Quantum Break بطور رسمی برای PC تایید شد

Fenris Wolf

کاربر سایت
طبق توضیحات وبسایت رسمی QB ، با پیشخرید نسخه دیحیتالی این بازی برای Xbox one ، نسخه ویندوز 10 را به طور مجانی دریافت خواهید کرد .
سیستم مورد نیاز بازی را میتوانید در عکس زیر ملاحظه کنید :

3004850-quantum.jpg

هردو نسخه PC-XB1 در تاریخ 5 آپریل منتشر خواهند شد و این خبر توسط مایکروسافت و استدیو Remedy تایید شده است .

{اطلاعات زیر قبل از انتشار عکس بالا ثبت شده است }

طی گفتگوی مطبوعاتی اخیر هنگامی که نسخه pc تایید شد، رمدی جزئیات پورت نسخه PC را اعلام نکرد و مشخص نیست که بازی توسط خود تیم پورت میشه یا به دست یک تیم دیگر سپرده خواهد شد .

نسخه PC کوانتوم بریک ، جزو تلاش های اخیر مایکروسافت برای گسترش بازیهایش برای کنسول و ویندوز است . درحال حاضر غیر از QB بازیهای ReCore - Sea of Thieves - Fable Legends نیز برای هردو پلتفرم در دست ساخت هستند .

اطلاعاتی راجع به اینکه بازی از نظر گرافیکی چه تفاوت هایی بر روی هردوپلتفرم خواهد داشت ارائه نشده است . همچنین رمدی اعلام کرد نسخه X1 شامل دانلود نسخه کامل عنوان قبلی این استدیو یعنی Alan Wake و دو DLC آن یعنی The Writer و The Signal خواهد شد . و کسانی هم که نسخه دیسکی را از یک سری فروشگاه خاص پیشخرید کنند ، نسخه American Nightmare الن ویک را دریافت خواهند کرد

آپدیت خبری 1 :

از سیو بازی بین دو پلتفرم PC و XBOXONE میشه به صورت مشترک استفاده کرد ! بنابراین بازیکن میتونه از هر پلتفرمی خواست بازی را ادامه بده .
پورت بازی هم به عهده خود رمدی و ماکروسافت هست
https://twitter.com/remedygames/status/697794314634711041

آپدیت خبری 2 :

Remedy در سایت خودش لیست سیستم مورد نیاز رو آپدیت کرده .

quantumbreak.png

Quantum Break pre-orders and previews launch, Windows 10 version announced | Remedy

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اگر قراره کنسول بازی انحصاری نداشته باشه پس اصلا فلسفه ساختش چیه؟

فلسفه کنسول انحصاری هاش نیست بلکه خرید با قیمت مناسب و انجام بازی توسط همه ملت از هر گروه دسته سنی بدون دردسر از اطلاع داشتن از انواع درایور ها و آپگرید PC و ... هستش دستگاهی که دیسک میندازی داخل اون و شروع میکنی به بازی کردن انحصاری ها فقط برای اینکه شما وقتی میخوای کنسول انتخاب کنی کدام انتخاب کنی مشتری جذب کنی نه اینکه برای انحصاریش کنسول بخری هرچند به دلیل سرمایه گزاری های شرکت های کنسول ساز روی بازی های انحصاری اون هم به دلایل اولی که گفتم اضافه شده نه اینکه دلیل اصلی بازی انحصاری باشه.

من نسل دیگه هم قطعاً کنسول مایکروسافت رو میگیرم چون نه پولش رو دارم سیستم فوق خفن ببندم و هم اینکه کلاً از بچگی به کنسول عادت کردم ، تمام نیازهام رو شبکه ی فوق العاده ی لایو و ویندوز 10 موجود روی کنسول که قطعاً در آینده پیشرفت هم میکنه برطرف میکنه ..

فقط امیدوارم یه سری از بازی های PC هم روی XBOX بیان مـثل Football Manager هـــا :دی

فقط امیدوارم یه سری از بازی های PC هم روی XBOX بیان مـثل Football Manager هـــا :دی
اون یه مقدار سخته، همش منو هست و با کنترلر بازی کردن مشکل میشه. تقریبا کل بازی تو منو های پیچیده می گذره!

