اینکه 2ماه مونده به عرضه بازی ای که طی این سالها هی xbox exclusive زدن تنگش چیزی جز پشم حساب کردن فن های xbox نیست...

کسی که رو PC هم بازی می کنه داره از سرویس XBOX استفاده می کنه. شما فقط واس این بازی کنسول X1 خریدین و دیگه روش بازی دیگه نمی کنید الان خشمگینید؟

الان منظور از این حرفا چیه؟ کسی که واسش سودی نداره و رو کنسول بازی می کنه اصلا چرا براش مهمه این قضیه؟ سونی اومد سیستم Stream برای PS4 رو گذاشت منی که ویتا ندارم اومدم شاکی بشم؟
بیاید خودمون رو گول نزنیم، کسانی که ناراحتن فن بوی محض هستن، دلشون می خواد کنسولشون بازی انحصاری داشته باشه کسه دیگه نتونه بازی کنه پز اش رو بدن. مثل تمام دوستانی که با نام بردن Halo و Uncharted سرو کله هم می زنن که بگن کنسول من بهتره دماغ تو بسوزه. کسی که PC واسه بازی نداره چرا اصلا واسش مهمه خدا می دونه. نمی گم هم پول نداره حالا یه عده بدون ثرتمند بودنشون رو به رخ بکشن، من به شخصه 2 نفر رو می شناسم که خیلی راحت می تونن PC به روز جمع کنن ولی کلا اهل بازی روی PC نیستن و کنسول رو ترجیح می دن.
بماند که یکیشون خیلی رک به من گفت می دونم کار بدیه، ولی هر بازی که از انحصاری کنسول ها در میاد من شاکی می شم!

اگر می خواست تا حالا این کار رو می کرد. بازار PC دست مایکروسافته، حالا حالا ها هم کسی حرفش نمیشه. البته من نمی دونم چه کاریش رو دارید با اپل مقایسه می کنید کلا.
ببینید استریم خیلی فرق میکنه و بحثش مشخصه.
مایکرو فعلا داره تعریف سنتی کنسول رو کلا تغییر میده و فنهای کنسولی زیادی رو هم فراری میده با این سیاست عجیب و غریب. دستگاهی که به اندازه انگشتهای یه دست هم بازی انحصاری AAA نداره و در کنارش با هزینه مساوی میشه سیستم قویتر بست و دیگه دلیلی برای خریدش باقی نمیمونه. خریدارهای خارجی که شما بحثتون بود هم براشون حتما مهمه؛ خیلیا هستن که PC خوب داشتن و این دستگاه رو خریدن و وضع انحصاریاش این شده، خیلیا هم PC نداشتن و خریدن و میبینن الان PC میخریدن میتونستن با کیفیت بالاتری بازی کنن و راحتتر!
حتی خیلیا که جزو دسته های بالا نیستن از اینهمه تمرکز روی این اکوسیستم و کلاد و... ناراضین چون گیمر در وهله اول گیم میخواد
اگه همه بازیا مثل وان برای PC میومد دیگه دلیلی برای خرید کنسول وجود نداشت، همین PS4 و کنسولهای قبلی سونی یا نینتندو ویی و نینتندو 64 هم اگه کل بازیهای انحصاریشون فوری برای PC میومدن من عمرا سمتشون نمیرفتم.
اینطوری مایکرو هم بسیاری از فنهای خودش (صرفا موافقین نه-مخالفین که شاهدشون اینجا هم بودیم) رو از دست میده.
جنگ کنسولها هم تو این نسل کلا جذابیتش رو از دست داد، اون از Wii U که همه رهاش کردن اینم از مایکرو که بین هیچ دیوایزی میخواد فرق نذاره فقط یه سونی مونده اخبارش رو دنبال کنیم
در مورد خط آخرتون همین ایده یه سیستم عامل برای کل پلتفرمها همون کاریه که قبلا اپل کرده تا به نحو احسنت سیستم عامل و اپلیکیشنهاش رو بفروشه. البته برای رسیدن به این نیل، انحصار طلبی هم لازمه؛ فی الواقع اگه شرکتی سیاست انحصاری نداشته نباشه اصلا نمیاد این کار رو استارت بزنه.

آخرین ویرایش:
خوب پس قبول داری رقم قابل توجه هست ضمن اینکه شما فروش روی دوتا پلتفروم محاسبه کردید
پس بهتره به مایکروسافت حق بدید و به اینکه تصمیم گرفته Community عظیمی راه اندازی کنه که در نهایت به نفع همه گیمرها خواهد بود . احترام بذارید
مطمئنا فروش 420 هزار نسخه بر روی PC تو این مدت زمان رقم مناسبی هست با توجه به انحصاری زمانی بودن و تاریخ عرضه اش در ژانویه که کلا فروش بازی ها پایین هست. در مورد فروش بر روی 2 پلتفورم این نکته بگم فروش نسخه X360 کم هست(فکر کنم حدود 15 تا 17 درصد) و فروش اصلی و بیشتر اش بر روی X1 بوده
در مورد این تصمیمات مایکروسافت و راه اندازی این Community نظر من کاملا مخالف هست و به نظر من موفق نخواهد بود.چون با این تصمیمات داره به صورت همزمان به جنگ 2 غول اصلی فروش بر روی کنسول ها و PC یعنی سونی و استیم میره و به نظر موفق نمیشه .البته دلایل خودم دارم و اگه حوصله ام کشید با 1 مثال تو همین تاپیک میگم و خوشحال میشم دوستان هم نظرشون در جواب من بگن

ببینید استریم خیلی فرق میکنه و بحثش مشخصه.
مایکرو فعلا داره تعریف سنتی کنسول رو کلا تغییر میده و فنهای کنسولی زیادی رو هم فراری میده با این سیاست عجیب و غریب. دستگاهی که به اندازه انگشتهای یه دست هم بازی انحصاری AAA نداره و در کنارش با هزینه مساوی میشه سیستم قویتر بست و دیگه دلیلی برای خریدش باقی نمیمونه. خریدارهای خارجی که شما بحثتون بود هم براشون حتما مهمه؛ خیلیا هستن که PC خوب داشتن و این دستگاه رو خریدن و وضع انحصاریاش این شده، خیلیا هم PC نداشتن و خریدن و میبینن الان PC میخریدن میتونستن با کیفیت بالاتری بازی کنن و راحتتر!
حتی خیلیا که جزو دسته های بالا نیستن از اینهمه تمرکز روی این اکوسیستم و کلاد و... ناراضین چون گیمر در وهله اول گیم میخواد
اگه همه بازیا مثل وان برای PC میومد دیگه دلیلی برای خرید کنسول وجود نداشت، همین PS4 و کنسولهای قبلی سونی یا نینتندو ویی و نینتندو 64 هم اگه کل بازیهای انحصاریشون فوری برای PC میومدن من عمرا سمتشون نمیرفتم.
اینطوری مایکرو هم بسیاری از فنهای خودش (صرفا موافقین نه-مخالفین که شاهدشون اینجا هم بودیم) رو از دست میده.
جنگ کنسولها هم تو این نسل کلا جذابیتش رو از دست داد، اون از Wii U که همه رهاش کردن اینم از مایکرو که بین هیچ دیوایزی میخواد فرق نذاره فقط یه سونی مونده اخبارش رو دنبال کنیم