- - -ویرایش - - -

فلسفه کنسول انحصاری هاش نیست بلکه خرید با قیمت مناسب و انجام بازی توسط همه ملت از هر گروه دسته سنی بدون دردسر از اطلاع داشتن از انواع درایور ها و آپگرید PC و ... هستش دستگاهی که دیسک میندازی داخل اون و شروع میکنی به بازی کردن انحصاری ها فقط برای اینکه شما وقتی میخوای کنسول انتخاب کنی کدام انتخاب کنی مشتری جذب کنی نه اینکه برای انحصاریش کنسول بخری هرچند به دلیل سرمایه گزاری های شرکت های کنسول ساز روی بازی های انحصاری اون هم به دلایل اولی که گفتم اضافه شده نه اینکه دلیل اصلی بازی انحصاری باشه.
دقیقا، با اینکه من PC رو به هیچ چیز ترجیح نمی دم، ولی خداییش تا حالا چندین بار بد رقم زجر کشیدم سر مشکلاتی که واسم پیش اومد! هر کسی حال و حوصله این دردسر ها رو نداره.

این تعریف شما خیلی کلیه و حتی فکر نمیکنم اصلا درست باشه .. اگر اینطور بود که اصلا این تعدد پلتفرم معنی نداشت و رقابت شرکت های سازنده ... و خیلی از این کنسول ها و شرکت های سازندشون زمین نمیخوردن . همین که خودتونم دارید میگید ... به جز ویژگی های سخت افزاری و نر افزاری ... واقعا دلیل خرید و انتخاب یه پلتفرم انحصاری هاشه .

اگه فلسفه کنسول انحصاریش نبود الان سونی سری انچارتد و گاد اف وار و غیره رو مولتی پلتفرم میکرد تا بره.داره انحصاری میکنه که کنسولش بفروشه.در صورتی که میتونست بعضی از ip های مهمش رو مولتی کنه و سود بیشتری ببره.

شما یه سیستم خوب و بروز اول نسل ببندی تا اخر نسل براحتی جواب میده و بازیها رو حتی با تنظیمات بهتر از کنسول اجرا میکنه و کلی هم تخفیفات تو استیم هست برای خرید بازی اورجینال و پول پلاس و لایو و این حرفها رو هم برای انلاین بازی کردن نمیخواد بدید.

نصب درایورهای pc سخته؟ چه سختی داره؟ هر کسی کمی با ویندوز کار کرده باشه میتونه اینا رو انجام بده.

با این اوصاف بنظر شما فروش کنسول بهش ضربه نمیخوره؟

شاید بعضیا بازم کنسول رو بپسندن ولی مطمئنن فروش سابق رو نداره اون کنسول.

این حرکت برای مایکروسافت خوبه? قطعا
برای برند اکس باکس خوبه? اصلا
تاپیکو ببندید بره:d

ولی خارج از شوخی بنظر میاد با اومدن نادلا سیاست مایکروسافت در زمینه ی ایکس باکس خیلی تغییر کرده و حالا از بحث شیرین اکوسیستم لول که بگذریم رسما حرف سهامداران و مخافان حضور مایکرو در بازار کنسول مایکرو رو به یه راه میانه کشونده.

به هر حال خوشمون بیاد یا نه کنسولا علاوه بر یه وسیله بازی بودن یه جور کالچر با خودشون دارن یه جور فن بیس دارن آدمایی هستن کالکشن کل بازیهای یه کنسول رو با صرف هزاران دلار جمع میکنن.این حرکت مایکرو مسلما فن بیسش رو آزرده میکنه. خودشونم این رو خوب میدونن برای همینم تا الان تا دقیقه نود خبر رو مسکوت گذاشتن.
این مایکروسافت مایکروسافت نسل 7 نیست. خیلی عوض شده

شما رقابت کنسول ها رو با دلیل خرید یک کنسول با PC مقایسه نکنید و یکی ندونین شما فکر میکنید اگه کنسول دیگه ای در بازار نبود و فقط یک شرکت حضور داشت برای شما میشست انحصاری بسازه اینجوری ؟ این انحصاری ها برای اینکه شما بین کنسول ها که رقابت وجود داره انتخاب کنید نه برای اینکه یک کنسول بخرید .

دوستان انقدر جلو دماغتون نگاه نکنید بزارین یک مثال بزنم شاید متوجه بشین این موضوع یک کنسول پول یک کارت گرافیک خوب , خوب پس اینجوری میبینین که ملت برای اینکه روی کاناپه لم بدن و بدون دردسر روی TV بزرگشون بازی کنن نیازی به PC ندارن بلکه نیاز به یک وسیله جمع جور با قیمت پایین دارن .

نصب درایورهای pc سخته؟ چه سختی داره؟ هر کسی کمی با ویندوز کار کرده باشه میتونه اینا رو انجام بده.
بریم گذینه بعدی هرکسی یکم با کامپیوتر کار کرده باشه بلده ؟ من برات لیست میارم افراد پایه ترین موارد استفاده از کامپیوتر که یک کابل ساده هستش برای وصل کردن یاد ندارن شما دم از درایور و ... PC میزنی .