سیستم بازی همیشه در حال تغییر هست، کسی هم نمی دونه آینده چی میشه. همین الان خیلی از شرکت ها دارن بازی هاشون رو به روز برای PC میدن در حالی که نسل قبل فکرش رو هم نمی کردن این کار رو کنن، تنها دلیلش هم اینه که دنبال سود هستند. کاری که سود داشته باشه پس انجام میشه. من بعید می دونم الان بشه با 400 دلار یه سیستم خوب بست، خوب یا بد این روزا optimize کردن بازی ها برای کامپیوتر خیلی افت کرده سازنده ها هم به قول خارجی ها از Brute force استفاده می کنن و یه حالت امولاتور پیاده کردن برای بازی ها! به جز این دنگ و فنگ بازی رو کامپیوتر هم هست.
مایکروسافت این نسل هم داره می بینه که عقبه، از یه طرف دیگه سیستم عامل رو داره که میشه گفت فوکوس اصلیش هست پس خیلی عجیب نیست برای اون قسمتش هم داره یه کارایی می کنه. وقتی میبینه بیزنسش برعکس سونی محدود به کنسول نیست، روی PC هم می تونه فروش کنه پس دو دو تا می کنه یه سری امکانات واسه پلت فرم دیگه می ذاره. در آخر هم اگر کسی واقعا فقط برای این بازی کنسول خریده، کار اشتباهی کرده و به نظر من سریع بره کنسول رو بفروشه یه PC بگیره، اگر نه هم هیچ دلیلی نداره برای ناراحتی، بره بازی رو بخره لذت ببره کنار یه سری انحصاری و بازی های مولتی پلت فرم دیگه.
این ناراحتی ها واقعا بچه گانه اس چون در میزان لذتش از کنسول مورد علاقه اش تاثیری نداره. من به شخصه خیلی دوست دارم با این کار مایکروسافت بازی انلاین بین کنسول و کامپیوتر رونق بگیره! همه اینا به نفع ما گیمر هاست، نیایم الکی از چیزی که به دیگران سود می رسونه بد بگیم.

کسی که رو PC هم بازی می کنه داره از سرویس XBOX استفاده می کنه. شما فقط واس این بازی کنسول X1 خریدین و دیگه روش بازی دیگه نمی کنید الان خشمگینید؟

دلیل نمیشه چون برنامه xbox روی ویندوز 10 هست و میخوان store رو یکپارچه کنن پس همه بازی های انحصاری رو برای pc هم بدن، بعدشم من بعنوان فن اکس باکس دوس ندارم بازیهای انحصاری xbox رو pc هم بیاد، حداقل اگه هم بخوان بیارن با فاصله نه همزمان ریلیز بشه،
البته شما ps فن ها بایدم خوشحال باشید و استقبال کنید ازین حرکت...
اینا اگه خیلی به فکر pc و پیشرفت ویندوز10 هستن برن بازیهایی بسازن منحصرا برا pc حتی واسه xbox هم نیاد، نه اینکه بازیهای انحصاری xbox رو بیارن واسه pc

آخرین ویرایش:
دلیل نمیشه چون برنامه xbox روی ویندوز 10 هست پس همه بازی های انحصاری رو برای pc هم بدن، بعدشم من بعنوان فن اکس باکس دوس ندارم بازیهای انحصاری xbox رو pc هم بیاد، حداقل اگه هم بخوان بیارن با فاصله نه همزمان ریلیز بشه،
فرض کن الان بازی فقط برای X1 عرضه شد و خیلی هم خوب. خوب بعدش؟ خب الان چی؟ الان خیلی حال کردی که بازیت برای یه پلتفرم دیگه نیومده؟ الان خیلی خوشحالی که PC گیمر ها نتونستن بازیش کنن؟ الان از این خوشحالی که فقط خودت تونستی بازیش کنی؟ الان خوشحالی که میتونی باهاش پز بدی؟ این وسط از تجربه خود بازی هم لذت بردی آیا؟ چی دقیقا؟ دقیقا با چی این وسط حال کردی؟ توصیح بده برام. بهم بگو چی بهت دادن. مدال دادن، جام دادن، عنوان قهرمانی دادن، چی دادن بهت؟

"من دوست ندارم بازیم برای فلان پلتفرم بیاد". چند سالتونه که این حرف ها رو میزنین؟ این که "من دوست ندارم بازیم برای فلان کنسول بیاد" دقیقا حرفیه که از دهن یه بچه کمتر از 5 سال در میاد که دنیا رو برای خودش میدونه و هیچ درکی از دنیا و از اینکه بقیه هم میتونن از چیزی لذت ببرن، نداره.

اگر از این ناراحتی که بازی برای یه پلتفرم دیگه اومده مردم بیشتری میتونن بازیش کنن، اگر از این ناراحتی که این کار مایکروسافت باعث شده به شعور شما توهین بشه، پیشنهاد میکنم کنسولت رو بفروشی و دیگه هم طرف بازی نیای و تا فکر نکنی به شعورت توهین شده و مایکروسافت گولت زده.

بشینین بازیتونو بکنین بابا. شماها لازم نکرده غصه کمتر فروش رفتن کنسول مایکروسافت رو بخورین.

دلیل نمیشه چون برنامه xbox روی ویندوز 10 هست پس همه بازی های انحصاری رو برای pc هم بدن، بعدشم من بعنوان فن اکس باکس دوس ندارم بازیهای انحصاری xbox رو pc هم بیاد، حداقل اگه هم بخوان بیارن با فاصله نه همزمان ریلیز بشه،
شما یه تجدید نظر در مورد این طرز فکرت کنی بد نیست. جدی جدی کسانی رو مشاهده می کنیم که بدشون میاد بقیه هم بتونن یه بازی رو بخرن و لذت ببرن. به جز این لج و لج بازی های بچه گانه، یه دلیل معقول بیار که چرا شاکی هستی. PS نرمال هم واسش مهم نیست، مگه اینکه یکی مثل شما باشه که فکر و ذکرش این فن بوی بازی های بی جهت باشه.

- - -ویرایش - - -

فرض کن الان بازی فقط برای X1 عرضه شد و خیلی هم خوب. خوب بعدش؟

بعدش نمی تونن موقعی که دارن بحث می کنن هی بازی انحصاری بکشن وسط پز بدن، نه اینکه این بحث ها خیلی سازنده هست، نیاز دارن دست بالا داشته باشن. آخه تو جبهه جنگیم نیاز به مهمات هست.

سیستم بازی همیشه در حال تغییر هست، کسی هم نمی دونه آینده چی میشه. همین الان خیلی از شرکت ها دارن بازی هاشون رو به روز برای PC میدن در حالی که نسل قبل فکرش رو هم نمی کردن این کار رو کنن، تنها دلیلش هم اینه که دنبال سود هستند. کاری که سود داشته باشه پس انجام میشه. من بعید می دونم الان بشه با 400 دلار یه سیستم خوب بست، خوب یا بد این روزا optimize کردن بازی ها برای کامپیوتر خیلی افت کرده سازنده ها هم به قول خارجی ها از Brute force استفاده می کنن و یه حالت امولاتور پیاده کردن برای بازی ها! به جز این دنگ و فنگ بازی رو کامپیوتر هم هست.
مایکروسافت این نسل هم داره می بینه که عقبه، از یه طرف دیگه سیستم عامل رو داره که میشه گفت فوکوس اصلیش هست پس خیلی عجیب نیست برای اون قسمتش هم داره یه کارایی می کنه. وقتی میبینه بیزنسش برعکس سونی محدود به کنسول نیست، روی PC هم می تونه فروش کنه پس دو دو تا می کنه یه سری امکانات واسه پلت فرم دیگه می ذاره. در آخر هم اگر کسی واقعا فقط برای این بازی کنسول خریده، کار اشتباهی کرده و به نظر من سریع بره کنسول رو بفروشه یه PC بگیره، اگر نه هم هیچ دلیلی نداره برای ناراحتی، بره بازی رو بخره لذت ببره کنار یه سری انحصاری و بازی های مولتی پلت فرم دیگه.
این ناراحتی ها واقعا بچه گانه اس چون در میزان لذتش از کنسول مورد علاقه اش تاثیری نداره. من به شخصه خیلی دوست دارم با این کار مایکروسافت بازی انلاین بین کنسول و کامپیوتر رونق بگیره! همه اینا به نفع ما گیمر هاست، نیایم الکی از چیزی که به دیگران سود می رسونه بد بگیم.