با این اوصاف بنظر شما فروش کنسول بهش ضربه نمیخوره؟
نه هر وسیله ای برای کاری ساخته میشه و خریدار خاص خودش داره این دو هیچ وقت روی هم تاثیری نمیزارن همین الان تب تبلیت و... بالا گرفته بود اما الان چی دوباره ملت دارن رو میارن به notebook و PC و .... ربطی نداره .

از روز معرفی تبدیل به بزرگترین دلیلم برای خرید xbox one شد و در حالی که 90% دوستام به سمت سونی رفتن اومدم اینور.چون شدیدا فن رمدی هستم و alan wake از جمله بازی هایی بود که لذت بخش ترین لحظات گیم نسل قبلم رو رقم زد.
حالا واسه pc هم تایید شده و دوستان ناراحت هستن.از وضعیت رمدی آگاهن؟؟در جریانن اگه به فرض فروش کمتر از انتظار (شاید مثل آلن ویک) برای بازی پیش بیاد دیگه شاهد انحصاری توسط رمدی نیستیم؟؟از توئیت های فیل هم مشخص بود وضعیت رمدی شدیدا به فروش این بازی بستگی داره و با اینکار چون رمدی فن های زیادی روی pc داره فروش بازی حداقل شکست نمیخوره.پس دیگه جای ناراحتی چیه؟؟
این حرکت بزرگترین لطف به رمدی بود و باعث میشه این استودیو به راحتی به سراغ AW2 بره که واسه من بهترین خبره.فکر کنم دوستان حاضر باشن استودیو هایی امثال رمدی نابود بشن ولی انحصاری کامل بسازن.
البته انتقاد به اینکه به شکل درستی معرفی نشد کاملا صحیحه ولی حداقل در اینجا پستی با این مضمون ندیدم.

آخرین ویرایش:
از روز معرفی تبدیل به بزرگترین دلیلم برای خرید xbox one شد و در حالی که 90% دوستام به سمت سونی رفتن اومدم اینور.چون شدیدا فن رمدی هستم و alan wake از جمله بازی هایی بود که لذت بخش ترین لحظات گیم نسل قبلم رو رقم زد.
حالا واسه pc هم تایید شده و دوستان ناراحت هستن.از وضعیت رمدی آگاهن؟؟در جریانن اگه به فرض فروش کمتر از انتظار (شاید مثل آلن ویک) برای بازی پیش بیاد دیگه شاهد انحصاری توسط رمدی نیستیم؟؟از توئیت های فیل هم مشخص بود وضعیت رمدی شدیدا به فروش این بازی بستگی داره و با اینکار چون رمدی فن های زیادی روی pc داره فروش بازی حداقل شکست نمیخوره.پس دیگه جای ناراحتی چیه؟؟
این حرکت بزرگترین لطف به رمدی بود و باعث میشه این استودیو به راحتی به سراغ AW2 بره که واسه من بهترین خبره.فکر کنم دوستان حاضر باشن استودیو هایی امثال رمدی نابود بشن ولی انحصاری کامل بسازن.
البته انتقاد به اینکه به شکل درستی معرفی نشد کاملا صحیحه ولی حداقل در اینجا پستی با این مضمون ندیدم.

حرفت درسته، آلن ویک هم برای pc اومد ولی نه همزمان، حداقل بخاطر حرفهای خودشون در این چند سال که این عنوان رو از اول نسل بزرگترین انحصاری xbox معرفی کردند درست این بود که با اختلاف چند ماهه برای pc بیاد... اینطوری خیلی محترمانه تر بود... مهم ترین نکته ای که سونی واقعا رعایت میکنه احترام به فن-بیس خودش هست که نتیجه.ش هم داره میبینه الآن....

فقط نصب درایور نیست، مشکلات عدیده ای ممکنه پیش میاد. من خودم یه مدت وسط بازی خود به خود سیستم ریست میشد 1 هفته کلافه شدم تا فهمیدم دردش چیه!

فقط نصب درایور نیست، مشکلات عدیده ای ممکنه پیش میاد. من خودم یه مدت وسط بازی خود به خود سیستم ریست میشد 1 هفته کلافه شدم تا فهمیدم دردش چیه!