ببینید گیمرها یکی نیستن. دو دسته ن:
PC گیمرها و کنسول گیمرها-کنسول گیمر اگه یه سری فاکتورها که گفتم قبلا و الان باز بیشتر توضیح میدم نباشه دلیلی نداره بره یه کنسول رو بخره.
اصلا بحث سود بردن کل گیمرها! و نمیدونم اینکه دیگه 100 تا بازی انحصاری داشته باشه نیست، یا این بحث پز دادن و بچه بازی که اصلا حرف من یکی چنین چیزی نیست و سیاست اشتباهیه که تحسین هم میشه. قضیه خیلی ساده ست، مایکرو نمیتونه جفت PC گیمرا و کنسول گیمرا رو با هم راضی کنه از این طریقی که پیش گرفته... کنسول چند تا بازی انحصاری میخواد حالا شما هی توجیه کنین واقعیت عوض نمیشه شاید براتون سود داشته باشه ولی کنسول مایکروسافته که بزودی به فنا میره، خودش هم که در کمال مسئولیت پذیری به مشتری و یوزر میگه میخوای همینه که هست فقط بازی مالتی گیرت میاد، نمیخوای به سلامت، بفروش PS4 هست.

ولی به نظرتون واقعا سخته مثل سونی چهار تا انحصاری هم در کنار عناوین مالتی برای کنسولش بزنه تا مردم راغب به خرید باشن؟ شما خودت رو بذار جای خریدار. یا سیستم خوب هم تو خونه داری یا نداری. اگه داری سوال اینه چرا باید بری الکی یه کنسول بخری که تقریبا کل بازیهاش رو میتونی روی سیستمت اجرا کنی و اگه هم نه چرا باز جای چنین کنسولی کیس نبندی؟ (اینکه سیستم نمیکشه رو جلوتر نوشتم-مغلطه ای بیش نیست حتی خلاف حرفهاتون تو تاپیکهای دیگه)
تو E3 و ایونتهای دیگه فقط باید منتظر چند تا بازی مالتی و سرویسهای مختلف باشی به عنوان یک گیمر؟

اگه نمیخواد انحصاری بزنه دیگه کنسول ساختنش چیه؟ همون سرویسها و بازیهاش عملا در حد بالای 90 درصد روی PC و کنسولش مشترکن.
این منطقی که شما میگید، اگه سونی و نینتندو پیش گرفته بودن الان به تاریخ پیوسته بودن. از شروع کنسولها برگ برنده عناوین انحصاری بوده تا همین الان.
این حرفهای شما و چند نفر PC گیمر دیگه تو این تاپیک هم برام جالب بود، در چرخشی 180 درجه ای هم صدا با فنهای دو آتشه مایکروسافت میگید PC اونقدرها هم برای بازی عالی نیست، تو تاپیکهای دیگه میگید با Core i3 های جدید و گرافیک و رم در حد قابل قبول میشه از کنسولها بازدهی بیشتری گرفت (که هزینه ش هم مشخصِ) و افرادی مثل من میمونن کدوم حرفتون رو قبول کنند.
گفتن جوابهای دندان شکن قدیمی که شما بچه اید و میخواید پز بدید برای شما دوستان ساده ست ولی حقیقت چیز دیگه ایه.