هم pc و هم کنسول مشکلات و سختی های خاص خودشو داره، از نصب اجباری آپدیت های حجیم برای آنلاین بازی کردن تا یسری مشکلات ریزو درشت دیگه که ممکنه پیش پیاد، توی همین نسل باگهای عجیب غریب کم نیست
حداقل اگه pc یکم سختی هم بکشی برای اجرای بازی ارزش داره چون دیگه 200تومن پای بازی نمیدی

آخرین ویرایش:

خوب مایکرو و رمدی میتونن بازی رو برای ps4 هم عرضه کنن و هزینه های ساخت بازی که هیچ ... به سودی میرسن که هزینه های پروژه های بعدیشون هم تامین شه ...
چطور مایکرو سافت میاد پول میریزه به پای اسکوار برای انحصاری زمانی کردن تامب رایدر ... ولی نمیتونه بخشی از هزینه های رمدی رو تامین کنه و باید چشم انتظار فروش بازی باشن ؟؟
بخش xbox واقعا , واقعا از بی ثباتی و نمیشه گفت بی برنامگی ... ولی برنامه ها و اهداف این بخش طی دو سال و نیم اخیر کاملا متلاطم و متغییره ... که البته بخش عمده ایش به خاطر فشار سهامدار هاست که حتی میخواستن در این بخش رو تخته کنن .

اگر قراره کنسول بازی انحصاری نداشته باشه پس اصلا فلسفه ساختش چیه؟

مخاطبه کنسولی با PC فرق داره. تعدادِ افرادی که بخاطرِ اومدنِ بازیِ XBox رو PC بیخیالِ خریدِ کنسول می‌شن خیلی کم هستن.
اگه انحصاریِ XBox روی کنسولِ رقیب میومد از نظرِ فروش تاثیرِ زیادی داشت. اومدنش روی PC تاثیر چندانی توی فروشِ One نخواهد داشت. شما هم به عنوانِ مصرف کننده که نباید فرقی به حالت داشته باشه، کنسول خریدی که بازی‌های موردِ علاقت رو روش بازی کن، نه این که بقیه بازی نکنن! حالا QB رو بازی کردی، یه عده هم رو PC بازی کنن، به حال شما که فرقی نمی‌کنه.
بازم می‌گم اگه مثلاً روی کنسولِ سونی اومده بود، اون موقع می‌تونستید بگید خریدِ کنسولِ مایکروسافت در مقابلِ کنسولِ سونی به صرفه نیست چون بازی‌‎‎های انحصاری نداره. ولی الان اصلاً قضیه فرق می‌کنه.

پ ن: منظورم خودِ شما نبود، کلی گفتم :دی

"مشکلات عدیده" بازی قانونی خریداری شده (با توجه به وضع فعلی و قفل Denuvo که همه کد اشتراکی یا اریج میگیرن) الان این وسط دقیقا چین؟ تمام حرفها تو این تاپیک 180 درجه عوض شده تا ثابت شه مایکروسافت کارش درسته!
آدم باید چند بار چشماش رو بماله باورش شه خواب نمیبینه!
اون بحث بستن budget pc که گفتم بماند حالا قبل این تاپیک همه بهش استناد میکردن، بعد اومدن Denuvo که اشتراکی خریدن شروع شد همه متفق القول بودن که مشکلات نصب و اجرای بازیها خیلی خیلی کم شده، میگید چنین چیزی نیست؟:-/
خریدارها کنسول بخرن صرفا برای نصب نکردن درایور و نزدن چند تا کلیک برای رفتن تو بازی ای که دنگ و فنگ پایرت هم نداره؟
حالا چرا روی کنسول سونی نیاد؟:d
روی PC حلاله اومدنش، خب روی PS4 هم بیاد مایکرو و رمدی سود بیشتری ببرن:دی
اینجاست که باز همون ضرب المثلی که گفتم مطرح میشه:دی
خود فنهای متعصب ایکس باکس که هنوز آواتار و امضاشون هست دارن اعتراض میکنن، یه عده دیگه که فن ایکس باکس نیستن توجیه:))

حالا بخاطر دوتا بچه دبستانی که دارن گریه میکنن مایکروسافت بیاد مهم ترین پلتفروم خودشو بیخیال بشه ؟
برو تو گوگل سرچ کن ببین معنی مایکروسافت یعنی چی

دوست عزیز شما این چند روزی به صورت های مختلف جمله هایی مشابه بالا رو بیان کردی، و این یعنی توهین به کاربر، شما در ستایش PC هرچی می خوای بنویس، اما بعد از این کوچک ترین اشاره ای به طرفداران و خود کنسول ها کنی با شما برخورد میشه.

و این رو هم بگم که تعریفات شما از PC اینقدر تکرار شده که حتی PC گیمری مثل من هم وقتی اون هارو می خونه از هرچی PC و اصلا بازی زده می شه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or