من ناراحت نیستم و اصلا برام مهم نیست که گیمرهای بیشتری بتونن بازیو تجربه کنن، من دارم میگم کنسول بدون بازی انحصاری اصلا هیچ ارزشی نداره... اصلا تاریخچه بازیهای انحصاری چیه؟ از همون روز اول میگفتن انحصاری نیست ماهم میرفتیم یک pc می بستیم، یدونه دسته x1 هم واسش میگرفتیم بازیهای کرک شده بازی میکردیم خلاص... کلا اخبار این روزها شده تایید بازیهای انحصاری xbox برای pc
انشالا گیرز4 و هیلو هم بیاد دوستان بیشتری بتونن بازی کنن...
دوست عزیز خودت رو خسته نکن منطق اکثر ما ایرانیا اینه که مرغ همسایه غازه;) اونایی که باید میفهمیدن و از قدیم کنسول گیمر بودن خودشون فهمیدن، بقیه هم هر کس هر چی براش سود داشته باشه قبول میکنه حالا به هر قیمتی باشه.

آخرین ویرایش:
من نمی دونم چرا بعضی ها اهمیت اومدن این بازی روی PC رو درک نمی کنن و باز حرف خودشون رو میزنن!!!
بحث PC و Xbox one نیست

بحث Xbox one و PS4 هستش!!
وقتی نصف بازی های انحصاری Xbox one داره واسه PC میاد بهتر نیست یه PS4 + PC ( یک لپتاپ معمولی هم کافیه ) داشته باشیم؟
اینجوری با یه سیستم معمولی حداقل می تونم Recore و Sea of Thieves رو بازی کنم در کنارش یه PS4 واسه بازی های انحصاری و مولتی داشته باشم؟؟؟

وقتی جامعه بازیبار یه کنسول کم میشه رو همه کاربر های اون کنسول تاثیر داره!

وگرنه کسی باید بخیل باشه که از اومدن یه بازی روی PC و لذت بردن دوستان دیگه ناراحت بشه!!!!!!!!!!!!!!

ببینید گیمرها یکی نیستن. دو دسته ن:
PC گیمرها و کنسول گیمرها-کنسول گیمر اگه یه سری فاکتورها که گفتم قبلا و الان باز بیشتر توضیح میدم نباشه دلیلی نداره بره یه کنسول رو بخره.
اصلا بحث سود بردن کل گیمرها! و نمیدونم اینکه دیگه 100 تا بازی انحصاری داشته باشه نیست، یا این بحث پز دادن و بچه بازی که اصلا حرف من یکی چنین چیزی نیست و سیاست اشتباهیه که تحسین هم میشه. قضیه خیلی ساده ست، مایکرو نمیتونه جفت PC گیمرا و کنسول گیمرا رو با هم راضی کنه از این طریقی که پیش گرفته... کنسول چند تا بازی انحصاری میخواد حالا شما هی توجیه کنین واقعیت عوض نمیشه شاید براتون سود داشته باشه ولی کنسول مایکروسافته که بزودی به فنا میره، خودش هم که در کمال مسئولیت پذیری به مشتری و یوزر میگه میخوای همینه که هست فقط بازی مالتی گیرت میاد، نمیخوای به سلامت، بفروش PS4 هست.

ولی به نظرتون واقعا سخته مثل سونی چهار تا انحصاری هم در کنار عناوین مالتی برای کنسولش بزنه تا مردم راغب به خرید باشن؟ شما خودت رو بذار جای خریدار. یا سیستم خوب هم تو خونه داری یا نداری. اگه داری سوال اینه چرا باید بری الکی یه کنسول بخری که تقریبا کل بازیهاش رو میتونی روی سیستمت اجرا کنی و اگه هم نه چرا باز جای چنین کنسولی کیس نبندی؟
تو E3 و ایونتهای دیگه فقط باید منتظر چند تا بازی مالتی و سرویسهای مختلف باشی به عنوان یک گیمر؟

اگه نمیخواد انحصاری بزنه دیگه کنسول ساختنش چیه؟ همون سرویسها و بازیهاش عملا در حد بالای 90 درصد روی PC و کنسولش مشترکن.
این منطقی که شما میگید، اگه سونی و نینتندو پیش گرفته بودن الان به تاریخ پیوسته بودن. از شروع کنسولها برگ برنده عناوین انحصاری بوده تا همین الان.
این حرفهای شما و چند نفر PC گیمر دیگه تو این تاپیک هم برام جالب بود، در چرخشی 180 درجه ای هم صدا با فنهای دو آتشه مایکروسافت میگید PC اونقدرها هم برای بازی عالی نیست، تو تاپیکهای دیگه میگید با Core i3 های جدید و گرافیک و رم در حد قابل قبول میشه از کنسولها بازدهی بیشتری گرفت و افرادی مثل من میمونن کدوم حرفتون رو قبول کنند.
گفتن جوابهای دندان شکن قدیمی که شما بچه اید و میخواید پز بدید برای شما دوستان ساده ست ولی حقیقت چیز دیگه ایه.
من نمی دونم چرا بعضی ها اهمیت اومدن این بازی روی PC رو درک نمی کنن و باز حرف خودشون رو میزنن!!!
بحث PC و Xbox one نیست

بحث Xbox one و PS4 هستش!!
وقتی نصف بازی های انحصاری Xbox one داره واسه PC میاد بهتر نیست یه PS4 + PC ( یک لپتاپ معمولی هم کافیه ) داشته باشیم؟
اینجوری با یه سیستم معمولی حداقل می تونم Recore و Sea of Thieves رو بازی کنم در کنارش یه PS4 واسه بازی های انحصاری و مولتی داشته باشم؟؟؟

وقتی جامعه بازیبار یه کنسول کم میشه رو همه کاربر های اون کنسول تاثیر داره!

وگرنه کسی باید بخیل باشه که از اومدن یه بازی روی PC و لذت بردن دوستان دیگه ناراحت بشه!!!!!!!!!!!!!!

خدا پدرتونو بیامرزه! کل حرف منم همینه ولی نمیدونم چرا به دوستان برخورده!!
نوش جونتون، ما اصلا بحثمون چیز دیگه.س...

آخرین ویرایش:
هیچوقت نتونستم یه کنسول گیمر درک کنم . یعنی شماها بخاطر یه بازی انحصاری کنسول میخرید ؟ اگه کنسولتون انحصاری نداشته باشه دیگه روش تعصب ندارید ؟
خوب این که خیلی بده اینجوری فقط خودتونو داغون میکنید که

داشتم فکر میکردم اگه مثلا ویچر3 فقط انحصاری PC بود چه حسی میتونستم داشته باشم . یا اگه مثلا بر فرض مثال یهو HL3 انحصاری استیم بشه چقدر میتونه خوب باشه.
یا مثلا دوتا از بازیهای انحصاری PC مثل COH و SCII که تعصب زیادی روشون دارم اگه بر فرض محال برای کنسولها منتشر بشن چقدر میتونه باعث ناراحتی من بشه

ولی باور کنید حتی یک درصد هم برام مهم نیست این بازیها بروی کنسول منتشر بشن یا نه کما اینکه حتی خوشحالم میشم چون ناشر بازی محبوبم بیشتر سود میکنه . گیمرهای بیشتری از بازی لذت میبرن.

نمیدونم شاید برای این باشه کنسول گیمر ها یک جعبه خریداری میکن که میلیونها نفر عینا شبیه همون جعبه دارن فقط براشون انحصاری مهمه ولاغیر.

چون معمولا ما PC GAMER ها هر قطعه از سیستممونو با عشق اسمبل میکنیم . شدیدا معتاد رابط کاربری PC موس کیبرد هستیم و غیر از PC نمیتونیم رو هیچ پلتفرومی بازی کنیم .
بازیهای AAA روی PC عرضه بشن خوشحال میشیم ولی عرضه نشدنشونم هیچوقت باعث ناراحتیمون نشده اهمیتی نداشته .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or